Haydi Yine Yeniden...

Senden büyük eksi bekliyorum
Buda bol eksi getirir

Mart kapıdan baktırıyo be kardeşim inşallah hasta olmazsın dr da herşey yolunda mıydı bari,menüne gelince kahvaltılı bir gün ekmek bile ev yapımı maşallah sana simit ölçülü ama saati biraz sıkıntılı yemek sonrası uyumazsan telafı edebilirsin uyku benim şişmanlamamda ki en büyük sebepti

Aksam gec ve kuru olmus.o usumeye keske corba icseymissin isinirdin biraz

Cok guzel menu canim afiyet olsun ...

Cok guzel menu canim afiyet olsun ..

Gecmis olsun burdada kar yagiyor bi saat oldu baslayali menu evet aksam kuru olmus corban varmis keske icseydin icin isinirdi neyse afiyet olsun ....

Kızlar bugün maalesef spor yapmadım kızımın yarın yazılısı var ikide bi gelip anlamadığı yeri soruyo o yüzden bugünlük spor yok kusura bakmayın menüde de belirttim ama offff
Olsun canim cocugun durumu daha onemli.sen hic dert etme.daha onunde cok spor yapacagin gunler olacak insallah.menun guzeldi zaten sporla eritmen gereken bi cisin da yoktu

Kızlar bugün maalesef spor yapmadım kızımın yarın yazılısı var ikide bi gelip anlamadığı yeri soruyo o yüzden bugünlük spor yok kusura bakmayın menüde de belirttim ama offff
Olsun canim sart degil gun asirida yapabilirsin sporunu hem kizinin sinavi da varmis lutfen aramizda lafi olmaz

çok yorulmuşsun çok emek verdin ama değmiş çok güzel geçmiş maşallah pano da harika olmuş eline emeğine sağlık,
o kadar yorgunluğa yine koştur yine uğraşıp durmuşsun çalışan kadının yoruldum ben dinlenicem demeye lüksü yokmuş okurken anladım eve gelince bir şey çıktımı onu da yapmak zorundasınız . rabbim sağlık güç kuvvet versin şükür alnının akıyla hepsini halletmişsin

menü güzel spor da var su da iyi özellikle kahvaltına süt eklemen bence çok güzel olmuş afiyet olsun :)

çok geçmiş olsun gülüm...b12 iğnesine daha ne kadar devam edeceksin daha çoksa her defasın da döküntü hiç normal değil doktor alternatif bir şey verse ya
akşam ki sarımsaklı tavuk suyu çorban dan sık sık yap gülüm şifa niyetine iç hapşurukta var soğuk algınlığın inatçı gitmiyor çünkü ..pekmez ve kuru üzümün olmadığını far etmedim sanma enişte evde yokmuş anlaşıldı:)

dünkü menüne nasıl olsa yarına telaffi edersin demiştim, böyle güzel menü çıkaracağını biliyordum hem düzenli hem sağlıklı çok güzel olmuş menün afiyet şifa olsun :)

o kadar yorgunluk geç yatma olunca sabah zor kalktın galiba kahvaltıya vaktin olmamış, gerisi de sıkı diyet yapanların menüsü gibi aynı, ne o yarına ben mi birinci olucam demek istedin :))))))) afiyet enerji olsun gülüm :)

Biraz kuru bir gün olmuş ama miktar benc3 az afiyet eksi olsun canım.
kupkuru gün oldu malesefmelrinin menüsünü okuyunca aklıma geldi ben akşam çay olana kadar 1 bardak süt ılıttım hızlıca mikrodalgada onu içtim :))
sabahta portakal kestim ama nasıl güzel kocaman kabuğu parlıyor kestim içi kof 2.sini yıkadım kestim o da kof yiyemedim çöpe gitti

yazdıktan sonra çayı içmeye bile mecalim yoktu gittim yattım. iyi yürüdük ama şehir merkezine araçla girilmiyor bir yere park edip yürüyoruz giderken koştura koştura gittik dönerken de acele ettik akşam namaz vakti geçmesin diye üşüyünce de benim vücut hata verdi pil bitti:)) yattım şarjı doldurdum kalktım şükür iyiyim
diş ettim kanamıştı şimdi zonkluyor dolgu yapılan yer oda bir iki güne geçermiş zaten :)

Aksam gec ve kuru olmus.o usumeye keske corba icseymissin isinirdin biraz
yolda dedim simit almayalım yemek var istemezseniz patates soydum suda 5 dk patatesli omlet yaparım eşim dedi dedi ağzımızın suyu aktı, oğlum yürüyerek gelirken önden gidip dürüm yaptırdı 2 tane ben istemedim, yarın tartı günü dedim ama simitin kokusu gelince amaa yarın tartı günü diye diye uyuşuk ağızla yedim pis nefis işte, bir de vukuatlıyım yaa kokusu güzel gelipte yada canım çok çekipte yemedim mi benim göğüs şişiyor, eşim bak yoruldum dün gece uyumadım zaten(nöbetçiydi) gece gece başımıza iş açma ye diyince (sokak kedisi gibi yalanıyordum zaten) olan oldu maalesef:))))

allah zihin açıklığı versin başarılı geçer sınavı inşallah
eee annelerin hakkı neden ödenmez her zaman her şeyde çocukları için fedakarlık yaptıklarından gülüm :)

geçen cır cır söylendim melrinim neyimiz eksik biz de birinciliğe oynayalım diye gaz verdim,1. liği geçtim yarın o tartı yüzümü kara çıkarırsa var yaaaaaa(suç ben de değil tartı da ya) :) hipnozcu birini bulup mide ameliyatı olmuş gibi beni hipnoz etsin diye yalvarıcam :)
yarın tontişimin ablasına gidicez allahtan bir şey olmazsa, senelerdir ilk defa lojman dışında birine gidicem, ilk defa tanışıcam o ablasıyla, heyecanlandım biraz eli boş gitmekte olmaz ne alsam bilemedim züccaciye işi bir şey alsam ayıp olur mu, pasta tatlı alıp gitsem zaten ailecek becerikliler hazırlık yapmıştır pasta olmaz gibi geldi oyhh heyecanlandım iyice :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…