Haydi Yine Yeniden...

Bugün koltuklarımi almaya geldiler canım kaplatmak için koltuklar gidince tekrar temizlik eve msinderleri dösedim şark köşesi gibi.. çocuklara gün doğdu bi oraya yuvarlaniyirlar bi bu tarafa:))
Ev baştan yenileniyor ne renk seçtin su geçirmez leke tutmaz kumaş mı seçtin yapılınca resim atarsın ne çok sordum çocuklara gün doğmuş bizde öyle evlerde büyüdük çok rahat güzeldi o günler

Haki yesil ve hardal seçtim canım. Bakalım nasıl olacak inş güzel olur. Aynen bizde öyle sobalı kalabalık ve yer minderli evlerde çocukluğumuz harikaydı...

maşallah olsun hem menüne hem sana amma çok iş yapmışsın üstüne spor kurabiye komşu ziyareti yarının yemeği, çok koşturmalı bir gün olmuş sana ..
melrinin insan zayıfladıkça tek gençleşmiyor enerjisi de artıyor değil mi:)

sana da cidden maşallah hafta sonu olmasına rağmen şahane menü gülüm afiyet olsun

Bugün koltuklarımi almaya geldiler canım kaplatmak için koltuklar gidince tekrar temizlik eve msinderleri dösedim şark köşesi gibi.. çocuklara gün doğdu bi oraya yuvarlaniyirlar bi bu tarafa:))
koltukların çok güzel olur inşallah güle güle huzurla oturursunuz
ben olsam yaşasın der ben de yuvarlanırdım iyi yapmış çocuklar :)))

Angelina ekimmmm 3 milinin hareketli si hangisi oluyor binelim atın hele:) yarın yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…