- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.921
Neyse bosver simdi bunlari.sen bizi seviyorsun biz seni seviyoruz.herkes yerinde sagolsun.sevilen kendini sevdiren birisin her ortamda ne guzel gurur duyarim canim.cuma gurubun da çok fazla tartı oluyor diye pazartesi kendine çeki düzen verme tartısı var ben onda tartılamamyım hem pazartesi hem çarşamba hem cuma çok fazla oluyor demiştim nanekekiğe(kaptana) o da gün aşırı oluyor çok diye tamam dedi çarşamba muhabbeti gün aşırı muhabbetimiz oldu orada onun için çarşambaya gülücük koymuştum
Ollldu canim yok bi de alinsaydin merdane gelirdi kafanareglim zatii :) benim ki 10 gün bitmez biliyorsun
alınmadım kızzz üzüldüm baştan mesaj atıp söylemedim diye de kendime kızdım
alınmadım sadece burayı çok övmüştüm yanlış anlaşılma mahçup hissettirdi :)kız dışarıdan yemek söyledik o geldi pc yi kaldırdım kenara yemek yedim geldim:)))Canlarım sakın olun azıcık sorun yok sıkıntı yok.. Ekim orada üzülmüş burada biraz geyik yapılmış sende yanlış anlayıp aciklama yaptın. Ekimim de bu sefer buna alındı.. ortada bir şey yok kendimize gelelim hadi. Kimseyi güldürmeyelim kendimize kendi ahlarının çıktığını düşünüp nimetten sayabilirler
Sorun kalmadi canim sayfalar ilerledi o kadar.iclerinden birine kizdim sadece buraya sevgi birakti istemeyince aldi gitti sevgisiz kaldikAllahhh ne oluyo yaaa gunlugu bes dakika biraktik isigi goren damlamiss canim cuma yarismasinami katildik anlamadim benn
allahını seversen kafama değil şu omzuma sırtın az üstüne üstüne vur ohh mis gibi masaj olur yine ağrii yine ağriiiOllldu canim yok bi de alinsaydin merdane gelirdi kafana
bensiz olmazzzzzzzzzz:)ne oliii yaaav ben daha mesajları okumayı bitirmedim nereye kime gidiyoruz bensiz gidenin yoluna tümsek olurum,Ben varım resimli konuşalım mı tabiekim2009 olmazsa olmaz
Aynen canim neler yasadik sonucta birde coreklendim falan ne demek yaa gercekten cok ofkelendim ben sahsim adina bu kadrodan memnunum vede artik yeni birini istemiyorum uc yildir seninle yazisiyoruz biz biliyoruz basimiza geleni ben kimseyi istemiyorum acik ve net soyluyorumm helede damdan duser gibi menu vermek ne demek izin bile alinmamis suan soktayimm bende geldim diyen geliyoKizlar pardon ama gunluk sahibi olarak bana bisey sormadan diger arkadaslarimin da fikrini almadan coreklendimler menu vermeler falan.pek hoslanmadim acikcasi ben bu durumdan.ayrica 1.sayfada yazdigi uzere liste kontenjani dolu.benim islerim artik yogunlastigi icin menu yorumu yapmaya mesajlari cevaplamaya listeyi doldurmaya cok vaktim olmuyor.
ekim2009 cum bak yogun istek var sen tekrar don istersen cumaya burada zaten yerin baki ama oradaki arkadaslari buraya dahil etmek cok iyi bir fikir gibi gelmedi bana... yada siz toplasin baska bir sohbet gunlugu acin canim...
Kiiizzz yuzunu kara mi cikardik yoksa.alınmadım sadece burayı çok övmüştüm yanlış anlaşılma mahçup hissettirdi :)kız dışarıdan yemek söyledik o geldi pc yi kaldırdım kenara yemek yedim geldim:)))
ben takıma gelip yazarımBensiz muhabbet ha
Ekim lütfen canım alınma darılma Yok bizde biliyosun
Beril'in de öyle düşünmediğini söyledin
Senin her halde her duruma bir çare olman beni çok mutlu ediyordu gitmeeeee
Valla taciz ederiz takımca haberin olsun
Güzel gidiyordu herşey beraber oysaki
Stres yok canim her gelene kendimizi bastan anlatacaz ay valla cekememm yok sut ic yok yumurta yee kizz ben nasil anlatayimm bunlari yenidennnYeni insan yeni sorun dedigimde neden yanilmadigimi anliyor musunuz simdi.hey Allah im yaa durduk yere stres gerginlik iste...en sonunda ben gidicem bu gunlukten o olucak yani
ben katılmıştım yaa çok kalabalık oldu diye müsade istedim ordan gülüm arkadaşlar da muhabbetine burayı çok övdüm diye buraya gelip yazdı sağ olsunlarAllahhh ne oluyo yaaa gunlugu bes dakika biraktik isigi goren damlamiss canim cuma yarismasinami katildik anlamadim benn
gülüm 9. takım kaptanıydı o arkadaş ben de oradaydım ya 2 gün önce kaptanlığı bıraktı benim gibi esprili gençte şaka yapıyordu kurallar konusun da çok dikkatlidir muhabbetine gelmişti menüyü de orası yerine buraya yazmış ilk, karıştırmış silememiş o kadar konu buAynen canim neler yasadik sonucta birde coreklendim falan ne demek yaa gercekten cok ofkelendim ben sahsim adina bu kadrodan memnunum vede artik yeni birini istemiyorum uc yildir seninle yazisiyoruz biz biliyoruz basimiza geleni ben kimseyi istemiyorum acik ve net soyluyorumm helede damdan duser gibi menu vermek ne demek izin bile alinmamis suan soktayimm bende geldim diyen geliyo
Ara için bi meyve olsa benim adıma daha iyi olurdu uyu güzelleş bu gece uzun olacak huhhumenü verip çıkıyorum az uyumadan duramıycam
sabah yok
öğle 13 :30
2 yumurta(tavada tüm dağıtmadan)
tel peynir
domates salatalık
4 y. zeytin
1 d.t.b. ekmeği
akşam
1 porsiyon adana
2 bardak ayran
yanının ıvır zıvırlarından birazcık
1 etsiz çiğ köfte
salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?