Haydi Yine Yeniden...

Sagolasin canım benim siz bana gelmiş olsanız bir kahve ile mi ağrılarım sizi ah aaahhhh... size yulaf ezmeli yoğurtlar, yeşil çaylar, buharda pişmiş sebzeler, odem atıcı kürler neler neler yaparimmmm

güle güle sağlıkla kullan koltuklarını iyi yapmalarına beğenmene çok sevindim
sini böreğini yemen iyi olmuş afiyet şifa olsun yemeyip aklın kalsa diyet psikolojisi beynini sonrada bedenini etkilerdi

ufak ufak dengeliyorum hala konuşmuyorlar ama:))
üzüntü stres ve kabızlık bunların olmasına izin vermediğim sürece ilk hedefime ulaşıcam allahın izniyle gözümle görebildiğim kadar yakınım da her gün azıcık azıcık yaklaşıp elimi uzatıp alıcam hissediyorum istiyorum biliyoruuumm:)))

Koltuklarini gule gule kullan tatlim zaten renkleri harika bir secimdi eminim cok spor ve sik olmuslardir ... kiz bunlar geri cevrilirmi hic hayir denirmi anne eli degmis bir kere dun aksam esim gec geldi buzlukta annecigimin yaptigi ispanakli borek vardi onu isittim ama ben oylece baktimmm cayimi yudumladim artik musait bir zamanda yerim afiyet olsun canim ..

Olsun canim her zaman yedigin tatlar degil telafi edilir yani bizde koltuk takimi alacaz galiba tutturdu benimki salanumdaki koltuklarim yeni aslinda 5 yillik ama kumasi cok leke tutuyo bende koltuk almak yerine yuzunu degistirsem silmekten biktik gercekten ne kadara yaptirdin koltuklarini canim cok tutuyormu birde benim berjarler yok onlari almadim ev ufak diye iki tane uclu koltuk dusun oyle iste

Sagolasin balim abim normalde her şeye bir kulp bulur ama o bile çok beğendi renkler çok uymuş dedi. Sende kahvaltıda ye canım benim 1 dilim börek akşama kadar yok olur gider

Cok cukur canim daha iyiyim annemleri bekliyomusum meger onlar geldi ertesi gun daha iyiydim ...

Eki Görüntüle 1969835
Size yeni bir foto atayım kizlarr tomurcugum sende bize foto at Melrin senden de bekliyoruummm angelina telden atamıyordu. Ekimim de before after yapacak 16 haziranda inşallah
Cok guzel gozukuyorsunuz masallahh etrafinda boyle cici kizlarin olmasi ne guzel canimm harikasiniz ..

Canım ben üçlü ikili ve iki tekliden oluşan takım 6 sandalye yi yaptirdim. Koltuklarım sağlamdı kasası taş gibiydi sadece sungerler ve yüzü değişti. Silsem bile temiz olmuyordu lekeler kalıyordu üzerine sildiğim şu lekesi de kalıyordu. Ben 1.750 ye yaptırdım çok. Uyguna geldi. Sadece koltuk başlarım deriydi onları kaplatmadim. Onları da kaplatsam 2300 tutardı. Seninkinin tutacağı maksimum 1200 bence berjer de yapıyorlar canım oval biçimler varya harika oluyor

Eki Görüntüle 1969835
Size yeni bir foto atayım kizlarr tomurcugum sende bize foto at Melrin senden de bekliyoruummm angelina telden atamıyordu. Ekimim de before after yapacak 16 haziranda inşallah
ayy maşallah karın göbek bile dümdüz, kolların bileklerin incecik
bundan sonra daha ne zayıflıycam zaten inceciksin diyenlere kızma sakın cidden elif harfi gibisin maşallah

ayy maşallah karın göbek bile dümdüz, kolların bileklerin incecik
bundan sonra daha ne zayıflıycam zaten inceciksin diyenlere kızma sakın cidden elif harfi gibisin maşallah
Canım benim çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…