Haydi Yine Yeniden...

Gunaydin mutlu carsambalar eksi bildirimler gelsin.ilk bildirim benden.evdeyim is yerine gecince yazismaya devam

Gecen hafta 74
Bu hafta 73.1
Fark -900

Bi gun agirlikli protein bi gun agirlikli sebze ise yaradi hafta sonunu telafi etmeme

Gunaydin mutlu carsambalar eksi bildirimler gelsin.ilk bildirim benden.evdeyim is yerine gecince yazismaya devam

Gecen hafta 74
Bu hafta 73.1
Fark -900

Bi gun agirlikli protein bi gun agirlikli sebze ise yaradi hafta sonunu telafi etmeme
çok güzelll yarına 72 yi de görürsün

Kendi evleri ise nevresim takimi yada dedigin gibi zuccaciye tarzinda birseyler olabilir.yada gidecegin kisinin kendisine ozel bir şal bluz gibi birsey de olabilir bence.hazirlik yapacaklarsa pastaya gerek yok evet...ben yiyecek birsey gotureceksem de evde kendim en guzel yaptigim seyi yapip goturuyorum daha hora geciyor

Tesekkur ederim ...b12 sondu bu ay 3 nisanda yine tahlil yapilacak ona gore ilaclar ya kesilecek yada devam edecek ..tam tersi evdeydi dokuntuleri gorunce biraz ara verelim pekmeze dedi

Gecen hafta 74
Bu hafta 73.1
Fark -900

Vayyy super gitmis canim tebrik ediyorum seni insallah haftaya 72leri es gecip 71 gecis yaparsin

Bir kilo bildirimi benden
Geçen hafta 65.5
Bu hafta 64.8
Şükürler olsun 64 ü sonunda gördüm inşallah çok kalmaz 63 ü de görürüm
Aaa tebrik ederim seni canim ne guzel 64 u gormek benim ilk hedefim 64 insallah cok kalmaz hemen 63 hatta 62 yi gorursun ...

kendi evi mi değil mi bilmiyorum nevresim de iyi fikir sağ ol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…