- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.161
Senden büyük eksi bekliyorumSabah 8.30
1 kk beyaz peynir 1 yumurta ile omlet
Yarim domates
1 kk cokelek peyniri
7 zeytin
1 cay bardagi sut
Ara 12
2 adt gun kurusu
1 fincan sut
Oglen 14
1 tabak ispanak
1 kase yogurt
Ara 17
Yarim elma
Yarim portakal
Aksam 19
1 kepce mercimek corbasi
5 yk taze fasulye
Domates salatalik
Su 3 litre
Buda bol eksi getirirMenüm
Sabah cevizli su iki k kayısı
Öğle 1 has yumurta kk.peynir 4 zeytin 1 dilim ekmek ve yeşillik
Ara Türk kahvesi 10 tane fıstık 2 dilim bitter
Akşam 18.00: 1 kase çorba 4 kaşık yoğurt ve salata
Ara olarak.bitki çayı
3 litre su
Spor 40 dk yüksek tempoda step
Mart kapıdan baktırıyo be kardeşim inşallah hasta olmazsın dr da herşey yolunda mıydı bari,menüne gelince kahvaltılı bir gün ekmek bile ev yapımı maşallah sana simit ölçülü ama saati biraz sıkıntılı yemek sonrası uyumazsan telafı edebilirsin uyku benim şişmanlamamda ki en büyük sebeptiselam kızlar
menüm
öğle 12 :30
2 haşlama yumurta
peynir yarım domates 2 dal marul
4 siyah 2 yeşil zeytin
1.5 d..t.b. ekmeği(makinayla pişirdim incecik kestim)
akşam 21: 00(az önce)
yarım simit krem peynir
2 çatal beyaz peynir
3 dilim domates
6 zeytin
dişçiden 8 buçukta geldik giderken dondum kar yağıyordu şu an beynim çıkacak sanki soğuğu ne zaman görsem başım çok ağrıyor gelirken bildik tipi kar yağıyordu şimdi daha çok yağıyor
akşam simit olmadı biliyorum benimkiler simit dediler gelirken aldılar canım çorba ve nohut yemek istemedi, birde çok acıkmıştım yedim gitti
çayımı bitirip az yatıcam canım hala ısınmadı bacaklarım üşüyor
gece gelir okurum geçmişi
Aksam gec ve kuru olmus.o usumeye keske corba icseymissin isinirdin birazselam kızlar
menüm
2 haşlama yumurta
4 siyah 2 yeşil zeytin
yarım simit krem peynir
2 çatal beyaz peynir
3 dilim domates
6 zeytin
dişçiden 8 buçukta geldik giderken dondum kar yağıyordu şu an beynim çıkacak sanki soğuğu ne zaman görsem başım çok ağrıyor gelirken bildik tipi kar yağıyordu şimdi daha çok yağıyor
akşam simit olmadı biliyorum benimkiler simit dediler gelirken aldılar canım çorba ve nohut yemek istemedi, birde çok acıkmıştım yedim gitti
Cok guzel menu canim afiyet olsun ...Sabah 8.30
Yarim domates
1 kk cokelek peyniri
7 zeytin
1 cay bardagi sut
Ara 12
2 adt gun kurusu
1 fincan sut
Oglen 14
1 tabak ispanak
1 kase yogurt
Ara 17
Yarim elma
Yarim portakal
Aksam 19
1 kepce mercimek corbasi
5 yk taze fasulye
Domates salatalik
Su 3 litre
Cok guzel menu canim afiyet olsun ..Menüm
Ara olarak.bitki çayı
3 litre su
Gecmis olsun burdada kar yagiyor bi saat oldu baslayali menu evet aksam kuru olmus corban varmis keske icseydin icin isinirdi neyse afiyet olsun ....selam kızlar
menüm
2 haşlama yumurta
4 siyah 2 yeşil zeytin
yarım simit krem peynir
2 çatal beyaz peynir
3 dilim domates
6 zeytin
Olsun canim cocugun durumu daha onemli.sen hic dert etme.daha onunde cok spor yapacagin gunler olacak insallah.menun guzeldi zaten sporla eritmen gereken bi cisin da yoktuKızlar bugün maalesef spor yapmadım kızımın yarın yazılısı var ikide bi gelip anlamadığı yeri soruyo o yüzden bugünlük spor yok kusura bakmayın menüde de belirttim ama offff
Olsun canim sart degil gun asirida yapabilirsin sporunu hem kizinin sinavi da varmis lutfen aramizda lafi olmazKızlar bugün maalesef spor yapmadım kızımın yarın yazılısı var ikide bi gelip anlamadığı yeri soruyo o yüzden bugünlük spor yok kusura bakmayın menüde de belirttim ama offff
çok yorulmuşsun çok emek verdin ama değmiş çok güzel geçmiş maşallah pano da harika olmuş eline emeğine sağlık,Günaydın hanımlar
dün o.kadar yorulmusum ki gündüz yetmezmiş gibi akşam da kızımın bugün maskeli partisi varmış. Akşam vakti kumasciya gittim pelerin kumaşı aldım bir terziye tarif ettim diktirdim. Ona kurdele geçirdim boyun kısmı için. Kirtasiyeden maske yapmak için malzeme aldım ve akşam boyu pullarla uğraştım. Bittiğinde güzel oldu ama bende bittim.yetmezmiş gibi o sinirle eşimle de tartıştım ohhh ballı kaymak. Gelemedim kusura bakmayın.
menü güzel spor da var su da iyi özellikle kahvaltına süt eklemen bence çok güzel olmuş afiyet olsun :)Kahvaltı 07:30
1 haşlanmış yumurta, Çeçil peynir, 4 zeytin, 1 su bardağı süt
Ara 10:15
Elma
Öğle 12:10
Çeyrek ekmek arası 3 köfte, ayran
Ara 15:30
Türk kahvesi, avuçiçi çiğ fındık
Akşam 17:30
2 kırmızı biber dolması, 2 yk yogurt, nesfit, 1 dilim kasar peyniri
Ara
Türk kahvesi
Su 2 lt oldu 1 lt daha içerim
Spor
40 dk eliptik bisiklet
20 dk plates hareketleri yapılacak
çok geçmiş olsun gülüm...b12 iğnesine daha ne kadar devam edeceksin daha çoksa her defasın da döküntü hiç normal değil doktor alternatif bir şey verse yaSabah 9 30
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik
Bir ck bal
Dort zeytin
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek
Yagda yumurta cok cok az
Aksam 18 00
Bir kepce sarimsakli tavuksuyu corba
Iki kasik pilav
Bir tane haslanmis but
Bol bol salata
Su 1.5 litre
Spor yapmadim ama yaparmiyim bilmiyorum bugun daha cok hastalandim hapsuruk oksurukne ararsaniz var birde boynumdan gogsume dogru dokuntuler oldu her b12 ignesinden bir hafta sonra boyle oluyorum bu kez daha cok olmus
dünkü menüne nasıl olsa yarına telaffi edersin demiştim, böyle güzel menü çıkaracağını biliyordum hem düzenli hem sağlıklı çok güzel olmuş menün afiyet şifa olsun :)Sabah 8.30
Yarim domates
1 kk cokelek peyniri
7 zeytin
1 cay bardagi sut
Ara 12
2 adt gun kurusu
1 fincan sut
Oglen 14
1 tabak ispanak
1 kase yogurt
Ara 17
Yarim elma
Yarim portakal
Aksam 19
1 kepce mercimek corbasi
5 yk taze fasulye
Domates salatalik
Su 3 litre
o kadar yorgunluk geç yatma olunca sabah zor kalktın galiba kahvaltıya vaktin olmamış, gerisi de sıkı diyet yapanların menüsü gibi aynı, ne o yarına ben mi birinci olucam demek istedin :))))))) afiyet enerji olsun gülüm :)Menüm
Ara olarak.bitki çayı
3 litre su
kupkuru gün oldu malesefBiraz kuru bir gün olmuş ama miktar benc3 az afiyet eksi olsun canım.
yazdıktan sonra çayı içmeye bile mecalim yoktu gittim yattım. iyi yürüdük ama şehir merkezine araçla girilmiyor bir yere park edip yürüyoruz giderken koştura koştura gittik dönerken de acele ettik akşam namaz vakti geçmesin diye üşüyünce de benim vücut hata verdi pil bitti:)) yattım şarjı doldurdum kalktım şükür iyiyimSenden büyük eksi bekliyorum
Buda bol eksi getirir
Mart kapıdan baktırıyo be kardeşim inşallah hasta olmazsın dr da herşey yolunda mıydı bari,menüne gelince kahvaltılı bir gün ekmek bile ev yapımı maşallah sana simit ölçülü ama saati biraz sıkıntılı yemek sonrası uyumazsan telafı edebilirsin uyku benim şişmanlamamda ki en büyük sebepti
yolda dedim simit almayalım yemek var istemezseniz patates soydum suda 5 dk patatesli omlet yaparım eşim dedi dedi ağzımızın suyu aktı, oğlum yürüyerek gelirken önden gidip dürüm yaptırdı 2 tane ben istemedim, yarın tartı günü dedim ama simitin kokusu gelince amaa yarın tartı günü diye diye uyuşuk ağızla yedim pis nefis işte, bir de vukuatlıyım yaa kokusu güzel gelipte yada canım çok çekipte yemedim mi benim göğüs şişiyor, eşim bak yoruldum dün gece uyumadım zaten(nöbetçiydi) gece gece başımıza iş açma ye diyince (sokak kedisi gibi yalanıyordum zaten) olan oldu maalesef:))))Aksam gec ve kuru olmus.o usumeye keske corba icseymissin isinirdin biraz
allah zihin açıklığı versin başarılı geçer sınavı inşallahKızlar bugün maalesef spor yapmadım kızımın yarın yazılısı var ikide bi gelip anlamadığı yeri soruyo o yüzden bugünlük spor yok kusura bakmayın menüde de belirttim ama offff
nefsime yenik düştüm susamın kokusu beni baştan çıkardıGecmis olsun burdada kar yagiyor bi saat oldu baslayali menu evet aksam kuru olmus corban varmis keske icseydin icin isinirdi neyse afiyet olsun ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?