Haydi Yine Yeniden...

Bir kilo bildirimi benden
Geçen hafta 65.5
Bu hafta 64.8
Şükürler olsun 64 ü sonunda gördüm inşallah çok kalmaz 63 ü de görürüm
haftaya kesin 63 geliyor aç kollarını bekle tebrikler gülüm sonun da vücudunun kırdın inadını

ayy tomurcuğum ben bir daha tartıldım 96.9 çıktımmmmm
hala bir şey yemedim suyumu içtim sadece evi toparladım en son yatak odasına girdim yatak bana gel dedi yattım 1 saat kalkınca tartıldım :)
Tamam canım,liste yayınlanmadı ki daha zeten.bu halini güncellerim.o mutluluk yeter sana :)) sana bi müjde daha zaten geçen hafta da 97,4 değil 97,6 mişsin canım

Tamam canım,liste yayınlanmadı ki daha zeten.bu halini güncellerim.o mutluluk yeter sana :)) sana bi müjde daha zaten geçen hafta da 97,4 değil 97,6 mişsin canım
vallaha mı ben 2 haftadır 97.4 düm o zaman regl diye artıya mı geçtim acaba valla unuttum hahahaah güzel oldu bu haber bana sağ ol:)))))))))

Gunaydin mutlu carsambalar eksi bildirimler gelsin.ilk bildirim benden.evdeyim is yerine gecince yazismaya devam

Gecen hafta 74
Bu hafta 73.1
Fark -900

Bi gun agirlikli protein bi gun agirlikli sebze ise yaradi hafta sonunu telafi etmeme
Tebrikler tomurcugum süpersin birincilik sende :) Haftaya 7 2 ler belkim 71 ler
geçen hafta 97.4
bu hafta 97.0
fark -400
100 daha gitseydi 96 yı görseydim ne güzel olurdu:)
_700 ve tabiki sana bravo canım
Gecen hafta 68.800
Bu hafta 68.800
Sabitim
Özel durumunda korumak mesele bence canım harikasın
Bir kilo bildirimi benden
Geçen hafta 65.5
Bu hafta 64.8
Şükürler olsun 64 ü sonunda gördüm inşallah çok kalmaz 63 ü de görürüm
Melriiinnnnn 64 geldi nihayet ve kalıcı da olmayacak inşallah direnç kırılacak bence ben bunu senin bu hafta çok hamur işi yememene bağlıyorum süpersin canım

tevafuk gelmemiş
kızzz tevafuk55 assolist gibi sonradan gelip alkışları toplıycak mısın birincilik kime gidecek gel yaz hadi daha hazırlanıp gezmeye gidicem :))
Bana alkış yok canım okul bitince gelebildim o yuzd3n g3cikti canım :)
Ne güzel sayılar görüyorum süper oldu tevafuk bencede 1. Menüler spor hep şahaneydi
Bu hafta 2 gün spor yapabildim canım köyde dikkkat etmediğim bir gün var, siskinligimi atamadım hala...

Sabah 8.30
2 haslanmis yumurta
1 kk kasar peyniri
Yarim domates
5 zeytin
1 bardak sut

Ara.12
2 adt gun kurusu
1 fincan sut

Oglen 14
1 adet lor peynirli maydanozlu gozleme
7 adet zeytin ve cay

Aksam 18
1 kepce mercimek corbasi
Bol kivircik salata

Su 2.5 litre
Bi ara daha yaparim meyve ile...

Menümü vereyim
Sabah cevizli su
Kahvaltı 1 has yum 3zeytin
1 dilim ekmek maydanoz
Ara Nescafe 2 yulaflı bisküvi

Öğle 1 kepçe çorba 5 kaşık susuz taze fasulye

Ara 1 avuç fıstık çay

Akşam 18.00: bol salata
Ara: doğum gününe gidecem yarım dilim pasta olabilir
Bitki çayları türk kahvesi 1 k kayısı
2.5 litre su
Spor şimdilik yok yapınca yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…