Haydi Yine Yeniden...

günaydın kızlar
az önce telefon çalınca kalktım :)
gece gelemedim iyi uyumuşum sonrada mutfak dolaplarına giriştim geç saatte yattım

hepiniz sağolun baba oğul arası durulmuş gibi konuşuyorlar artık :)))
komşuya gidicem şimdi gelince geçmişi tam okurum

Çarşıda işi varmış işi bitince bana uğramış yardım edeyim dedi ama yapacağı bir şey de pek.yoktu. bi ara o varken markete gittim oğlum uyuyordu bi geldim ki çocuğun ağlamasını duymamış oğlum nasıl ağlamış içini çekiyordu. O kadar aglamamıştır ben duyardım dedi. Bende baksana haline çocuk içini çekiyor hala, duymayabilirsin sesi çok yüksek değildi dedim. Bi ara çocuklara çorba yedirdi işime yaradı.
Sagolasin canım daha iyileri sizin olsun. Aynen canım telin tuş kilidini açmadım diye kendini harap etti. Önümde çarşamba var Allah yardım etsin diyorum bugund3n 3 cesidimi yapacam bakalım:)

Hayırdır canım ya geçmiş olsun,uykusuz mu kaldın? oğlanı taktın kafaya belki onun stresidir
Valla aslinda uyudummu uyumadimmi bilemiyorum bi ara agridan uyandim uyudum uyandim halen agriyor ... Oglumu taktim kafama ne yalan diyim dun hani bu gecmisti anne demesi cok uzdu beni kortizon boy kisaligi yapiyo o nedenle ilaclari icmek istemiyor galiba basimda ondan agriyor ...

Aynen canim galiba stresten oldu ..Aslinda buyuk oglum cok sakin bir cocuktur ama soz konusu hastaligi oldugunda endiseleniyor iste biz onunla cok hastanede yattik canim neredeyse her ay yatiyorduk ..ama kucuk bildigin ben cok duygusaldir

Aa cok guzel aksam ailecek guzel bir flim secin oturup izleyin bu ortami dahada isitir hadi gözün aydın canim cok sevindim ortamin yumusamasina ..

tereyağı pekmez bizimkiler de yapardı çok işe yarıyor ama benim sıpa ağzına bile sürmez öyle inat ki gece 1 kaşık pekmez için direk gibi ayakta bekleyip ne kadar laf saydım da öyle yuttu :)
sağol gülüm ilgin için artık konuşuyorlar baba oğul zaten eşimden yana sıkıntı yoktu oğlum konuşmuyordu odasına kapanıyordu şükür sular durulmaya başladı :)

okurken yoruldum sanki ben koşturmuşum gibi ,ne kadar çok telaş koşturma olmuş nefes alacak vaktin kalmamış, şükür hepsini atlattın alnın akıyla
bir de arkadaşların gittikten sonra toparla tabak çanak yıka yerleştirle uğraştın tabii iyice şarjın sonun gelmişsindir bu gün eline fırsat geçerse dinlenmeye çalış

hih yavrum yaa ciğerden hönk hönk öksürüyor ilaçlar ağır boyu uzamazsa diye düşünüyor, ben olsam ben de düşünürdüm ki erkek çocuğu hele de bu yaşlarda saça başa göbeğe boya herşeye dikkat ediyorlar , o da sen de strese girersiniz tabi, rabbim şifanızı versin
şimdi ne olacak peki ilaçları kullanmazsa nasıl iyileşecek, alternatif tıp bitki v.s. kullanmaya başlasanız etki etmesi için yine bir süre geçmesi lazım

Aa cok guzel aksam ailecek guzel bir flim secin oturup izleyin bu ortami dahada isitir hadi gözün aydın canim cok sevindim ortamin yumusamasina ..
sağ ol gülüm allah razı olsun
ailecek biz film izlemeyiz eşim bizim izlediklerimizi sevmez, dün akşam da arkadaşıyla geçti bu gün artık oturup ders çalışsın hafta sonuna ayarlarım bir şeyler

komşu da çay içtim orta şeker kahve içtim masası doluydu yine ama hiç bir şey yemedim
dün gece uyandığım da 1 elma 1 muz 1 bardak sütü mideye yollayınca hala acıkmadım
gece gece neden öyle ağzım kımıldandı yedim kendime hayret ediyorum

Kimi zaman duygusal açlık hissedebiliyoruz canımız istemese de.bu durumu en sağlıklı atıştırmalıklarla atlatmak e iyisi.sen de zaten öyle yapmışsın canım.süt içerek kan şekerinin aniden yükselmesini de önlemişsin

aç gibiydim ve şekerli şeyler yemek istedi canım daha tozutmayayım( börekler vardı ) diye sütü içtim o dengeledi kesti şükür
yedikten 3 saat sonra geri yattım zararı olmaz inşallah

şimdide acıkır gibi olmaya başladım canım yemek istemiyor ne yesem onu da bilemiyorum hava böyle kapkara oldu mu insanın iştahı da gidiyor bu günü sıvı günü gibi mi geçirsem nasıl olsa daha bir şey yemedim karnımda taş gibi bu kabızlık beni deli ediyor yarına artı çıkmak istemiyoruuummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…