Haydi Yine Yeniden...

Sabah niye yok gec mi uyandin.canin mi istemedi.kahvaltin aksamin iyi.su da yeteri kadar icmissindir diye umuyorum

Aksaminla oyle guzel dengelemissin ki oglenki cislar gozume batmadi hic.zaten olculu de.afiyet olsun cannn

Arada meyve yerdin en azindan bi muzun olurdu bak hepimiz hastalandik dikkat et canim sende vitaminsiz kalma aksam adana durum degilse gayet guzel suyu unutmussun icmissindir ama dinlen bu gece afiyet olsun canim ..

Ara lar acicik kacamakli olmus canim dun cok yoruldun tabi enerji verecek seyler istiyor vucud olsun her zaman olmuyo aksamin cok guzel bugun dinlenme gunu dimi spor yok afiyet olsun canim ..

Cok saglikli bir menu olmus canim afiyet olsunn ..

Canim mesajlarin icinde aradim buldum menunu valla son gunlerde cok iyi menuler veriyorsun bugunku menunde sahane gercekten sporda yapilmis insallah bu hafta zinciri kiracaksin eksiler takir takir gelecek afiyet olsun ..

Anam oku oku bitmedi gunluk melrinin menusu kaybolmus sacma mesajlardan neyse benim menuye gelelim
Sabah 10 00
Bir kasik pekmez
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Bes zeytin
Bes catal patates kizartmasi
Biraz ceri domates
Sekersiz cay
Aksam 17 00
Bir kepce domates corbasi
Uc kasik bulgur pilavi
Bes parca tavuk kanat
Bol salata
Bir bardak ayran
Su 1.5 litre oldu icicem daha
Spor yok bugun

Dikkatli bi haftasonu menusu olmus canom :) afiyet olsun

Valla süper menü süper spor 64 ler senden korksun
Harika bir menü olmuş canım afiyet olsun canım
Tam tomurcuk menüsü canım afiyet eksi olsun :)
Kahvaltı sağlam gün geneli dengeli olmuş canım afiyet olsun

Akşam şahane gerisi zaten gün içinde yakılmıştır
Tomurcukkk böyle menü verir tam senlik
Şifa niyetine güzel bir gün olmuş arada dinlenmekte lazım

Akşam şahane gerisi zaten gün içinde yakılmıştır

Tomurcukkk böyle menü verir tam senlik

Şifa niyetine güzel bir gün olmuş arada dinlenmekte lazım
Saol canim gercekten bugun iyi oldu benim icin biraz enerji lagzimdi ... gecenlerde aklima abinin hasta oldugu gelmisti soracaktim soramadim nasil oldu abin iyimi ? ameliyat olmustu ?

Yer fistigi hic sevmezdim su b12 yuzunden yedim yedikcede sevdim sanada agiyet olsun canim protein yerine geciyormus yer fistigi biliyormuydun ..
Biliyorum canim.hatta fistik ezmesi falan bile yiyorlar spor sonrasi...aslinda diyette abartmadigin surece hersey var...

Saol canim gercekten bugun iyi oldu benim icin biraz enerji lagzimdi ... gecenlerde aklima abinin hasta oldugu gelmisti soracaktim soramadim nasil oldu abin iyimi ? ameliyat olmustu ?
Hay aklinla bin yasa sen emi kuzum.aynen M Melrin cim unuttuk hic sormadik nasil oldu abin

Hay aklinla bin yasa sen emi kuzum.aynen M Melrin cim unuttuk hic sormadik nasil oldu abin
Evet kuzum unuttuk gerçekten en son iyi demişti onu hatırlıyorum yaz tatili sonrası.. İnşallah şimdi de iyidir.. kafalar çok dolu olunca oluyor böyle...

Evet kuzum unuttuk gerçekten en son iyi demişti onu hatırlıyorum yaz tatili sonrası.. İnşallah şimdi de iyidir.. kafalar çok dolu olunca oluyor böyle...
Oyle canim...
Senin ablanlar nasil yegenlerin kontrolleri ne asamada canim? Hep aklima geliyor ama sormaya da cekiniyorum acikcasi...

Kızlar spor bitti duşta alındı abim çok şükür toparlanıyor işinede başladı artık daha dikkatli yaşaması gerekiyor üşütmemesi lazım hatırlamış olmanız büyük incelik
Angelinam sagolsun hafiza zehir masallah cok sevindim canim bunla gecmis olsun...
Ohh spor da bitmis dus da alinmis misss.senden iyisi yok valla yat dinlenmene bak...

Kızlar spor bitti duşta alındı abim çok şükür toparlanıyor işinede başladı artık daha dikkatli yaşaması gerekiyor üşütmemesi lazım hatırlamış olmanız büyük incelik
Cok sevindim abinin iyi olduguna kac kre soracam bisey oluyo unutuyorum ..insallah bir daha hic hasta olmaz canim cok gecmis olsun tekrar rabbim sevdiklerimizle sinamasin bizleri ..

Çok şükür canım Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…