Haydi Yine Yeniden...

Sen emin misin bu kiloda olduğuna 6 larda gibi duruyosun maşallah 41 kere masallah senin tam hedefin kaçtı yakın gibi duruyosun
Hedefim rakamsal değil canım.bacaklarım hala kalın mesela.istediğim görüntüde sanırım 62-63 lerde olacağım.daha 10 kilom var verilecek

maşallah uzun süre seni görmeyenler için tanınmayacak kadar fark var muhteşem ötesi bir değişim hayran kalmamak imkansız
hemen dikkatimi çeken ilk şeyi söylüyorum boynun varmış, zayıflayınca çıkmış ortaya hey heyy ben hep kendime boynum yok ki çok kısa diyip duruyorum zayıflasam biraz ortaya çıkacak hahahahah çok mutlu oldum
ikinci dikkatimi çeken şey senin üst beden de kilo sorunu kalmamış sadece üst bacakta biraz kalmış 10 kilo değil 5-6 kilo versen bile mükemmel görüneceksin 38 bedene gireceksin demektir
cidden heveslendim, umudum iyice arttı sağ ol arkadaşım

Cok solgundu sabah bir bardak sutu zor icti canim gece hic uyuyamamis beynim zonkladi diyo birde ilac icip yatmisti insallah bi sorunu olmaz bugun birde sinavi var
benim sıpa da geçen gece yarısına kadar dışarda dolanıp ertesi günü de saatlerce dışarıda durunca gece boğulur gibi öksürüyordu, yatmadan ilaç vermiştim ,uyuyamadı gece 3 te zorla 1 kaşık pekmez yutturdum sonrası uyudu sabah aynı senin oğlun gibi halsizdi ben uyandırdım normalde o beni uyandırır alarmdan önce
senin oğlunun bir de sınavı varmış allah yardımcısı olsun . ikimizinkine de şifa versin

Sagol canim benim.darisi senin before afterlarina insallah.
Ablamla da hep konusuruz boynumuz varmis bizim diye o da 25 kg civari verdi.gidik ense falan derken boynumuz yok oluyomus ortadan.
Daha ne resimlerim varmis yaa.zamaninda is yerindeki pc ye atmisim.bugun onlarla karsilastim ve nerdeyse aglayacaktim.hem o zaman nasil dolastim bu halde diye sinirden hemde suan bu hale gelebildigim icin mutluluktan.resmen gozlerim doldu.
Ust bacak var bende evet onu da yuruyus ve sporla inceltmek gerek sanirim.ust beden ameliyattan sonra daha inceldi tabi.o uzerimdeki şişme yelek ustelik.
Bu once sonra foto koyma isini sıklaştircam ben artik.hem size motive oluyor hem bana

Menum gelsin bu hafta full motive gidecegim insallah

Sabah 8
1 etimek
2 kk kasar peyniri
2 kup beyaz peynir
5 adet biberli yesil zeytin

Ara 11.30
1 avuc tuzsuz yer fistigi

Oglen 14
4 yk salcali tavuk yemegi
1 kase yogurt

Ara 17
2 adet gun kurusu 1 sb sut

Aksam 18.30
1 tabak pirasa
1 kase yogurt

Su 3 litre

Bi ara daha yaparim en sagliklisindan

Son düzenleme:
Sizede gecmis olsun canim ...

Cok guzel menun tatlim afiyet olsunn ...

Iyi aksamlar kizlar
Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Uc kup kasar p
Bir ck tereyag
Biraz tulum peynir
Uc zeytin
Sekersiz cay
Oglen yok
Alisverise gittim
Aksam 18 00
Uc kasik barbunya
Iki kasik bulgur pilavi
Bes parca tavuk kanat
Dort kasik yogurt
Bir bardak salgam
Su 1.5 oldu icerim daha
Spor 15 470 adim attim hizli tempoda yurudum

Oglumu dr goturduk malesef cigerinde sıkışıklık varmis ..dr sigara iciyormusun demis benim oglan delirmis hayir demis ortaminda bulunuyormusun demis oda okul wc lerinde iciyorlar bazen dumana magruz kaliyorum demis .. oksurugu baskilamak icin ilac vermis carsamba tekrar gidilecek tekrar bi cigerini dinleyecek ben biliyordum cigerinden oldugunu o ohöö diyince ben anliyorum cigerdenmi baska biseydenmi antibiyotik vermemis zaten ataklarda verilmiyor antibiyotik suruplari bi icsin bakalim carsambaya ne olacak bugunku sinavida kotu gecmis cok uzgundu yarin yine sinavi var yarida kotu gecerse uzuntuden iyice hasta olur kuzum ...

amin inşallah darısı başıma :))
yelek şişme olsa da belli gülüm omuzdan boyundan üst baya incelmiş maşallah .sen bol bol foto koy hem bize hem sana motivasyon olur valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…