- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.361
Aynen yaa sanki ogretlemis gibi gerci biliyolar benim ufakligin cenesini ... hakli onada taksinlarr ohh iyi demiss fistik ..Ay sorma ekimim sorma 44 yaşında olacamnerdeyse menopoz
Bence senin küçük davranış olarak yormaz duygusal bir çocuk. size çok bağlı olacak o yüzden b3lki eşini yorar
Az laflara gel hele başkası duysa öğretmiş der ama yeni nesil böyle MASALLAH akillarina hayran kalıyorum. Kv oğlum doğunca altın takmıştı kızım o zaman 3.5 yaşında hani bana dedi bana niye takmıyorsun dedi
Ahanda evin annesi psikopata baglarsa ev ahalisi yanmis demektirr ... ben arada yaparim sende yap kiz ...babasıyla ilk defa böyle bir şey olunca bocaladım önce sinirim boşaldı sonra dedim o kadar çocuk gelişimi psikolojiyi boşuna mı okudum ben kendime gelip düşününce nasıl davranacağıma karar verdim ipi ne bırak sal gitsin ne de çekip sıkı tutmamak lazım ben de öyle yapıyorum.. az daha bekleyip ciddi konuşucam benden de babasından da özür dilemesi lazım dün gece bana sarıldı öptü kaşlarını çatmadan bakıyor artık
kız cidden biz bu sıpalarla ne yapıcaz böyle patlamalara alışık olmayınca bir de sık olursa bundan sonra valla bende piskopat ergene bağlarım görürler günlerini
Aaaa ne ayip takiversinler bir bilezik hatta dede ayri babaanne ayri taksin tovbee seninkide az degil varyaa nasil babaanne oyle hos bir kasik tarhanayi vermeyenden ne beklersin bosver canim rabbim size versin insallah ..Kizima para takmıştı bunlarda kız çocuğu çok da d3gerli değil boşa giden para olarak görüyorlarkızım öyle deyince sana da gelin olurken bunun bir büyüğünü takacam dedi tam reziller ya
bu sadece anlattıklarının biri daha çok vaaar :))Vay arkadaş,bir yaşıma daha girdim.insanlar nasıl evlat ayrımı yapıyor anlamıyorum ama böyle örneklerle anlıyoruz maalesef
Aaaa daha neler duycaz kiz evlat ayirt edilirmi hicc tovbe yarabbimmm ayy sinirim bozuldu varyakafaları değişmez bunların cinsler cidden benim kv ilk erkek torun olduğu halde oğluma bir şey takmadı 8 ay sonra eltimin 2. kızı oldu (6. kız torun) ona örgüler ördürmüş parayla altın almış bana onları gösterdi ve kızlara değer vermez güya, hangi oğlunu seviyorsa ona ve çocuklarına yapar, eşim küçükken soğuktan üşür yağmurda içine kadar ıslanırmış bir kazak örmüş eşime bakmış bu güzel oldu diyip kaynıma vermiş eşime de geri örmemiş :)))))
ben de arada yapıyorum herkes duruluyor ohh her yer süt liman hehehehAhanda evin annesi psikopata baglarsa ev ahalisi yanmis demektirr ... ben arada yaparim sende yap kiz ...
evlattan dolayı gelin ayrımı da yapıyor alıştım umursamıyorum artıkAaaa daha neler duycaz kiz evlat ayirt edilirmi hicc tovbe yarabbimmm ayy sinirim bozuldu varya
Allahimm yardim etsin canim nasil bisey bu boyle tovbee ..bu sadece anlattıklarının biri daha çok vaaar :))
Yesinler bi tarafini bu ne yaaa sinir oluyorum bu tip insanlara .. yaranamazsinda bunlara o yuzden uzak durmak iyidir ..evlattan dolayı gelin ayrımı da yapıyor alıştım umursamıyorum artık
Diğer torunlarına da aynı mı yaptıKizima para takmıştı bunlarda kız çocuğu çok da d3gerli değil boşa giden para olarak görüyorlarkızım öyle deyince sana da gelin olurken bunun bir büyüğünü takacam dedi tam reziller ya
2 senedir mesafeliyim zaten ama mecburen gidiyorum işteYesinler bi tarafini bu ne yaaa sinir oluyorum bu tip insanlara .. yaranamazsinda bunlara o yuzden uzak durmak iyidir ..
süpersin canım,en iyisini yaparsın.zaten 89 olduktan sonra gerisini getirmeyi çok isteyeceksin.önce 85 sonra 7 görmek isteyeceksin.ayy kızlar aklıma ne geldi yaza azıcık kaldı ben hedef olarak 89 olmayı kafaya koydum, bundan sonra moralimin bozulmasına izin vermiycem evde huzur için ekstra çaba göstericem tüm enerjimi kendime ve aileme harcıycam gereksiz insanlarla arada görüşüp motivasyon ve enerji vampirliği yapmalarına artık izin vermiycem veeee 89 olduğum da kendime ödül baştan aşağı dış kıyafet(günlük değil kalitelisinden) ayakkabı, çanta, baş örtüsü almaya karar verdim vee gidip koyu renk değil güzel canlı renklerden olacak :))))))
siz yaza hedef kilonuza bile ulaşırsınız siz de kendinizi ödüllendirecek misiniz
kız ben 57-60 arası olsam ilk alacağım şey vücut çorabı hep gözüm vardı onlardasüpersin canım,en iyisini yaparsın.zaten 89 olduktan sonra gerisini getirmeyi çok isteyeceksin.öce 85 sonra 7 görmek isteyeceksin.
Ay tabi renkli cıvıl cıvıl efil efil şeyler.keyifle giyin kuşan
Benim hedef kilomu hesaplarsak 57 diyor ideal kilo hesağlayıcıları.Eğer olur da bir gün o kiloya inersem ben de bikaç parça kalem etek almayı istiyorum
Ben en son lisedeyken etek giymiştim dekız ben 57-60 arası olsam ilk alacağım şey vücut çorabı hep gözüm vardı onlarda
inşallah yakın zaman da o da olacak cidden istiyoruz çaba harcıyoruz olmaması için hiç bir engel yok kiBen en son lisedeyken etek giymiştim deondan eteğe hevesim var
Sen öyle dediklerine bakma canım.zayıfladıktan sonra da biraz fazla yesen yada göbeğin çıksa hatun bu ara biraz kaçırdın sanki diyorlar.o yüzden sen götürebildiğin kadar götürmeye bak diyeti.ilk sayfaya gidip boyuna baktım tomurcuğum 57 en alt seviyedir boyunla kilon eşit olsa da harika görünürsün
tevafuk şu an boyundan 7 kilo daha az ve bildiğin dal gibi süzülüyor maşallah ben o kadar olmasa da 66 olmayı isterim eşim sanki beni hayatında zayıf görmüş gibi çok zayıf istemem kadın dediğin hafif balık etli olur diyor yesinlerrr ben bi zayıflayayım da beğenmezsem geri alırım canımm dedim heheheh
yok tabi ki kim tutar biziiiiiiinşallah yakın zaman da o da olacak cidden istiyoruz çaba harcıyoruz olmaması için hiç bir engel yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?