Haydi Yine Yeniden...

Süper menü olmuş canım sabah ve akşam ekmek olmayınca öğlen hiç gözüme batmadı afiyet şifa olsun canım:)

Hemen söyleyeyim
Günün tembel öğrencisi ben
Geçen hafta 65.0
Bu hafta 65.5
Fark +500 maalesef
kasın mı arttı acaba o zaman süper demektir, bundan sonra senin tartıyla işin olmaz santimle olur ancak incelip incelmediğini ölçeceksin kas arttıkça ağır gösterir tartı, menülerde sporda sorun yoktu tek açıklama bence bu

Bana alkış yok canım okul bitince gelebildim o yuzd3n g3cikti canım :)

Bu hafta 2 gün spor yapabildim canım köyde dikkkat etmediğim bir gün var, siskinligimi atamadım hala...
1 gün dikkat etmedin diye kilo alman imkansız, regl tam bitsin bir daha tartıl hala aynıysa tek açıklama kas kitlen arttı

Dogum gunune gidicen diye zaten aksamini salata ile dengelemissin canim.bence ye bir dilim menun gayet iyi

1.lik seni baya motive etmiş menünden anladığım haftaya da gözün var amaaaa yedirmemm 1. liği benim de gözüm var

doğum gününe gideceksin diye gündüzü hafif tutup akşamı salatayla geçiştirmişsin valla biz bu işi çözdük dengelemeyi artık çok iyi biliyoruz bize kilo yağ mı dayanır yakar yakar atar yerine güçlü kasları koruz elbetttt

menüm
sabah 9 :00
1 muz

öğleden sonra 15 :10
bildiğin bol ikramlı misafir masasıydı tek tek yazamıycam salatalarla başlayıp tıkadım kendimi tüm çeşitlerin tadına bakmadım ama aç kalkmadım yedim valla:)

akşam 10 dan sonra büyük ihtimal
benimkilere mantı yaptım kötü kötü sarımsak kokarlar, bende sonra 1-2 kaşık sarımsaklı yoğurt yiycem ben de kokayım bari:)
su az oldu bu gün 2 litre yatana kadar 3 ü bitirirm
spor yok azıcık yürüdük 20 dk bile değil

1.lik seni baya motive etmiş menünden anladığım haftaya da gözün var amaaaa yedirmemm 1. liği benim de gözüm var
Hadi bakalim insallah.ben bugun itibariyle regl oldum zaten haftaya pek umidim kalmadi ya da bu sureci iyi degerlendirirsem daha mi iyi gider ki bilemedim simdi

Oyle bi dengelemissin ki sabah birsey yemeyip gitmissin,aksam yogurt yiyeceksin...oglen yediklerin diyete uygun yiyecekler olmasa da onemli olan dengeyi saglamak ipin ucunu kacirmamak...

Oyle bi dengelemissin ki sabah birsey yemeyip gitmissin,aksam yogurt yiyeceksin...oglen yediklerin diyete uygun yiyecekler olmasa da onemli olan dengeyi saglamak ipin ucunu kacirmamak...
ipin ucunu kaçırdım mı gider biliyorum o yüzden hiç bozmuyorum en az 5-6 saat kuralını, acıkmadıysam saati daha da uzatıyorum işe yarıyor şükür, acıkınca serbest ne istersem yiyorum yasak yok, ambalajlı ürünler ve tıka basa yemek hariç :)
regl zamanını iyi değerlendir gülüm meto tam gaz çalışırken yollayabildin ağırlığı postala gitsin

Menüler bahane eksiler şahane
Çok güzel bir menü
Eksiye geçmek için her yol mubahtır senin için bu eksi getiren yol olduğuna göre afiyet olsun

Menüler bahane eksiler şahane
Çok güzel bir menü
Eksiye geçmek için her yol mubahtır senin için bu eksi getiren yol olduğuna göre afiyet olsun

Kahvaltı 07:30
1.5 haşlanmış yumurta, Çeçil peynir, 4 zeytin, süt
Ara 10:15
Armut,avuçiçi kuruyemiş
Öğle 12:10
5 yk zeytinyagli taze fasulye, yoğurt
Akşam 15:20
2 dilim soğanlı börek, küçük kase kısır, yarım dilim elmalı kurabiye, çay
Ara 17:15
Türk kahvesi, avuçiçi çiğ fındık
Ara 21:00
Yoğurt kürü
Su 3 lt
Spor
40 dk eliptik bisiklet
20 dk plates hareketleri

Su spor guzel diger ogunler cisli ogunu dengelemis.afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…