- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.581
Hayırdır canım ya geçmiş olsun,uykusuz mu kaldın? oğlanı taktın kafaya belki onun stresidirGunaydin kizlarrmuthis bir bas agrisi ile uyandim oyle boyle degil kolay kolay basim agrimazdi benim
Çarşıda işi varmış işi bitince bana uğramış yardım edeyim dedi ama yapacağı bir şey de pek.yoktu. bi ara o varken markete gittim oğlum uyuyordu bi geldim ki çocuğun ağlamasını duymamış oğlum nasıl ağlamış içini çekiyordu. O kadar aglamamıştır ben duyardım dedi. Bende baksana haline çocuk içini çekiyor hala, duymayabilirsin sesi çok yüksek değildi dedim. Bi ara çocuklara çorba yedirdi işime yaradı.Kv niye gelmiş anlamadım içecekse bi kahve yeterdi çok yorucu olmuş ev ise bu değişim sonrası istediğin gibi olmuş içinden huzur hiç eksik olmasın inşallah yiğenimize oku üfle nazarda olabilir koştururken ilgili göstermediğin içinde olabilir hasta olmasında
Sagolasin canım daha iyileri sizin olsun. Aynen canım telin tuş kilidini açmadım diye kendini harap etti. Önümde çarşamba var Allah yardım etsin diyorum bugund3n 3 cesidimi yapacam bakalım:)Oooo baya yogun bir gun olmus .. hayirli olsun dolabin vede yeniledigin hersey gule gule kullan canim ..Senin kuzunun tam yasi aglama krizleri tepinmeler kendini yere atmalarr allah yardincin olsun canim birde boyle misafir varken yaparlar anneyi gererler.. cocugun durumunu goren zaten kusura bakmaz canim simdi bi carsamba kaldi dimi ins onuda kolayca atlatirsin ...
Valla aslinda uyudummu uyumadimmi bilemiyorum bi ara agridan uyandim uyudum uyandim halen agriyor ... Oglumu taktim kafama ne yalan diyim dun hani bu gecmisti anne demesi cok uzdu beni kortizon boy kisaligi yapiyo o nedenle ilaclari icmek istemiyor galiba basimda ondan agriyor ...Hayırdır canım ya geçmiş olsun,uykusuz mu kaldın? oğlanı taktın kafaya belki onun stresidir
Aynen canim galiba stresten oldu ..Aslinda buyuk oglum cok sakin bir cocuktur ama soz konusu hastaligi oldugunda endiseleniyor iste biz onunla cok hastanede yattik canim neredeyse her ay yatiyorduk ..ama kucuk bildigin ben cok duygusaldirangelina35 stres yüzünden olmuştur çocuklarda sana mı çekmiş biraz rahat olun daha bi sürü sınav var
ekim2009 şükür düzelme olmuş olacak bu iniş çıkışlar yeter ki biz büyükler serin kanlı olmayı başaralım
Aa cok guzel aksam ailecek guzel bir flim secin oturup izleyin bu ortami dahada isitir hadi gözün aydın canim cok sevindim ortamin yumusamasina ..günaydın kızlar
az önce telefon çalınca kalktım :)
gece gelemedim iyi uyumuşum sonrada mutfak dolaplarına giriştim geç saatte yattım
hepiniz sağolun baba oğul arası durulmuş gibi konuşuyorlar artık :)))
komşuya gidicem şimdi gelince geçmişi tam okurum
tereyağı pekmez bizimkiler de yapardı çok işe yarıyor ama benim sıpa ağzına bile sürmez öyle inat ki gece 1 kaşık pekmez için direk gibi ayakta bekleyip ne kadar laf saydım da öyle yuttu :)angelina35 canım inşallah yiğen tez zamanda şifa bulur yarın 2 sınav zorlayabilir dikkatini toplamakta umarım zorlanmaz
ekim2009 senden güzel haberler bekliyoruz inşallah baba oğul barışırda sende rahatlarsın senin oğlanda hastalanmış pekmez içine tereyağı eritip öyle içirsen iyi gelecektir annem bana yapardı çabucak toparlardım
okurken yoruldum sanki ben koşturmuşum gibi ,ne kadar çok telaş koşturma olmuş nefes alacak vaktin kalmamış, şükür hepsini atlattın alnın akıylaKizlaaaarrrrrr çok çok yoruldum bacaklarim tutmuyor.. çünkü dışarıda o.kadar isim vardi ki anlatamam. Üzerine eve bi geldim kv gelmiş ona çay yaptım hizmet ettim derken banyo dolabı yapacak adam aradı ve takmaya geliyoruz dedi saat 17.30 dahoş geldiler taktılar pisliği bana kaldı tekrar sil süpür banyoyu temizle derken ben oğlumu giydirmeden arkadaşlarım geldiler.. guzel geçti allaha şükür ama son 40 dakika da oğlum acayip ağlama ta başladı birde ona stres oldum bazı arkadaşlarımı doğruca ugurlayamadim. Neyse ki 9 yıllık arkadaşlarım kusura bakmazlar çok şükür..
hih yavrum yaa ciğerden hönk hönk öksürüyor ilaçlar ağır boyu uzamazsa diye düşünüyor, ben olsam ben de düşünürdüm ki erkek çocuğu hele de bu yaşlarda saça başa göbeğe boya herşeye dikkat ediyorlar , o da sen de strese girersiniz tabi, rabbim şifanızı versinValla aslinda uyudummu uyumadimmi bilemiyorum bi ara agridan uyandim uyudum uyandim halen agriyor ... Oglumu taktim kafama ne yalan diyim dun hani bu gecmisti anne demesi cok uzdu beni kortizon boy kisaligi yapiyo o nedenle ilaclari icmek istemiyor galiba basimda ondan agriyor ...
sağ ol gülüm allah razı olsunAa cok guzel aksam ailecek guzel bir flim secin oturup izleyin bu ortami dahada isitir hadi gözün aydın canim cok sevindim ortamin yumusamasina ..
Kimi zaman duygusal açlık hissedebiliyoruz canımız istemese de.bu durumu en sağlıklı atıştırmalıklarla atlatmak e iyisi.sen de zaten öyle yapmışsın canım.süt içerek kan şekerinin aniden yükselmesini de önlemişsinkomşu da çay içtim orta şeker kahve içtim masası doluydu yine ama hiç bir şey yemedim
dün gece uyandığım da 1 elma 1 muz 1 bardak sütü mideye yollayınca hala acıkmadım
gece gece neden öyle ağzım kımıldandı yedim kendime hayret ediyorum
aç gibiydim ve şekerli şeyler yemek istedi canım daha tozutmayayım( börekler vardı ) diye sütü içtim o dengeledi kesti şükürKimi zaman duygusal açlık hissedebiliyoruz canımız istemese de.bu durumu en sağlıklı atıştırmalıklarla atlatmak e iyisi.sen de zaten öyle yapmışsın canım.süt içerek kan şekerinin aniden yükselmesini de önlemişsin
Tarçınlı süt iç bir dahakine aklında olsunaç gibiydim ve şekerli şeyler yemek istedi canım daha tozutmayayım( börekler vardı ) diye sütü içtim o dengeledi kesti şükür
yedikten 3 saat sonra geri yattım zararı olmaz inşallah
tarçından bezdim diye bayadır kullanmıyordum dün temizlik yaparken kavanozun dibin de kalmıştı tekrar doldurdum artık ufak ufak kullanırım dedim de o an aklıma gelmedi:)Tarçınlı süt iç bir dahakine aklında olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?