Haydi Yine Yeniden...

lise 2 de seneye değil sonraki seneye sınav , okula daha gitmiycem demiş, bir de arabayla peşine giden hocasını bile takmamış babası onun için uyarmış ben sofra hazırlıyordum bir baktım bağrış sesler yükselmiş başta orda olsam bu kadar büyümesine engel olurdum..

neyse artık güzel konulardan bahsedelim nasıl olsa bu dönem de gelir geçer
sabah bir tartılayım dedim sabah 100 gr fazla çıktım stres insanı şişiriyor suyu da çok içmedim 2 gün hemen artı olmuşum
bu gün suyu düzenli bol içicem inşallah

Evet bugun hava da çok güzel,çık yürü azcık imkanın vaktin olursa,biz de gezicez giyim alışverişine gidicez akşam üstü

Evet bugun hava da çok güzel,çık yürü azcık imkanın vaktin olursa,biz de gezicez giyim alışverişine gidicez akşam üstü
azıcık güneş var ama hava çok soğuk öğleden sonra biraz daha ısınırsa çıkıcam dün akşam üstü çıktım buz tuttum geri döndüm hemen
sana da mı giyim alışverişi yapacaksınız, ameliyat sonrası ilk defa giyim alışverişi yapacaksın şimdiden güle güle kullan cicişlerini:))

Niyet eşimle oğluma ama bende arada kaynarım bişeyler alırım kesin,adamın gözünü korkutmayayım dedim kendimi de katıp

Abimin ergenlik dönemleri geldi aklıma. Babamla acayip tarisitlardi annem de ara bulacam diye ugrasirdi.. sizinki de o dönemde canım her şey yoluna girer sen kendini yıpratma ailecek yapılan şeyler iyi gelebilir diye düşünüyorum. Üzerine gitmemek en önemlisi bence tabi. Anammmm şimdi benim oğlana baktım 2 yaşında 12 yıl sonra bunda da başlar oy anammm ben kaç yaşında olacam o zaman

tadını çıkar bu yaşının büyüyünce sevdirmiyor sıpalar kendini kızlar gibi değil bu erkekler
üzerine gitmek yok baba oğul hiç konuşmuyor bir arada bile durmuyorlar oğlan yemeğini bile alıp odasın da yiyor ses etmiyorum şimdilik :)
ilk defa babasına karşılık verdi biriktirdiği ne varsa hepsinin acısını çıkardı ..
valla büyüyor çocukluktan çıkıp erkek oluyor zaten tip 2 senedir erkek gibi saç sakal boy pos şimdi de davranışlar, nasıl büyüdü pat diye gibi geliyor bana o yüzden en güzel zamanları 2-5 yaş arası keyfini çıkar gülüm
cidden sen kaç yaşında olucan oğlun 15 olduğun da :))))

Off cok kotu seyler olmus canim ... evet gerektigi yerde sertte konusacaksin hep cocugun karsinda ezilip buzulmekte dogru degil hakli olabilir ama okulu terketmek evi terketmek bunlar tehlikeli hareketler seni cok iyi anliyorum cok endiselisin ve korkuyorsun asacaksiniz canim sen sevgini esirgeme o sevmedigini dusunsede iceride bir yerde hisseder eminim .. bizde de ufak ufak bagzi patlamalar basladi ufacik seyleri problem ediyor normal yanii zaman verin biraz cokta uzerine gitmeyin en iyi sen tanirsin cocugunu sakin ol canim ..

Ayy canimm inan cabuk geliyo o gunler tadini cikar bide benim iki erkek buyuk yine sakinde kucuk kesin cok yoracak bizii ...

Bizimde sabah kriz cikti evde ufaklik isyanlarda babasi kayinvalidenin evini badana edecek allahimm gidemezsin kendi boyasin ben babasiz oturamam diyor oglum onlar yasli diyorum amcam gitsin boyasin o niye keyif catiyo laflara bakk dedik amcanda yardim edecek boyaya yok ..kahvalti bile yapmadi en son bi kizdim dolu dolu bakti yapisti boynuma annecigim cok canim sikilir benim diye agladi .. artik sinema keyfi yapariz senle diyince sustu sipaa ... cabucacik kaniyor yavrum benim ..

Ay sorma ekimim sorma 44 yaşında olacam nerdeyse menopoz
Ayy canimm inan cabuk geliyo o gunler tadini cikar bide benim iki erkek buyuk yine sakinde kucuk kesin cok yoracak bizii ...
Bence senin küçük davranış olarak yormaz duygusal bir çocuk. size çok bağlı olacak o yüzden b3lki eşini yorar
Az laflara gel hele başkası duysa öğretmiş der ama yeni nesil böyle MASALLAH akillarina hayran kalıyorum. Kv oğlum doğunca altın takmıştı kızım o zaman 3.5 yaşında hani bana dedi bana niye takmıyorsun dedi

babasıyla ilk defa böyle bir şey olunca bocaladım önce sinirim boşaldı sonra dedim o kadar çocuk gelişimi psikolojiyi boşuna mı okudum ben kendime gelip düşününce nasıl davranacağıma karar verdim ipi ne bırak sal gitsin ne de çekip sıkı tutmamak lazım ben de öyle yapıyorum.. az daha bekleyip ciddi konuşucam benden de babasından da özür dilemesi lazım dün gece bana sarıldı öptü kaşlarını çatmadan bakıyor artık
kız cidden biz bu sıpalarla ne yapıcaz böyle patlamalara alışık olmayınca bir de sık olursa bundan sonra valla bende piskopat ergene bağlarım görürler günlerini

vayy dilbaz vayyyy hahahah allah esirgesin böyle tatlı tatlı isyanlara kızılmaz da kıyılmaz kuzum benim yaaa:))
benim ki berbere gitti gelsin ben de film izleyelim diycem bakalım ne diycek:)

aa doğru demiş ona niye takmamış babannesi
44 yaş çokta değilmiş hala genç dinç olacaksın baş edersin, inşallah çok zor geçmez sen de çok uğraşmazsın

aa doğru demiş ona niye takmamış babannesi
44 yaş çokta değilmiş hala genç dinç olacaksın baş edersin, inşallah çok zor geçmez sen de çok uğraşmazsın
Kizima para takmıştı bunlarda kız çocuğu çok da d3gerli değil boşa giden para olarak görüyorlar kızım öyle deyince sana da gelin olurken bunun bir büyüğünü takacam dedi tam reziller ya

Kizima para takmıştı bunlarda kız çocuğu çok da d3gerli değil boşa giden para olarak görüyorlar kızım öyle deyince sana da gelin olurken bunun bir büyüğünü takacam dedi tam reziller ya
kafaları değişmez bunların cinsler cidden benim kv ilk erkek torun olduğu halde oğluma bir şey takmadı 8 ay sonra eltimin 2. kızı oldu (6. kız torun) ona örgüler ördürmüş parayla altın almış bana onları gösterdi ve kızlara değer vermez güya, hangi oğlunu seviyorsa ona ve çocuklarına yapar, eşim küçükken soğuktan üşür yağmurda içine kadar ıslanırmış bir kazak örmüş eşime bakmış bu güzel oldu diyip kaynıma vermiş eşime de geri örmemiş :)))))

Vay arkadaş,bir yaşıma daha girdim.insanlar nasıl evlat ayrımı yapıyor anlamıyorum ama böyle örneklerle anlıyoruz maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…