Haydi Yine Yeniden...

Olsun senin için değer dostum benim :)
Dünkü pastanın sebebi de doğum günündü sanırım dimi
Yok tatlim dun herkes unutmus dogum gunumu bende dahil pastayi kesip yedikten sonra hatirladim kardesim demis annemlere pasta alin diye benim oglus tam pasta hastasi ya
Ama yinede dogum gunu kutlamasi gibi oldu ..annem beni dogurabilmek icin kac kere hastaneye gitmis ..karnimda kalacan hic dogmuyacaksin sandim di dedi ... esim nasil guluyo cocuklarimda dahil nasil dunyaya geldim herkes ogrendi

hahahaaa sevmişsin içeriyi demek ki ayrılmak zor gelmiş,ama iyi ki de gelmişsin dünyaya

allah hayrını versin b12 leri totoşuna boşuna mı vurduruyorsun ben yeğeninkini unuttum sen benden betersin kendininkini unutmuşsun hahahahah en kötü günün böyle olsun, sen seni unuttuğun da sevdiklerin hep seni bulsun, rızkın bol, mutluluğun daim, ailenle sağlıklı ömürlerin olsun .iyi ki doğdun

Tesekkurler canimmm valla aslinda aklimdaydi ogun oglanin sinav var diye aklima bile gelmedi sonradan geldi ama pastayii cokktann yemistik ..
Guzel dileklerin icin cokk tesekkur ederimm canim benim

Benimm gormeden seslerinizi duymadan sevdigim arkadaslarimm bugun beni cokk mutlu ettiniz bugunku dilegimi sizler icin diliyorumm
Hepiniz biliyosunuz ne dileyecegimi insallah dilegim kabul olurr sisstt aramizda
İYİKİ VARSINIZ İYİKİ TANIDIM SİZLERİ

dileğine canı gönülden aminnn diyorum

Bizde seni iyi ki tanıdık canımcım,iyi ki bize dökülüyorsunuz bu hafta kızlar dedin de atarlandık sana ve büyük aşklar kavgayla başlar misali büyük bir dostluğumuz oluştu,hep de sürsün inşallah

bu gün sessiziz :))
bir gün evi boşlayınca işler bitmiyor, şimdiden yoruldum yapacak daha çoook iş var
kolay gele canım,
benim işler de haftasonuna birikiyor maalesef.hafta içi her ne kadar üstünden alsam da şöyle bir dip köşe süpürmenin silmenin tadi hiçbir temizlikte yok ama çok yoruluyorum işte tüm haftasonum yorgunlukla geçiyor

ayy bende ne fenaymisimm ama ben bunu soyledigimde sen 8 li rakamlardaydin masallah simdi 6 li rakamlara ne kadar yakinsin canim ..aynen en buyuk asklar kavgayla baslar .. iyikide atarlanmissin kizz ben senin atarli hallerini sevdim

Calismanin vermis oldugu dezavantaj canim olsun duzenli olduktan sonra hafta sonu sil supur yaparsin miss ...

ayy bende ne fenaymisimm ama ben bunu soyledigimde sen 8 li rakamlardaydin masallah simdi 6 li rakamlara ne kadar yakinsin canim ..aynen en buyuk asklar kavgayla baslar .. iyikide atarlanmissin kizz ben senin atarli hallerini sevdim
Sen o zamanlar düzenli yazardın yorum yapardın ama kilo bildirimi vermezdin hatırladın mı,taa ne kadar süre sonra listeye alabildik seni,çok da nazlıymışsın hani aynen ya ben 8 de miydim 9 da mıydım baya kilom vardı o dönem sen de 6 ları gördün maşallah,darısı bana artık

Calismanin vermis oldugu dezavantaj canim olsun duzenli olduktan sonra hafta sonu sil supur yaparsin miss ...
biraz yorulsam da hafta sonu,hafta içi işte olmak iyi geliyor bana.düzenli uyku yemek oluyor.ama bu haftasonu söz dikkat edicem,özellikle pazar gününe

Kızlar kızlar kızlarrrrr
Okul sonrası 8 tepsi kurabiye yaptım oğlanı uyut duş al ve şimdi köy yolundayım dedenin 7 mevlidine gidiyoruz. Haber vereyim dedim çok yorulacam yine heppinizi seviyor ve öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…