- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.521
Cok solgundu sabah bir bardak sutu zor icti canim gece hic uyuyamamis beynim zonkladi diyo birde ilac icip yatmistiGünaydın canım hoş geldin,oğlan nasıl oldu?
Allah yardımcısı olsun canım,inşallah toparlar kendine gelir bir an önceCok solgundu sabah bir bardak sutu zor icti canim gece hic uyuyamamis beynim zonkladi diyo birde ilac icip yatmistiinsallah bi sorunu olmaz bugun birde sinavi var
Masallah suphanallahh
Insallah canim mevsim donuyor ya galiba onunda etkisi var ..Allah yardımcısı olsun canım,inşallah toparlar kendine gelir bir an önce
Sen emin misin bu kiloda olduğuna 6 larda gibi duruyosun maşallah 41 kere masallah senin tam hedefin kaçtı yakın gibi duruyosun
Sağol kuzumMasallah suphanallahhcanim benimm incecikkk olmussun kizzzz tuh tuh tuhh tuhh bir masallahh daha hadi bakalim koruma gunlugune az kaldi
Hedefim rakamsal değil canım.bacaklarım hala kalın mesela.istediğim görüntüde sanırım 62-63 lerde olacağım.daha 10 kilom var verilecekSen emin misin bu kiloda olduğuna 6 larda gibi duruyosun maşallah 41 kere masallah senin tam hedefin kaçtı yakın gibi duruyosun
Benimde göbek Ah o göbek olmasa ne güzel olurduHedefim rakamsal değil canım.bacaklarım hala kalın mesela.istediğim görüntüde sanırım 62-63 lerde olacağım.daha 10 kilom var verilecek
maşallah uzun süre seni görmeyenler için tanınmayacak kadar fark var muhteşem ötesi bir değişim hayran kalmamak imkansız
iyi yorulucaksın kolay gelsin bacımGünaydın mutlu haftalar canlarım. Bugün yoğun olacam biliyorsunuz. Misafirlerim gidince gelirim inşallah. Hepinizi öpüyorum
benim sıpa da geçen gece yarısına kadar dışarda dolanıp ertesi günü de saatlerce dışarıda durunca gece boğulur gibi öksürüyordu, yatmadan ilaç vermiştim ,uyuyamadı gece 3 te zorla 1 kaşık pekmez yutturdum sonrası uyudu sabah aynı senin oğlun gibi halsizdi ben uyandırdım normalde o beni uyandırır alarmdan önceCok solgundu sabah bir bardak sutu zor icti canim gece hic uyuyamamis beynim zonkladi diyo birde ilac icip yatmistiinsallah bi sorunu olmaz bugun birde sinavi var
aslında bacak kısımdan gitse 3-4 kiloyla bile dal gibi olursun üstte birşey kalmamış kiHedefim rakamsal değil canım.bacaklarım hala kalın mesela.istediğim görüntüde sanırım 62-63 lerde olacağım.daha 10 kilom var verilecek
tek göbek diyorsan mekik çek zor gelirse yarım mekik çek ki göbek karın hepsi gitsin lahana yağı sürüp bir de streçlendin mi bitmiştir bu iş :)Benimde göbek Ah o göbek olmasa ne güzel olurdu
Sagol canim benim.darisi senin before afterlarina insallah.maşallah uzun süre seni görmeyenler için tanınmayacak kadar fark var muhteşem ötesi bir değişim hayran kalmamak imkansız
hemen dikkatimi çeken ilk şeyi söylüyorum boynun varmış,zayıflayınca çıkmış ortaya hey heyy ben hep kendime boynum yok ki çok kısa diyip duruyorum zayıflasam biraz ortaya çıkacak hahahahah çok mutlu oldum
ikinci dikkatimi çeken şey senin üst beden de kilo sorunu kalmamış sadece üst bacakta biraz kalmış 10 kilo değil 5-6 kilo versen bile mükemmel görüneceksin 38 bedene gireceksin demektir
cidden heveslendim, umudum iyice arttı sağ ol arkadaşım
Sizede gecmis olsun canim ...benim sıpa da geçen gece yarısına kadar dışarda dolanıp ertesi günü de saatlerce dışarıda durunca gece boğulur gibi öksürüyordu, yatmadan ilaç vermiştim ,uyuyamadı gece 3 te zorla 1 kaşık pekmez yutturdum sonrası uyudu sabah aynı senin oğlun gibi halsizdi ben uyandırdım normalde o beni uyandırır alarmdan önce
senin oğlunun bir de sınavı varmış allah yardımcısı olsun . ikimizinkine de şifa versin
Cok guzel menun tatlim afiyet olsunn ...Menum gelsin bu hafta full motive gidecegim insallah
Sabah 8
1 etimek
2 kk kasar peyniri
2 kup beyaz peynir
5 adet biberli yesil zeytin
Ara 11.30
1 avuc tuzsuz yer fistigi
Oglen 14
4 yk salcali tavuk yemegi
1 kase yogurt
Ara 17
2 adet gun kurusu 1 sb sut
Aksam 18.30
1 tabak pirasa
1 kase yogurt
Su 3 litre
Bi ara daha yaparim en sagliklisindan
amin inşallah darısı başıma :))Sagol canim benim.darisi senin before afterlarina insallah.
Ablamla da hep konusuruz boynumuz varmis bizim diyeo da 25 kg civari verdi.gidik ense falan derken boynumuz yok oluyomus ortadan.
Daha ne resimlerim varmis yaa.zamaninda is yerindeki pc ye atmisim.bugun onlarla karsilastim ve nerdeyse aglayacaktim.hem o zaman nasil dolastim bu halde diye sinirden hemde suan bu hale gelebildigim icin mutluluktan.resmen gozlerim doldu.
Ust bacak var bende evet onu da yuruyus ve sporla inceltmek gerek sanirim.ust beden ameliyattan sonra daha inceldi tabi.o uzerimdeki şişme yelek ustelik.
Bu once sonra foto koyma isini sıklaştircam ben artik.hem size motive oluyor hem bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?