- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.081
Nasil gecti kutlama canim eminim cok yorulmussundur anlt bakalimGünaydın kızlar bugün kutlama programı yapacam okulda baya yoğunum.. mutlu huzurlu ve bol eksili bir haftamız olsun
Burada da yağmur var işleri etkiledi tabi.bende oturuyorum zaman geçsin diye bekliyorumBizde matematik yapiyoruz oglusla cikarma toplama problemm ..disarda felaket yagmur yagiyo allahtan bu kez islanmadiksizler neler yapiyorsunuz bakiyim ..
Hep ayaktaydım canım ama çok güzel geçti okul panosunu dösedim harika oldu çocuklarla foto çektirdik. Program da çok. Kalabalık ve güzel oldu :)Nasil gecti kutlama canim eminim cok yorulmussundur anlt bakalim
Sıkıldın dimi otur otur neyse az kaldi aksama kolay gelsin canim ..Burada da yağmur var işleri etkiledi tabi.bende oturuyorum zaman geçsin diye bekliyorum
Ayy cok sevindim guzel gecmesine velilerde geldimi peki oo pano falanda dosenmis mis gibi cok sukur buda bitti canim darisi 23 nisanaHep ayaktaydım canım ama çok güzel geçti okul panosunu dösedim harika oldu çocuklarla foto çektirdik. Program da çok. Kalabalık ve güzel oldu :)
Geldiler canım im gelmezler mi hatta ben evde olanlardan beyaz gömlek siyah pantolon giyin dedim kızlara beyaz badi altına etek dedim bir çoğu yeni kıyafet almış:)Ayy cok sevindim guzel gecmesine velilerde geldimi peki oo pano falanda dosenmis mis gibi cok sukur buda bitti canim darisi 23 nisana
Ayyy demi yaa dur kiz yaziyimm allah iyiligini versin emiiangelina35 ekim2009 size o kadar spor sordum yaparım diye. cevap vermediniz demek ki benim değerim bu kadarmış
Oldu mu ya yapabildim mi
Lennnnn söyleyin şu 3 mile hangisi, çabuk, yakarım uleennnnn
Ayy cok guzel yaa ne guzel olmustur cok calistiniz sonundada hakettiniz bu mutlulugu emeginize saglik canimm ..Geldiler canım im gelmezler mi hatta ben evde olanlardan beyaz gömlek siyah pantolon giyin dedim kızlara beyaz badi altına etek dedim bir çoğu yeni kıyafet almış:)
NOT alıyorum canım çok. Teşekkür ederimWalk to the hittss beyaz bir askili var uzerinde grup halinde yaptiriyo super bisey zaten bunu gulsaysey de yazmisti
Ne iyi oldu dimi canım evde leslie.hem dışarıda üşütmemiş oluyorsun hemde kem gözlerden korunuyorsun,havalar açsa da bende yürüyüşe başlasamWalk to the hittss beyaz bir askili var uzerinde grup halinde yaptiriyo super bisey zaten bunu gulsaysey de yazmisti
ı ıh beceremedin canımangelina35 ekim2009 size o kadar spor sordum yaparım diye. cevap vermediniz demek ki benim değerim bu kadarmış
Oldu mu ya yapabildim mi
Ooo o süper iyiki beceremedim eksik kalsını ıh beceremedin canım
Rica ederim canim tvist yaptiriyo yarisinda kaslarin acayip rahatliyor arada yaparsin sende normal leslie den daha eglenceliNOT alıyorum canım çok. Teşekkür ederim
Aynen canim surekli gozler uzerimde herkes ay seni goremiyoruz yuruyusde diyolar bende hastayim diyip yirtiyorum ...insallah havalar acinca sende yurursun canim bu hafta hep yagmur olacak gibi ...Ne iyi oldu dimi canım evde leslie.hem dışarıda üşütmemiş oluyorsun hemde kem gözlerden korunuyorsun,havalar açsa da bende yürüyüşe başlasam
Oyle gorunuyor canim buralarda da.neyse saglik olsun bakalim.baslariz bir gun elbet...Aynen canim surekli gozler uzerimde herkes ay seni goremiyoruz yuruyusde diyolar bende hastayim diyip yirtiyorum ...insallah havalar acinca sende yurursun canim bu hafta hep yagmur olacak gibi ...
ben yapmıyorum onu bir kere denedim 4 mü 5. dakkada bıraktım geçen seneydi o da 3 milin yanında başka bir şey daha yazıyordu ama neydi unuttum ararım netten bulursam korum gülümangelina35 ekim2009 size o kadar spor sordum yaparım diye. cevap vermediniz demek ki benim değerim bu kadarmış
Oldu mu ya yapabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?