Haydi Yine Yeniden...

Canim benim basliklar ahsap sade dogal agac kasasi tas gibi yerden kalkmiyor yanlar dikisli deri on tarafida dikisli deri sungerleride cok iyi daha oyle bi yipranma yok sadece kumasi iyi cikmadi cok leke tutuyo su damlasa leke biri bisey damlatsa islak mendille silinince kocaman leke kaliyo sonrada kople silinmesi gerekiyo ve artik cok sikildim birde bej renginde acik rekli yani o nedenle calisma odasina bunlari koyalim diyor benimki iceriye koltuk alalim diyor ama ben cok esya sevmiyorumm yillarca biktimm cok esyadan

Mutlu pazarlar kizlarr esim bugunde yok halen bana yapiyorlar galiba yarinda olmayacak ufaklik isyanda ama idare ediyorum neyse isleri bitsinde bir an once gerisi onemli degil
Bu sabah gercek anlamda regl oldum ogunku oyle bir degisik durum oldu hic basima gelmemisti

Valla yeni gibi oluyor canım ben tavsiye ederim hem de daha uyguna geliyor

hesabet.com diye bir site de beden ölçülerini yazınca tahmini bedenini buluyor benim ki doğru çıktı 48 beden:)
diğer sitelerde 5 kilo da 1 beden hesabıyla benim 52 beden olmam lazım o yüzden aklıma takıldı sordum kaç kilo verirsek 1 beden inceliyoruz
ben ne kadar zayıflarsam 46 bedene düşücem :)))))))

Canım benim alt beden 46 ydi 77 iken şu an 40.. 12 13 kilo verdim hali ile bence 4 kiloda sporu da çıkarsam 5 kiloda düşüyor.. üst bedenim 42 ydi şimdi S beden ya da 38-36 beden üst bedenim.

Canım benim alt beden 46 ydi 77 iken şu an 40.. 12 13 kilo verdim hali ile bence 4 kiloda sporu da çıkarsam 5 kiloda düşüyor.. üst bedenim 42 ydi şimdi S beden ya da 38-36 beden üst bedenim.
sen de 5 kilo da 1 beden düşmüş benim alt da üstte aynı 48 beden çıkıyor (her yerimden alıyorum o yüzden kiloma pek inanmıyorlar galiba)
şimdi 96 kilodan hesaplarsam
96= 48
71 =38
66-71 kilo arası olsam 38 beden olur demek yada kişiden kişiye değişiyor 71 de 38 olamam gibime geliyor

Eki Görüntüle 1969952
Çarşamba günkü menü m bu olacak kızlar sizce nasıl fikirlerinizi bekliyorum:)
sırını tavukla mı yapıcan o başlı başına ağır ikram sayılır menü süper de gülüm ben yine çıkıntılık yapıcam
hem sırın hem sandal börek hem poğaça 3 çeşit hamur işi yerine birini çıkarıp bir salata türü daha eklesen nasıl olur

Y9k balim ne çıkıntılıgi :) şimdi bizde sırin sade bol sarımsaklı yoğurtlu uzerine tereyeagli oluyor. Yoğurtlu bir şey olsun diye onu dediydim. Sandal börek kıymalı poğaça peynirli olacak. Kurabiye mısır gevrekli kurabiye. İncirli tatlı zaten bilinen olmadı mı ekimim

zaten sadesi güzel oluyor bence yine de herkesin yumulup yiyeceği ağır ikramlık çok makbule geçecek inan :)
oldu oldu çook güzel oldu

Valla cok beden hesaplamasi yapmadim ben ekimcim yaa.5 kilo 1 beden diye biliyorum.suan 42 giyiyorum ben sanirim

Eki Görüntüle 1969952
Çarşamba günkü menü m bu olacak kızlar sizce nasıl fikirlerinizi bekliyorum:)
Mukemmel bi hazirlik olur canim.sırına bizim kv ler silor diyor dedigin gibi sade yapiyorlar.ama ben onu kiymali etli ve tavuklu denedim o sekilde daha cok begendim.et suyu ile islatinca daha lezzetli oldu.sadesi de yogurtlu salata turu olarak iyi gider

Valla cok beden hesaplamasi yapmadim ben ekimcim yaa.5 kilo 1 beden diye biliyorum.suan 42 giyiyorum ben sanirim
o zaman sen de 10 kilo verip 63 olsan 38 beden giyersin bu da demektir boyla kilo aynı olduğunda 40 beden değil(nette hep 40 diyorlar) 38 beden oluyor
kızzz azıcık kalmış 38 olacaksın neredeyse ha gayret hepimize :))

tevafuk55 menü on numara Beş yıldız olmuş sırın hiç yemedim yoğurtlu olduğuna göre gayet güzel gevrekli kurabiye şahane zaten eline sağlık
Bu arada bizim için hazırlayacağın menüye bayıldım şahane olmuş

o zaman sen de 10 kilo verip 63 olsan 38 beden giyersin bu da demektir boyla kilo aynı olduğunda 40 beden değil(nette hep 40 diyorlar) 38 beden oluyor
Insallah canim yaa.boyla sporla cok alakali beden işi.bide markadan markaya degisiyor tabi ki.5 cm inceldiginde de 1 beden kuculuyordun sanirim.yani bazen 2-3 kilo verdigin halde 5 cm incelsen bile 1 beden incelmiş olursun

Benden 4 kiloda 1 beden gitti şimdi 38 giyiyorum sporla destekleyince sarkma da olmadı ama ufak bi göbek sorunu hala devam ediyor

Kahvalti+oglen 11
2 haslanmis yumurta
2 catal patates kizartmasi
Bol domates salatalik (uzerine zeytinyagi gezdirdim)
3 yesil 3siyah zeytin
1 kk beyaz 1 kk kasar peynir
1 dilim tam bugday ekmegi
1 tk cikolata

Ara 15
1 portakal 3 cilek 1 cay brd sut

Ara 16
1 fincan nescafe 2 dilim bitter madlen

Aksam 18
1 kepce tarhana corbasi
2 yk istiridye mantari kavurmasi
1 servis kasigi yumurtali ispanak (1yumurta)
3 yk yogurt

Su 2 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…