- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.561
Sabah guzel aksamin az olmus karnibahardan aslinda biraz daha yiyebilirdin afiyet olsun ..menüm
sabah 8 :30
2 haşlama yumurta
2 çeri domates
oğlumun bitirmediği yarım tost(ekşi mayalı tam b.ekmeği ile)
1 portakal
yarım fişek 3ü 1 aradaya ek neskafe 1 kupa
komşu da 15 :30
1 kare bitter
2 mini s.fresh böreği
akşam 19 :40
2 et köfte
1 çatal yoğurtlu karnıbahar
1 çatal p. püresi
su 3. lt deyim
Afiyet sifa olsun o zaman.guzel de bir ara ogun olmus hemdeIlk kez ictim esim durup durup kefir nasil yapiliyo biliyomusun dedi bende sus yaa diye kizdim ayran gibi iste ictim gitti dedim ben A.O.Ç nin kefirini ictim en dogalindan cok faydaliymis kansizliga cok iyi geliyormus ayrica b vitamini cok fazlaymis buda isime geldi benim
Rapor olurdu aslinda ama almamis benim oglan tek basina sinav olmak istemiyor canim o zaman sinavlar ust uste gelecek yarin iki sinavi var mesela ..inşallah
raporu olunca sınava girmeyen öğrencileri sonradan tek sınav yapmıyorlar mı eğer yarın da iyi hissetmezse yollama bence doktordan rapor isteyin sonra olsun sınavı çocuk iyice stres yapacak o da etkileyecek astımı allah korusun
Insallah durulur canim onlar etle tirnak bi sekilde konusacaklar mecbur insallah konusarak gelirler bizede haber ver canim ..suların durup durulmadığı çocuğu eve bıraktıktan sonra baba oğul araba da tek dönecekler ya o zaman belli olacak :))
yorgunluktan gözüm kapanıyor anahtarları var ama ben bunlar dönüşte kös kös sessizce mi gelecek yoksa konuşacaklar mı onu bekliyorum :)
En sağlıklısından bir menü olmuş full motive devamMenum gelsin bu hafta full motive gidecegim insallah
Sabah 8
1 etimek
2 kk kasar peyniri
2 kup beyaz peynir
5 adet biberli yesil zeytin
Ara 11.30
1 avuc tuzsuz yer fistigi
Oglen 14
4 yk salcali tavuk yemegi
1 kase yogurt
Ara 17
2 adet gun kurusu 1 sb sut
Aksam 18.30
1 tabak pirasa
1 kase yogurt
Su 3 litre
Bi ara daha yaparim en sagliklisindan
Çok iyi bir adım sayısı arada kefir içmende iyi olmuş menüyü tamamlamışIyi aksamlar kizlar
Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Uc kup kasar p
Bir ck tereyag
Biraz tulum peynir
Uc zeytin
Sekersiz cay
Oglen yok
Alisverise gittim
Aksam 18 00
Uc kasik barbunya
Iki kasik bulgur pilavi
Bes parca tavuk kanat
Dort kasik yogurt
Bir bardak salgam
Su 1.5 oldu icerim daha
Spor 15 470 adim attim hizli tempoda yurudum
Akşam bana az geldi içerik güzel ben olsam akşam karnıbahardan biraz daha yerdimmenüm
2 haşlama yumurta
2 çeri domates
1 portakal
1 kare bitter
2 mini s.fresh böreği
2 et köfte
1 çatal p. püresi
su 3. lt deyim
Menude sporda sahane canim afiyet olsun ..Kahvaltı 07:30
1.5 haşlanmış yumurta, kk kaşar peynir, 2 zeytin, yeşil çay
Ara 10:15
Elma
Öğle 12:10
4-5 yk ciğer, cacık, yarım dilim ekmek
Ara 16:30
Türk kahvesi, avuçiçi çiğ fındık
Akşam 18:30
1 kase yayla çorba, 4 yk zeytinyagli barbunya
Ara 22:15
Süt
Su 2.5 lt
Spor
40 dk eliptik bisiklet
20 dk plates hareketleri yaptım
Gayet iyi bir menu olmus afiyet olsun canimmenüm
2 haşlama yumurta
2 çeri domates
1 portakal
1 kare bitter
2 mini s.fresh böreği
2 et köfte
1 çatal p. püresi
su 3. lt deyim
Sporunda menunde gayet iyi canim.afiyet olsunKahvaltı 07:30
1.5 haşlanmış yumurta, kk kaşar peynir, 2 zeytin, yeşil çay
Ara 10:15
Elma
Öğle 12:10
4-5 yk ciğer, cacık, yarım dilim ekmek
Ara 16:30
Türk kahvesi, avuçiçi çiğ fındık
Akşam 18:30
1 kase yayla çorba, 4 yk zeytinyagli barbunya
Ara 22:15
Süt
Su 2.5 lt
Spor
40 dk eliptik bisiklet
20 dk plates hareketleri yaptım
Insallah cabuk iyilesir canim yarin ki sinavda onemli ve calisamiyor odaya giriyo cikiyo baktim perisan yat artik dedim oldugu kadar artik napalim suan cok endiseli tekrar astim ilaclarina baslamak istemiyor hani gecmisti anne bu niye tekrar etti diyor ..angelina35 canım inşallah yiğen tez zamanda şifa bulur yarın 2 sınav zorlayabilir dikkatini toplamakta umarım zorlanmaz
ekim2009 senden güzel haberler bekliyoruz inşallah baba oğul barışırda sende rahatlarsın senin oğlanda hastalanmış pekmez içine tereyağı eritip öyle içirsen iyi gelecektir annem bana yapardı çabucak toparlardım
Oyy oy tomurcugum kesinlikle acayip fit görünüyorsun çok beğendim seni. Masallah arkadaşım 5 kilo sonra harika olacak şu anda bile senden bi yarım gitmiş harikasın arkadaşım böyle devam
Çok Çok geçmiş olsun canım inş surup lar fayda eder. Sınav içinde rapor alabilseydiniz keşke yarınki güzel geçer inşallah canım. Anneler çocuklarının aglamalarinin bile seviyesinden neye ağladığını bilirken öksürügunu tanimana şaşırmadım arkadaşım. Annelik zor Rabbim tüm yavrulara şifa versin canım:)Oglumu dr goturduk malesef cigerinde sıkışıklık varmis ..dr sigara iciyormusun demis benim oglan delirmis hayir demis ortaminda bulunuyormusun demis oda okul wc lerinde iciyorlar bazen dumana magruz kaliyorum demis .. oksurugu baskilamak icin ilac vermis carsamba tekrar gidilecek tekrar bi cigerini dinleyecek ben biliyordum cigerinden oldugunu o ohöö diyince ben anliyorum cigerdenmi baska biseydenmiantibiyotik vermemis zaten ataklarda verilmiyor antibiyotik suruplari bi icsin bakalim carsambaya ne olacak bugunku sinavida kotu gecmis cok uzgundu yarin yine sinavi var yarida kotu gecerse uzuntuden iyice hasta olur kuzum ...
Başlamaz inşallah strese girmesini engellemelisin zaten şuan ki çalışma tekrar olacaktı derste iyi dinlediyse sorun olmaz var ki olsun daha 2 sınav daha yapılacak o zaman toparlar önce sağlıkInsallah cabuk iyilesir canim yarin ki sinavda onemli ve calisamiyor odaya giriyo cikiyo baktim perisan yat artik dedim oldugu kadar artik napalim suan cok endiseli tekrar astim ilaclarina baslamak istemiyor hani gecmisti anne bu niye tekrar etti diyor ..
Ayy canim ne yogun gecmis yaa.neyse ki atlatmissin.kv den de piyangodan cikmis yani.neyse ki onu da atlatmissin.Kizlaaaarrrrrr çok çok yoruldum bacaklarim tutmuyor.. çünkü dışarıda o.kadar isim vardi ki anlatamam. Üzerine eve bi geldim kv gelmiş ona çay yaptım hizmet ettim derken banyo dolabı yapacak adam aradı ve takmaya geliyoruz dedi saat 17.30 dahoş geldiler taktılar pisliği bana kaldı tekrar sil süpür banyoyu temizle derken ben oğlumu giydirmeden arkadaşlarım geldiler.. guzel geçti allaha şükür ama son 40 dakika da oğlum acayip ağlama ta başladı birde ona stres oldum bazı arkadaşlarımı doğruca ugurlayamadim. Neyse ki 9 yıllık arkadaşlarım kusura bakmazlar çok şükür..
Canım evim küçük olduğu için çok Sıkıldım ve yaklaşık 3 4 yıl da degistiremeywcwgimiz kesinleşti o yüzden bende ev değişmiyorsa içi değişsin dedim hazır hatun da degismisken:)))Ayy canim ne yogun gecmis yaa.neyse ki atlatmissin.kv den de piyangodan cikmis yani.neyse ki onu da atlatmissin.
Bu arada banyo koltuk derken iyiden iyiye evi yeniliyorsun helal sana.degisiklik iyidir.gule gule kullan yeniledigin her seyi...
Oglan kalabaliktan huzursuzlanmistir belki.nazar duasi oku canim da rahatlasin kuzu
Kv niye gelmiş anlamadım içecekse bi kahve yeterdi çok yorucu olmuş ev ise bu değişim sonrası istediğin gibi olmuş içinden huzur hiç eksik olmasın inşallah yiğenimize oku üfle nazarda olabilir koştururken ilgili göstermediğin içinde olabilir hasta olmasındaKizlaaaarrrrrr çok çok yoruldum bacaklarim tutmuyor.. çünkü dışarıda o.kadar isim vardi ki anlatamam. Üzerine eve bi geldim kv gelmiş ona çay yaptım hizmet ettim derken banyo dolabı yapacak adam aradı ve takmaya geliyoruz dedi saat 17.30 dahoş geldiler taktılar pisliği bana kaldı tekrar sil süpür banyoyu temizle derken ben oğlumu giydirmeden arkadaşlarım geldiler.. guzel geçti allaha şükür ama son 40 dakika da oğlum acayip ağlama ta başladı birde ona stres oldum bazı arkadaşlarımı doğruca ugurlayamadim. Neyse ki 9 yıllık arkadaşlarım kusura bakmazlar çok şükür..
Tesekkurler canim ..Aslinda rapor alabilirdi ama istememis dr bile zor ikna oldu gitmek istemedi eger gecmezse yarin tekrar gidecegizOyy oy tomurcugum kesinlikle acayip fit görünüyorsun çok beğendim seni. Masallah arkadaşım 5 kilo sonra harika olacak şu anda bile senden bi yarım gitmiş harikasın arkadaşım böyle devambu arada duygulanmak mutluluktan olsun canım. Ki sen o kadar bilinclisinki bidaha o hale kendini getirmwyecegine eminim
Çok Çok geçmiş olsun canım inş surup lar fayda eder. Sınav içinde rapor alabilseydiniz keşke yarınki güzel geçer inşallah canım. Anneler çocuklarının aglamalarinin bile seviyesinden neye ağladığını bilirken öksürügunu tanimana şaşırmadım arkadaşım. Annelik zor Rabbim tüm yavrulara şifa versin canım:)
Oooo baya yogun bir gun olmus .. hayirli olsun dolabin vede yeniledigin hersey gule gule kullan canim ..Senin kuzunun tam yasi aglama krizleri tepinmeler kendini yere atmalarr allah yardincin olsun canim birde boyle misafir varken yaparlar anneyi gererler.. cocugun durumunu goren zaten kusura bakmaz canim simdi bi carsamba kaldi dimi ins onuda kolayca atlatirsin ...Kizlaaaarrrrrr çok çok yoruldum bacaklarim tutmuyor.. çünkü dışarıda o.kadar isim vardi ki anlatamam. Üzerine eve bi geldim kv gelmiş ona çay yaptım hizmet ettim derken banyo dolabı yapacak adam aradı ve takmaya geliyoruz dedi saat 17.30 dahoş geldiler taktılar pisliği bana kaldı tekrar sil süpür banyoyu temizle derken ben oğlumu giydirmeden arkadaşlarım geldiler.. guzel geçti allaha şükür ama son 40 dakika da oğlum acayip ağlama ta başladı birde ona stres oldum bazı arkadaşlarımı doğruca ugurlayamadim. Neyse ki 9 yıllık arkadaşlarım kusura bakmazlar çok şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?