Haydi Yine Yeniden...

Gunaydinn kizlarrrr dun regl olmamisim ee niye boyle oldu simdi biraz tum sinif 23 nisan kostumu almaya gidecegiz disarda yagmurr bugun yogun gececek gibi geliyo birde odem olmusumm sizler nasilsiniz kizlar ..

Keşke akşam bi ara bari yapsaymışsın canım,hem çok yorulmuşsun hem ders çalıştırmışsın,bu bağlamda menün az geldi bana canım,en son neredeyse 4 gibi yeyip bir daha bir şey yememişsin

günaydın hayırlı cumalar
kusura bakmayın dün menü bildiremedim
evde sorunlar var biraz bu gün de gelemezsem hoşgörün
İnşallah kısa sürede olumlu bir şekilde çözülür canım sıkıntınız.Rabbim ferahlık versin inşallah

Gunaydinn kizlarrrr dun regl olmamisim ee niye boyle oldu simdi biraz tum sinif 23 nisan kostumu almaya gidecegiz disarda yagmurr bugun yogun gececek gibi geliyo birde odem olmusumm sizler nasilsiniz kizlar ..
Benimde bi kesiliyor bi geliyor,sökülemedi gitti
Jilianı tam izlemedim ama bir de tk500 diye video varmış,hem yorucu hemde çok kalori harcatıyormuş,bak istersen,değişiklik olur canım

Selam kizlarr 23 nisan kostumumuzu aldik artik kostumumuzde hazirr simdi 23 nisani bekliycez sonrada okuma bayrami kutlamasi
Buyuk oglumda canakkale zaferi icin program hazirladi efsane olmus oyle diyor dun buyuk oglumun kiyafeti bugun kucugun kostumu cok yoruldum ne yalan diyim yatsam uyurum valla ee sizler naptiniz bugun

Selam canım ben dünün yorgunluğunu atamadım desem abartmış olmam herhalde... annemler geldi yeni gittiler bende buraya bakayım dedim.. cok sukur yarın cumartesi :) ama benim de 23 nisan yorgunlukları başlayacak kızımın kıyafetleri yapım aşamasında.. ama öğrencilerime ne yapacağım hala belirsiz.. iki seçeneğim var bakalım..

Canim cok normalki o yorgunluk kolay kolay gitmez ki tum koy sizin evdedir kesin ..yarin boll bol dinlen canim benim .. 23 nisan icin programinizmi var ne yapacaklar ?kiyafet kolay bulunan bisey yap canim lcw de cok kiyafet var ama acele et kalmiyor oralardada biz siparis verdik aylar oncesinden daha bugun alabildik hele ayakkabisi icin kac magaza gezdik bugun 31 numara yok bir tek yerde bulduk cok sukur

Sabah 8.30
1 kk beyaz 1 yk lor peyniri
1 er domates salatalik
5 zeytin
1 etimek
1 kucuk muz

Ara 11.30
1 gun kurusu 1 brd sut

Oglen 14
1 kase bulgur pilavi uzerine haslanmis nohut
1 kase yogurt

Aksam 19
1 kepce kiymali yesil mercimek
5 yk pirasa
Coban salata

Şimdi 1 adet sade gofret yedim

Su 2.5 litre

Ne guzel canim tatli yorgunluklar bunlar.Allah utandirmasin buyugu de kucugu de insallah diledikleri gibi gecer gosterileri

Kolay degil canim once okul sonra evde kurabiye ordan orda hizmet.e ustune de nazari kapip gelmissindir.neyseki yarin haftasonu dedigin gibi dinlen is mis yapma yat gitsin

Menun cok guzel canim afiyet olsun ...

Kusursuz menü olmuş afiyet olsun

Sabah 9 00
Iki dilim ekmek
Uc catal yagda yumurta
Dort kup kasar
Dort zeytin
Domates
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek
Uc kup kasar
Dort dilim sosis
Bir ck visne receli
Sekersiz cay
Aksam 18 00
Bir kase yogurtlu salca soslu eriste
Su 1.5 oldu
Spor yok
Bugun hicte istedigim gibi bir gun olmadi kendime kiziyorum o kadar spor yap menuye bak

angelina35 canım ne tatlı yorgunluklar kuzum ne yakışıklı olmuştur oku üfle yavruma
tevafuk55 bu sene ben 1 leri okutunca müdürümüz 23 nisan için program istemedi okuma Bayramı hazırlığı olacak bizde ufaklık anneler günüyle ilgili çalışma yapıyor heyecanla bekliyorum büyük olan kızımın öğretmeni erkek o gösteri hiç çıkarmayacak

Yarın büyük kızımın okul arkadaşları ve anneleri bize gelecek ikramlık hazırlıyorum
Profiterol fırında pişiyor
Kahve çekirdeği kurabiye pişti
Içli köftenin içini pişirdim
Nohut salatası için nohut ıslattım
Börek dondurucuda havuzlu börek var onu pişiricem
Yoğunum anlayacağınız

Canim ufak ufak yumurtaya basladin bu guzel birsey bence.ayrica aksaminda 1 kase eriste var diye mi kendine sitemin.bizim oralarda eristeye 1 koli yumurta kirilir.bol proteinli olur.senin yedigin de ev eristesi ise bence cok da guzel olmus yogurtla yemen.afiyet olsun gonlunu ferah tut menun guzel su da icersin daha zaten

Canım Tekirdağ tarafından arabaya taş koydum yapmayı dusunuyirum ama henüz tam oturmadı çocukların hareketleri:)eğer bunu yaparsam halk oyunu kıyafeti okulda var inş güzel olur canım. S3nin paşa da ne kadar yakışıklı olmuştur kim bilir
Canım nohut ve mercimek şişkinlik yapabilir yani bende yapıyor :) bitki çayı falan içi menü çok güzel canım afiyet olsun
Ah nasıl dinlenecem pazartesi bir gün grubum bana gelecek çocuklarla 15 kişi.. çarşamba da bu yıl çalıştığım okulun gün grubu bana gelecek dinlenme yok bana
Bence gayet güzel bir menü canım afiyet olsun

Menümü vereyim
Sabah Iki has yumurta
domates maydanoz

Ara 1 elma 2 ceviz içi
Ara 2 kurabiye 1 lokma cevizli sucuk kahve

Akşam 18.20: 1 tabak karnibahar yemeği
1 kase yoğurt
Ara Türk kahvesi 1 parça bitter 1 k kayısı
Bitki caylari 2.5 litre su

Spor: 1 saat(step+eliptik bisiklet+yürüyüş bandı+bacak hareketleri)

Gercekten cok guzel oldu ogun hepsi cicek gibi olacak okurum okumazmiyimm rabbim korusun yavrularimizi ...
Biz kasim ayindan beri drama egitmenleri ile anlastik hem drama dersi aliyor hemde okuma bayrami 23 nisan hazirliklari yapiyoruz okuma bayraminda Nasrettin hoca olacak benim sipa birde ogretmen olacak tiyatro calisiyolar baya yogun geciyo bende heyecanla bekliyorum .. bu yil baya yogun gecti benim icin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…