Haydi Yine Yeniden...

Cok guzel bir menu olmus canim afiyet olsun ..

Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
bir catal yagda yumurta
Dort kup kasar
Bir ck recel
Bir ck tereyag
Biraz tulum peynir
Sekersiz cay
Ara 16 00
Bir tane minik bal parmak tatlisi
Aksam 18 00
Uc kasik pilav
Uc kasik barbunya
Bir kucuk kase yogurt
Su 1.5 oldu
Bugun tatli yaptim kayinvalidenin cani istemis badana yapiyolar ya artik yaptim uc tepsi bir tepsiyi ayirdim serbetlemedim gerisini serbetledim tatliyida serbetini cekmis mi diye yedim ..esim pek memnun olmus hemen aradi tesekkur etti.. birde daha varmi tatli diye sordu gelince yer artik

Eki Görüntüle 1969952
Çarşamba günkü menü m bu olacak kızlar sizce nasıl fikirlerinizi bekliyorum:)
Menun harika canim arkadaslarin cok sansli cok super seyler gevrekli kurabiye bende yapiyorum ama kurabiyesini ufacik yapiyorum hem buzluktada duruyo sonra soslayip gevrege batirabiliyorum pratik oluyor canim ..kolay gelsin hem yarin icin hemde carsamba gunu icin ;(

Menun gayet iyi olmus canim.ellerine saglik duşunceli gelin seni cok merak ediyorum o tatliyi bikac sefer tarifini gordum nette.haberli misafir gelirse aklimda olsun bakalim denerim bi

Benden 4 kiloda 1 beden gitti şimdi 38 giyiyorum sporla destekleyince sarkma da olmadı ama ufak bi göbek sorunu hala devam ediyor
maşallah 38 beden giymek ne güzel bir histir onca kilo verip bedenini utanmadan sıkılmadan özgüvenle söylemek :)))darısı başımaaaa
sen de 4 kilo da 1 beden gitmiş o zaman şuna karar verdim kilo her yerden alınmayıp sırf basen göbekten daha çok alanlar 6 kilo da bir beden inceliyor her yerinden alanlar 4-5 kilo da bir beden inceliyor kişiye ve kilo tipine göre değişiyor

Buyuk oglum hastalandi cok oksuruyor galiba astim atagi geciriyor uzun zamandir atak gecirmedi dun geceden beri oksuruyor balli zencefil yaptim yutturdum dr gitmek istemiyor ikna edemedim bir turlu sinavim var diyip duruyo vakit yokmus dr icin ne zaman stres olsa hasta oluyo eger bu bir ataksa yandigimizin resmidir ilaclara tekrar baslamak istemiyor... kotizon alacak yedigi ictigi herseye dikkat etmek zorunda kalacagiz off off yarin okuldan gelince gotureyim diyorum dr giderse tabi ...

güzel düzenli menü olmuş afiyet olsun akşam da yumurta olması ekstra güzel bence :)

gülüm yumurtada mı sana dokunuyordu sanki ondan mı 1 çatal yedin sadece
bir gün hah işte iyi menü diyorum ertesi gününe yine az yine az allahtan bal, peynir, yoğurt barbunya var az da olsa

Menun gayet iyi olmus canim.ellerine saglik duşunceli gelin seni cok merak ediyorum o tatliyi bikac sefer tarifini gordum nette.haberli misafir gelirse aklimda olsun bakalim denerim bi
Cok hafif ve guzel bir tarif canim birde bunun hindistan cevizlisi de var oda cok guzel oluyo gecen ramazanda yapmistim o gun bugun soylermis esime pek guzeldi diye birde lahana sarmasi na bayilmisti hos ben ne pisirsem ne yapsam hep begenirler soylerler bende yapiyorum elimden geldigince sende dene mutlaka cesit cesit var ben pudra sekerli yaptim kimisi yogurtlu sekerli yapiyo irmikli oluyo zaten gayet hafif ve guzel yani pisman olmazsin

Cok gecmis olsun canim yaa.insallah gerek kalmaz kortizona.hap yada igne olarak mi uygulaniyor?yediklerine dikkat etmesi gerektigine gore...

ayyy inşallah astım atağı değildir, ballı zencefili iyi vermişsin hemen şifa olur bol ılık birşeyler de ver içsin doktora gerek kalmaz inşallah

gülüm yumurtada mı sana dokunuyordu sanki ondan mı 1 çatal yedin sadece
bir gün hah işte iyi menü diyorum ertesi gününe yine az yine az allahtan bal, peynir, yoğurt barbunya var az da olsa
Yiyemiyorum canim asmaya calisiyorum sut zaten sifir hic bilmem tadinida barbunya dokunuyo ama b12 icin yedik mecburen dokunuyo aslinda simdiden sistim o nedenle az az olculu iste ..

Tamam canim deneyecegim zaman tarif alirim senden o zaman.denenmis ve begenilmis tarifi yapmak isime gelir

Yiyemiyorum canim asmaya calisiyorum sut zaten sifir hic bilmem tadinida barbunya dokunuyo ama b12 icin yedik mecburen dokunuyo aslinda simdiden sistim o nedenle az az olculu iste ..
Süt dokunuyo ama sut urunleri dokunmuyor canim sana.sütteki laktoz şişiriyordur belki.laktozsuz sut icmeyi denedin mi hic

Cok gecmis olsun canim yaa.insallah gerek kalmaz kortizona.hap yada igne olarak mi uygulaniyor?yediklerine dikkat etmesi gerektigine gore...
Canim ilaci makine kiriyor oglum icine cekiyor onu cok oldu birakali muhtemelen igne verirler su makinaya konulan varya pulmicort ondada var kortizon yani astimla ilgili ne verirse kortizon olacak mecbur birde ilaclar her ilaci icemez bir tek kullanabildigi antibiyotik var inat etti sinav var diye tatliyi bile dedesinin eline kapidan vermis hemen gelmis bende bildigim icirdigim ne varsa veriyorum basami donuyoruz yine acaba ..

menüm

sabah yok (aç değildim canım istemedi)

öğle 1 de
önce 1 portakal
1 haşlama yumurta
1 sigara böreği (fırında)
1 mercimek köfte
1 çeri domates
1 çatal çilek reçelinin tanesinden

akşam 19 :00
1 servis k. dolusu sebzeli et
2 y.k. p. pilavı
1 büyük kase yoğurt
turp

yemekten hemen sonra bir kaç çatal etimek tatlısı yeme niyetim vardı yoğurdu çok yiyince tıkandım gözüm kaldı yaaa
su 2.5 lt bitti 3. deyim
spor yok

Süt dokunuyo ama sut urunleri dokunmuyor canim sana.sütteki laktoz şişiriyordur belki.laktozsuz sut icmeyi denedin mi hic
Yok canimm tadini bile bilmem sutun ..aslinda yogurtta dokunuyo migdemi sisirebiliyor ... anne sutunden sonra hic almamisim normal sut bilmiyorum tadini yani korkumdan hic denemedim canim zaten ne yesem dokunuyo .. suan kup gibiyimm yogurt barbunya sistim kaldim be yaa ...

Guzel menu canim afiyet olsun .yarin sabah ye bosver bu saatten sonra yeme tatliyi

allah korusun başa dönmezsiniz, büyüdükçe o astım krizleri azalıyor sanıyordum

ayyy inşallah astım atağı değildir, ballı zencefili iyi vermişsin hemen şifa olur bol ılık birşeyler de ver içsin doktora gerek kalmaz inşallah
Kendi zaten suyuna kaynar su koyuyor oyle iciyor ama bi dr gormesi lagzim oksuruk beni biraz tedirgin etti ne yalan diyim yatmadan bir daha veririm balli zencefili o biraz rahatlatiyor bronslarini ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…