Haydi Yine Yeniden...

Cok yurumussun canim yanmistir diye dusunuyorum .. aldinmi ciciler kendinede

Slm kızlar yoğun tempolu koşturmacalı bi gün geçirdim sabah 7:30 da kalktım içli köfteleri hazırladım profiterol muhallebisini pişirdim onları doldurdum börek hazırladım salata yaptım evi süpürdüm sildim lavaboları yıkadım misafirlerim geldi ikram sohbet onlar gitti ardından ortalığı topladım bi arkadas onun benim çocuklar bi kır alanı var oraya gidip az gezdik çamaşır makine ile bulasik makineyi çalıştırıp gitmiştim onları boşalttım acayip yoruldum burada da yoğun gündem varmış şuan zorla okudum gözlerim kapanıyor erken uyuyacağım bugün menüm cısssss larla dolu bu hareketlilikten yandığını düşünüyorum 15:30 gibi yemiştim akşam da yoğurt kürü yaptım telafı edecektir

Off cok yorulmus canim yaa yat dinlen cok sukur atlattin valla yorgunlukta yanip gitmistir yogurt kurude telafin olur

bu gün daha menün daha iyi patatesler biraz cıstan olmuş ama menünün biraz bol olması ne yalan diyim ben sevindirdi köfte ve kuru soğanı çok beğendim sana güç kuvvet olarak dönecek inşallah

az az ama biraz karbon fazla olmuş sabahın da yetersiz be gülüm yumurtan bile yok öğlen lorun var, akşam ayranın onlar iyi olmuş afiyet olsun

maşallah gülüm ne çok şey yapmışsın buna yediğin hiç bir şey dayanmaz ki akşamı da yoğurtla geçirmişsin çok güzel dengelemişsin afiyet olsun ..içli köfte bile yapmışsın misafirlerine ağır ikramlarla ağırlamışsın hepsine afiyet olsun :)

menüm
sabah 10
1 bardak sıcak süte yarım fişek 3ü1 arada nescafe

11:00
2 haşlama yumurta
2 çeri domates
1kk peynir
1 portakal

18 :00
küçük bir muz
18 :30
10 tane mercimekli köfte (anasını ağlattım )
yoğurtlu havuç salatası
2 dal marul

Hem dengeli olmus hemde erken kapanmis gunun afiyet olsun canim

Kosusturmayla ve yogurt kuruyle telafi etmissin bile canim.masallah sana

Saglam kahvalti iyi olmus.kac kaloriye denk geliyor 10 mercimek koftesi bilemicem ama aksam yemegi yerine ideal bi sayi.bende olsam o kadar yerdim heralde

Afiyet olsun canım sağlıklı ve doyurucu bir menü olmuş
Haftasonu menüsü olmuş canım afiyet şifa olsun
Aksam la dengelemissin canım.misafirleri layigiyla ağırladık, artık için rahat ne güzel... darısı bana hem pazartesi hem de çarşamba...
Bana da makul geldi canim afiyet olsun guzel bir menü olmuş

Saat 6 gibi annemlere gittik akşam yemeğine bugün koltuklarım geldi annemlere gitmeden o kadar güzel olmuş ki yeni almış gibi.. içime sindi çok mutlu oldum :)
Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu su 2 k kayısı
Kahvaltı öğle:3 has yumurta 3 zeytin
Kk peynir 1.5 dilim tam t ekmek
1 er çay kaşığı tereyağı bal
Domates salatalik
Ara Türk kahvesi avuç içi leblebi
Ara yarim muz 2 ceviz 10 fındık

Akşam 19.00: 1.5 kepçe çorba
5 kaşık bulgur pilavı üzerine köy horozu 3 parça
2 dilim börek
2.5 litre su
Akşam kaçtı ama börek ateşte pişmiş sini böreği diyorlar burada geri ceviremedim

Valla menune bayildim afiyet bal seker olsun.saglam kahvalti,aksama koy horozu sini boregi bence saglikli yiyecekler bunlar.tam bir yöresel menu olmus.hic dert etme sen isini bilir dengelersin onu bi ara.bu arada koltuklarini gule gule kullan canim.yepyeni olmuslardir ohh mis icin acilmistir :)))

Yani her şeye hayır diyebilen ben böyle tatlara hayır diyemiyorum denilmez ki zaten denilmemeli denilinesi değil yani
Koltuklar güzel oldu canım ya tay tüyü mu nedir ondan oldu artık leke kalma derdi olmayacak inşallah:)

tevafuk55 koltuklar hayırlı olsun Oh mis rahat edeceksin artık hem pazartesi hem çarşamba offff Allah yardımcin olsun yeni cacik koltuklarında ağırlayacaksın sen beğendiğine göre güzel olmuştur bi resmini atarsın sehpayada kahve koy bizde sana gelmiş olalım
ekim2009 canım benim oğlunla ilgili yazıları okudum zamane çocukları böyle benim ki daha şimdiden cızırdanıyor eşimde çok sabretmez iş her zaman ki gibi biz kadınlara düşüyor dengeleyici biziz kendini yıpratma herkes bunu tadacak küçük birer anı olarak kalacak yeni kilo hedefine havada karada ulaşırsın istikrarlı menüler var sporda yavaş yavaş hayatına giriyor daha ne olsun
tomurcukkk canım önce zayıflayınca bi sürü kıyafet alacam derdim alışveriş sitelerinde dolaşıp duruyordum şimdi hiç bulamıyorum çünkü hedefime hala ulaşmadım bu bile güzel kıyafete bakıyosun ama beğenmiyosun
angelina35 canım sen nasıl oldun biraz daha iyi misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…