- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.021
vaayy benim kafa iyice gidik desenizeYok canim o ben degilim o tambagin komsusuydu lojmandan ben hic fotograf koymadim
zaten ya hiç hatırlamıyorum ya da hatırladığım yanlış oluyor bu ara hiç doğru bir şey hatırladığım yok kiAynen canim tambagin komsuydu ranasevval yanlis hatirladi ekim
B12 eksilince insanin pilide bitiyor canim kendimden biliyorummzaten ya hiç hatırlamıyorum ya da hatırladığım yanlış oluyor bu ara hiç doğru bir şey hatırladığım yok ki
süper leslinin hareketlisi cırcıvık terletiyor iyi toksin atmışsındırSabah 9 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik
Alti tane zeytin
Bir ck cokokrem
Sekersiz
Ara 14 30
yarim avuc siyah cekirdekli uzum( kan yapsin )
Aksam 17 30
Bir kepce tarhana corbasi
Dort parca firinda tavuk
Uc parca patates
Bol salata
Su 2.5 litre
Spor leslie 3 mil tempolu olan video
Valla super haftasonu menusu.bende esime firinda tavuk yapayim dedim illa borek istedi.Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik
Alti tane zeytin
Bir ck cokokrem
Sekersiz
Ara 14 30
yarim avuc siyah cekirdekli uzum( kan yapsin )
Aksam 17 30
Bir kepce tarhana corbasi
Dort parca firinda tavuk
Uc parca patates
Bol salata
Su 2.5 litre
Spor leslie 3 mil tempolu olan video
Aksamla guzel dengelemissin menunu su da harika.afiyet olsunmenüm
sabah :10
biberli kaşarlı yumurta
tel peynir
domates dereotu
3 yeşil zeytin
1.t. k süt kağmağı 1. t.k. çilek reçeli
3 d. denk pide
akşam 19:00
1 portakal
2 kase yoğurt çorbası(yayla çorbasının şehriyesizi)
8 sarma
su 3. litredeyim
spor yok
bir kaç aydır b12 iğnesi olmadım ciddi anlam da sıkıntı çekiyorum 2 hafta sonra doktora gidince bu defa unutmayıp baktırıcam iğneyi kesin yazarB12 eksilince insanin pilide bitiyor canim kendimden biliyorumm
sabah güzel öğle ve akşam cidden kuru ayran neden içmedinSabah 11
3 catal patates kizartmasi
Domates salatalik
1 kk beyaz ve cokelek peyniri
Biraz krem peynir
5 siyah 3 yesil zeytin
5 dilim sucuk
2 dilim tam bugday ekmegi
1 tk cikolata
Oglen 15
1 adet cigkofte durum
3 kucuk turp
Aksam 19
2 dilim peynirli borek
5 adet karalahana sarmasi
Su 2 litre
Kuru bi menu oldu sanirim
Guzel menu canim sadece sabahki pidenin bir dilimi fazla geldi bugun meyvede var menude afiyet olsun ..menüm
sabah :10
biberli kaşarlı yumurta
tel peynir
domates dereotu
3 yeşil zeytin
1.t. k süt kağmağı 1. t.k. çilek reçeli
3 d. denk pide
akşam 19:00
1 portakal
2 kase yoğurt çorbası(yayla çorbasının şehriyesizi)
8 sarma
su 3. litredeyim
spor yok
Canim kurudan ziyade biraz karbon olmus suyunu her zaman ictiginden biraz daha arttirirsan karbonun etkisi daha az oluyormus afiyet olsun canim ...Sabah 11
3 catal patates kizartmasi
Domates salatalik
1 kk beyaz ve cokelek peyniri
Biraz krem peynir
5 siyah 3 yesil zeytin
5 dilim sucuk
2 dilim tam bugday ekmegi
1 tk cikolata
Oglen 15
1 adet cigkofte durum
3 kucuk turp
Aksam 19
2 dilim peynirli borek
5 adet karalahana sarmasi
Su 2 litre
Kuru bi menu oldu sanirim
Hemde ne ter gercekten guzel tempolu bir video ..süper leslinin hareketlisi cırcıvık terletiyor iyi toksin atmışsındır
sabahı okurken pekmez yook dedim kendi kendime kuru üzümü görünce gülümsedim
dengeli son dönemlerdeki en güzel menülerinden afiyet olsun
Kesinlikle ihmal etme canim gerci bende cok yan etkileri oldu b12 ignesinin usume ciltte sivilce ve yorgunluk uyku hali ne ararsan yapiyo bendebir kaç aydır b12 iğnesi olmadım ciddi anlam da sıkıntı çekiyorum 2 hafta sonra doktora gidince bu defa unutmayıp baktırıcam iğneyi kesin yazar
Aaa aksam ayran ictim boregin yaninda iyi hatirlattin yaasabah güzel öğle ve akşam cidden kuru ayran neden içmedin
yarına sebzeye ağırlık verip dengelersin nasıl olsa
Afiyet olsun canim en azinda protein almissin hafta sonu sana hic yaramiyo zatenAaa aksam ayran ictim boregin yaninda iyi hatirlattin yaa
Aynen oyle hem temizlik yapmaktan cok yoruluyorum hemde menumu dengeleyemiyorum.duzenim hep sasiyor.bir de markete gittik geldik orda da yoruldum.haftasonu bana gore degilAfiyet olsun canim en azinda protein almissin hafta sonu sana hic yaramiyo zaten
Aksam olmazsa erken yat dinlen canim baya yorulmussun zaten temizlik + market ikisi bir arada insani mahvediyorAynen oyle hem temizlik yapmaktan cok yoruluyorum hemde menumu dengeleyemiyorum.duzenim hep sasiyor.bir de markete gittik geldik orda da yoruldum.haftasonu bana gore degil
sanki değil cidden fazla geldi cidden o pideyi yemeyecektimGuzel menu canim sadece sabahki pidenin bir dilimi fazla geldi bugun meyvede var menude afiyet olsun ..
gülüm hem pekmez iç sabah arada da kuru üzüm ye 1 aya yanakların bile al ala olurHemde ne ter gercekten guzel tempolu bir video ..
Pekmezi unutunca bende arada kuru uzum yedim degisiklik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?