Haydi Yine Yeniden...

allah korusun başa dönmezsiniz, büyüdükçe o astım krizleri azalıyor sanıyordum
Oyle aslinda biz uzun zaman olmustu atak gecirmeyeli en son teog sinavindan sonra oldu ..Astim aslinda asla iyilesmiyor sadece uykuya geciyor ve stres agir grip yada yaslilikta tekrar tetiklenip ortaya cikabiliyor ..oyle dikkat ediyorum ki onun yediklerine ama olacaksa oluyo yine

Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu ballı su
Kahv öğle: bir yumurtadan omlet
3 zeytin 1 kk.peynir
2 dilim ekmek Domates salatalik
2 küp helva

Ara: türk kahvesi
2 lokma cevizli sucuk
Kucuk kase leblebi fıstık karışık

Akşam 19.30: 1 kepçe cacık
1 köfte 3 kucuk parça tavuk şiş
1 parça ızgara et (el yarısı kadar)
1 kaşık pilav
2 lokma ekmekle ezme
Ara Türk kahvesi olur
2.5 litre su

Yok canim Allah korusun niye olumsuz dusundun hemen.atlatir insallah.tatliyi verip dondugu iyi olmus boya kokusu tikar cunku

Menun gayet guzel olmus cok canin cektiyse 1 catal al.sonra şişlik oluyor sende hani

Super bi haftasonu menusu canim.afiyet olsun

Şahane olmuş istiridye mantarını ben çok sevmedim bizim arkadaş çok yer
Az az az herşey bu koşturmacaya iyi dayanıyorsun oğlunun öksürük kötü olmuş bende krem hiç sevmem sedef hastasıyım çok kullandım o yüzden zorla sürerim oğlunda ben gibi ilaçtan sıkılmış Rabbim şifa versin inşallah
89 kesin olacak bu gidişle tatlıyı sabah yersin artık
O fiziği hakediyorsun hafta sonu için çok güzel olmuş

Kahvaltı 10:45
Kıymalı yumurta, 1 dilim havuzlu börek, Çeçil peynir, 4 zeytin, süt
Ara 14:00 avuçiçi çiğ fındık, 2 kahve çekirdeği kurabiye
Aksam 15:30
Nohut salatası
Ara 21:00
Yoğurt kürü
Su 2.5 lt
Spor
40 dk eliptik bisiklet
20 dk plates hareketleri
200 zıplama yaptım

Ne kadar sağlıklı güzel bir menü olmuş canım su miktarı da guz3l bol eksi getirsin inşallah:)
Oh ne güzel canım menün çok güzel bence. Tatlı onların midesini seninde ruhunu doyurmuş canım Allah bozmasın ilişkinizi
Geçmiş olsun canım ama bence doktor şart görünüyor cekmesin yavrucak Rabbim şifa versin..
Afiyet olsun canım bol 3ksi olsun inşallah

Bende pek sevmedim canim istiridye mantarini.kv yapmis dun.bugun yemek nasip oldu

Dikkatli dengeli ve bol sporlu bi pazar olmus canim

Guzel menu canim afiyet olsun ..

Dun kalanlarla menu yapmissin aksam yogurt kuruylede dengede tutmussun sporun harika zaten canim afiyet olsun ..

özellikle akşamına bayıldım bol protein gelsin kaslar gitsin yağlar
afiyet olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…