Haydi Yine Yeniden...

Olsun canim cok yogunmussun .. demekki bu gece eglence var super valla ..ellerine saglik eminim cok guzel bir maske olmustur .. guzel bir gece gecirir prenses

Aynen öyle canım destek ve köstek meselesinden oldu zaten...
Olsun canim cok yogunmussun .. demekki bu gece eglence var super valla ..ellerine saglik eminim cok guzel bir maske olmustur .. guzel bir gece gecirir prenses
Amin canım inş eğlenir.. öğleden sonra okulda olacak bakalım ne yapacaklar :)

Kahvaltı 07:30
1 haşlanmış yumurta, Çeçil peynir, 4 zeytin, 1 su bardağı süt
Ara 10:15
Elma
Öğle 12:10
Çeyrek ekmek arası 3 köfte, ayran
Ara 15:30
Türk kahvesi, avuçiçi çiğ fındık
Akşam 17:30
2 kırmızı biber dolması, 2 yk yogurt, nesfit, 1 dilim kasar peyniri
Ara
Türk kahvesi
Su 2 lt oldu 1 lt daha içerim
Spor
40 dk eliptik bisiklet
20 dk plates hareketleri yapılacak

Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik
Bir ck bal
Dort zeytin
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek
Yagda yumurta cok cok az
Aksam 18 00
Bir kepce sarimsakli tavuksuyu corba
Iki kasik pilav
Bir tane haslanmis but
Bol bol salata
Su 1.5 litre
Spor yapmadim ama yaparmiyim bilmiyorum bugun daha cok hastalandim hapsuruk oksuruk ne ararsaniz var birde boynumdan gogsume dogru dokuntuler oldu her b12 ignesinden bir hafta sonra boyle oluyorum bu kez daha cok olmus

Guzel menu canim sadece aksam degisik olmus keske corba dolma yogurt olsaymis yarin bol bol eksi goruruz insallah

Kıyamam azcık yumurta akşam menünü beğendim yalnız sanki pekmez ne bileyim siyah üzüm göremedim sanki şifa niyetine yemen lazım biliyosun sen bu ara her fırsatta dinlen toparlan açığı kapatırsın

Guzel menu canim sadece aksam degisik olmus keske corba dolma yogurt olsaymis yarin bol bol eksi goruruz insallah
Okuldan gelince dolapta sarma dolma vardı o yüzden dolma aldım doymayınca nesfit yedim yarın için taze fasulye pişirdim oda yeni ocağın altını kapattım erken saatte yemek için seçeneğim yoktu

Bugun yok canim pekmez yuzum boynum gogsum alerji gibi oldu b12 ignesi yapiyo boyle seyler bu kez cok artti bende rutin pekmez ictigim icin bugun icmedim belki o arttirmistir diye insallah yarina birazdaha iyi olur kizamik cikarir gibi oldum

Okuldan gelince dolapta sarma dolma vardı o yüzden dolma aldım doymayınca nesfit yedim yarın için taze fasulye pişirdim oda yeni ocağın altını kapattım erken saatte yemek için seçeneğim yoktu
Iyi yapmissin canim zaten menun guzeldi sadece farkli geldi aksam ... ohh yarina yemegin hazir calisinca yemek olayi gercekten problem ama masallah sen hep bir sonraki gune hazirliklisin ..afiyet olsun canim ..

Sabah 8.30
1 kk beyaz peynir 1 yumurta ile omlet
Yarim domates
1 kk cokelek peyniri
7 zeytin
1 cay bardagi sut

Ara 12
2 adt gun kurusu
1 fincan sut

Oglen 14
1 tabak ispanak
1 kase yogurt

Ara 17
Yarim elma
Yarim portakal

Aksam 19
1 kepce mercimek corbasi
5 yk taze fasulye
Domates salatalik

Su 3 litre

Menüm
Sabah cevizli su iki k kayısı

Öğle 1 has yumurta kk.peynir 4 zeytin 1 dilim ekmek ve yeşillik

Ara Türk kahvesi 10 tane fıstık 2 dilim bitter

Akşam 18.00: 1 kase çorba 4 kaşık yoğurt ve salata
Ara olarak.bitki çayı
3 litre su

Spor 40 dk yüksek tempoda step

Hafifi bir gün ve sağlam Bir spor yarına eksiler seni bekliyor inş. Bu hafta çok davetlik şeyler de yemedin
Canım çabuk toparlarsin inşallah. Menün çok. Guzel sana şifa ve eksi getirsin inşallah canım benim :)

Vayyy vay vay ekmeksiz harika sağlıklı bir gün tebrik ederim canım afiyet olsun

Menunde sporun da guzel olmus canim benim

Cok gecmis olsun canim.vucutta biriktikce yan etki yapiyor heralde.menun guzel olmus sifa olsun insallah
Hafif ve tarti icin guzel bir menu olmus canim.

selam kızlar
menüm
öğle 12 :30
2 haşlama yumurta
peynir yarım domates 2 dal marul
4 siyah 2 yeşil zeytin
1.5 d..t.b. ekmeği(makinayla pişirdim incecik kestim)

akşam 21: 00(az önce)
yarım simit krem peynir
2 çatal beyaz peynir
3 dilim domates
6 zeytin

dişçiden 8 buçukta geldik giderken dondum kar yağıyordu şu an beynim çıkacak sanki soğuğu ne zaman görsem başım çok ağrıyor gelirken bildik tipi kar yağıyordu şimdi daha çok yağıyor
akşam simit olmadı biliyorum benimkiler simit dediler gelirken aldılar canım çorba ve nohut yemek istemedi, birde çok acıkmıştım yedim gitti
çayımı bitirip az yatıcam canım hala ısınmadı bacaklarım üşüyor
gece gelir okurum geçmişi

Biraz kuru bir gün olmuş ama miktar benc3 az afiyet eksi olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…