Haydi Yine Yeniden...

Canim menun cok guzel tum gozleme bende cok kilo yapiyo o nedenle yarim yada ceyrek yoyorum ekmek hic olmadigi icin seninki cok guzel olmus afiyet olsun ..

Afiyet olsun canim guzel menu ..

Oglen hangi salatalari yedin canim sabah kahvaltida yapmamissin misafirlige gidecem diye iyy evdekiler yiyip sen yemesen cok kokardi be yaa hem sarimsakli yogurt bagirsak calistirir afiyet olsun ..

Afiyet olsun canim aksami hafif tutup cisslari telore etmissin sporun harika zaten afiyet olsun ...

Misafirim vardi kizlar gelemedim hem gunduz hem aksam
Sabah 10 00
Bir dilim ekmek
Iki ince dilim kasar
Domates salatalik
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek
Uc kup kasar
Domates salatalik
Bir ck bal
Sekersiz cay
Aksam 17 00
Bir kepce corba
19 00
Ince dilim yaspasta annemler getirmis
Uc dilim portakal
Su 2 litre oldu
Spor yok yine
Gunduz kardesim geldi aksamda annemler geldi hastayim diye iclerine sinmemis gormeye geldiler
Yuzumu gorunce zaten cok uzulduler gunduz iyiyidi tekrar cogaldi oglus deli etti bugun oyle simardiki en son annemlere ben sıkıldım artik evinize gidin dedi sipa yarinda sinavi var hic hazirlanamadik yaptirdim biseyler ama istedigim gibi olmadi insallah iyi gecer

tencere dibin kara benim ki senden karaaa o yüzden ağzımı açacak yüzüm yok menüne :)))))
afiyet şifa olsun enerji olsun yansın gitsin :))
sporunla suyun çok güzel

Oglen hangi salatalari yedin canim sabah kahvaltida yapmamissin misafirlige gidecem diye iyy evdekiler yiyip sen yemesen cok kokardi be yaa hem sarimsakli yogurt bagirsak calistirir afiyet olsun ..
biri yeşil salataya azıcık tavuk göğüs didilip üstüne çeri domates konmuştu
diğeri köz patlıcan yoğurtlamasıydı
biriside patatesi haşlayıp doğrayıp hafif yağla tuzda çevrilmişti patates çok lezzetliydi akrabaları ekip biçip taze taze yolluyormuş
hepsinden normal servis kaşığından küçük renkli kaşıklar var ya yemek kaşığından büyük onunla 1 tane aldım :)

tam 2 kaşık sarımsaklı yoğurdu da yedim ben de kokayruum artık:))))) inşallah çalıştırır iç motorları yoksa halim duman ..

vayy kerata ilgi odağı tam olamadı ya seninle konuştu annen kardeşin ondan sıkılıp eve gidin demiştir ee sen de her zaman ki gibi uğraşamadın onunla :))
doğrusu senin menün yetersiz, yok gibi bee gülüm kaşar da olmasa hiç bir şey yok ki azıcık şu boğazına bak güç verici şeyler yemeye çalış yazık annenler de üzülüp duruyor.. şu döküntü hayırlısıyla çabuk geçse bari farkındayım senin moralini çok bozuyor iştahın iyice kaçıyor
oğlunun sınavını merak etme çalışkan kuzum her şekilde başarır allahın izniyle

Pekmez unutulmus yine sanirim.aksam pasta var diye corba yemissin iyi olmus.yuzundekiler hala gecmedi mi canim?yan etki uzun surdu
Oglusu merak etme alt yapi saglam onun.sinavi iyi gecer her turlu.stres yapma sakin

Aynen canim aslinda cok ilgilendiler ama o herseyden sıkılır bunalir birde tablet istedi vermedim bana kizdi annemleri kovdu sipa ..
Valla haklisin guc verecek hic bisey yok ..dokuntuler mahvetti beni kasidim bide bugun iyice kabardilar sabah ne guzel azalmisti sivilce gibi kabarik bazisi kocaman pek ders calistiramadim insallah yapar biseyler ..

Pekmez unutulmus yine sanirim.aksam pasta var diye corba yemissin iyi olmus.yuzundekiler hala gecmedi mi canim?yan etki uzun surdu
Oglusu merak etme alt yapi saglam onun.sinavi iyi gecer her turlu.stres yapma sakin
Yok canim yaa su dokuntuler yuzunden biraz ara verdim ..aslinda pastadan haberim yoktu corba bezelye pilav yapmistim oglum hic bisey yemedi onla ugrasirken doydum corbayla ..sabah baya iyiydi canim aksam costu yine stres yaptim hazirligim yoktu aniden geldi annemler allahtan pasta almislar kuru pasta almislar artik onlari koydum ..kendi aileside olsa insan biseyler hazirlamak istiyo yuzum hep boyle oluyo canim bir hafta cekiyorum ignenin etkisi gecince onlarda gidiyo ...

Şifa kaynağı olacak bişey yok gibi sırf yemek için yemişsin tez zamanda şifa bulup rahatlasan şahane olacak

angelina35
Bugün doğum günün olduğu için farklı ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim için sadece bugün değil her gün farklı ve özelsin.. Dostluğunun, arkadaşlığının verdiği keyfi sana anlatmam çok zor. Kalbim hep seninle. İyi ki varsın..iyi ki doğdun... Birlikte daha nice yaşlara canimmm

Canimmm benimmm ne kadar mutlu ettin beni sende benim icin ozelsin nasil mutlu oldum anlatamam iyiki tanimisim seni can dostumm cokk ttesekkur ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…