Haydi Yine Yeniden...

Oyle canim...
Senin ablanlar nasil yegenlerin kontrolleri ne asamada canim? Hep aklima geliyor ama sormaya da cekiniyorum acikcasi...
Buraya yazdım mi hatırlamıyorum ama yegenlerimin hastalığı maalesef en kötüsü çıktı... kontrol yaza tekrar. ama gözlerdeki kas tembelliginden yeğenimin biri gözlük kullanmaya başlamış. Yani kaslar bütün vücutta olduğu için her şey etkileniyor. Kitap okuma hızından tut da wc kontrol kaşına göz kapağı kasına kadar...

Ahh kuzummm benim hep aklimdalar biliyomusun hep o ablacigina dua ediyorum rabbim yardimcisi olsun diye ..Allahimm sifa versin rabbimin mucisesi cok umud edin canim ..

akşamı çok hafif tutup güzel dengelemişsin afiyet olsun gülüm

En son kontrol sonrasi durumlarini yazmistin canim.ama goz kasi ile ilgili durumlari bilmiyordum.demek tum kaslari etkiliyor...Rabbim sifa versin,ablana yar ve yardimci olsun canim

patatesli omlet güzel tok tutmuş, akşam 10 tane sarmayla durabilmişsin afiyet olsun

Ara için bi meyve olsa benim adıma daha iyi olurdu uyu güzelleş bu gece uzun olacak huhhu
çok iyi uyumuşum az önce kalktım meyve suyu kaynatmıştım dışardaydı sütte dışarda diye eşim geldi onlar ne olacak dedi de kalktım yoksa daha uyurdum herhalde:))
ara yapmıyorum gülüm meyve yiyeceksem onu da yemek zamanı yiyorum çok doyunca yer kalmadı ki

Ahh kuzummm benim hep aklimdalar biliyomusun hep o ablacigina dua ediyorum rabbim yardimcisi olsun diye ..Allahimm sifa versin rabbimin mucisesi cok umud edin canim ..

En son kontrol sonrasi durumlarini yazmistin canim.ama goz kasi ile ilgili durumlari bilmiyordum.demek tum kaslari etkiliyor...Rabbim sifa versin,ablana yar ve yardimci olsun canim
Amin canlarım aminnnn...

menü güzel afiyet olsun gülüm
bu gün hava kapalı üstümüz de ağırlık vardı, kıpırdayasım gelmiyordu:) maşallah sen sporunu da yapmışsın gayretli hatun :)

Sabah niye yok gec mi uyandin.canin mi istemedi.kahvaltin aksamin iyi.su da yeteri kadar icmissindir diye umuyorum

Aksaminla oyle guzel dengelemissin ki oglenki cislar gozume batmadi hic.zaten olculu de.afiyet olsun cannn
sabah 9 da kalktım aç değildim oğlumu doyurdum eşim sabah erken kalkıp o saatte geri yatınca ben de onu bekledim
suyu içtim hatta şimdi durduramıyorum dışarıdan ne zaman yesem hep böyle oluyor iç iç doyamıyorum:)

Arada meyve yerdin en azindan bi muzun olurdu bak hepimiz hastalandik dikkat et canim sende vitaminsiz kalma aksam adana durum degilse gayet guzel suyu unutmussun icmissindir ama dinlen bu gece afiyet olsun canim ..
yok gülüm dürüm değildi porsiyon söyledik ki ekmeğini yemiyeyim et bol olsun diye
1.5 aydır ara yapmıyorum en azından yemek arasının 6 saat olmasını bekliyorum ki leptin hormonu çalışsın
yarın daha dikkatli olucam meyveyi de ekliycem inşallah

bu gün daha güzel menü doyurucu olmuş, inşallah senin ufaklıkta yemiştir güzelce

rabbim yardımcıları olsun, çok zor yolla sınanıyorlar ablanlar, herkesin kaldırabileceği bir değil, rabbim duaların hürmetine yar yardımcıları olur inşallah

Rabbim şifa versin inşallah, zor hem de çok zor bi sınav evlat bambaşka Rabbim güç kuvvet versin

Kızlar çok dikkatli olmalıyım bu kilolar gidecek başka yolu yok reglde başladı bu dönemi değerlendirmem lazım yaza kadar gitmeli bu fazlalıklar
ben de aynını diyip diyip duruyorum kendime bu zamanı değerdir ekim vaktini iyi kullan :)
senle ben kıyas götürmeyiz zaten senin görüntün bile çok normal, sporun var vücudun iyice şekillenmiştir kalan bir kaç kiloyu da bu kadar gayretle zaten verirsin şimdiden olmak istediğin kiloyu söyle dur kendine ben o kilodayım de böylece bedenin direnç göstermeden zayıflasın

Doğru söylüyosun bu direnci kırmalıyım eski resimlerime bakıyorum da çok fark var sende çok daha kararlı gözüküyorsun burda hep beraber hedeflerimize ulaşacağız yeter ki kararlı olalım spor benim için candır yorgun hasta farketmez en azından haftada 5 gün yapmam lazım inşallah başaracağım nasıl gittiyse 30 kilo gidecek bi 10 kilo daha ve ben eşimin kendimin istediği kadın olacağım erkenden yaşlı gözükmeye niyetim yok kilo azaldıkça yaşım da küçüldü

bak artık çok yaklaştın daha çok istiyorsun başarmanın önün de engel yok çünkü çok kararlısın
cidden yaa kilo verdikçe insan daha genç görünüyor ben nasıl görünürüm acaba :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…