Haydi Yine Yeniden...

Ne enerjik bir mesaj canım günaydın sana da :) oğluş iyi olmus cok sukur, sende atlatınca ohh misss.. Bende uyanalı baya oldu ama çok sisim reglden mi acaba
Evet artik enerjik olma zamani baharin ortalarinda havalar isinacak vede biz ince kiyafetlerde daha guzel olmaliyiz canim bugun bol bol yesil cay maydanoz suyu ic yarina zaten inecektir odemin

Olsun bence hafta içi toparlanınca daha ayrıntılı yaparsın
Olmuyoki hafta ici canim oglumu okula birakinca eve gelip tum yataklari topluyorum kahvalti fasli derken mutfagi topluyorum yine oglumu almaya okula gidiyorum okul cok uzak bize o nedenle hic vakit kalmiyo okuldan gelince yine yemek fasli oglumun dersleri yemek yap derken aksam oluyo kitap okutup oglumu yatiriyorum aylardir bu sekildeyim acaba benmi bu okul isini cok abartiyorum ama ilk yil siki tutmazsam sonra hic bu duzeni kuramam diye korkuyorumm .. inan yaz tatilini iple cekiyorumm ..gerci o zamanda evde ders tekrari yapariz tabi okumada

Erken kalkmissin canim gunaydinn
Aynen canim 9.30 gibi uyandim hatta ama yatak keyfi yaptik azcik oglani da aldik ortamiza
Suanda da kahvalti masasi keyfi yapiyoruz cizgifilm esliginde
Senin oglanin da iyi olmasina cok sevindim canim.sukur cabuk toparladi

hoş sözmüş :)))
sen ne güzel fazlalığı hemen veriyorsun ben giriş wc klozet levabodaplı orayı iptal edip ardiye yaptım 3 klozete gerek yok ortalığın döküntüsü toplasın diye ne varsa oraya kaldırıyorum memlekete götürüyoruz, burada verecek kimseyi bilmiyoruz ki..7 ayakkabı kutuladım onlarıda oraya koydum neredeyse 2 bin liralık ayakkabı var 2-3 tanesi hiç giyilmedi desem yalan olmaz benim sıpa aldırıyor sonra ayağımı vurdu v.s. diye giymiyor o kadar diyorum eşime ayakkabı alırken bu çocuğa sadece 1 tane al bir kaç tane alma sonra giymiyor günah o kadar para veriyoruz .. tek ayakkabı giyilmezmiş dönüşümlü giyilirmiş ki ayakkabı sağlıklı olsun kokmasın v.s.
hayrına vestiyer iç dış temizlendi işte..
şimdide elbise dolabını eşimin tarafıyla onu ayrı bir dolabı daha var onları boşalttım sildim yerleştirdim. sırayla her yeri boşltıp fazlalıkları ayırıp yerleştircem inşallah bu hafta gözüme bu işi kestirdim :))

ekim2009 yiğen 1 yaş daha büyümüş Rabbim hayırlı evlat hayırlı kul olmayı nasip etsin sağlıklı mutlu bir ömrü olsun inşallah
allah razı olsun gülüm amin inşllah
bizim evlatlarımızı da rabbim hayırlı kul hayırlı evlat olmayı nasip eder inşallah en güzel dua :)
sen bu hafta çok yoruldun kızları yıkayıp ütüden sonra daha iş yapma dinlen bence ard arda nöbet iyice yordu zaten seni ne ara dinlenicen

sizin ordan başka yok mu aynı okula giden her gün bir veli çocukları toplayıp götürse öğlen biri alsa olmaz mı yada aracı olanlar servis gibi götürüp getirse böyle çok yorucu cidden hiç vakit kalmıyor sana

Yok canim benim bu tarafta oturan yok aslinda baska bi okul daha var ama oda ayni mesafe ve siniflar 47 kisi burada 26 kisiler o nedenle sectim bu okulu birde ben oyle baska birinine asla guvenemem canim hic bir veliye agizlari acik geziyo hepsi varsin vakit kalmasin kendi elimle birakir kendi elimle alirim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…