- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.501
öyle deli gibi çekmedi çekse zaten hemen yerdim valla şişiyor yoksaMenun gayet guzel olmus cok canin cektiyse 1 catal al.sonra şişlik oluyor sende hani
Super bi haftasonu menusu canim.afiyet olsun
Ayyy merakla bekliyorumBende bi foto atayim dedim ama telefondan yuklemedi boyutu buyuk falan diye.yarin once pc ye ordan da gunluge atmaya calisirim bakalim
günü çok erken kapatmışsın nohutta bol protein zaten afiyet olsun sporda harika olmuş gülüm maşallah sanaKahvaltı 10:45
Kıymalı yumurta, 1 dilim havuzlu börek, Çeçil peynir, 4 zeytin, süt
Ara 14:00 avuçiçi çiğ fındık, 2 kahve çekirdeği kurabiye
Aksam 15:30
Nohut salatası
Ara 21:00
Yoğurt kürü
Su 2.5 lt
Spor
40 dk eliptik bisiklet
20 dk plates hareketleri
200 zıplama yaptım
o bacağında ki pantalona benim kolum anca sığar :))
Karbon lar sabahta kalmış sporla da yanmış gitmiştir afiyet olsun canım:)Kahvaltı 10:45
Kıymalı yumurta, 1 dilim havuzlu börek, Çeçil peynir, 4 zeytin, süt
Ara 14:00 avuçiçi çiğ fındık, 2 kahve çekirdeği kurabiye
Aksam 15:30
Nohut salatası
Ara 21:00
Yoğurt kürü
Su 2.5 lt
Spor
40 dk eliptik bisiklet
20 dk plates hareketleri
200 zıplama yaptım
Bi tık daralma var geçen sene dar olanlar şimdi daha rahat oluyor basen göbek gitsin diye uğraşıp duruyorum ondan eliptik işine ağırlık veriyorum ölçme işini kıyafetlerle deneyerek bakıyorum bu arada sende kendini abartma be arkadaşım hem son zamanlarda iyice azimlisin seninde hedefe ulaşman yakındıro bacağında ki pantalona benim kolum anca sığar :))
çok hoş görünüyorsunmezurayla kendini ölçüyor musun bir ara bir foto atmıştın sanki demii
o zaman göre daralmışsın iyice bacım(özellikle kalça kısmı)birde üstünde ki süzülen bir kumaş değil yine de belli azıcık dar giysen önceki fotolarla karşılaştırsan ne dediğimi hemen göreceksin
Canım sende de bir şey kalmamış valla. harika görünüyorsun arkadaşım. eleği asma vakti gelmiş nerdeyse azmine hayranım canım
Sağol canım arkadaşım Ayyy çok güzel sözler duydum hepiniz acayip motive ettiniz iyiki resim koymuşum sizlerden duyunca doğru yolda gittiğimi anladımCanım sende de bir şey kalmamış valla. harika görünüyorsun arkadaşım. eleği asma vakti gelmiş nerdeyse azmine hayranım canım
Bak bu süreçte beni en çok motive eden şeylerdenSağol canım arkadaşım Ayyy çok güzel sözler duydum hepiniz acayip motive ettiniz iyiki resim koymuşum sizlerden duyunca doğru yolda gittiğimi anladım
Kolay gelsin canım,görüşürüzGünaydın mutlu haftalar canlarım. Bugün yoğun olacam biliyorsunuz. Misafirlerim gidince gelirim inşallah. Hepinizi öpüyorum
Kolay gelsin arkadaşım Allah kolaylik versinGünaydın mutlu haftalar canlarım. Bugün yoğun olacam biliyorsunuz. Misafirlerim gidince gelirim inşallah. Hepinizi öpüyorum
Iyi olmus canim sonucta saglikli ev yapimi yiyeceklerdi atmadigin iyi olmus ben iki tane bile kalsa koyuyorum buzluga bazen beslenmeye koyuveriyorum iyi oluyo hazircacikAynen dünden kalanlar az kalmıştı atmak içimden gelmedi dondurucuya atmaya değmez derken böyle oldu
Günaydın canım hoş geldin,oğlan nasıl oldu?Gunaydinlarrrrherkese güzel bir hafta diliyorumm gune enerjik baslayalim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?