Haydi Yine Yeniden...

yazık yaa o halde nasıl girecek sınava öğretmenle konuşup sonraya ertelese olmaz mı
inşallah şuruplar iyi gelir rabbim şifa versin

Menume eklemeyi unuttum ben saat 16 00 gibi bir bardak kefir ictim .....

Sabahiyla aksamiyla guzel bir menu olmus ama bi ara ogun yapsaydin arada kuzum.cantanda bulundur hurma murma cerez vs.gezerken yiyiverirsin

benim velet daha servisteyken aradı arkadaşı bizim buraya gelse ona 2 saatlik dışarı izni verirmiyim diye ,bende gelsin az dolanır sonra eve gelir yemek yersiniz dedim fazladan bir iki şey ek yaptım, oğlum arkadaşı için iştahlı çok güzel yer diyince bende bol yaptım meğer çocuk ev de yiyip gelmiş azıcık yedi bazılarına elini bile sürmedi şimdi ortalık yemekten geçilmiyor,
evi uzakmış baya az önce çıktılar eşim arabayla bırakıp gelecek ben de anca geldim :)

menüm
sabah 8 :30
2 haşlama yumurta
2 çeri domates
oğlumun bitirmediği yarım tost(ekşi mayalı tam b.ekmeği ile)
1 portakal
yarım fişek 3ü 1 aradaya ek neskafe 1 kupa

komşu da 15 :30
1 kare bitter
2 mini s.fresh böreği

akşam 19 :40
2 et köfte
1 çatal yoğurtlu karnıbahar
1 çatal p. püresi
su 3. lt deyim

Ooo kiyamam yaa tez zamanda fayda eder insallah ilaclari canim.sinavlari takmasin kafaya sakin daha cok hasta olacak Allah korusun.

öncesi sonrası fotolarına bakıp gaza mı geldin tomurcuğum menü şahane su da mükemmel afiyet olsun

şalgam içmişsin takip et bakalım bu defa şişecek misin şalgam cidden şişkinliği engelliyor çünkü
bu gün menün gayet iyi afiyet olsun

Canim imkani yok bizim okulumuzda tum siniflar ayni anda sinav oluyolar erteleyemeyiz ..insallah su suruplar iyi gelirse rahat eder ..
inşallah
raporu olunca sınava girmeyen öğrencileri sonradan tek sınav yapmıyorlar mı eğer yarın da iyi hissetmezse yollama bence doktordan rapor isteyin sonra olsun sınavı çocuk iyice stres yapacak o da etkileyecek astımı allah korusun

Sular durulmus anladigim kadariyla cok sukur sevindim canim.
Sen de bikac gun rahat edersin iste yemeklerin kaldiysa.koy dolaba isit isit yeyin

Sular durulmus anladigim kadariyla cok sukur sevindim canim.
Sen de bikac gun rahat edersin iste yemeklerin kaldiysa.koy dolaba isit isit yeyin
mercimek çorbası, domates soslu makarna, kuzu kavurma, p.püresi,yoğurtlu karnıbahar , börek bunlardan çok kaldı köfte 8-10 tane kaldı belki oğlum gelince bir daha yer
yarına çorba yenirde diğerlerini yemezler deee , zorla da olsa yediricem yaav o kadar yemeği ne yapayım ben

suların durup durulmadığı çocuğu eve bıraktıktan sonra baba oğul araba da tek dönecekler ya o zaman belli olacak :))
yorgunluktan gözüm kapanıyor anahtarları var ama ben bunlar dönüşte kös kös sessizce mi gelecek yoksa konuşacaklar mı onu bekliyorum :)

Hih iyi bari cok uzundu iki ogun arasi icime sinmemisti iyi olmus kefir ictigin canim afiyet olsun
Ilk kez ictim esim durup durup kefir nasil yapiliyo biliyomusun dedi bende sus yaa diye kizdim ayran gibi iste ictim gitti dedim ben A.O.Ç nin kefirini ictim en dogalindan cok faydaliymis kansizliga cok iyi geliyormus ayrica b vitamini cok fazlaymis buda isime geldi benim

şalgam içmişsin takip et bakalım bu defa şişecek misin şalgam cidden şişkinliği engelliyor çünkü
bu gün menün gayet iyi afiyet olsun
Daha oncede yarim cay bardagi denedim salgami canim ilk basta cok sisiriyomus gibi oluyo sonra hafif hissediyorum beni endiselendiren icindeki tuz orani pek tuz sevmem ben tuzsuz olsa ne guzel olur ..

Yarin komsularini oglen yemegine al o zaman baska turlu bitecek gibi durmuyor bu yemekler

Hadi hayirlisi bakalim.anlatirsa eger esin yada oglun bize de haber ver neler olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…