- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.041
senin de totoşa b12 iğnesi gerekmesin sonra :)))))Aaa aksam ayran ictim boregin yaninda iyi hatirlattin yaa
Amann lagzim olani yap gerisini yarin gunduz yaparsin olmazsa canim ..senin esinde tam diyet baltalayici bende cok severim makarna benimki hic sevmez ufaklikta oyle zoraki yer ..şimdi eşime makarna pişiriyorum domates sosta onu yedirip çay yapıcam sonrada bir ton ütü hafta sonlarını sevmiiim ben yaaa
Üzüm olmasa kızacaktım şükür yemişsin şifa niyetine olsun sporda var daha ne olsunSabah 9 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik
Alti tane zeytin
Bir ck cokokrem
Sekersiz
Ara 14 30
yarim avuc siyah cekirdekli uzum( kan yapsin )
Aksam 17 30
Bir kepce tarhana corbasi
Dort parca firinda tavuk
Uc parca patates
Bol salata
Su 2.5 litre
Spor leslie 3 mil tempolu olan video
Yürüyüş eklemişsin spora yemekten 1 saat sonrası yaparsan rahat edersin sabah 2 dilim yeterdi diye düşünüyorum gerisi gayet güzelmenüm
sabah :10
biberli kaşarlı yumurta
tel peynir
domates dereotu
3 yeşil zeytin
1.t. k süt kağmağı 1. t.k. çilek reçeli
3 d. denk pide
akşam 19:00
1 portakal
2 kase yoğurt çorbası(yayla çorbasının şehriyesizi)
8 sarma
su 3. litredeyim
spor yok
Ayran olsada kuru geldi bana temizlik market hareket adına iyi olmuşSabah 11
3 catal patates kizartmasi
Domates salatalik
1 kk beyaz ve cokelek peyniri
Biraz krem peynir
5 siyah 3 yesil zeytin
5 dilim sucuk
2 dilim tam bugday ekmegi
1 tk cikolata
Oglen 15
1 adet cigkofte durum
3 kucuk turp
Aksam 19
2 dilim peynirli borek
5 adet karalahana sarmasi
Su 2 litre
Kuru bi menu oldu sanirim
Menu gayet iyi canim sporda yapilmis ohh daha ne olsun ..afiyet olsun ..Uyanınca 09:00
3 hurma, avuçiçi çiğ fındık
Kahvaltı 11:30
5 yk menemen, Çeçil peynir, 3 zeytin, 1 su bardağı ev yapımı vişne suyu, 1 krep üzerine 1 çay kaşığı bal
Ara 15:50
Elma
Aksam 17:00
5 yk zeytinyagli barbunya, yoğurt
Ara 20:15
1 kahve çekirdeği kurabiye, çay
Su 2.5 lt
Spor
30 dk eliptik bisiklet, 20 dk plates hareketleri yaptım ev dip köşe temizledim ütüde yapıldı yarın için yemekte hazır daha ne olsun
Ayy ne guzel darisi benim ogluma iki yil var daha ama simdiden bizide telasesi sardi valla insallah guzel yerler kazanir bu arada kurabiye nasil olmus guzelmiydi cok merak ettigim bir kurabiye cesidi kakaolu olunca oglus bayiliyo anlat bakalim kahve cekirdegi kurabiyesiniMenümü geç verdim kusura bakmayın kurabiyeyi yaptım oraya götürdüm sınava kızı girecek demiştim ya şükür onun açısından iyi geçmiş, sınav muhabbeti çocuklar derken eve geç geldim
Aynen daha ne olsun valla ellerine saglik.menunde sporunda sahaneUyanınca 09:00
5 yk menemen, Çeçil peynir, 3 zeytin, 1 su bardağı ev yapımı vişne suyu, 1 krep üzerine 1 çay kaşığı bal
Elma
Su 2.5 lt
Spor
30 dk eliptik bisiklet, 20 dk plates hareketleri yaptım ev dip köşe temizledim ütüde yapıldı yarın için yemekte hazır daha ne olsun
Oh hem spor hem menü harika canım afiyet olsun :)Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik
Alti tane zeytin
Bir ck cokokrem
Sekersiz
Ara 14 30
yarim avuc siyah cekirdekli uzum( kan yapsin )
Aksam 17 30
Bir kepce tarhana corbasi
Dort parca firinda tavuk
Uc parca patates
Bol salata
Su 2.5 litre
Spor leslie 3 mil tempolu olan video
Pide kaçmış gerisi guz3l canım afiyet olsun :)menüm
sabah :10
biberli kaşarlı yumurta
tel peynir
domates dereotu
3 yeşil zeytin
1.t. k süt kağmağı 1. t.k. çilek reçeli
3 d. denk pide
akşam 19:00
1 portakal
2 kase yoğurt çorbası(yayla çorbasının şehriyesizi)
8 sarma
su 3. litredeyim
spor yok
Seninmenulere göre bir tık kaçmış canım ama yarın güzel olacağına eminimSabah 11
3 catal patates kizartmasi
Domates salatalik
1 kk beyaz ve cokelek peyniri
Biraz krem peynir
5 siyah 3 yesil zeytin
5 dilim sucuk
2 dilim tam bugday ekmegi
1 tk cikolata
Oglen 15
1 adet cigkofte durum
3 kucuk turp
Aksam 19
2 dilim peynirli borek
5 adet karalahana sarmasi
Su 2 litre
Kuru bi menu oldu sanirim
Menü suoer hafta sonu işleri halledilmis spor da yapılmış harika canım afiyet olsunUyanınca 09:00
Elma
Su 2.5 lt
Spor
Menümü geç verdim kusura bakmayın kurabiyeyi yaptım oraya götürdüm sınava kızı girecek demiştim ya şükür onun açısından iyi geçmiş, sınav muhabbeti çocuklar derken eve geç geldim
Allah yardimcilari olsun tum ogrencilerin...sinava 1 dk gec kalip iceri alinmayanlar vardi aksam haberlerde.oyle uzuldum ki nasil agliyorlardi.bir senem cop oldu diye agladi kizin biri.baska bi oglan yalvariyodu abi Allah rizasi icin ac isten mi atacaklar diye.cok uzuldum cok.keske az bi opsiyon taninsaydi ama gorevlilerde ne yapsin emir oyle ise.haklarinda hayirlisi buymus demek...Ayy ne guzel darisi benim ogluma iki yil var daha ama simdiden bizide telasesi sardi valla insallah guzel yerler kazanir bu arada kurabiye nasil olmus guzelmiydi cok merak ettigim bir kurabiye cesidi kakaolu olunca oglus bayiliyo anlat bakalim kahve cekirdegi kurabiyesini
Ben daha önce arkadaşta yemiştim bugün sabah ufaklıkla televizyonda gördük işi bitirince yapayım dedim hem kakao hem Türk kahvesi var nişasta olmasıda güzel tadı hafif çay kahve yanında güzel geldiAyy ne guzel darisi benim ogluma iki yil var daha ama simdiden bizide telasesi sardi valla insallah guzel yerler kazanir bu arada kurabiye nasil olmus guzelmiydi cok merak ettigim bir kurabiye cesidi kakaolu olunca oglus bayiliyo anlat bakalim kahve cekirdegi kurabiyesini
Masallah canim sana yaa ...ben neden tutamiyorum haftasonlari kendimi boyle.menun gayet hafif guzel olmusMenümü vereyim
Sabah cevizli su
Türk kahvesi Akşam k kayısı
Kahvaltı 11.30: 1 has yumurta kk peynir
2 dilim ekmek
Domates salatalik
4 çatal. Patates kızartması
Ara Türk kahvesi 1 kurabiye
Akşam 19.30 1 kase corba 1 kepçe kuru fasulye
Yoğurt
Su 2 litre
O kadar güzel ölçülü menü veriyorsun ki süperMenümü vereyim
Sabah cevizli su
Türk kahvesi Akşam k kayısı
Kahvaltı 11.30: 1 has yumurta kk peynir
2 dilim ekmek
Domates salatalik
4 çatal. Patates kızartması
Ara Türk kahvesi 1 kurabiye
Akşam 19.30 1 kase corba 1 kepçe kuru fasulye
Yoğurt
Su 2 litre
Bugün koltuklarımi almaya geldiler canım kaplatmak için koltuklar gidince tekrar temizlik eve msinderleri dösedim şark köşesi gibi.. çocuklara gün doğdu bi oraya yuvarlaniyirlar bi bu tarafa:))
Niye öyle diyosun senin menüler de gayet güzel oluyor arada ufak yanılmalar olması normalMasallah canim sana yaa ...ben neden tutamiyorum haftasonlari kendimi boyle.menun gayet hafif guzel olmus
Ama ben aşırı aşırı sisim neden acaba yaMasallah canim sana yaa ...ben neden tutamiyorum haftasonlari kendimi boyle.menun gayet hafif guzel olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?