- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.001
Evet artik enerjik olma zamani baharin ortalarinda havalar isinacak vede biz ince kiyafetlerde daha guzel olmaliyizNe enerjik bir mesaj canım günaydın sana da :) oğluş iyi olmus cok sukur, sende atlatınca ohh misss.. Bende uyanalı baya oldu ama çok sisim reglden mi acaba
Erken kalkmissin canim gunaydinnSelamlar hayirli mutlu pazarlar kizlar
Off galiba heryer yagmurlu yada bulutlu canim benimde cok isim var ama nereden baslasam bilemedimm .. yada azicik evi toplayip ev sinamasi gunumu yapsak diyorum cocuklarlaBenimde cok ama cok isim var bugun ama hic icimden gelmiyor hava kapali cunku kasvetli.neyse bi yerden baslamak lazim
Olsun bence hafta içi toparlanınca daha ayrıntılı yaparsınOff galiba heryer yagmurlu yada bulutlu canim benimde cok isim var ama nereden baslasam bilemedimm .. yada azicik evi toplayip ev sinamasi gunumu yapsak diyorum cocuklarla
Olmuyoki hafta ici canim oglumu okula birakinca eve gelip tum yataklari topluyorum kahvalti fasli derken mutfagi topluyorum yine oglumu almaya okula gidiyorum okul cok uzak bize o nedenle hic vakit kalmiyo okuldan gelince yine yemek fasli oglumun dersleri yemek yap derken aksam oluyo kitap okutup oglumu yatiriyorum aylardir bu sekildeyim acaba benmi bu okul isini cok abartiyorum ama ilk yil siki tutmazsam sonra hic bu duzeni kuramam diye korkuyorumm .. inan yaz tatilini iple cekiyorumm ..gerci o zamanda evde ders tekrari yapariz tabi okumadaOlsun bence hafta içi toparlanınca daha ayrıntılı yaparsın
Aynen canim 9.30 gibi uyandim hatta ama yatak keyfi yaptik azcik oglani da aldik ortamizaErken kalkmissin canim gunaydinn
eşinle yan yana foto koydun ya sen kumralsın eşin de, kapalısın da ve vallaha da güzelsin :)Zaten daha yasimiz neki kizz .. canim ben hic foto koymadim karistirdin yineama gorsen derdin herhalde
hoş sözmüş :)))Ohh iyi yapmissin canim bende surekli bi dokerim ayakkabilari ufakligin ayakkabilari komsum gorumcesine goturuyo buyugunkilerde eltimin ogluna ohh misss .....
Kalabalik gruba yetismek zor canim birde herseyi senden bekleyen esin varsa daha cok yoruluyorsun ... annemin bir lafi vardir "sarimsagin sikindan seyregi iyidir diye " bence cok hakli ...
Ne guzel olmus bak ..ohh yegenin sesini duyunca dahada mutlu olursun
sağ olun kızlar rabbim hepimizin evlatlarına sağlık iman başarı uzun ömürler versinYegeninin dogum gunu kutlu olsun.saglikli hayirli omru olsun insallah sevdikleriyle birlikte
burası da aynı kapkara hava lamba yaktım iş yaptım :)Benimde cok ama cok isim var bugun ama hic icimden gelmiyor hava kapali cunku kasvetli.neyse bi yerden baslamak lazim
allah razı olsun gülüm amin inşllahekim2009 yiğen 1 yaş daha büyümüş Rabbim hayırlı evlat hayırlı kul olmayı nasip etsin sağlıklı mutlu bir ömrü olsun inşallah
sizin ordan başka yok mu aynı okula giden her gün bir veli çocukları toplayıp götürse öğlen biri alsa olmaz mı yada aracı olanlar servis gibi götürüp getirse böyle çok yorucu cidden hiç vakit kalmıyor sanaOlmuyoki hafta ici canim oglumu okula birakinca eve gelip tum yataklari topluyorum kahvalti fasli derken mutfagi topluyorum yine oglumu almaya okula gidiyorum okul cok uzak bize o nedenle hic vakit kalmiyo okuldan gelince yine yemek fasli oglumun dersleri yemek yap derken aksam oluyo kitap okutup oglumu yatiriyorum aylardir bu sekildeyim acaba benmi bu okul isini cok abartiyorum ama ilk yil siki tutmazsam sonra hic bu duzeni kuramam diye korkuyorumm .. inan yaz tatilini iple cekiyorumm ..gerci o zamanda evde ders tekrari yapariz tabi okumada
O tambagin komsusu degil miydi canim ranasevvaleşinle yan yana foto koydun ya sen kumralsın eşin de, kapalısın da ve vallaha da güzelsin :)
Yok canim o ben degilim o tambagin komsusuydu lojmandan ben hic fotograf koymadimeşinle yan yana foto koydun ya sen kumralsın eşin de, kapalısın da ve vallaha da güzelsin :)
Yok canim benim bu tarafta oturan yok aslinda baska bi okul daha var ama oda ayni mesafe ve siniflar 47 kisi burada 26 kisiler o nedenle sectim bu okulu birde ben oyle baska birinine asla guvenemem canim hic bir veliye agizlari acik geziyo hepsi varsin vakit kalmasin kendi elimle birakir kendi elimle alirim ...sizin ordan başka yok mu aynı okula giden her gün bir veli çocukları toplayıp götürse öğlen biri alsa olmaz mı yada aracı olanlar servis gibi götürüp getirse böyle çok yorucu cidden hiç vakit kalmıyor sana
Aynen canim tambagin komsuydu ranasevval yanlis hatirladi ekimO tambagin komsusu degil miydi canim ranasevval
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?