- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.981
Sende gencecik gorunursun canim ben zaten yasini pek gosteren biri degilim ama kilolar gittikten sonra daha genc gorundugumun farkina vardim sende cok gayretlisin son zamanlarda istersen cok guzel kilo verebiliyorsun dusunsene bi 10 kilo daha verdigini eminim harika goruneceksinbak artık çok yaklaştın daha çok istiyorsun başarmanın önün de engel yok çünkü çok kararlısın
cidden yaa kilo verdikçe insan daha genç görünüyor ben nasıl görünürüm acaba :))
Canim hepimiz dun burayla cok mesgulduk seninde kafan karisti haliyle arasaydin gece bak iste tamda bunu soylemek istiyorduk biz ..kalabalik olunca herkesin yorumuna yetisemiyorsun ayrica herkes bizim gibi olmuyo biz kac yillik arkadasiz burada yazarken hayatimizdaki bazi seyleride kacirmamaliyiz ne kadar uzulmussundur neyse aramadiysan bugun arar kutlarsin olmassa hediye al yolla kargoyla hem ufaklikta cok sevinir hadi uzulme bosunabenim kafa iyice gitmiş bu gün kız kardeşimin oğlunun doğum günüydü ve ben hatırlamadım (ilk defa)
face i bir açtım doğum günü kutlanmış özelden resimler atılmış yuuuf bana yaaa
Şükürler olsun oğluş iyileşme yolunda bu sanada ilaç gibi gelir hafta içi herkes işindeyken uzat ayağını bol bol dinlenHerkese gunaydinn yine bir pazar klasigi yasiyorumm ya ben niye pazar gunleri uyuyamiyorummyat diyorum kendime yok uyandim ya bir daha uyuyayamaz bu beden
Iyi haber oglusumun atesi dustuama ben halen oksuruyorum darisi benim basima
Hadi kalkin kizlarrr uyaninn yeni bir gun basladi
Hareket zamanii
GUNAYDINNNNNN
yüzümden dolayı yaşımı daha küçük sanıyorlar hep vücutta yüze uysa bana da nazar etseler keşkeeeeeee hihihihihiSende gencecik gorunursun canim ben zaten yasini pek gosteren biri degilim ama kilolar gittikten sonra daha genc gorundugumun farkina vardim sende cok gayretlisin son zamanlarda istersen cok guzel kilo verebiliyorsun dusunsene bi 10 kilo daha verdigini eminim harika goruneceksin
dün ev de ne kadar ayakkabı varsa döktük ortaya giyilmeyenleri ayırdık, ben sandalye tepesine in çık vestiyerin üstüne al koy,Canim hepimiz dun burayla cok mesgulduk seninde kafan karisti haliyle arasaydin gece bak iste tamda bunu soylemek istiyorduk biz ..kalabalik olunca herkesin yorumuna yetisemiyorsun ayrica herkes bizim gibi olmuyo biz kac yillik arkadasiz burada yazarken hayatimizdaki bazi seyleride kacirmamaliyiz ne kadar uzulmussundur neyse aramadiysan bugun arar kutlarsin olmassa hediye al yolla kargoyla hem ufaklikta cok sevinir hadi uzulme bosuna
günaydın :)Herkese gunaydinn yine bir pazar klasigi yasiyorumm ya ben niye pazar gunleri uyuyamiyorummyat diyorum kendime yok uyandim ya bir daha uyuyayamaz bu beden
Hareket zamanii
GUNAYDINNNNNN
aminGünaydın arkadaşlarım hayırlı pazarlar benim klasiğimde bugün ev temizliği çamaşır ütü işleri olacak burda güzel yağmur yağıyor biraz serince bi gün olacak Rabbim evsiz olanlara dışarda olanlara yardım etsin
Ne enerjik bir mesaj canım günaydın sana da :) oğluş iyi olmus cok sukur, sende atlatınca ohh misss.. Bende uyanalı baya oldu ama çok sisim reglden mi acabaHerkese gunaydinn yine bir pazar klasigi yasiyorumm ya ben niye pazar gunleri uyuyamiyorummyat diyorum kendime yok uyandim ya bir daha uyuyayamaz bu beden
Hareket zamanii
GUNAYDINNNNNN
Kolay gelsin canim ...burada da cok yagmur yagiyor bu hafta hep yagacakmis rabbim afetinden korusun bereketini arttirsin diyelim ..Günaydın arkadaşlarım hayırlı pazarlar benim klasiğimde bugün ev temizliği çamaşır ütü işleri olacak burda güzel yağmur yağıyor biraz serince bi gün olacak Rabbim evsiz olanlara dışarda olanlara yardım etsin
Zaten daha yasimiz neki kizz .. canim ben hic foto koymadim karistirdin yineyüzümden dolayı yaşımı daha küçük sanıyorlar hep vücutta yüze uysa bana da nazar etseler keşkeeeeeee hihihihihi
sen cidden yaşını hiç göstermiyorsun bir tane foto koyup kaldırmıştın hatırladın mı o zaman da demiştim maşallah genceciksin diye
Ohh iyi yapmissin canim bende surekli bi dokerim ayakkabilari ufakligin ayakkabilari komsum gorumcesine goturuyo buyugunkilerde eltimin ogluna ohh misss .....dün ev de ne kadar ayakkabı varsa döktük ortaya giyilmeyenleri ayırdık, ben sandalye tepesine in çık vestiyerin üstüne al koy,
başım döndü sürekli,
cuma gurubundan da onun için ayrıldım birden çok kalabalıklaştı ben kim kimdi ne yazdı ben ne yazdım çorba oldu aklım
yoksa çok iyilerdi ama ben kaldıramadım , sakine her yerde alışmışım burada da konu komşu olarakta az kişiyle görüşüyorum
Ne guzel olmus bak ..ohh yegenin sesini duyunca dahada mutlu olursunangelina gülüm gece face den yazarak konuştuk kız kardeşimle kutladım doğum gününü oğluşunun
bu gün de yeğenimle tel de konuşurum
Yegeninin dogum gunu kutlu olsun.saglikli hayirli omru olsun insallah sevdikleriyle birliktebenim kafa iyice gitmiş bu gün kız kardeşimin oğlunun doğum günüydü ve ben hatırlamadım (ilk defa)
face i bir açtım doğum günü kutlanmış özelden resimler atılmış yuuuf bana yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?