- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.261
Yok tatlim dun herkes unutmus dogum gunumu bende dahil pastayi kesip yedikten sonra hatirladimOlsun senin için değer dostum benim :)
Dünkü pastanın sebebi de doğum günündü sanırım dimi
hahahaaaYok tatlim dun herkes unutmus dogum gunumu bende dahil pastayi kesip yedikten sonra hatirladimkardesim demis annemlere pasta alin diye benim oglus tam pasta hastasi ya
Ama yinede dogum gunu kutlamasi gibi oldu ..annem beni dogurabilmek icin kac kere hastaneye gitmis ..karnimda kalacan hic dogmuyacaksin sandim di dedi ... esim nasil guluyococuklarimda dahil nasil dunyaya geldim herkes ogrendi
hahahaaasevmişsin içeriyi demek ki ayrılmak zor gelmiş,ama iyi ki de gelmişsin dünyaya
allah hayrını versin b12 leri totoşuna boşuna mı vurduruyorsun ben yeğeninkini unuttum sen benden betersin kendininkini unutmuşsun hahahahah en kötü günün böyle olsun, sen seni unuttuğun da sevdiklerin hep seni bulsun, rızkın bol, mutluluğun daim, ailenle sağlıklı ömürlerin olsun .iyi ki doğdunYok tatlim dun herkes unutmus dogum gunumu bende dahil pastayi kesip yedikten sonra hatirladimkardesim demis annemlere pasta alin diye benim oglus tam pasta hastasi ya
Ama yinede dogum gunu kutlamasi gibi oldu ..annem beni dogurabilmek icin kac kere hastaneye gitmis ..karnimda kalacan hic dogmuyacaksin sandim di dedi ... esim nasil guluyococuklarimda dahil nasil dunyaya geldim herkes ogrendi
Tesekkurler canimmm valla aslinda aklimdaydi ogun oglanin sinav var diye aklima bile gelmedi sonradan geldi ama pastayii cokktann yemistik ..allah hayrını versin b12 leri totoşuna boşuna mı vurduruyorsun ben yeğeninkini unuttum sen benden betersin kendininkini unutmuşsun hahahahah en kötü günün böyle olsun, sen seni unuttuğun da sevdiklerin hep seni bulsun, rızkın bol, mutluluğun daim, ailenle sağlıklı ömürlerin olsun .iyi ki doğdun
Canim benimm cok tesekkur ederimmangelina35 canım arkadaşım sevdiklerinle beraber mutlu huzurlu sağlıklı hayırlı bir ömür diliyorum nice senelere
dileğine canı gönülden aminnn diyorumBenimm gormeden seslerinizi duymadan sevdigim arkadaslarimm bugun beni cokk mutlu ettinizbugunku dilegimi sizler icin diliyorumm
Hepiniz biliyosunuz ne dileyecegimiinsallah dilegim kabul olurr sisstt aramizda
İYİKİ VARSINIZ İYİKİ TANIDIM SİZLERİ
Kolay gelsin ....bu gün sessiziz :))
bir gün evi boşlayınca işler bitmiyor, şimdiden yoruldum yapacak daha çoook iş var
Bizde seni iyi ki tanıdık canımcım,iyi ki bize dökülüyorsunuz bu hafta kızlar dedin de atarlandık sanaBenimm gormeden seslerinizi duymadan sevdigim arkadaslarimm bugun beni cokk mutlu ettinizbugunku dilegimi sizler icin diliyorumm
Hepiniz biliyosunuz ne dileyecegimiinsallah dilegim kabul olurr sisstt aramizda
İYİKİ VARSINIZ İYİKİ TANIDIM SİZLERİ
kolay gele canım,bu gün sessiziz :))
bir gün evi boşlayınca işler bitmiyor, şimdiden yoruldum yapacak daha çoook iş var
Bizde seni iyi ki tanıdık canımcım,iyi ki bize dökülüyorsunuz bu hafta kızlar dedin de atarlandık sanave büyük aşklar kavgayla başlar misali büyük bir dostluğumuz oluştu,hep de sürsün inşallah
Calismanin vermis oldugu dezavantaj canim olsun duzenli olduktan sonra hafta sonu sil supur yaparsin miss ...kolay gele canım,
benim işler de haftasonuna birikiyor maalesef.hafta içi her ne kadar üstünden alsam da şöyle bir dip köşe süpürmenin silmenin tadi hiçbir temizlikte yokama çok yoruluyorum işte tüm haftasonum yorgunlukla geçiyor
Sen o zamanlar düzenli yazardın yorum yapardın ama kilo bildirimi vermezdin hatırladın mı,taa ne kadar süre sonra listeye alabildik seni,çok da nazlıymışsın haniayy bende ne fenaymisimm ama ben bunu soyledigimde sen 8 li rakamlardaydin masallah simdi 6 li rakamlara ne kadar yakinsin canim ..aynen en buyuk asklar kavgayla baslar .. iyikide atarlanmissin kizz ben senin atarli hallerini sevdim
biraz yorulsam da hafta sonu,hafta içi işte olmak iyi geliyor bana.düzenli uyku yemek oluyor.ama bu haftasonu söz dikkat edicem,özellikle pazar gününeCalismanin vermis oldugu dezavantaj canim olsun duzenli olduktan sonra hafta sonu sil supur yaparsin miss ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?