Haydi Yine Yeniden...

Suyu daha icmissindir menun de guzel cnm

Bence menun iyi.misafirligi de olabildigince mskul atlatmissin.okudum az once yediklerini.

Guzel menu olmus afiyet olsun

Aynen okurken bende öyle dedim bide beğense tepsiyi götürecek niye böyle yapar bu çocuklar hiç bilmem
Gicik iste mahsus yapiyor bugun biraz inatlastikta makarna yedirme konusunda sanki diyet yapiyo sipa iki kasigi zor yuttu son gunlerde cok az yiyor hergun tavuk olsun istiyor kekide cok sever kople kakaolu yaptim artik oda yedi bayila bayila ...

Off menuye gel allahim valla iyi tutmussun kendini neyse yarin kople dikkat edersin gecer gider

Guzel menu canim afiyet olsun ..

Günaydın hanımlar
dün o.kadar yorulmusum ki gündüz yetmezmiş gibi akşam da kızımın bugün maskeli partisi varmış. Akşam vakti kumasciya gittim pelerin kumaşı aldım bir terziye tarif ettim diktirdim. Ona kurdele geçirdim boyun kısmı için. Kirtasiyeden maske yapmak için malzeme aldım ve akşam boyu pullarla uğraştım. Bittiğinde güzel oldu ama bende bittim. yetmezmiş gibi o sinirle eşimle de tartıştım ohhh ballı kaymak. Gelemedim kusura bakmayın.

kızlar merhaba ;
ben de zayıflamak istiyorum ama sizin gibi azimli olamıyorum. hiç kontrol edemiyorum kendimi yaz geliyor ve benim zayıflamam lazım kışın bir şekilde örtebiliyorsunuz ama yazın öyle olmuyor 24 yaşındayım 60 kiloyum boyumda 1.61cm masa başı çalışıyorum elimden geldiğince kalıp hareket edip merdiven inip çıkıyorum ama yetmiyor sanki

Olsun canım gelememen önemli değil.yoğunsun ve yorgunsun zaten.fıstığın partisi güzel geçer inşallah annesi onun yorgunluğu sana keyifli bile gelmiştir ama eşin tuzu biberi olmuş bunların üzerine.erkekler böyle işte destek olacaklarına köstek olurlar hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…