- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.961
Buraya yazdım mi hatırlamıyorum ama yegenlerimin hastalığı maalesef en kötüsü çıktı... kontrol yaza tekrar. ama gözlerdeki kas tembelliginden yeğenimin biri gözlük kullanmaya başlamış. Yani kaslar bütün vücutta olduğu için her şey etkileniyor. Kitap okuma hızından tut da wc kontrol kaşına göz kapağı kasına kadar...Oyle canim...
Senin ablanlar nasil yegenlerin kontrolleri ne asamada canim? Hep aklima geliyor ama sormaya da cekiniyorum acikcasi...
Ahh kuzummm benim hep aklimdalar biliyomusun hep o ablacigina dua ediyorum rabbim yardimcisi olsun diye ..Allahimm sifa versin rabbimin mucisesi cok umud edin canim ..Buraya yazdım mi hatırlamıyorum ama yegenlerimin hastalığı maalesef en kötüsü çıktı... kontrol yaza tekrar. ama gözlerdeki kas tembelliginden yeğenimin biri gözlük kullanmaya başlamış. Yani kaslar bütün vücutta olduğu için her şey etkileniyor. Kitap okuma hızından tut da wc kontrol kaşına göz kapağı kasına kadar...
akşamı çok hafif tutup güzel dengelemişsin afiyet olsun gülümBende menümü vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı Kıymalı melemen 2 kaşık
1.5 has yum 3 zeytin
3 çatal peynir Domates 1 dilim ekmek
Ara 2 tuzlu gevrek 1 kurabiye 1 k dilim pasta
Ara Türk kahvesi 1 lokma çikolata
Akşam 19.30: brokoli salatası limonlu
4 kaşık yoğurt
Bitki çayları 2.5 litre su
Ara Türk kahvesi olur
En son kontrol sonrasi durumlarini yazmistin canim.ama goz kasi ile ilgili durumlari bilmiyordum.demek tum kaslari etkiliyor...Rabbim sifa versin,ablana yar ve yardimci olsun canimBuraya yazdım mi hatırlamıyorum ama yegenlerimin hastalığı maalesef en kötüsü çıktı... kontrol yaza tekrar. ama gözlerdeki kas tembelliginden yeğenimin biri gözlük kullanmaya başlamış. Yani kaslar bütün vücutta olduğu için her şey etkileniyor. Kitap okuma hızından tut da wc kontrol kaşına göz kapağı kasına kadar...
patatesli omlet güzel tok tutmuş, akşam 10 tane sarmayla durabilmişsin afiyet olsunSabah 9
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz 1 kk cokelek peyniri
7 adet biberli yesil zeytin
2 lokma ekmege 2 catal cikolata
Ara 12
1 bardak sut
2 adt gunkurusu
Oglen 14
1 tabak patatesli omlet
1 kase yogurt
5 zeytin
Aksam 18.30
10 adet karalahana sarmasi
3 yk yogurt
Su 2.5 lt
Ara yapinca yazarim
çok iyi uyumuşum az önce kalktım meyve suyu kaynatmıştım dışardaydı sütte dışarda diye eşim geldi onlar ne olacak dedi de kalktım yoksa daha uyurdum herhalde:))Ara için bi meyve olsa benim adıma daha iyi olurdu uyu güzelleş bu gece uzun olacak huhhu
Ahh kuzummm benim hep aklimdalar biliyomusun hep o ablacigina dua ediyorum rabbim yardimcisi olsun diye ..Allahimm sifa versin rabbimin mucisesi cok umud edin canim ..
Amin canlarım aminnnn...En son kontrol sonrasi durumlarini yazmistin canim.ama goz kasi ile ilgili durumlari bilmiyordum.demek tum kaslari etkiliyor...Rabbim sifa versin,ablana yar ve yardimci olsun canim
menü güzel afiyet olsun gülümUyanınca 09:00
3 hurma, avuçiçi çiğ fındık
Kahvaltı 11:30
2 tereyağında yumurta, 3 zeytin, Çeçil peynir, yarım simit, 1 su bardağı ev yapımı vişne suyu
Ara 15:50
Armut
Akşam 17:45
Fırında poşette tavuk but, patates, yoğurt salata
Su 2.5 litre
Spor
40 dk eliptik bisiklet, 20 dk plates
sabah 9 da kalktım aç değildim oğlumu doyurdum eşim sabah erken kalkıp o saatte geri yatınca ben de onu bekledimSabah niye yok gec mi uyandin.canin mi istemedi.kahvaltin aksamin iyi.su da yeteri kadar icmissindir diye umuyorum
Aksaminla oyle guzel dengelemissin ki oglenki cislar gozume batmadi hic.zaten olculu de.afiyet olsun cannn
yok gülüm dürüm değildi porsiyon söyledik ki ekmeğini yemiyeyim et bol olsun diyeArada meyve yerdin en azindan bi muzun olurdu bak hepimiz hastalandik dikkat et canim sende vitaminsiz kalma aksam adana durum degilse gayet guzel suyu unutmussun icmissindir ama dinlen bu gece afiyet olsun canim ..
bu gün daha güzel menü doyurucu olmuş, inşallah senin ufaklıkta yemiştir güzelceAnam oku oku bitmedi gunluk melrinin menusu kaybolmus sacma mesajlardan neyse benim menuye gelelim
Sabah 10 00
Bir kasik pekmez
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Bes zeytin
Bes catal patates kizartmasi
Biraz ceri domates
Sekersiz cay
Aksam 17 00
Bir kepce domates corbasi
Uc kasik bulgur pilavi
Bes parca tavuk kanat
Bol salata
Bir bardak ayran
Su 1.5 litre oldu icicem daha
Spor yok bugun
rabbim yardımcıları olsun, çok zor yolla sınanıyorlar ablanlar, herkesin kaldırabileceği bir değil, rabbim duaların hürmetine yar yardımcıları olur inşallahBuraya yazdım mi hatırlamıyorum ama yegenlerimin hastalığı maalesef en kötüsü çıktı... kontrol yaza tekrar. ama gözlerdeki kas tembelliginden yeğenimin biri gözlük kullanmaya başlamış. Yani kaslar bütün vücutta olduğu için her şey etkileniyor. Kitap okuma hızından tut da wc kontrol kaşına göz kapağı kasına kadar...
Rabbim şifa versin inşallah, zor hem de çok zor bi sınav evlat bambaşka Rabbim güç kuvvet versinBuraya yazdım mi hatırlamıyorum ama yegenlerimin hastalığı maalesef en kötüsü çıktı... kontrol yaza tekrar. ama gözlerdeki kas tembelliginden yeğenimin biri gözlük kullanmaya başlamış. Yani kaslar bütün vücutta olduğu için her şey etkileniyor. Kitap okuma hızından tut da wc kontrol kaşına göz kapağı kasına kadar...
Benim de cokk az kaldi baslamasina.aynen canim bu gunleri firsata cevirelim yakalim yaglariKızlar çok dikkatli olmalıyım bu kilolar gidecek başka yolu yok reglde başladı bu dönemi değerlendirmem lazım yaza kadar gitmeli bu fazlalıklar
ben de aynını diyip diyip duruyorum kendime bu zamanı değerdir ekim vaktini iyi kullan :)Kızlar çok dikkatli olmalıyım bu kilolar gidecek başka yolu yok reglde başladı bu dönemi değerlendirmem lazım yaza kadar gitmeli bu fazlalıklar
Doğru söylüyosun bu direnci kırmalıyım eski resimlerime bakıyorum da çok fark var sende çok daha kararlı gözüküyorsun burda hep beraber hedeflerimize ulaşacağız yeter ki kararlı olalım spor benim için candır yorgun hasta farketmez en azından haftada 5 gün yapmam lazım inşallah başaracağım nasıl gittiyse 30 kilo gidecek bi 10 kilo daha ve ben eşimin kendimin istediği kadın olacağım erkenden yaşlı gözükmeye niyetim yok kilo azaldıkça yaşım da küçüldüben de aynını diyip diyip duruyorum kendime bu zamanı değerdir ekim vaktini iyi kullan :)
senle ben kıyas götürmeyiz zaten senin görüntün bile çok normal, sporun var vücudun iyice şekillenmiştir kalan bir kaç kiloyu da bu kadar gayretle zaten verirsin şimdiden olmak istediğin kiloyu söyle dur kendine ben o kilodayım de böylece bedenin direnç göstermeden zayıflasın
bak artık çok yaklaştın daha çok istiyorsun başarmanın önün de engel yok çünkü çok kararlısınDoğru söylüyosun bu direnci kırmalıyım eski resimlerime bakıyorum da çok fark var sende çok daha kararlı gözüküyorsun burda hep beraber hedeflerimize ulaşacağız yeter ki kararlı olalım spor benim için candır yorgun hasta farketmez en azından haftada 5 gün yapmam lazım inşallah başaracağım nasıl gittiyse 30 kilo gidecek bi 10 kilo daha ve ben eşimin kendimin istediği kadın olacağım erkenden yaşlı gözükmeye niyetim yok kilo azaldıkça yaşım da küçüldü
allah rahatlık versin gülümKızlar bugünlük benden bu kadar herkese hayırlı gecelerrrrr sabah görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?