Haydi Yine Yeniden...

Canım beniiimmm ne kadar içten bir mesaj bende seni iyiki tanımışım:) bu arada ben bu gruba ilk geldiğimde sende bana atar yapmıştın iyiki varsınız canlarım benimm

Sabah 8.30
1 dilim tam bugday ekmegi
uzerine krem peynir
3 zeytin
1 tk cikolata

Ara 12
2.adt gun kurusu
1 su brd sut

Oglen 14
5 dilim izgara palamut
1 kup tahin helvasi

Aksam 18.30
1 kepce kiymali yesim mercimek yemegi
1 kase karbabahar kizartmasi yogurtlu salcali

Su 2.5 litre

Kızlar kızlar kızlarrrrr
Okul sonrası 8 tepsi kurabiye yaptım oğlanı uyut duş al ve şimdi köy yolundayım dedenin 7 mevlidine gidiyoruz. Haber vereyim dedim çok yorulacam yine heppinizi seviyor ve öpüyorum
Allah kabul etsin canim.sana da kolay gelsin yorulacaksin.kurabiyeler de köy icindi sanirim

Sabah 9 00
Yarim simit
Iki ince dilim kasar
Domates
Dort tane zeytin
Sekersiz cay
Ara 12 00
Sekersiz dibek kahvesi
Bir kucuk parca cukalata
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek
Bir ince dilim kasar
Uc zeytin
Sekersiz cay
Aksam 18 00
Bir kepce acili tarhana corbasi
Iki kasik pilav
Uc kasik bezelye
Dort kasik yogurt
20 00
Cok ince dilim pasta
Su 2.5 oldu
Spor jillian 35 dk
Anam mahvetti beni yerde resmen debelendim jilliann allah seni bildigi gibi yapsin kullanmadigim ne kadar kasim varsa kullanmis bulunmaktayimm
Karnimi ne kadar zorladiysam migdem bulaniyo
Birde regl oldumm

Cok guzel menun canim balik demek eksi demek afiyet olsun fistik

Menun guzel canim.bezelye sana dokunuyor muydu sisiriyor muydu ben mi yanlis hatirliyorum?
Leslie neyine yetmiyo kiz bi de jillian cikardin basina

Balık eşittir eksi gitsin kilolar gitsin yağlar

Vay Anam vay jillian yapılmışsa zirve demektir gerisi önemsiz

Kahvaltı 07:30
1.5 haşlanmış yumurta, Çeçil peynir, 5 zeytin, süt
Ara 10:15
Yeşil elma
Öğle 12:15
Brokoli havuç patates haşladım zeytinyağı limon, 1 kase mercimek çorbası,1 lokma pide
Ara 15:40
Küçük kase şehriye salatası,çay
Akşam
Yok
Su 2.5 lt
Spor
Bugün nöbetçiydim yorucuydu yarın kızımın matematik yazılısı var ders çalışıyoruz o yüzden spor yok maalesef

Menun guzel canim.bezelye sana dokunuyor muydu sisiriyor muydu ben mi yanlis hatirliyorum?
Leslie neyine yetmiyo kiz bi de jillian cikardin basina
Bezelye cok dokunmuyo hafif sislik yapiyor ..
Ay ne bileyimm birde onu deneyim dedim videoya bastan az bi baktim benimkilere indiriverin dedim basta iyiydi sonra bi baktim hatun yerde haydaa yat kalk yat kalk mahvetti beni arada yaparim ama cok etkili gibi

Menun cok guzel canim aksam keske yogurt yeseydin canim ....rabbim yardimcisi olsun sanada allah kolaylik versin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…