Haydi Yine Yeniden...

vayy canına 65 diyip 49 olmak , kesin biz de durmayız ben eşim yada başkası için değil kendim için sadece istiyorum o yüzden eksi rakamları görüyorum ben kendime tamam bu iyi diyene kadar devam edicem ha bu 70 de olabilir 65 de o zaman olsun da bir karar vermesi kolay :)))
senin 50 kilo olmasına azıcık kaldı cidden
çarşamba unutmazsam benim hedef kiloyu da değişmeni isteyecektim 97 demişim önce artık o geride kaldı şimdi yaza kadar 89 :))))))

Ben şimdiden güncelledim listeden 89 olarak
angelina35 canım senin ilk hedef de 68 miş.onu gördün şuan.istersen seninkini de güncelleyeyim

Ohaa ya valla bunlar beni küfüre alıştıracak diploma falan unutturacaklar bana. Merhametlerini vicdanlarını rafa kaldırmışlar Rabbim hidayet versin diyorum
Aaaa ne ayip takiversinler bir bilezik hatta dede ayri babaanne ayri taksin tovbee seninkide az degil varyaa nasil babaanne oyle hos bir kasik tarhanayi vermeyenden ne beklersin bosver canim rabbim size versin insallah ..
Kızlar allasen ne bileziği oğluma çeyrek taktı kizima 50 lira :) hiç gözümde yok canım yaptığı ayrımcılığa üzülüyorum kafa yapılarına üzülüyorum. Gelini de öyle görüyorlar işte , kız çocuk evinden çıktı artık bizim oldu. Çünkü biz esyayiz malız ya....
Diğer torunlarına da aynı mı yaptı
Hepsine aynı canım ceplerinde akrep var... ama diğer oğluna öyle değil ona ucundan gösteriyor ama değişmez o :)
16 haziranı hedef günü olarak seçtim 90 gün var 97 den 89 a 8 kilo başarabilirim bence
3 ayda 8 kilo canım çok rahat veririsin allahin izniyle ben sana güveniyorum sen yeter ki iste canım:)
kız ben 57-60 arası olsam ilk alacağım şey vücut çorabı hep gözüm vardı onlarda
Abboovvvvvv
Bende takip ediyorum canım valla hayranım kadına beni kamciliyor başaran herkes

ben artık hidayette versin demiyorum ne hali varsa görsün banane diyorum yaşı gelmiş 70 e daha değişmez ..
zaten bizim ki aman para altın derdi değil ayrımcılık yapılması insanın zoruna gidiyor yoksa ihtayacımız mı var gülüm şükür senin de yok benim de:)))
çok pis kararlıyım bu defa o 8 li rakamlar görülecek

Benim hedef de 63 muş.. ideal kilo hesaplamada 63 çıkıyor ondan herhalde öyle demişim . ay bir şey kalmamış heyecan yaptım şimdi
alla hayrını versin unuttun mu kız ben diyip duruyorum ya şunun şurasın da 2 kilon kaldı diye hahahaha
sen nisan başı hedefine ulaşmış olursun korumaya geçersin yaza kadar :)

alla hayrını versin unuttun mu kız ben diyip duruyorum ya şunun şurasın da 2 kilon kaldı diye hahahaha
sen nisan başı hedefine ulaşmış olursun korumaya geçersin yaza kadar :)
Kiz b3n onu unutmusum tamamen. S3ninde goruntuden dolayi oyle dediginj dusunuyirdum:) inşallah canım korumak daha zor bence uzun vadede korunursa alınmaz diye düşünüyorum

Kiz b3n onu unutmusum tamamen. S3ninde goruntuden dolayi oyle dediginj dusunuyirdum:) inşallah canım korumak daha zor bence uzun vadede korunursa alınmaz diye düşünüyorum
hem görüntü hem hedefine ulaşmana az kaldı diye diyordum görüntüye bakarsan bence zaten bildiğin çıtır zayıfsın kii

hem görüntü hem hedefine ulaşmana az kaldı diye diyordum görüntüye bakarsan bence zaten bildiğin çıtır zayıfsın kii
Sagolasin canım benim
bende şimdi ara öğün yaptım yalnız varya çocuklarada dikkat ettim onlar da o şekilde besleniyor. Hepimize iki ceviz 10 fındık kırdım yanına da muz :)))

Sagolasin canım benim
bende şimdi ara öğün yaptım yalnız varya çocuklarada dikkat ettim onlar da o şekilde besleniyor. Hepimize iki ceviz 10 fındık kırdım yanına da muz :)))
ailecek sağlıklı oluyorsunuz çok güzel , küçük yaşta öğrenmeleri onlara çok büyük artı maşallah diyim nazar değmesin :)

Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Dort dilim kasar
Bir ck tereyagi
Birazcik tulum peynir
Bir ck visne receli
Dort zeytin
Sekersiz cay
Ara 12 00
Bir elma
Aksam 16 00
7 tane kofte hepsi ceviz kadardi
Bes catal patates kizartmasi
Iki catal kuru sogan limonlu
Uc zeytin
Iki dilim kasar
Sekersiz cay
Bir dilim ekmek
Su 2 litre
Spor yok yaparsam yazarim

Sabah 9
2 etimek
Birinin uzerine krem peynir
Birinin uzerine cikolata

Ara 12
1 adt gun kurusu

Oglen 14
2.adet pisi
Domates lor peyniri zeytin

Ara 17
1 elma
1 bitter cikolata

Aksam 19
1 lavas durum doner
1 sise ayran

Su 2.5 litre

Aksam yemegim agir oldu ama cok gezdim cok aciktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…