Haydi Yine Yeniden...

günü çok erken kapatmışsın nohutta bol protein zaten afiyet olsun sporda harika olmuş gülüm maşallah sana

o bacağında ki pantalona benim kolum anca sığar :))
çok hoş görünüyorsun mezurayla kendini ölçüyor musun bir ara bir foto atmıştın sanki demii
o zaman göre daralmışsın iyice bacım(özellikle kalça kısmı) birde üstünde ki süzülen bir kumaş değil yine de belli azıcık dar giysen önceki fotolarla karşılaştırsan ne dediğimi hemen göreceksin

Karbon lar sabahta kalmış sporla da yanmış gitmiştir afiyet olsun canım:)

Bi tık daralma var geçen sene dar olanlar şimdi daha rahat oluyor basen göbek gitsin diye uğraşıp duruyorum ondan eliptik işine ağırlık veriyorum ölçme işini kıyafetlerle deneyerek bakıyorum bu arada sende kendini abartma be arkadaşım hem son zamanlarda iyice azimlisin seninde hedefe ulaşman yakındır

Canım sende de bir şey kalmamış valla. harika görünüyorsun arkadaşım. eleği asma vakti gelmiş nerdeyse azmine hayranım canım
Sağol canım arkadaşım Ayyy çok güzel sözler duydum hepiniz acayip motive ettiniz iyiki resim koymuşum sizlerden duyunca doğru yolda gittiğimi anladım

Sağol canım arkadaşım Ayyy çok güzel sözler duydum hepiniz acayip motive ettiniz iyiki resim koymuşum sizlerden duyunca doğru yolda gittiğimi anladım
Bak bu süreçte beni en çok motive eden şeylerden
1. Goruntum
2. Si ise degerlerimin daha sağlıklı olması kan değerim yükselirken yağ oranimin azalması gibi. Mesela geçen yıl bir foto koymuştum pardesulu şu an o foto ile bu halim arasında 3 kilo var ama fark daha fazla. Bunu en iyi fark eden de sizlersiniz. O yüzden bence arada koymak.lazim canım seni kalem etekle düşünemiyorum incecik durursun..

oleeeyyy başardım pc den attım soldaki resme bakın zaten yarım çıkmamış bir de kamufle edecek ne kadar giyecek varsa örtmüşüm üstüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…