- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.061
Ev baştan yenileniyor ne renk seçtin su geçirmez leke tutmaz kumaş mı seçtin yapılınca resim atarsın ne çok sordum çocuklara gün doğmuş bizde öyle evlerde büyüdük çok rahat güzeldi o günlerBugün koltuklarımi almaya geldiler canım kaplatmak için koltuklar gidince tekrar temizlik eve msinderleri dösedim şark köşesi gibi.. çocuklara gün doğdu bi oraya yuvarlaniyirlar bi bu tarafa:))
Reglden olabilir az gelince şiş olabiliyorAma ben aşırı aşırı sisim neden acaba ya
Haki yesil ve hardal seçtim canım. Bakalım nasıl olacak inş güzel olur. Aynen bizde öyle sobalı kalabalık ve yer minderli evlerde çocukluğumuz harikaydı...Ev baştan yenileniyor ne renk seçtin su geçirmez leke tutmaz kumaş mı seçtin yapılınca resim atarsın ne çok sordum çocuklara gün doğmuş bizde öyle evlerde büyüdük çok rahat güzeldi o günler
maşallah olsun hem menüne hem sana amma çok iş yapmışsın üstüne spor kurabiye komşu ziyareti yarının yemeği, çok koşturmalı bir gün olmuş sana ..Uyanınca 09:00
3 hurma, avuçiçi çiğ fındık
Kahvaltı 11:30
5 yk menemen, Çeçil peynir, 3 zeytin, 1 su bardağı ev yapımı vişne suyu, 1 krep üzerine 1 çay kaşığı bal
Ara 15:50
Elma
Aksam 17:00
5 yk zeytinyagli barbunya, yoğurt
Ara 20:15
1 kahve çekirdeği kurabiye, çay
Su 2.5 lt
Spor
30 dk eliptik bisiklet, 20 dk plates hareketleri yaptım ev dip köşe temizledim ütüde yapıldı yarın için yemekte hazır daha ne olsun
sana da cidden maşallah hafta sonu olmasına rağmen şahane menü gülüm afiyet olsunMenümü vereyim
Sabah cevizli su
Türk kahvesi Akşam k kayısı
Kahvaltı 11.30: 1 has yumurta kk peynir
2 dilim ekmek
Domates salatalik
4 çatal. Patates kızartması
Ara Türk kahvesi 1 kurabiye
Akşam 19.30 1 kase corba 1 kepçe kuru fasulye
Yoğurt
Su 2 litre
koltukların çok güzel olur inşallah güle güle huzurla oturursunuzBugün koltuklarımi almaya geldiler canım kaplatmak için koltuklar gidince tekrar temizlik eve msinderleri dösedim şark köşesi gibi.. çocuklara gün doğdu bi oraya yuvarlaniyirlar bi bu tarafa:))
kuru fasulye, salçalı da yoğurtda olunca hep şişiriyor bir de malum dönem etkisi hepsi birleşmiştir ondandır büyük ihtimalAma ben aşırı aşırı sisim neden acaba ya
Ekimim minderleri fayda etmiyor kaba kemiklerim ağrıyorkoltukların çok güzel olur inşallah güle güle huzurla oturursunuz
ben olsam yaşasın der ben de yuvarlanırdım iyi yapmış çocuklar :)))
hahahah allah hayrını versin 2 minder üst üste koy da otur gülüm :))Ekimim minderleri fayda etmiyor kaba kemiklerim ağrıyor
Kolay gelsin canımGünaydın kızlar bugün kutlama programı yapacam okulda baya yoğunum.. mutlu huzurlu ve bol eksili bir haftamız olsun
iyi koşturacaksın bu gün desene ..kolay gelsin inşallah çok güzel geçer o kadar uğraştın çalıştınız karşılığını da alırsınızGünaydın kızlar bugün kutlama programı yapacam okulda baya yoğunum.. mutlu huzurlu ve bol eksili bir haftamız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?