- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.401
Cok yurumussun canim yanmistir diye dusunuyorum .. aldinmi ciciler kendinedeSabah 9
2 etimek
Birinin uzerine krem peynir
Birinin uzerine cikolata
Ara 12
1 adt gun kurusu
Oglen 14
2.adet pisi
Domates lor peyniri zeytin
Ara 17
1 elma
1 bitter cikolata
Aksam 19
1 lavas durum doner
1 sise ayran
Su 2.5 litre
Aksam yemegim agir oldu ama cok gezdim cok aciktim
Yok be canim gonlume gore birsey bulamadim.bikac parca birseyler alip dondukCok yurumussun canim yanmistir diye dusunuyorum .. aldinmi ciciler kendinede
Off cok yorulmus canim yaa yat dinlen cok sukur atlattin valla yorgunlukta yanip gitmistir yogurt kurude telafin olurSlm kızlar yoğun tempolu koşturmacalı bi gün geçirdim sabah 7:30 da kalktım içli köfteleri hazırladım profiterol muhallebisini pişirdim onları doldurdum börek hazırladım salata yaptım evi süpürdüm sildim lavaboları yıkadım misafirlerim geldi ikram sohbet onlar gitti ardından ortalığı topladım bi arkadas onun benim çocuklar bi kır alanı var oraya gidip az gezdik çamaşır makine ile bulasik makineyi çalıştırıp gitmiştim onları boşalttım acayip yoruldum burada da yoğun gündem varmış şuan zorla okudum gözlerim kapanıyor erken uyuyacağım bugün menüm cısssss larla dolu bu hareketlilikten yandığını düşünüyorum 15:30 gibi yemiştim akşam da yoğurt kürü yaptım telafı edecektir
Olsun canim soyle 6 lari gor bak nasil bulursun gonlune gore biseyler bu ay siki tutarsak super kilo veririz diye dusunuyorumm .sonrada gelsin cicilerr tum dolabi degistirecem insallahYok be canim gonlume gore birsey bulamadim.bikac parca birseyler alip donduk
ben de 37 :)))Aynen canim yas 38 artikimm
bu gün daha menün daha iyi patatesler biraz cıstan olmuş ama menünün biraz bol olması ne yalan diyim ben sevindirdi köfte ve kuru soğanı çok beğendim sana güç kuvvet olarak dönecek inşallahSabah 9 30
Iki dilim ekmek
Dort dilim kasar
Bir ck tereyagi
Birazcik tulum peynir
Bir ck visne receli
Dort zeytin
Sekersiz cay
Ara 12 00
Bir elma
Aksam 16 00
7 tane kofte hepsi ceviz kadardi
Bes catal patates kizartmasi
Iki catal kuru sogan limonlu
Uc zeytin
Iki dilim kasar
Sekersiz cay
Bir dilim ekmek
Su 2 litre
Spor yok yaparsam yazarim
az az ama biraz karbon fazla olmuş sabahın da yetersiz be gülüm yumurtan bile yok öğlen lorun var, akşam ayranın onlar iyi olmuş afiyet olsunSabah 9
2 etimek
Birinin uzerine cikolata
Ara 12
1 adt gun kurusu
Oglen 14
2.adet pisi
Ara 17
1 elma
1 bitter cikolata
Aksam 19
1 lavas durum doner
1 sise ayran
Su 2.5 litre
maşallah gülüm ne çok şey yapmışsın buna yediğin hiç bir şey dayanmaz ki akşamı da yoğurtla geçirmişsin çok güzel dengelemişsin afiyet olsun ..içli köfte bile yapmışsın misafirlerine ağır ikramlarla ağırlamışsın hepsine afiyet olsun :)Slm kızlar yoğun tempolu koşturmacalı bi gün geçirdim sabah 7:30 da kalktım içli köfteleri hazırladım profiterol muhallebisini pişirdim onları doldurdum börek hazırladım salata yaptım evi süpürdüm sildim lavaboları yıkadım misafirlerim geldi ikram sohbet onlar gitti ardından ortalığı topladım bi arkadas onun benim çocuklar bi kır alanı var oraya gidip az gezdik çamaşır makine ile bulasik makineyi çalıştırıp gitmiştim onları boşalttım acayip yoruldum burada da yoğun gündem varmış şuan zorla okudum gözlerim kapanıyor erken uyuyacağım bugün menüm cısssss larla dolu bu hareketlilikten yandığını düşünüyorum 15:30 gibi yemiştim akşam da yoğurt kürü yaptım telafı edecektir
bir daha kine gülüm daha eksi de olursun zaten o zaman hoşuna giden bir şey olursa alırsın bu gün nasibin de yokmuş..Yok be canim gonlume gore birsey bulamadim.bikac parca birseyler alip donduk
Hem dengeli olmus hemde erken kapanmis gunun afiyet olsun canimSabah 9 30
Iki dilim ekmek
Dort dilim kasar
Bir ck tereyagi
Birazcik tulum peynir
Bir ck visne receli
Dort zeytin
Sekersiz cay
Ara 12 00
Bir elma
Aksam 16 00
Uc zeytin
Iki dilim kasar
Sekersiz cay
Bir dilim ekmek
Su 2 litre
Kosusturmayla ve yogurt kuruyle telafi etmissin bile canim.masallah sanaSlm kızlar yoğun tempolu koşturmacalı bi gün geçirdim sabah 7:30 da kalktım içli köfteleri hazırladım profiterol muhallebisini pişirdim onları doldurdum börek hazırladım salata yaptım evi süpürdüm sildim lavaboları yıkadım misafirlerim geldi ikram sohbet onlar gitti ardından ortalığı topladım bi arkadas onun benim çocuklar bi kır alanı var oraya gidip az gezdik çamaşır makine ile bulasik makineyi çalıştırıp gitmiştim onları boşalttım acayip yoruldum burada da yoğun gündem varmış şuan zorla okudum gözlerim kapanıyor erken uyuyacağım bugün menüm cısssss larla dolu bu hareketlilikten yandığını düşünüyorum 15:30 gibi yemiştim akşam da yoğurt kürü yaptım telafı edecektir
Saglam kahvalti iyi olmus.kac kaloriye denk geliyor 10 mercimek koftesi bilemicem ama aksam yemegi yerine ideal bi sayi.bende olsam o kadar yerdim heraldemenüm
sabah 10
1 bardak sıcak süte yarım fişek 3ü1 arada nescafe
11:00
2 haşlama yumurta
2 çeri domates
1kk peynir
1 portakal
18 :00
küçük bir muz
18 :30
10 tane mercimekli köfte (anasını ağlattım )
yoğurtlu havuç salatası
2 dal marul
Hele bak hele bak... benim yaş orada dondu canım 30 da neymişyaşlarımızı da güncelletelim hazır eli değimişken :))))))))
tevafuk canoom şimdi sen 30 musun tablo da 29 görünüyorsun
Afiyet olsun canım sağlıklı ve doyurucu bir menü olmuşSabah 9 30
Iki dilim ekmek
Dort dilim kasar
Bir ck tereyagi
Birazcik tulum peynir
Bir ck visne receli
Dort zeytin
Sekersiz cay
Ara 12 00
Bir elma
Aksam 16 00
Uc zeytin
Iki dilim kasar
Sekersiz cay
Bir dilim ekmek
Su 2 litre
Haftasonu menüsü olmuş canım afiyet şifa olsunSabah 9
2 etimek
Birinin uzerine cikolata
Ara 12
1 adt gun kurusu
Oglen 14
2.adet pisi
Ara 17
1 elma
1 bitter cikolata
Aksam 19
1 lavas durum doner
1 sise ayran
Su 2.5 litre
Aksam la dengelemissin canım.misafirleri layigiyla ağırladık, artık için rahat ne güzel... darısı bana hem pazartesi hem de çarşamba...Slm kızlar yoğun tempolu koşturmacalı bi gün geçirdim sabah 7:30 da kalktım içli köfteleri hazırladım profiterol muhallebisini pişirdim onları doldurdum börek hazırladım salata yaptım evi süpürdüm sildim lavaboları yıkadım misafirlerim geldi ikram sohbet onlar gitti ardından ortalığı topladım bi arkadas onun benim çocuklar bi kır alanı var oraya gidip az gezdik çamaşır makine ile bulasik makineyi çalıştırıp gitmiştim onları boşalttım acayip yoruldum burada da yoğun gündem varmış şuan zorla okudum gözlerim kapanıyor erken uyuyacağım bugün menüm cısssss larla dolu bu hareketlilikten yandığını düşünüyorum 15:30 gibi yemiştim akşam da yoğurt kürü yaptım telafı edecektir
Bana da makul geldi canim afiyet olsun guzel bir menü olmuşmenüm
sabah 10
1 bardak sıcak süte yarım fişek 3ü1 arada nescafe
11:00
2 haşlama yumurta
2 çeri domates
1kk peynir
1 portakal
18 :00
küçük bir muz
18 :30
10 tane mercimekli köfte (anasını ağlattım )
yoğurtlu havuç salatası
2 dal marul
Valla menune bayildim afiyet bal seker olsun.saglam kahvalti,aksama koy horozu sini boregi bence saglikli yiyecekler bunlar.tam bir yöresel menu olmus.hic dert etme sen isini bilir dengelersin onu bi ara.bu arada koltuklarini gule gule kullan canim.yepyeni olmuslardir ohh mis icin acilmistir :)))Saat 6 gibi annemlere gittik akşam yemeğine bugün koltuklarım geldi annemlere gitmeden o kadar güzel olmuş ki yeni almış gibi.. içime sindi çok mutlu oldum :)
Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu su 2 k kayısı
Kahvaltı öğle:3 has yumurta 3 zeytin
Kk peynir 1.5 dilim tam t ekmek
1 er çay kaşığı tereyağı bal
Domates salatalik
Ara Türk kahvesi avuç içi leblebi
Ara yarim muz 2 ceviz 10 fındık
Akşam 19.00: 1.5 kepçe çorba
5 kaşık bulgur pilavı üzerine köy horozu 3 parça
2 dilim börek
2.5 litre su
Akşam kaçtı ama börek ateşte pişmiş sini böreği diyorlar burada geri ceviremedim
Yani her şeye hayır diyebilen ben böyle tatlara hayır diyemiyorum denilmez ki zaten denilmemeli denilinesi değil yaniValla menune bayildim afiyet bal seker olsun.saglam kahvalti,aksama koy horozu sini boregi bence saglikli yiyecekler bunlar.tam bir yöresel menu olmus.hic dert etme sen isini bilir dengelersin onu bi ara.bu arada koltuklarini gule gule kullan canim.yepyeni olmuslardir ohh mis icin acilmistir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?