Haydi Yine Yeniden...

kız benden de mi nazar oldun bu neee yine minnacık yemişsin dün menüne maşallah yazmadım mı yoksa :))))

evi bir yüz süpürdüm öğleye çay yaptım o ara akşamın yemeğine giriştim eşim geldi gitti ortalığı topladım komşuya masayı daha tam hazırlamadan kapı çaldı
az şekerli kahve ve bol çay hariç hiç bir şey yemedim aferin bana demi:))

Sabah 8.30
2 haslanmis yumurta
2 kk beyaz peynir
1 su brd sur

Ara 12
2 adt gunkurusu
2 cay brd sut

Oglen 14
3 yk kiymali yumurta
3 yk yogurt
1 kk beyaz peynir
5 adt ceviz

Ara 16.30
1 buyuk fincan turk kahvesi
2 adt badem sekeri

Aksam 18.45
1 tabak etli nohut yemegi
Bol kivircik salata

Su 3 litre

Pekmez var spor var erken saatte bitmiş menü eksilik süper
Aferin ne demek maşallah sana kararlı olmak budur doğru yoldasın
= tomurcukkk menüsü olmuş afiyet olsun

Kızlar bende akşam misafirliğe çağrıldım haberim yoktu bilsem gündüz ona göre hafif tutardım ilk kez gitcem dikkatli olmalıyım şimdilik menü bildirimim
Kahvaltı 07:30
Nesfit
Öğle 12:15
5 yk zeytinyagli barbunya, yoğurt
Ara 15:00
Türk kahvesi, 2 kare bitter
Ara 16:30
1 tane ekler, çay( arkadasta)
Aksam 18:00
5 yk zeytinyagli barbunya, yoğurt, 3 yaprak sarma
Su 2.5 lt
Spor erken gelirsem yapmaya çalışırım

Valla bu menu dunu coktan yakip bitirmistir kuzum supersin protein agirlikli ne guzel bir menu olmus ayrica bitkisel proteinde almissin masallah sana ..afiyet olsun .

Bu menu gayet guzel canim mecbur biseyler yiyeceksin en masumlari sec bari allah yardimcin olsun canim benim ..

Aksam oglusa kek yaptim sipa hic guzel olmamis dedi 6 dilim yedi makarnaya cok isyan etti makarna sevmeyen cocuk olurmu hic oluyo iste babasi kilikli hic begenmedim ama sen yarin koy beslenmeye 3 - 5 dilim dedi bende ucundan tadina baktim sunger gibi yumsacik olmus

menüm
öğle 12:30
tavada 1 yumurta(tüm dağıtılmadan sarısı hafif sulu)
tel peynir 2 çatal ezine
3 etsiz çiğ köfte
1 dal marul
1 t.k. bal
1.5 d. ekmek

akşam 19 :10
1 kase susuz etli nohut
salata

güya dün gece yapıp dolaba koyduğum chia muz ezmesi azıcık süt tarçınlı karışımdan yiyecektim, komşuya ikram ettim üstüne hindistan cevizi serpip(beğendi tadı iyi dedi) kendime de 1 yemek kaşığı ayırmıştım unuttum yemekten sonra yemeyi

su 3. litre bitmek üzere en az yarım litre daha içerim
spor yok(hava çok soğuk yürüyüşe gitmedik ) güzel bir film bulursam onu izlerken leslie yaparım biraz :)

akşam yemeğimiz aynı olmuş :)))
güzel menü afiyet şifa olsun

hadi inşallah salata türü de ikramlık vardır hafif atlatırsın misafirliği ilk gittiğin yerde yemiyorum da denmez çünkü

hahahah görüyor musun seni kızdırıyor velet iyi ki beğenmemiş keki bir de beğense hepsini yermiş :))
benim sıpa da bazen beğenmedim der yerde yer sonrada kıs kıs güler beğenmediği şeyi acından ölse ağzına koymaz biliyorum :)

yarın akşam üstü dişçi randevumuz var oğluma, ertesi günü komşunun ablasına gitmedicez büyük ihtimal yarına davet etmişti dişçi işi olunca olmaz dedim, aile boyu becerikliler duyduğum kadarıyla ilk defa tanışıcam hazırlık yapmadan durmaz büyük ihtimal, yarını elimden geldiğince hafif tutmaya çalışıcam misafirliğe hazırlık olsun:)

Ara hiç olmasada ana öğünler çok güzel 2 öğün yapılmış misafirliğe gitmeden önce hazırlık yapıyoruz geliyoruz ertesi gün tekrar dikkat ediyoruz 1 gün için 2 gün ekonomik yaşıyoruz elbet bu sayede hedeflerimize ulaşacağız

Aynen okurken bende öyle dedim bide beğense tepsiyi götürecek niye böyle yapar bu çocuklar hiç bilmem

Misafirlikten geldim 6 çeşit ikramlık hazırlanmış şambali, ıslak kek, kurabiye, poğaça, börek, yoğurtlu makarna şimdi yediğim kısmı yazayım
Makarna( mecburen 1 kase kimseyle paylaşamadım) , şambalinin 3 te 1 i( gerisi arkadaşa verdim) , poğaça bi ısırık ( gerisi kızım yedi) ve çay

Hep ayaktaydım canım ama çok güzel geçti okul panosunu dösedim harika oldu çocuklarla foto çektirdik. Program da çok. Kalabalık ve güzel oldu :)
Okul pano resmini atsana be kuzum örnek olsun bana da çok çalıştın emeğinin karşılığını aldın tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…