- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.201
68 ki rakamın sabitine kurban ahh ahh ben ne zaman görücem acaba:)Gecen hafta 68.800
Bu hafta 68.800
Sabitim
haftaya kesin 63 geliyor aç kollarını bekleBir kilo bildirimi benden
Geçen hafta 65.5
Bu hafta 64.8
Şükürler olsun 64 ü sonunda gördüm inşallah çok kalmaz 63 ü de görürüm
Tamam canım,liste yayınlanmadı ki daha zeten.bu halini güncellerim.o mutluluk yeter sana :)) sana bi müjde daha zaten geçen hafta da 97,4 değil 97,6 mişsin canımayy tomurcuğum ben bir daha tartıldım 96.9 çıktımmmmm
hala bir şey yemedim suyumu içtim sadece evi toparladım en son yatak odasına girdim yatak bana gel dedi yattım 1 saat kalkınca tartıldım :)
vallaha mıTamam canım,liste yayınlanmadı ki daha zeten.bu halini güncellerim.o mutluluk yeter sana :)) sana bi müjde daha zaten geçen hafta da 97,4 değil 97,6 mişsin canım
eskiden ne güzel kilo çizelgesi vardı altta imza kısmında.ordan güncellemesi güzel oluyordu ve motive ediciydi bencesevinçten hemen avatarın altındaki kiloyu güncelledim
Kesin ödem ya da kas artışı başka bişey olmaz sendeHemen söyleyeyim
Günün tembel öğrencisi ben
Geçen hafta 65.0
Bu hafta 65.5
Fark +500 maalesef
Tebrikler tomurcugum süpersin birincilik sende :) Haftaya 7 2 ler belkim 71 lerGunaydin mutlu carsambalar eksi bildirimler gelsin.ilk bildirim benden.evdeyim is yerine gecince yazismaya devam
Gecen hafta 74
Bu hafta 73.1
Fark -900
Bi gun agirlikli protein bi gun agirlikli sebze ise yaradi hafta sonunu telafi etmeme
_700 ve tabikigeçen hafta 97.4
bu hafta 97.0
fark -400
100 daha gitseydi 96 yı görseydim ne güzel olurdu:)
Özel durumunda korumak mesele bence canım harikasınGecen hafta 68.800
Bu hafta 68.800
Sabitim
Melriiinnnnn 64 geldi nihayet ve kalıcı da olmayacak inşallahBir kilo bildirimi benden
Geçen hafta 65.5
Bu hafta 64.8
Şükürler olsun 64 ü sonunda gördüm inşallah çok kalmaz 63 ü de görürüm
Bana alkış yok canımtevafuk gelmemiş
kızzztevafuk55 assolist gibi sonradan gelip alkışları toplıycak mısın birincilik kime gidecek gel yaz hadi daha hazırlanıp gezmeye gidicem :))
Bu hafta 2 gün spor yapabildim canım köyde dikkkat etmediğim bir gün var, siskinligimi atamadım hala...Ne güzel sayılar görüyorum süper oldu tevafuk bencede 1. Menüler spor hep şahaneydi
Uzulme canim iki gune o artida kalmaz hep eksi olamayiz sonucta vucudumuzunda kendisine gore bir anatomisi varHemen söyleyeyim
Günün tembel öğrencisi ben
Geçen hafta 65.0
Bu hafta 65.5
Fark +500 maalesef
Yok canim tam tersi ben eksideydim sabit olduguma sasirdim birde su ilacc68 ki rakamın sabitine kurban ahh ahh ben ne zaman görücem acaba:)
sen de benim gibi bir hafta eksi bir hafta sabit oluyorsun son dönem bedenimiz anca alışıyor gidene demek ki
Tomurcugum eline sağlık hepinizi tebrik ediyorumEki Görüntüle 1968056
HAFTANIN BİRİNCİSİtomurcukkk -0,9 kg
HAFTANIN İKİNCİLERİekim2009 M Melrin -0,7 kg
HAFTANIN UYARILANItevafuk55 +0,5 kg
Hicte degil canim senin kas kutlen artti belki yada odemin var.yarin birden gidecek o artin kim bilir.bence rahat ol sen hersey yolundaTomurcugum eline sağlık hepinizi tebrik ediyorumkendimi kınıyorum
İnşallah canım full devam insallah :)Hicte degil canim senin kas kutlen artti belki yada odemin var.yarin birden gidecek o artin kim bilir.bence rahat ol sen hersey yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?