- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.541
yazık yaa o halde nasıl girecek sınava öğretmenle konuşup sonraya ertelese olmaz mıOglumu dr goturduk malesef cigerinde sıkışıklık varmis ..dr sigara iciyormusun demis benim oglan delirmis hayir demis ortaminda bulunuyormusun demis oda okul wc lerinde iciyorlar bazen dumana magruz kaliyorum demis .. oksurugu baskilamak icin ilac vermis carsamba tekrar gidilecek tekrar bi cigerini dinleyecek ben biliyordum cigerinden oldugunu o ohöö diyince ben anliyorum cigerdenmi baska biseydenmiantibiyotik vermemis zaten ataklarda verilmiyor antibiyotik suruplari bi icsin bakalim carsambaya ne olacak bugunku sinavida kotu gecmis cok uzgundu yarin yine sinavi var yarida kotu gecerse uzuntuden iyice hasta olur kuzum ...
Menume eklemeyi unuttum ben saat 16 00 gibi bir bardak kefir ictim .....Iyi aksamlar kizlar
Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Uc kup kasar p
Bir ck tereyag
Biraz tulum peynir
Uc zeytin
Sekersiz cay
Oglen yok
Alisverise gittim
Aksam 18 00
Uc kasik barbunya
Iki kasik bulgur pilavi
Bes parca tavuk kanat
Dort kasik yogurt
Bir bardak salgam
Su 1.5 oldu icerim daha
Spor 15 470 adim attim hizli tempoda yurudum
Sabahiyla aksamiyla guzel bir menu olmus ama bi ara ogun yapsaydin arada kuzum.cantanda bulundur hurma murma cerez vs.gezerken yiyiverirsinIyi aksamlar kizlar
Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Uc kup kasar p
Bir ck tereyag
Biraz tulum peynir
Uc zeytin
Sekersiz cay
Oglen yok
Alisverise gittim
Aksam 18 00
Uc kasik barbunya
Iki kasik bulgur pilavi
Bes parca tavuk kanat
Dort kasik yogurt
Bir bardak salgam
Su 1.5 oldu icerim daha
Canim imkani yok bizim okulumuzda tum siniflar ayni anda sinav oluyolar erteleyemeyiz ..insallah su suruplar iyi gelirse rahat eder ..yazık yaa o halde nasıl girecek sınava öğretmenle konuşup sonraya ertelese olmaz mı
inşallah şuruplar iyi gelir rabbim şifa versin
Canim son anda ekledim kefir ictim bir bardak ..Sabahiyla aksamiyla guzel bir menu olmus ama bi ara ogun yapsaydin arada kuzum.cantanda bulundur hurma murma cerez vs.gezerken yiyiverirsin
Ooo kiyamam yaa tez zamanda fayda eder insallah ilaclari canim.sinavlari takmasin kafaya sakin daha cok hasta olacak Allah korusun.Oglumu dr goturduk malesef cigerinde sıkışıklık varmis ..dr sigara iciyormusun demis benim oglan delirmis hayir demis ortaminda bulunuyormusun demis oda okul wc lerinde iciyorlar bazen dumana magruz kaliyorum demis .. oksurugu baskilamak icin ilac vermis carsamba tekrar gidilecek tekrar bi cigerini dinleyecek ben biliyordum cigerinden oldugunu o ohöö diyince ben anliyorum cigerdenmi baska biseydenmiantibiyotik vermemis zaten ataklarda verilmiyor antibiyotik suruplari bi icsin bakalim carsambaya ne olacak bugunku sinavida kotu gecmis cok uzgundu yarin yine sinavi var yarida kotu gecerse uzuntuden iyice hasta olur kuzum ...
öncesi sonrası fotolarına bakıp gaza mı geldin tomurcuğumMenum gelsin bu hafta full motive gidecegim insallah
Sabah 8
1 etimek
2 kk kasar peyniri
2 kup beyaz peynir
5 adet biberli yesil zeytin
Ara 11.30
1 avuc tuzsuz yer fistigi
Oglen 14
4 yk salcali tavuk yemegi
1 kase yogurt
Ara 17
2 adet gun kurusu 1 sb sut
Aksam 18.30
1 tabak pirasa
1 kase yogurt
Su 3 litre
Bi ara daha yaparim en sagliklisindan
Hih iyi bari cok uzundu iki ogun arasi icime sinmemisti iyi olmus kefir ictigin canim afiyet olsunMenume eklemeyi unuttum ben saat 16 00 gibi bir bardak kefir ictim .....
Iyi aksamlar kizlar
Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Uc kup kasar p
Bir ck tereyag
Biraz tulum peynir
Uc zeytin
Sekersiz cay
Oglen yok
Alisverise gittim
Aksam 18 00
Uc kasik barbunya
Iki kasik bulgur pilavi
Bes parca tavuk kanat
Dort kasik yogurt
Bir bardak salgam
Su 1.5 oldu icerim daha
inşallahCanim imkani yok bizim okulumuzda tum siniflar ayni anda sinav oluyolar erteleyemeyiz ..insallah su suruplar iyi gelirse rahat eder ..
Sular durulmus anladigim kadariylabenim velet daha servisteyken aradı arkadaşı bizim buraya gelse ona 2 saatlik dışarı izni verirmiyim diye ,bende gelsin az dolanır sonra eve gelir yemek yersiniz dedim fazladan bir iki şey ek yaptım, oğlum arkadaşı için iştahlı çok güzel yer diyince bende bol yaptım meğer çocuk ev de yiyip gelmiş azıcık yedi bazılarına elini bile sürmedi şimdi ortalık yemekten geçilmiyor,
evi uzakmış baya az önce çıktılar eşim arabayla bırakıp gelecek ben de anca geldim :)
mercimek çorbası, domates soslu makarna, kuzu kavurma, p.püresi,yoğurtlu karnıbahar , börek bunlardan çok kaldı köfte 8-10 tane kaldı belki oğlum gelince bir daha yerSular durulmus anladigim kadariylacok sukur sevindim canim.
Sen de bikac gun rahat edersin iste yemeklerin kaldiysa.koy dolaba isit isit yeyin
Ilk kez ictim esim durup durup kefir nasil yapiliyo biliyomusun dedi bende sus yaa diye kizdim ayran gibi iste ictim gitti dedim ben A.O.Ç nin kefirini ictim en dogalindan cok faydaliymis kansizliga cok iyi geliyormus ayrica b vitamini cok fazlaymis buda isime geldi benimHih iyi bari cok uzundu iki ogun arasi icime sinmemisti iyi olmus kefir ictigin canim afiyet olsun
Aynen oyle oldu canim.ozellikle oncesi fotolari cok canimi sıkti.100 un uzerinde oldugum zamanlarin fotolarini buldum da bugunöncesi sonrası fotolarına bakıp gaza mı geldin tomurcuğummenü şahane su da mükemmel afiyet olsun
Daha oncede yarim cay bardagi denedim salgami canim ilk basta cok sisiriyomus gibi oluyo sonra hafif hissediyorum beni endiselendiren icindeki tuz orani pek tuz sevmem ben tuzsuz olsa ne guzel olur ..şalgam içmişsin takip et bakalım bu defa şişecek misin şalgam cidden şişkinliği engelliyor çünkü
bu gün menün gayet iyi afiyet olsun
Yarin komsularini oglen yemegine al o zamanmercimek çorbası, domates soslu makarna, kuzu kavurma, p.püresi,yoğurtlu karnıbahar , börek bunlardan çok kaldı köfte 8-10 tane kaldı belki oğlum gelince bir daha yer
yarına çorba yenirde diğerlerini yemezler deee , zorla da olsa yediricem yaav o kadar yemeği ne yapayım ben
Hadi hayirlisi bakalim.anlatirsa eger esin yada oglun bize de haber ver neler olmuşsuların durup durulmadığı çocuğu eve bıraktıktan sonra baba oğul araba da tek dönecekler ya o zaman belli olacak :))
yorgunluktan gözüm kapanıyor anahtarları var ama ben bunlar dönüşte kös kös sessizce mi gelecek yoksa konuşacaklar mı onu bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?