- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.321
Offf naptin melrin masallah ne kadar guzel ikramliklar bunlar bende kendime yogunum diyorum senin masallahin var valla kolay gelsin canim benim ...Yarın büyük kızımın okul arkadaşları ve anneleri bize gelecek ikramlık hazırlıyorum
Profiterol fırında pişiyor
Kahve çekirdeği kurabiye pişti
Içli köftenin içini pişirdim
Nohut salatası için nohut ıslattım
Börek dondurucuda havuzlu börek var onu pişiricem
Yoğunum anlayacağınız
Basladim canim az az da olsa olmali artik baksana kac ay ugrastik kan yukselsin diye .. Eriste ev yapimi aynen canim annemlerde koli koli yumurta kirar amann ne bileyim aksama degilde oglen olsaydi iyiydi gerci yogurdu cok koymustum baya proteinli oldu ama yinede icime sinmemisti sende boyle diyince azicik rahatladim ..Canim ufak ufak yumurtaya basladin bu guzel birsey bence.ayrica aksaminda 1 kase eriste var diye mi kendine sitemin.bizim oralarda eristeye 1 koli yumurta kirilir.bol proteinli olur.senin yedigin de ev eristesi ise bence cok da guzel olmus yogurtla yemen.afiyet olsun gonlunu ferah tut menun guzel su da icersin daha zaten
Aaa biliyorumm arabaya tas koydum civanimCanım Tekirdağ tarafından arabaya taş koydum yapmayı dusunuyirum ama henüz tam oturmadı çocukların hareketleri:)eğer bunu yaparsam halk oyunu kıyafeti okulda var inş güzel olur canım. S3nin paşa da ne kadar yakışıklı olmuştur kim bilir
Canım nohut ve mercimek şişkinlik yapabilir yani bende yapıyor :) bitki çayı falan içi menü çok güzel canım afiyet olsun
Ah nasıl dinlenecem pazartesi bir gün grubum bana gelecek çocuklarla 15 kişi.. çarşamba da bu yıl çalıştığım okulun gün grubu bana gelecek dinlenme yok bana
Bence gayet güzel bir menü canım afiyet olsun
Menu cok guzel canim afiyet olsun sporda var masallah daha ne olsun ...Menümü vereyim
Sabah Iki has yumurta
domates maydanoz
Ara 1 elma 2 ceviz içi
Ara 2 kurabiye 1 lokma cevizli sucuk kahve
Akşam 18.20: 1 tabak karnibahar yemeği
1 kase yoğurt
Ara Türk kahvesi 1 parça bitter 1 k kayısı
Bitki caylari 2.5 litre su
Spor: 1 saat(step+eliptik bisiklet+yürüyüş bandı+bacak hareketleri)
Spor ve menu harika canim.masallah sana yorgun da olsan sporunu ihmal etmiyorsunMenümü vereyim
Sabah Iki has yumurta
domates maydanoz
Ara 1 elma 2 ceviz içi
Ara 2 kurabiye 1 lokma cevizli sucuk kahve
Akşam 18.20: 1 tabak karnibahar yemeği
1 kase yoğurt
Ara Türk kahvesi 1 parça bitter 1 k kayısı
Bitki caylari 2.5 litre su
Spor: 1 saat(step+eliptik bisiklet+yürüyüş bandı+bacak hareketleri)
Off yeme de yaninda yat miss bunlar miss.yarin sende olmak vardi ahh ahhYarın büyük kızımın okul arkadaşları ve anneleri bize gelecek ikramlık hazırlıyorum
Profiterol fırında pişiyor
Kahve çekirdeği kurabiye pişti
Içli köftenin içini pişirdim
Nohut salatası için nohut ıslattım
Börek dondurucuda havuzlu börek var onu pişiricem
Yoğunum anlayacağınız
Evde de dinlenemiyorum ki canım , benim oglan hala ayakta düşünSpor ve menu harika canim.masallah sana yorgun da olsan sporunu ihmal etmiyorsun
Canim simdiki cocuklar gercekten cok yogun yasiyor ergenligi ofke patlamalari ani sinirlenmeler kotu aliskanliklar yada kotu arkadaslar anlayamiyorsun anlam veremiyorsun sen sakinligini koru yumusak bir dille konusun ofke buyudukce karsilikli bagrismalarda giderek artacaktir babaniz biraz disiplinli galiba benim esim gibi erkek cocuklari ergenlikte babayla cok surtusuyor benim evde de her daim bir ses yukseliyoo surekli araya girip susturuyorum yoksa evde iki erkek sesi cekilmiyo gercekten seneye daha cok artacak emin ol insallah en kolay sekilde atlatir yavrularimiz onlarin her daim sevgiye vede ilgiye ihtiyaci var ..sorununuz tam olarak ne bilmiyorum ama az cok tahmin edebiliyorum rabbim yardincin olsun canim en cokta sana yardim etsin anneler her zaman cok yipraniyorçok sağ olun kızlar ama anlatmak bile ruhumu sıkıyor bu gün dünden daha iyi şükür
konu benim oğlan galiba daha yeni ergenlik sıkıntılarını görüyoruz yeni başlıyor
Canım bu da evlatların büyüme sureclerinden bir dönem ve en önemlilerinden biri. Sen bilgili ve kendini geliştiren bir annesin bunu da en uyu şekilde atlatacagindan eminim. Ama bunu yaparken kendini yıpratma canım unutma sen iyi olmazsan kimse de iyi olamaz. Sen değerlisin canım benimçok sağ olun kızlar ama anlatmak bile ruhumu sıkıyor bu gün dünden daha iyi şükür
konu benim oğlan galiba daha yeni ergenlik sıkıntılarını görüyoruz yeni başlıyor
Oyy senin sıpa erken kalkmaya alışmış canım zor oluyordur böylede. Benimkiler de çok farklı değiller ama küçükler diye avutuyorum kendimi :) annem diyor ki büyüyünce de bu sefer onların evlilik sorunları veya eğer hastalık varsa onu düşünmek insanı uyutmuyor diyor.. demek ki annelik her daim meşakkatli...Gunaydinn kizlarr sabahin korunde uyandi benim ufaklik yanima yatti mizirdadi durdu aciktim aciktim aciktimm kalktik mecburen yok yaa hafta sonu bana uyumak haram galiba bari 8 kadar uyusaydim dimi ama
üzülmeden olmuyor perşembe 11 e kadar ağlıyordum, oğlan evden akşam 7 de çıktı 10 buçukta aradığım arkadaşlarından biri bana dönüş yaptı oğlunuz yanım da diye, sıpa kendi telefonunu kapatınca arkadaşlarını aramıştım, gece 12 ye doğru eve geldi oda ben telde ağlıyorum diye,Canim simdiki cocuklar gercekten cok yogun yasiyor ergenligi ofke patlamalari ani sinirlenmeler kotu aliskanliklar yada kotu arkadaslar anlayamiyorsun anlam veremiyorsun sen sakinligini koru yumusak bir dille konusun ofke buyudukce karsilikli bagrismalarda giderek artacaktir babaniz biraz disiplinli galiba benim esim gibi erkek cocuklari ergenlikte babayla cok surtusuyor benim evde de her daim bir ses yukseliyoo surekli araya girip susturuyorum yoksa evde iki erkek sesi cekilmiyo gercekten seneye daha cok artacak emin ol insallah en kolay sekilde atlatir yavrularimiz onlarin her daim sevgiye vede ilgiye ihtiyaci var ..sorununuz tam olarak ne bilmiyorum ama az cok tahmin edebiliyorum rabbim yardincin olsun canim en cokta sana yardim etsin anneler her zaman cok yipraniyorama emin ol yanliz degilsin hepimiz yasiyoruz ufak tefek seyler uzulme lütfen
Evet canım moral bozukluğu ile ne yediğini tam anlayamamışsın,ama bu süreçte en güçlü sen olmalısın.en çok sen yıpranıyorsun belli ki.dengeleri sağlayacak olan biz kadınlarız maalesef.su akar yatağını bulur sen üzüldüğünle kalırsın.sert mizaçlı bir eşin var az çok bahsettiğin kadarıyla,evde de aynı otorite hakimse ters düştüğü zamanlar fazla olacak haliyle.genç o kanı kaynıyor e bir de tek çocuk imkanlar daha fazla,onu da anlamak lazım.dün ne yedim hatırlamıyorum yedim mi yemedim mi onu bile hatırlamıyorum:)
bu gün
öğle
1 haşlama yumurta
2 dal marul
1kk peynir
dereotu
yarım dilim etimek tatlısı ( öylesine yedim canım çekmiyordu)
akşam
1 servis. k. et sote
1 kase ıspanaklı yoğurtlu köfte (bulgurdan)
bira salata
su 2. lt
Al benden de o kadar hiç uyutmaz haftasonları sıpalar,neyse olsun daha uzun zaman geçiriyorum bende iyi tarafı da buGunaydinn kizlarr sabahin korunde uyandi benim ufaklik yanima yatti mizirdadi durdu aciktim aciktim aciktimm kalktik mecburen yok yaa hafta sonu bana uyumak haram galiba bari 8 kadar uyusaydim dimi ama
bu ara değerli hissetmiyorum akşam soruyorum oğlum sence ben seni sevmiyor muyum bilmiyorum diyor gözüm yine dolduCanım bu da evlatların büyüme sureclerinden bir dönem ve en önemlilerinden biri. Sen bilgili ve kendini geliştiren bir annesin bunu da en uyu şekilde atlatacagindan eminim. Ama bunu yaparken kendini yıpratma canım unutma sen iyi olmazsan kimse de iyi olamaz. Sen değerlisin canım benim
Oyy senin sıpa erken kalkmaya alışmış canım zor oluyordur böylede. Benimkiler de çok farklı değiller ama küçükler diye avutuyorum kendimi :) annem diyor ki büyüyünce de bu sefer onların evlilik sorunları veya eğer hastalık varsa onu düşünmek insanı uyutmuyor diyor.. demek ki annelik her daim meşakkatli...
yaz canım nolcak dök içini rahatla,oğlun haklı sanki biraz.üstüne çok gidilmiş ve bunalmış durumda.keşke eşin o akşam sorular sorup bunaltmasaydı.sonra sakin bi zamanda normal ses tonu ile konuşurlardı.üzülmeden olmuyor perşembe 11 e kadar ağlıyordum, oğlan evden akşam 7 de çıktı 10 buçukta aradığım arkadaşlarından biri bana dönüş yaptı oğlunuz yanım da diye, sıpa kendi telefonunu kapatınca arkadaşlarını aramıştım, gece 12 ye doğru eve geldi oda ben telde ağlıyorum diye,
o gün okulda sorun olmuş, müdüre anlatmış benim oğlan, müdür de gelip tüm sınıfı azarlamış genel uyarı gibi bir şeyler demiş, sınıftakilerde benim oğlana yüklenmiş senin yüzünden azar işittik diye iş büyümüş 2 tanesi üstüne gitmiş kavgayı diğer arkadaşları engellemiş benim oğlan okulu terketmiş peşinden giden hocasıyla bile konuşmamış, babasını aramışlar ,
okulu arabayla 20-25 dk uzakta etrafı bomboş sakin bir yerde, babası okula geri dön demiş dönmüş ben de aradım konuştum ağladı herkes üstüme geliyor diye
akşam da babasıyla ilk defa tartıştılar ama ne tartışma bir dikleniyor bir bağırıyor bana soru sorma ne istiyorsun v.s. diye sonrada çekti kapıyı çıktı dışarı kar yağıyor hava buz gibi bisikletle okuldan daha uzakta evi olan arkadaşının yanına gitmiş
babasıyla konuşmuyor kinli bakıyor hep odasın da
dün okula da gitmedi
, az önce de çıktı dışarı dolanacak soğukta
kafayı tuhaf şeylere takıp duruyordu son 2 haftadır(hafta sonları iş bulup çalışmak, 4 bin liralık telefon almak v.s.) beni cidden deli ediyor bu çocuk, haftalığını arttırmıştı babası 75 lira yaptı üstüne föy test aldı mı onların parasını da veriyorum zaten, az önce de banka hesabına takmış onu söylüyor bana
ne kadar çok yazdım :))
bu gün artık üzülmüyorum o dengeyi sağlıycam diye ikisine ayrı ayrı konuşmak çok yorucu, ve babamız bu defa çok sakin allaha şükür... babasının hafta sonu kursu var oğlan da çıktı gitti ben de oturuyorum gece 4 e kadar uyku tutmadı sabah oğlum acıktım diye geldi kaldırdı :)Evet canım moral bozukluğu ile ne yediğini tam anlayamamışsın,ama bu süreçte en güçlü sen olmalısın.en çok sen yıpranıyorsun belli ki.dengeleri sağlayacak olan biz kadınlarız maalesef.su akar yatağını bulur sen üzüldüğünle kalırsın.sert mizaçlı bir eşin var az çok bahsettiğin kadarıyla,evde de aynı otorite hakimse ters düştüğü zamanlar fazla olacak haliyle.genç o kanı kaynıyor e bir de tek çocuk imkanlar daha fazla,onu da anlamak lazım.
Rabbim hayırlısını nasip etsin.düzelir merak etme canım üzme yıpratma kendini sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?