- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.341
lise 2 de seneye değil sonraki seneye sınav , okula daha gitmiycem demiş, bir de arabayla peşine giden hocasını bile takmamış babası onun için uyarmış ben sofra hazırlıyordum bir baktım bağrış sesler yükselmiş başta orda olsam bu kadar büyümesine engel olurdum..yaz canım nolcak dök içini rahatla,oğlun haklı sanki biraz.üstüne çok gidilmiş ve bunalmış durumda.keşke eşin o akşam sorular sorup bunaltmasaydı.sonra sakin bi zamanda normal ses tonu ile konuşurlardı.
keşke oğlun kabul etse de bi pedagogdan falan yardım alsanız.seneye sınava da girecek sanırım onun stresi de binmiştir belki şimdiden.kolay değil
Evet bugun hava da çok güzel,çık yürü azcık imkanın vaktin olursa,biz de gezicez giyim alışverişine gidicez akşam üstüneyse artık güzel konulardan bahsedelim nasıl olsa bu dönem de gelir geçer
sabah bir tartılayım dedim sabah 100 gr fazla çıktım stres insanı şişiriyor suyu da çok içmedim 2 gün hemen artı olmuşum
bu gün suyu düzenli bol içicem inşallah
azıcık güneş var ama hava çok soğuk öğleden sonra biraz daha ısınırsa çıkıcam dün akşam üstü çıktım buz tuttum geri döndüm hemenEvet bugun hava da çok güzel,çık yürü azcık imkanın vaktin olursa,biz de gezicez giyim alışverişine gidicez akşam üstü
Niyet eşimle oğluma ama bende arada kaynarım bişeyler alırım kesin,adamın gözünü korkutmayayım dedim kendimi de katıpazıcık güneş var ama hava çok soğuk öğleden sonra biraz daha ısınırsa çıkıcam dün akşam üstü çıktım buz tuttum geri döndüm hemen
sana da mı giyim alışverişi yapacaksınız, ameliyat sonrası ilk defa giyim alışverişi yapacaksın şimdiden güle güle kullan cicişlerini:))
Abimin ergenlik dönemleri geldi aklıma. Babamla acayip tarisitlardi annem de ara bulacam diye ugrasirdi.. sizinki de o dönemde canım her şey yoluna girer sen kendini yıpratma ailecek yapılan şeyler iyi gelebilir diye düşünüyorum. Üzerine gitmemek en önemlisi bence tabi. Anammmm şimdi benim oğlana baktım 2 yaşında 12 yıl sonra bunda da başlar oy anammm ben kaç yaşında olacam o zamanbu ara değerli hissetmiyorum akşam soruyorum oğlum sence ben seni sevmiyor muyum bilmiyorum diyor gözüm yine doldu
normal davranıyorum bağırma çağırma yok ergenlerin bir dönemi vardır ya kimse beni sevmiyor istemiyor galiba benim ki de o dönemde şu an
Hiç çaktırma canımNiyet eşimle oğluma ama bende arada kaynarım bişeyler alırım kesin,adamın gözünü korkutmayayım dedim kendimi de katıp
hahah onlara alınır da sen niye kalasın göz hakkı 1-2 parça alınır elbet:))Niyet eşimle oğluma ama bende arada kaynarım bişeyler alırım kesin,adamın gözünü korkutmayayım dedim kendimi de katıp
tadını çıkar bu yaşının büyüyünce sevdirmiyor sıpalar kendini kızlar gibi değil bu erkeklerAbimin ergenlik dönemleri geldi aklıma. Babamla acayip tarisitlardi annem de ara bulacam diye ugrasirdi.. sizinki de o dönemde canım her şey yoluna girer sen kendini yıpratma ailecek yapılan şeyler iyi gelebilir diye düşünüyorum. Üzerine gitmemek en önemlisi bence tabi. Anammmm şimdi benim oğlana baktım 2 yaşında 12 yıl sonra bunda da başlar oy anammm ben kaç yaşında olacam o zaman
Off cok kotu seyler olmus canim ... evet gerektigi yerde sertte konusacaksin hep cocugun karsinda ezilip buzulmekte dogru degil hakli olabilir ama okulu terketmek evi terketmek bunlar tehlikeli hareketler seni cok iyi anliyorum cok endiselisin ve korkuyorsun asacaksiniz canim sen sevgini esirgeme o sevmedigini dusunsede iceride bir yerde hisseder eminim .. bizde de ufak ufak bagzi patlamalar basladi ufacik seyleri problem ediyor normal yanii zaman verin biraz cokta uzerine gitmeyin en iyi sen tanirsin cocugunu sakin ol canim ..üzülmeden olmuyor perşembe 11 e kadar ağlıyordum, oğlan evden akşam 7 de çıktı 10 buçukta aradığım arkadaşlarından biri bana dönüş yaptı oğlunuz yanım da diye, sıpa kendi telefonunu kapatınca arkadaşlarını aramıştım, gece 12 ye doğru eve geldi oda ben telde ağlıyorum diye,
o gün okulda sorun olmuş, müdüre anlatmış benim oğlan, müdür de gelip tüm sınıfı azarlamış genel uyarı gibi bir şeyler demiş, sınıftakilerde benim oğlana yüklenmiş senin yüzünden azar işittik diye iş büyümüş 2 tanesi üstüne gitmiş kavgayı diğer arkadaşları engellemiş benim oğlan okulu terketmiş peşinden giden hocasıyla bile konuşmamış, babasını aramışlar ,
okulu arabayla 20-25 dk uzakta etrafı bomboş sakin bir yerde, babası okula geri dön demiş dönmüş ben de aradım konuştum ağladı herkes üstüme geliyor diye
akşam da babasıyla ilk defa tartıştılar ama ne tartışma bir dikleniyor bir bağırıyor bana soru sorma ne istiyorsun v.s. diye sonrada çekti kapıyı çıktı dışarı kar yağıyor hava buz gibi bisikletle okuldan daha uzakta evi olan arkadaşının yanına gitmiş
babasıyla konuşmuyor kinli bakıyor hep odasın da
dün okula da gitmedi
, az önce de çıktı dışarı dolanacak soğukta
kafayı tuhaf şeylere takıp duruyordu son 2 haftadır(hafta sonları iş bulup çalışmak, 4 bin liralık telefon almak v.s.) beni cidden deli ediyor bu çocuk, haftalığını arttırmıştı babası 75 lira yaptı üstüne föy test aldı mı onların parasını da veriyorum zaten, az önce de banka hesabına takmış onu söylüyor bana
ne kadar çok yazdım :))
Ayy canimm inan cabuk geliyo o gunler tadini cikar bide benim iki erkek buyuk yine sakinde kucuk kesin cok yoracak bizii ...Abimin ergenlik dönemleri geldi aklıma. Babamla acayip tarisitlardi annem de ara bulacam diye ugrasirdi.. sizinki de o dönemde canım her şey yoluna girer sen kendini yıpratma ailecek yapılan şeyler iyi gelebilir diye düşünüyorum. Üzerine gitmemek en önemlisi bence tabi. Anammmm şimdi benim oğlana baktım 2 yaşında 12 yıl sonra bunda da başlar oy anammm ben kaç yaşında olacam o zaman
Ay sorma ekimim sorma 44 yaşında olacamtadını çıkar bu yaşının büyüyünce sevdirmiyor sıpalar kendini kızlar gibi değil bu erkekler
üzerine gitmek yok baba oğul hiç konuşmuyor bir arada bile durmuyorlar oğlan yemeğini bile alıp odasın da yiyor ses etmiyorum şimdilik :)
ilk defa babasına karşılık verdi biriktirdiği ne varsa hepsinin acısını çıkardı ..
valla büyüyor çocukluktan çıkıp erkek oluyor zaten tip 2 senedir erkek gibi saç sakal boy pos şimdi de davranışlar, nasıl büyüdü pat diye gibi geliyor bana o yüzden en güzel zamanları 2-5 yaş arası keyfini çıkar gülüm
cidden sen kaç yaşında olucan oğlun 15 olduğun da :))))
Bence senin küçük davranış olarak yormaz duygusal bir çocuk. size çok bağlı olacak o yüzden b3lki eşini yorarAyy canimm inan cabuk geliyo o gunler tadini cikar bide benim iki erkek buyuk yine sakinde kucuk kesin cok yoracak bizii ...
Az laflara gel hele başkası duysa öğretmiş der ama yeni nesil böyle MASALLAH akillarina hayran kalıyorum. Kv oğlum doğunca altın takmıştı kızım o zaman 3.5 yaşında hani bana dedi bana niye takmıyorsun dediBizimde sabah kriz cikti evde ufaklik isyanlarda babasi kayinvalidenin evini badana edecek allahimm gidemezsin kendi boyasin ben babasiz oturamam diyor oglum onlar yasli diyorum amcam gitsin boyasin o niye keyif catiyo laflara bakk dedik amcanda yardim edecek boyaya yok ..kahvalti bile yapmadi en son bi kizdim dolu dolu bakti yapisti boynuma annecigim cok canim sikilir benim diye agladi .. artik sinema keyfi yapariz senle diyince sustu sipaa ... cabucacik kaniyor yavrum benim ..
babasıyla ilk defa böyle bir şey olunca bocaladım önce sinirim boşaldı sonra dedim o kadar çocuk gelişimi psikolojiyi boşuna mı okudum ben kendime gelip düşününce nasıl davranacağıma karar verdim ipi ne bırak sal gitsin ne de çekip sıkı tutmamak lazım ben de öyle yapıyorum.. az daha bekleyip ciddi konuşucam benden de babasından da özür dilemesi lazım dün gece bana sarıldı öptü kaşlarını çatmadan bakıyor artıkOff cok kotu seyler olmus canim ... evet gerektigi yerde sertte konusacaksin hep cocugun karsinda ezilip buzulmekte dogru degil hakli olabilir ama okulu terketmek evi terketmek bunlar tehlikeli hareketler seni cok iyi anliyorum cok endiselisin ve korkuyorsun asacaksiniz canim sen sevgini esirgeme o sevmedigini dusunsede iceride bir yerde hisseder eminim .. bizde de ufak ufak bagzi patlamalar basladi ufacik seyleri problem ediyor normal yanii zaman verin biraz cokta uzerine gitmeyin en iyi sen tanirsin cocugunu sakin ol canim ..
vayy dilbaz vayyyy hahahah allah esirgesin böyle tatlı tatlı isyanlara kızılmaz da kıyılmaz kuzum benim yaaa:))Bizimde sabah kriz cikti evde ufaklik isyanlarda babasi kayinvalidenin evini badana edecek allahimm gidemezsin kendi boyasin ben babasiz oturamam diyor oglum onlar yasli diyorum amcam gitsin boyasin o niye keyif catiyo laflara bakk dedik amcanda yardim edecek boyaya yok ..kahvalti bile yapmadi en son bi kizdim dolu dolu bakti yapisti boynuma annecigim cok canim sikilir benim diye agladi .. artik sinema keyfi yapariz senle diyince sustu sipaa ... cabucacik kaniyor yavrum benim ..
aa doğru demiş ona niye takmamış babannesiAy sorma ekimim sorma 44 yaşında olacamnerdeyse menopoz
Bence senin küçük davranış olarak yormaz duygusal bir çocuk. size çok bağlı olacak o yüzden b3lki eşini yorar
Az laflara gel hele başkası duysa öğretmiş der ama yeni nesil böyle MASALLAH akillarina hayran kalıyorum. Kv oğlum doğunca altın takmıştı kızım o zaman 3.5 yaşında hani bana dedi bana niye takmıyorsun dedi
Kizima para takmıştı bunlarda kız çocuğu çok da d3gerli değil boşa giden para olarak görüyorlaraa doğru demiş ona niye takmamış babannesi
44 yaş çokta değilmiş hala genç dinç olacaksın baş edersin, inşallah çok zor geçmez sen de çok uğraşmazsın
kafaları değişmez bunların cinsler cidden benim kv ilk erkek torun olduğu halde oğluma bir şey takmadı 8 ay sonra eltimin 2. kızı oldu (6. kız torun) ona örgüler ördürmüş parayla altın almış bana onları gösterdi ve kızlara değer vermez güya, hangi oğlunu seviyorsa ona ve çocuklarına yapar, eşim küçükken soğuktan üşür yağmurda içine kadar ıslanırmış bir kazak örmüş eşime bakmış bu güzel oldu diyip kaynıma vermiş eşime de geri örmemiş :)))))Kizima para takmıştı bunlarda kız çocuğu çok da d3gerli değil boşa giden para olarak görüyorlarkızım öyle deyince sana da gelin olurken bunun bir büyüğünü takacam dedi tam reziller ya
Vay arkadaş,bir yaşıma daha girdimkafaları değişmez bunların cinsler cidden benim kv ilk erkek torun olduğu halde oğluma bir şey takmadı 8 ay sonra eltimin 2. kızı oldu (6. kız torun) ona örgüler ördürmüş parayla altın almış bana onları gösterdi ve kızlara değer vermez güya, hangi oğlunu seviyorsa ona ve çocuklarına yapar, eşim küçükken soğuktan üşür yağmurda içine kadar ıslanırmış bir kazak örmüş eşime bakmış bu güzel oldu diyip kaynıma vermiş eşime de geri örmemiş :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?