- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.381
vayy canına 65 diyip 49 olmak , kesin biz de durmayız ben eşim yada başkası için değil kendim için sadece istiyorum o yüzden eksi rakamları görüyorum ben kendime tamam bu iyi diyene kadar devam edicem ha bu 70 de olabilir 65 de o zaman olsun da bir karar vermesi kolay :)))Sen öyle dediklerine bakma canım.zayıfladıktan sonra da biraz fazla yesen yada göbeğin çıksa hatun bu ara biraz kaçırdın sanki diyorlar.o yüzden sen götürebildiğin kadar götürmeye bak diyeti.
benim zaten hiç gözüm yok 50 li kilolarda.67 ilk hedefim çünkü 67 kilo olduğumda tam 50 kilo vermiş olacağım...ama bırakacak yada korumaya geçecek miyim,hayır...
instagramda bi kadın var 65 hedef diye.ilk hedefi 65 ti evet ama şuan 49,9 kiloyu gördü maşallah.ben de onun gibi her ne kadar hedef koysam da gerisi gelecek eminim
Ben şimdiden güncelledim listeden 89 olarakvayy canına 65 diyip 49 olmak , kesin biz de durmayız ben eşim yada başkası için değil kendim için sadece istiyorum o yüzden eksi rakamları görüyorum ben kendime tamam bu iyi diyene kadar devam edicem ha bu 70 de olabilir 65 de o zaman olsun da bir karar vermesi kolay :)))
senin 50 kilo olmasına azıcık kaldı cidden
çarşamba unutmazsam benim hedef kiloyu da değişmeni isteyecektim 97 demişim önce artık o geride kaldı şimdi yaza kadar 89 :))))))
Ohaa ya valla bunlar beni küfüre alıştıracak diploma falan unutturacaklar bana. Merhametlerini vicdanlarını rafa kaldırmışlar Rabbim hidayet versin diyorumkafaları değişmez bunların cinsler cidden benim kv ilk erkek torun olduğu halde oğluma bir şey takmadı 8 ay sonra eltimin 2. kızı oldu (6. kız torun) ona örgüler ördürmüş parayla altın almış bana onları gösterdi ve kızlara değer vermez güya, hangi oğlunu seviyorsa ona ve çocuklarına yapar, eşim küçükken soğuktan üşür yağmurda içine kadar ıslanırmış bir kazak örmüş eşime bakmış bu güzel oldu diyip kaynıma vermiş eşime de geri örmemiş :)))))
Kızlar allasen ne bileziği oğluma çeyrek taktı kizima 50 lira :) hiç gözümde yok canım yaptığı ayrımcılığa üzülüyorum kafa yapılarına üzülüyorum. Gelini de öyle görüyorlar işte , kız çocuk evinden çıktı artık bizim oldu. Çünkü biz esyayiz malız ya....Aaaa ne ayip takiversinler bir bilezik hatta dede ayri babaanne ayri taksin tovbee seninkide az degil varyaa nasil babaanne oyle hos bir kasik tarhanayi vermeyenden ne beklersin bosver canim rabbim size versin insallah ..
Hepsine aynı canım ceplerinde akrep var... ama diğer oğluna öyle değil ona ucundan gösteriyor ama değişmez o :)Diğer torunlarına da aynı mı yaptı
3 ayda 8 kilo canım çok rahat veririsin allahin izniyle ben sana güveniyorum sen yeter ki iste canım:)16 haziranı hedef günü olarak seçtim 90 gün var 97 den 89 a 8 kilo başarabilirim bence
Abboovvvvvvkız ben 57-60 arası olsam ilk alacağım şey vücut çorabı hep gözüm vardı onlarda
Bende takip ediyorum canım valla hayranım kadına beni kamciliyor başaran herkesSen öyle dediklerine bakma canım.zayıfladıktan sonra da biraz fazla yesen yada göbeğin çıksa hatun bu ara biraz kaçırdın sanki diyorlar.o yüzden sen götürebildiğin kadar götürmeye bak diyeti.
benim zaten hiç gözüm yok 50 li kilolarda.67 ilk hedefim çünkü 67 kilo olduğumda tam 50 kilo vermiş olacağım...ama bırakacak yada korumaya geçecek miyim,hayır...
instagramda bi kadın var 65 hedef diye.ilk hedefi 65 ti evet ama şuan 49,9 kiloyu gördü maşallah.ben de onun gibi her ne kadar hedef koysam da gerisi gelecek eminim
Neden 16 haziran? Özel bir gün mü16 haziranı hedef günü olarak seçtim 90 gün var 97 den 89 a 8 kilo başarabilirim bence
gülüm yaa niye şimdi uğraştın tühh keşke çarşamba deseydim iş çıkardım sanaBen şimdiden güncelledim listeden 89 olarak
angelina35 canım senin ilk hedef de 68 miş.onu gördün şuan.istersen seninkini de güncelleyeyim
Yok bee zevkle yaptım ne uğraşmasıgülüm yaa niye şimdi uğraştın tühh keşke çarşamba deseydim iş çıkardım sana
eline sağlık teşekkür ederiiim :)
ben artık hidayette versin demiyorum ne hali varsa görsün banane diyorum yaşı gelmiş 70 e daha değişmez ..Ohaa ya valla bunlar beni küfüre alıştıracak diploma falan unutturacaklar bana. Merhametlerini vicdanlarını rafa kaldırmışlar Rabbim hidayet versin diyorum
Kızlar allasen ne bileziği oğluma çeyrek taktı kizima 50 lira :) hiç gözümde yok canım yaptığı ayrımcılığa üzülüyorum kafa yapılarına üzülüyorum. Gelini de öyle görüyorlar işte , kız çocuk evinden çıktı artık bizim oldu. Çünkü biz esyayiz malız ya....
Hepsine aynı canım ceplerinde akrep var... ama diğer oğluna öyle değil ona ucundan gösteriyor ama değişmez o :)
3 ayda 8 kilo canım çok rahat veririsin allahin izniyle ben sana güveniyorum sen yeter ki iste canım:)
Abboovvvvvv
Bende takip ediyorum canım valla hayranım kadına beni kamciliyor başaran herkes
okullar o zaman kapanıyor galiba :))Neden 16 haziran? Özel bir gün mü
alla hayrını versin unuttun mu kız ben diyip duruyorum ya şunun şurasın da 2 kilon kaldı diye hahahahaBenim hedef de 63 muş.. ideal kilo hesaplamada 63 çıkıyor ondan herhalde öyle demişim . ay bir şey kalmamış heyecan yaptım şimdi
ellerin dert görmesin gülümYok bee zevkle yaptım ne uğraşması
Kiz b3n onu unutmusum tamamen. S3ninde goruntuden dolayi oyle dediginj dusunuyirdum:) inşallah canım korumak daha zor bence uzun vadede korunursa alınmaz diye düşünüyorumalla hayrını versin unuttun mu kız ben diyip duruyorum ya şunun şurasın da 2 kilon kaldı diye hahahaha
sen nisan başı hedefine ulaşmış olursun korumaya geçersin yaza kadar :)
hem görüntü hem hedefine ulaşmana az kaldı diye diyordum görüntüye bakarsan bence zaten bildiğin çıtır zayıfsın kiiKiz b3n onu unutmusum tamamen. S3ninde goruntuden dolayi oyle dediginj dusunuyirdum:) inşallah canım korumak daha zor bence uzun vadede korunursa alınmaz diye düşünüyorum
Sagolasin canım benimhem görüntü hem hedefine ulaşmana az kaldı diye diyordum görüntüye bakarsan bence zaten bildiğin çıtır zayıfsın kii
ailecek sağlıklı oluyorsunuz çok güzel , küçük yaşta öğrenmeleri onlara çok büyük artı maşallah diyim nazar değmesin :)Sagolasin canım benim
bende şimdi ara öğün yaptım yalnız varya çocuklarada dikkat ettim onlar da o şekilde besleniyor. Hepimize iki ceviz 10 fındık kırdım yanına da muz :)))
Olur canim ikinci hedef 66 olsun yavas ama emin adimlarla gideyim diyorumBen şimdiden güncelledim listeden 89 olarak
angelina35 canım senin ilk hedef de 68 miş.onu gördün şuan.istersen seninkini de güncelleyeyim
yaşlarımızı da güncelletelim hazır eli değimişken :))))))))Olur canim ikinci hedef 66 olsun yavas ama emin adimlarla gideyim diyorumsanada zahmet olacak canim ..
Aynen canim yas 38 artikimmyaşlarımızı da güncelletelim hazır eli değimişken :))))))))
tevafuk canoom şimdi sen 30 musun tablo da 29 görünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?