- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.121
Suyu daha icmissindir menun de guzel cnmSabah
8 30
Uc tatli kasigi pekmez
Bir mandalina
10 30
Kucuk kasarli tost
Uc zeytin
Iki ceri domates
Yarim salatalik
Sekersiz cay
Aksam 17 00
Bir kepce corba
Uc kasik salcali makarna
Bol salata
Bes kasik yogurt
Su 1.5 litre oldu
Spor 14 570 adim yaptim 3 mili leslei
Bence menun iyi.misafirligi de olabildigince mskul atlatmissin.okudum az once yediklerini.Kızlar bende akşam misafirliğe çağrıldım haberim yoktu bilsem gündüz ona göre hafif tutardım ilk kez gitcem dikkatli olmalıyım şimdilik menü bildirimim
Kahvaltı 07:30
Nesfit
Öğle 12:15
5 yk zeytinyagli barbunya, yoğurt
Ara 15:00
Türk kahvesi, 2 kare bitter
Ara 16:30
1 tane ekler, çay( arkadasta)
Aksam 18:00
5 yk zeytinyagli barbunya, yoğurt, 3 yaprak sarma
Su 2.5 lt
Spor erken gelirsem yapmaya çalışırım
Guzel menu olmus afiyet olsunmenüm
öğle 12:30
tavada 1 yumurta(tüm dağıtılmadan sarısı hafif sulu)
tel peynir 2 çatal ezine
3 etsiz çiğ köfte
1 dal marul
1 t.k. bal
1.5 d. ekmek
akşam 19 :10
1 kase susuz etli nohut
salata
güya dün gece yapıp dolaba koyduğum chia muz ezmesi azıcık süt tarçınlı karışımdan yiyecektim, komşuya ikram ettim üstüne hindistan cevizi serpip(beğendi tadı iyi dedi) kendime de 1 yemek kaşığı ayırmıştım unuttum yemekten sonra yemeyi
su 3. litre bitmek üzere en az yarım litre daha içerim
spor yok(hava çok soğuk yürüyüşe gitmedik ) güzel bir film bulursam onu izlerken leslie yaparım biraz :)
Gicik iste mahsus yapiyor bugun biraz inatlastikta makarna yedirme konusunda sanki diyet yapiyo sipa iki kasigi zor yuttu son gunlerde cok az yiyor hergun tavuk olsun istiyor kekide cok sever kople kakaolu yaptim artik oda yedi bayila bayila ...Aynen okurken bende öyle dedim bide beğense tepsiyi götürecek niye böyle yapar bu çocuklar hiç bilmem
Off menuye gel allahim valla iyi tutmussun kendini neyse yarin kople dikkat edersin gecer giderMisafirlikten geldim 6 çeşit ikramlık hazırlanmış şambali, ıslak kek, kurabiye, poğaça, börek, yoğurtlu makarna şimdi yediğim kısmı yazayım
Makarna( mecburen 1 kase kimseyle paylaşamadım) , şambalinin 3 te 1 i( gerisi arkadaşa verdim) , poğaça bi ısırık ( gerisi kızım yedi) ve çay
Şifa olsun kuzuya inşallahGicik iste mahsus yapiyor bugun biraz inatlastikta makarna yedirme konusunda sanki diyet yapiyo sipa iki kasigi zor yuttu son gunlerde cok az yiyor hergun tavuk olsun istiyor kekide cok sever kople kakaolu yaptim artik oda yedi bayila bayila ...
hahahah görüyor musun seni kızdırıyor velet iyi ki beğenmemiş keki bir de beğense hepsini yermiş :))
benim sıpa da bazen beğenmedim der yerde yer sonrada kıs kıs güler beğenmediği şeyi acından ölse ağzına koymaz biliyorum :)
Aynen ya şükür atlattım yarın bakalım nolcakOff menuye gel allahim valla iyi tutmussun kendini neyse yarin kople dikkat edersin gecer gider
Guzel menu canim afiyet olsun ..menüm
öğle 12:30
tavada 1 yumurta(tüm dağıtılmadan sarısı hafif sulu)
tel peynir 2 çatal ezine
3 etsiz çiğ köfte
1 dal marul
1 t.k. bal
1.5 d. ekmek
akşam 19 :10
1 kase susuz etli nohut
salata
güya dün gece yapıp dolaba koyduğum chia muz ezmesi azıcık süt tarçınlı karışımdan yiyecektim, komşuya ikram ettim üstüne hindistan cevizi serpip(beğendi tadı iyi dedi) kendime de 1 yemek kaşığı ayırmıştım unuttum yemekten sonra yemeyi
su 3. litre bitmek üzere en az yarım litre daha içerim
spor yok(hava çok soğuk yürüyüşe gitmedik ) güzel bir film bulursam onu izlerken leslie yaparım biraz :)
Evet canim suyum suan 3 litre olduSuyu daha icmissindir menun de guzel cnm
Bence menun iyi.misafirligi de olabildigince mskul atlatmissin.okudum az once yediklerini.
Guzel menu olmus afiyet olsun
Ben bugün de dikkatli olursam yarına güzel bir rakam görürüm inşallahGunaydinlarrrrrtartiya son bir gun bakalim yarin neler olacak
Gayet güzel olmuş kırmızı pano siyah zemin hoş durmuş emeğine sağlıkEki Görüntüle 1967463 M Melrin umarım beğenirsin. Ben her görselin arkasına siyah zemin yaptım sık dursun diye.. daha çok. İçime sindi açıkçası. Bugün müdür bey de fotosunu çekiyordu
Olsun canım gelememen önemli değil.yoğunsun ve yorgunsun zaten.fıstığın partisi güzel geçer inşallah annesi onun yorgunluğu sana keyifli bile gelmiştir ama eşin tuzu biberi olmuş bunların üzerine.erkekler böyle işte destek olacaklarına köstek olurlar hepGünaydın hanımlar
dün o.kadar yorulmusum ki gündüz yetmezmiş gibi akşam da kızımın bugün maskeli partisi varmış. Akşam vakti kumasciya gittim pelerin kumaşı aldım bir terziye tarif ettim diktirdim. Ona kurdele geçirdim boyun kısmı için. Kirtasiyeden maske yapmak için malzeme aldım ve akşam boyu pullarla uğraştım. Bittiğinde güzel oldu ama bende bittim.yetmezmiş gibi o sinirle eşimle de tartıştım ohhh ballı kaymak. Gelemedim kusura bakmayın.
çok güzel görünüyor pano canım,ellerine emeğine sağlıkEki Görüntüle 1967463 M Melrin umarım beğenirsin. Ben her görselin arkasına siyah zemin yaptım sık dursun diye.. daha çok. İçime sindi açıkçası. Bugün müdür bey de fotosunu çekiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?