- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.141
Kesinlikle guzel bir rakam gorebilirsin canim dunku menun sahaneydi cunkuBen bugün de dikkatli olursam yarına güzel bir rakam görürüm inşallah
Olsun canim cok yogunmussun .. demekki bu gece eglence var super valla ..ellerine saglik eminim cok guzel bir maske olmustur .. guzel bir gece gecirir prensesGünaydın hanımlar
dün o.kadar yorulmusum ki gündüz yetmezmiş gibi akşam da kızımın bugün maskeli partisi varmış. Akşam vakti kumasciya gittim pelerin kumaşı aldım bir terziye tarif ettim diktirdim. Ona kurdele geçirdim boyun kısmı için. Kirtasiyeden maske yapmak için malzeme aldım ve akşam boyu pullarla uğraştım. Bittiğinde güzel oldu ama bende bittim.yetmezmiş gibi o sinirle eşimle de tartıştım ohhh ballı kaymak. Gelemedim kusura bakmayın.
Ellerine saglik canim cok guzel olmus ..Eki Görüntüle 1967463 M Melrin umarım beğenirsin. Ben her görselin arkasına siyah zemin yaptım sık dursun diye.. daha çok. İçime sindi açıkçası. Bugün müdür bey de fotosunu çekiyordu
Aynen öyle canım destek ve köstek meselesinden oldu zaten...Olsun canım gelememen önemli değil.yoğunsun ve yorgunsun zaten.fıstığın partisi güzel geçer inşallah annesi onun yorgunluğu sana keyifli bile gelmiştir ama eşin tuzu biberi olmuş bunların üzerine.erkekler böyle işte destek olacaklarına köstek olurlar hep
Amin canım inş eğlenir.. öğleden sonra okulda olacak bakalım ne yapacaklar :)Olsun canim cok yogunmussun .. demekki bu gece eglence var super valla ..ellerine saglik eminim cok guzel bir maske olmustur .. guzel bir gece gecirir prenses
Eğlenceli hoş bi gün bekliyor sizi destek köstek hımmmm iyi benzetmeAynen öyle canım destek ve köstek meselesinden oldu zaten...
Amin canım inş eğlenir.. öğleden sonra okulda olacak bakalım ne yapacaklar :)
Guzel menu canim sadece aksam degisik olmus keske corba dolma yogurt olsaymis yarin bol bol eksi goruruz insallahKahvaltı 07:30
1 haşlanmış yumurta, Çeçil peynir, 4 zeytin, 1 su bardağı süt
Ara 10:15
Elma
Öğle 12:10
Çeyrek ekmek arası 3 köfte, ayran
Ara 15:30
Türk kahvesi, avuçiçi çiğ fındık
Akşam 17:30
2 kırmızı biber dolması, 2 yk yogurt, nesfit, 1 dilim kasar peyniri
Ara
Türk kahvesi
Su 2 lt oldu 1 lt daha içerim
Spor
40 dk eliptik bisiklet
20 dk plates hareketleri yapılacak
Kıyamam azcık yumurta akşam menünü beğendim yalnız sanki pekmez ne bileyim siyah üzüm göremedim sanki şifa niyetine yemen lazım biliyosun sen bu ara her fırsatta dinlen toparlan açığı kapatırsınSabah 9 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik
Bir ck bal
Dort zeytin
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek
Yagda yumurta cok cok az
Aksam 18 00
Bir kepce sarimsakli tavuksuyu corba
Iki kasik pilav
Bir tane haslanmis but
Bol bol salata
Su 1.5 litre
Spor yapmadim ama yaparmiyim bilmiyorum bugun daha cok hastalandim hapsuruk oksurukne ararsaniz var birde boynumdan gogsume dogru dokuntuler oldu her b12 ignesinden bir hafta sonra boyle oluyorum bu kez daha cok olmus
Okuldan gelince dolapta sarma dolma vardı o yüzden dolma aldım doymayınca nesfit yedim yarın için taze fasulye pişirdim oda yeni ocağın altını kapattım erken saatte yemek için seçeneğim yoktuGuzel menu canim sadece aksam degisik olmus keske corba dolma yogurt olsaymis yarin bol bol eksi goruruz insallah
Bugun yok canim pekmez yuzum boynum gogsum alerji gibi oldu b12 ignesi yapiyo boyle seyler bu kez cok artti bende rutin pekmez ictigim icin bugun icmedim belki o arttirmistir diye insallah yarina birazdaha iyi olur kizamik cikarir gibi oldumKıyamam azcık yumurta akşam menünü beğendim yalnız sanki pekmez ne bileyim siyah üzüm göremedim sanki şifa niyetine yemen lazım biliyosun sen bu ara her fırsatta dinlen toparlan açığı kapatırsın
Iyi yapmissin canim zaten menun guzeldi sadece farkli geldi aksam ... ohh yarina yemegin hazir calisinca yemek olayi gercekten problem ama masallah sen hep bir sonraki gune hazirliklisin ..afiyet olsun canim ..Okuldan gelince dolapta sarma dolma vardı o yüzden dolma aldım doymayınca nesfit yedim yarın için taze fasulye pişirdim oda yeni ocağın altını kapattım erken saatte yemek için seçeneğim yoktu
Evet canim dr cok soyledim stresten dedi ama artik 4 aydir ogrendimki bu stresten degil neyseki bitiyo artik cok tesekkur ederim canim ..Yan etkisi sanırım inşallah tez zamanda şifa bulursun da rahatlarsın
Hafifi bir gün ve sağlam Bir spor yarına eksiler seni bekliyor inş. Bu hafta çok davetlik şeyler de yemedinKahvaltı 07:30
Elma
Ara
Türk kahvesi
Spor
40 dk eliptik bisiklet
Canım çabuk toparlarsin inşallah. Menün çok. Guzel sana şifa ve eksi getirsin inşallah canım benim :)Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik
Bir ck bal
Dort zeytin
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek
Yagda yumurta cok cok az
Aksam 18 00
Iki kasik pilav
Bir tane haslanmis but
Bol bol salata
Su 1.5 litre
Spor yapmadim ama yaparmiyim bilmiyorum bugun daha cok hastalandim hapsuruk oksurukne ararsaniz var birde boynumdan gogsume dogru dokuntuler oldu her b12 ignesinden bir hafta sonra boyle oluyorum bu kez daha cok olmus
Vayyy vay vay ekmeksiz harika sağlıklı bir gün tebrik ederim canım afiyet olsunSabah 8.30
1 kk beyaz peynir 1 yumurta ile omlet
Yarim domates
1 kk cokelek peyniri
7 zeytin
1 cay bardagi sut
Ara 12
2 adt gun kurusu
1 fincan sut
Oglen 14
1 tabak ispanak
1 kase yogurt
Ara 17
Yarim elma
Yarim portakal
Aksam 19
1 kepce mercimek corbasi
5 yk taze fasulye
Domates salatalik
Su 3 litre
Menunde sporun da guzel olmus canim benimKahvaltı 07:30
Elma
Ara
Türk kahvesi
Spor
40 dk eliptik bisiklet
Cok gecmis olsun canim.vucutta biriktikce yan etki yapiyor heralde.menun guzel olmus sifa olsun insallahSabah 9 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik
Bir ck bal
Dort zeytin
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek
Yagda yumurta cok cok az
Aksam 18 00
Iki kasik pilav
Bir tane haslanmis but
Bol bol salata
Su 1.5 litre
Hafif ve tarti icin guzel bir menu olmus canim.Menüm
Sabah cevizli su iki k kayısı
Öğle 1 has yumurta kk.peynir 4 zeytin 1 dilim ekmek ve yeşillik
Ara Türk kahvesi 10 tane fıstık 2 dilim bitter
Akşam 18.00: 1 kase çorba 4 kaşık yoğurt ve salata
Ara olarak.bitki çayı
3 litre su
Spor 40 dk yüksek tempoda step
Biraz kuru bir gün olmuş ama miktar benc3 az afiyet eksi olsun canım.selam kızlar
menüm
öğle 12 :30
2 haşlama yumurta
peynir yarım domates 2 dal marul
4 siyah 2 yeşil zeytin
1.5 d..t.b. ekmeği(makinayla pişirdim incecik kestim)
akşam 21: 00(az önce)
yarım simit krem peynir
2 çatal beyaz peynir
3 dilim domates
6 zeytin
dişçiden 8 buçukta geldik giderken dondum kar yağıyordu şu an beynim çıkacak sanki soğuğu ne zaman görsem başım çok ağrıyor gelirken bildik tipi kar yağıyordu şimdi daha çok yağıyor
akşam simit olmadı biliyorum benimkiler simit dediler gelirken aldılar canım çorba ve nohut yemek istemedi, birde çok acıkmıştım yedim gitti
çayımı bitirip az yatıcam canım hala ısınmadı bacaklarım üşüyor
gece gelir okurum geçmişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?