- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.181
çok güzelll yarına 72 yi de görürsünGunaydin mutlu carsambalar eksi bildirimler gelsin.ilk bildirim benden.evdeyim is yerine gecince yazismaya devam
Gecen hafta 74
Bu hafta 73.1
Fark -900
Bi gun agirlikli protein bi gun agirlikli sebze ise yaradi hafta sonunu telafi etmeme
Olsun az kaldi 96 lara 95 leregeçen hafta 97.4
bu hafta 97.0
fark -400
100 daha gitseydi 96 yı görseydim ne güzel olurdu:)
Kendi evleri ise nevresim takimi yada dedigin gibi zuccaciye tarzinda birseyler olabilir.yada gidecegin kisinin kendisine ozel bir şal bluz gibi birsey de olabilir bence.hazirlik yapacaklarsa pastaya gerek yok evet...ben yiyecek birsey gotureceksem de evde kendim en guzel yaptigim seyi yapip goturuyorum daha hora geciyorgeçen cır cır söylendim melrinim neyimiz eksik biz de birinciliğe oynayalım diye gaz verdim,1. liği geçtim yarın o tartı yüzümü kara çıkarırsa var yaaaaaa(suç ben de değil tartı da ya) :) hipnozcu birini bulup mide ameliyatı olmuş gibi beni hipnoz etsin diye yalvarıcam :)
yarın tontişimin ablasına gidicez allahtan bir şey olmazsa, senelerdir ilk defa lojman dışında birine gidicem, ilk defa tanışıcam o ablasıyla, heyecanlandım biraz eli boş gitmekte olmaz ne alsam bilemedim züccaciye işi bir şey alsam ayıp olur mu, pasta tatlı alıp gitsem zaten ailecek becerikliler hazırlık yapmıştır pasta olmaz gibi geldi oyhh heyecanlandım iyice :))
Tesekkur ederim ...b12 sondu bu ay 3 nisanda yine tahlil yapilacak ona gore ilaclar ya kesilecek yada devam edecek ..tam tersi evdeydi dokuntuleri gorunce biraz ara verelim pekmeze dediçok geçmiş olsun gülüm...b12 iğnesine daha ne kadar devam edeceksin daha çoksa her defasın da döküntü hiç normal değil doktor alternatif bir şey verse ya
akşam ki sarımsaklı tavuk suyu çorban dan sık sık yap gülüm şifa niyetine iç hapşurukta var soğuk algınlığın inatçı gitmiyor çünkü ..pekmez ve kuru üzümün olmadığını far etmedim sanma enişte evde yokmuş anlaşıldı:)
Vayyy super gitmis canim tebrik ediyorum seni insallah haftaya 72leri es gecip 71 gecis yaparsinGunaydin mutlu carsambalar eksi bildirimler gelsin.ilk bildirim benden.evdeyim is yerine gecince yazismaya devam
Gecen hafta 74
Bu hafta 73.1
Fark -900
Bi gun agirlikli protein bi gun agirlikli sebze ise yaradi hafta sonunu telafi etmeme
Aksamki corbayi icseydin oda giderdi ama yinede 400 bile guzel rakam haftaya daha iyi bir rakam gorursun tebrik ederim .geçen hafta 97.4
bu hafta 97.0
fark -400
100 daha gitseydi 96 yı görseydim ne güzel olurdu:)
İnşallah canım,ama regl yaklaşıyor,ameliyattan sonra günler de şaştı regl tarihim değiştiVayyy super gitmis canim tebrik ediyorum seni insallah haftaya 72leri es gecip 71 gecis yaparsin
olsun hiç can sıkmak yok ilaç kullanıyorsun bu bile başarı bence.o kadar dikkatli olmasan menülerde,spor yapmasan alacaksın demekki.sabit kalman kilo vermen kadar değerli bence canımGecen hafta 68.800
Bu hafta 68.800
Sabitim
Ooo maşallah canım.inşallah 63 ler yakındırBir kilo bildirimi benden
Geçen hafta 65.5
Bu hafta 64.8
Şükürler olsun 64 ü sonunda gördüm inşallah çok kalmaz 63 ü de görürüm
Aaa tebrik ederim seni canim ne guzel 64 u gormek benim ilk hedefim 64 insallah cok kalmaz hemen 63 hatta 62 yi gorursun ...Bir kilo bildirimi benden
Geçen hafta 65.5
Bu hafta 64.8
Şükürler olsun 64 ü sonunda gördüm inşallah çok kalmaz 63 ü de görürüm
ayy tomurcuğum ben bir daha tartıldım 96.9 çıktımmmmmOlsun az kaldi 96 lara 95 lere
kendi evi mi değil mi bilmiyorum nevresim de iyi fikir sağ ol:)Kendi evleri ise nevresim takimi yada dedigin gibi zuccaciye tarzinda birseyler olabilir.yada gidecegin kisinin kendisine ozel bir şal bluz gibi birsey de olabilir bence.hazirlik yapacaklarsa pastaya gerek yok evet...ben yiyecek birsey gotureceksem de evde kendim en guzel yaptigim seyi yapip goturuyorum daha hora geciyor
daha gerek kalmaz inşallahTesekkur ederim ...b12 sondu bu ay 3 nisanda yine tahlil yapilacak ona gore ilaclar ya kesilecek yada devam edecek ..tam tersi evdeydi dokuntuleri gorunce biraz ara verelim pekmeze dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?