Haydi Yine Yeniden...

Neyse bosver simdi bunlari.sen bizi seviyorsun biz seni seviyoruz.herkes yerinde sagolsun.sevilen kendini sevdiren birisin her ortamda ne guzel gurur duyarim canim.

alınmadım sadece burayı çok övmüştüm yanlış anlaşılma mahçup hissettirdi :)kız dışarıdan yemek söyledik o geldi pc yi kaldırdım kenara yemek yedim geldim:)))

Allahhh ne oluyo yaaa gunlugu bes dakika biraktik isigi goren damlamiss canim cuma yarismasinami katildik anlamadim benn
Sorun kalmadi canim sayfalar ilerledi o kadar.iclerinden birine kizdim sadece buraya sevgi birakti istemeyince aldi gitti sevgisiz kaldik

Ben varım resimli konuşalım mı tabi ekim2009 olmazsa olmaz
bensiz olmazzzzzzzzzz:)ne oliii yaaav ben daha mesajları okumayı bitirmedim nereye kime gidiyoruz bensiz gidenin yoluna tümsek olurum,
ayağına tikeen olur batarım hendek kazarım haaa ona göre :)))))))))))))

Aynen canim neler yasadik sonucta birde coreklendim falan ne demek yaa gercekten cok ofkelendim ben sahsim adina bu kadrodan memnunum vede artik yeni birini istemiyorum uc yildir seninle yazisiyoruz biz biliyoruz basimiza geleni ben kimseyi istemiyorum acik ve net soyluyorumm helede damdan duser gibi menu vermek ne demek izin bile alinmamis suan soktayimm bende geldim diyen geliyo

alınmadım sadece burayı çok övmüştüm yanlış anlaşılma mahçup hissettirdi :)kız dışarıdan yemek söyledik o geldi pc yi kaldırdım kenara yemek yedim geldim:)))
Kiiizzz yuzunu kara mi cikardik yoksa.
ama o naneli arkadas da laf soktugunu sandi sanki sonra soktugu lafi geri cikarip gitti iste naparsin.istemeden de olsa ortam boyle gerilebiliyor.

ben takıma gelip yazarım

Yeni insan yeni sorun dedigimde neden yanilmadigimi anliyor musunuz simdi.hey Allah im yaa durduk yere stres gerginlik iste...en sonunda ben gidicem bu gunlukten o olucak yani
Stres yok canim her gelene kendimizi bastan anlatacaz ay valla cekememm yok sut ic yok yumurta yee kizz ben nasil anlatayimm bunlari yenidennn

Allahhh ne oluyo yaaa gunlugu bes dakika biraktik isigi goren damlamiss canim cuma yarismasinami katildik anlamadim benn
ben katılmıştım yaa çok kalabalık oldu diye müsade istedim ordan gülüm arkadaşlar da muhabbetine burayı çok övdüm diye buraya gelip yazdı sağ olsunlar

gülüm 9. takım kaptanıydı o arkadaş ben de oradaydım ya 2 gün önce kaptanlığı bıraktı benim gibi esprili gençte şaka yapıyordu kurallar konusun da çok dikkatlidir muhabbetine gelmişti menüyü de orası yerine buraya yazmış ilk, karıştırmış silememiş o kadar konu bu

menü verip çıkıyorum az uyumadan duramıycam
sabah yok
öğle 13 :30
2 yumurta(tavada tüm dağıtmadan)
tel peynir
domates salatalık
4 y. zeytin
1 d.t.b. ekmeği

akşam
1 porsiyon adana
2 bardak ayran
yanının ıvır zıvırlarından birazcık
1 etsiz çiğ köfte
salata

Ara için bi meyve olsa benim adıma daha iyi olurdu uyu güzelleş bu gece uzun olacak huhhu

Bende menümü vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı Kıymalı melemen 2 kaşık
1.5 has yum 3 zeytin
3 çatal peynir Domates 1 dilim ekmek

Ara 2 tuzlu gevrek 1 kurabiye 1 k dilim pasta
Ara Türk kahvesi 1 lokma çikolata

Akşam 19.30: brokoli salatası limonlu
4 kaşık yoğurt
Bitki çayları 2.5 litre su
Ara Türk kahvesi olur

Sabah 9
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz 1 kk cokelek peyniri
7 adet biberli yesil zeytin
2 lokma ekmege 2 catal cikolata

Ara 12
1 bardak sut
2 adt gunkurusu

Oglen 14
1 tabak patatesli omlet
1 kase yogurt
5 zeytin

Aksam 18.30
10 adet karalahana sarmasi
3 yk yogurt

Su 2.5 lt
Ara yapinca yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…