Haydi Yine Yeniden...

Aynen yaa sanki ogretlemis gibi gerci biliyolar benim ufakligin cenesini ... hakli onada taksinlarr ohh iyi demiss fistik ..

Ahanda evin annesi psikopata baglarsa ev ahalisi yanmis demektirr ... ben arada yaparim sende yap kiz ...

Kizima para takmıştı bunlarda kız çocuğu çok da d3gerli değil boşa giden para olarak görüyorlar kızım öyle deyince sana da gelin olurken bunun bir büyüğünü takacam dedi tam reziller ya
Aaaa ne ayip takiversinler bir bilezik hatta dede ayri babaanne ayri taksin tovbee seninkide az degil varyaa nasil babaanne oyle hos bir kasik tarhanayi vermeyenden ne beklersin bosver canim rabbim size versin insallah ..

Aaaa daha neler duycaz kiz evlat ayirt edilirmi hicc tovbe yarabbimmm ayy sinirim bozuldu varya

ayy kızlar aklıma ne geldi yaza azıcık kaldı ben hedef olarak 89 olmayı kafaya koydum, bundan sonra moralimin bozulmasına izin vermiycem evde huzur için ekstra çaba göstericem tüm enerjimi kendime ve aileme harcıycam gereksiz insanlarla arada görüşüp motivasyon ve enerji vampirliği yapmalarına artık izin vermiycem veeee 89 olduğum da kendime ödül baştan aşağı dış kıyafet(günlük değil kalitelisinden) ayakkabı, çanta, baş örtüsü almaya karar verdim vee gidip koyu renk değil güzel canlı renklerden olacak :))))))
siz yaza hedef kilonuza bile ulaşırsınız siz de kendinizi ödüllendirecek misiniz

süpersin canım,en iyisini yaparsın.zaten 89 olduktan sonra gerisini getirmeyi çok isteyeceksin.önce 85 sonra 7 görmek isteyeceksin.
Ay al tabi renkli cıvıl cıvıl efil efil şeyler.keyifle giyin kuşan
Benim hedef kilomu hesaplarsak 57 diyor ideal kilo hesaplayıcıları.Eğer olur da bir gün o kiloya inersem ben de bikaç parça kalem etek almayı istiyorum

kız ben 57-60 arası olsam ilk alacağım şey vücut çorabı hep gözüm vardı onlarda

ilk sayfaya gidip boyuna baktım tomurcuğum 57 en alt seviyedir boyunla kilon eşit olsa da harika görünürsün
tevafuk şu an boyundan 7 kilo daha az ve bildiğin dal gibi süzülüyor maşallah ben o kadar olmasa da 66 olmayı isterim eşim sanki beni hayatında zayıf görmüş gibi çok zayıf istemem kadın dediğin hafif balık etli olur diyor yesinlerrr ben bi zayıflayayım da beğenmezsem geri alırım canımm dedim heheheh

Sen öyle dediklerine bakma canım.zayıfladıktan sonra da biraz fazla yesen yada göbeğin çıksa hatun bu ara biraz kaçırdın sanki diyorlar.o yüzden sen götürebildiğin kadar götürmeye bak diyeti.
benim zaten hiç gözüm yok 50 li kilolarda.67 ilk hedefim çünkü 67 kilo olduğumda tam 50 kilo vermiş olacağım...ama bırakacak yada korumaya geçecek miyim,hayır...
instagramda bi kadın var 65 hedef diye.ilk hedefi 65 ti evet ama şuan 49,9 kiloyu gördü maşallah.ben de onun gibi her ne kadar hedef koysam da gerisi gelecek eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…