Haydi Yine Yeniden...

Şu kabızlık işi çok zor canım yaa.onu bi çözebilsen keşke.kiraz sapı çayı beni hemen bozar mesela.ya da bamya yemeği.sinameki çayı falan da etkili.denedin mi hiç bitki çayı son zamanlarda

Şu kabızlık işi çok zor canım yaa.onu bi çözebilsen keşke.kiraz sapı çayı beni hemen bozar mesela.ya da bamya yemeği.sinameki çayı falan da etkili.denedin mi hiç bitki çayı son zamanlarda
bana hiçbiri işe yaramıyor kayısı sıcak su v.s. tık yok
az önce eve girdim 2 saate yakın yürümüşüm kentparkı dolandım sondaki çıkış kapısından çıkıp bir iki markete girdim kendime kefir aldım probiyotik bağırsak düzenler diye geri kentparka girdim orda atlar var açık alana çıkarmışlar demir örgülerin arasından atları okşadım sevdim nasıl olduysa yanıma geldiler :)) sonra bir bankta oturdum bir sigara içtim ördekleri kuğuları izledim güvercinler yesin diye mısır gevreği almıştım paketi açıp bir kaç avuç çimlere koydum geldim :)
ben sakin de tek yürümeyi seviyorum yaa

Ne kadar güzel ve dingin bir yürüyüş olmuş.okurken ben bile huzur buldum valla.kuşlar atlar ördekler kuğular,ne güzel bir ortammış orası.güzel havaları değerlendirdiğin kadar varmış

Ne kadar güzel ve dingin bir yürüyüş olmuş.okurken ben bile huzur buldum valla.kuşlar atlar ördekler kuğular,ne güzel bir ortammış orası.güzel havaları değerlendirdiğin kadar varmış
ortam cidden her istediğinde ele geçmeyecek kadar güzel ben pek çıkmıyordum gelen giden çay kahve faslı bitmiyordu ki,
aslında hepsi bahane totoşumu kaldırıp dışarı çıkmamaktandı şimdi hava biraz serin gündüz çok sakindi park, yazın çok kalabalık oluyor başka şehirlerden tur otobüsleri yığın yığın insanlar oluyor yaza kadar bu sakin zamanlarını değerlendirmem lazım :)

Simdi okuldan geldi iyi gibi oksurugu dinmis biraz tahmin etmistim ilaclarin bugun etkisini gosterecegini cok sukur ..altarnetif tipla iyi oldu benim oglum iyilesme gostermeseydi keci boynuzu kurune basliycaktim yada bir cay var ayva yapragi havlican zencefil ihlamur elma kabugu kusburnu ile yaptigim ondan icirecektim yada 40 gunluk bildircin yumurtasi kurunu yapacaktim cok sukur gerek kalmiyacak bakalim bu gece onemli rahat gecerse ilac fayda etmistir ..

Ohh cok iyi yapmissin dedigin yeri biliyorum arkadasim var orada cok guzel bir yer ara ara foto atiyor senin icinde iyi olmus huzur dolu bir yuruyus olmus ohh miss arada yapmak lagzim

şükür fayda görmeye başlamış
yine de bitkilerden de yapıp versen mi

Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc kup kasar p
Bir catal keci peynir
Biraz tulum peynir
Bir ck tereyag
Domates salatalik
Limonlu brokoli
Sekersiz cay
Ara 12 00
Sade kahve
Bir kare bitter
Oglen 14 00
Bir kibrit kutusu kadar sade kek
Yarim avuctan az fistik
Sekersiz cay
Aksam18 00
Bir tabak ispanak yemegi
Uc kasik yogurt
Bol bol salata
Su 2 litre
Spor yok
Ne cok peynir yemisim peynir canavari oldum resmen

Sukur iyilesmeye baslamis oglun canim.sen yine de keciboynuzunu falan vermeye devam et bence.destek olsun iyilesme surecine

Sabah 8.15
2 haslanmis yumurta
2 kk kasar peynir
1 er domates salatalik
4 yesil 4 siyah zeytin

Ara 12.30
2 adet gunkurusu

Oglen 14
1 tabak menemen
7 adet zeytin
1 yk lor peyniri

Ara 17.30
2 adet bitter madlen

Aksam 19.30
1 tabak mercimek corbasi
Tuzsuz kivircik salata zeytinyagli

Su 3 litre

Afiyet olsun canim menun harika .. gecen ne ogrendim biliyormusun yesil zeytin odem yaparmis icinde bir madde varmis ve odeme neden oluyormus ben cok seviyordum bunu duyunca azalttim hatta sadece siyah zeytin yiyorum ..menun tam tarti oncesi menu insallah bol eksiler gorursun fistik

bende okurken dedim her cesit peynir var masallah diye.iyi olmus ama sut yumurta yerine kalsiyum bol bol.menu genelin de iyi canim

bende okurken dedim her cesit peynir var masallah diye.iyi olmus ama sut yumurta yerine kalsiyum bol bol.menu genelin de iyi canim
Amann benimki almista almis peynir cesitlerinden sabah cocuklarda okulda hele sunun tadina bak sundanda bir lokma aliver dedi durdu bende kirmadim yedim kalsiyuma cok ihtiyacim var iyi oldu ne yalan diyim sessiz sakin kahvalti yaptik ohh

Midem cok fena bugun yaa.aksam ustu bi siskinlik oldu.davul gibi şiş hissediyorum kendimi suan.soda falan ictim ama fayda etmedi.bi yogurt kuru yapayim diyorum bakalim ilerleyen saatlerde.icine koyulan zencefil iyi gelir belki.

Midem cok fena bugun yaa.aksam ustu bi siskinlik oldu.davul gibi şiş hissediyorum kendimi suan.soda falan ictim ama fayda etmedi.bi yogurt kuru yapayim diyorum bakalim ilerleyen saatlerde.icine koyulan zencefil iyi gelir belki.
Aa niye oyle oldunki usuttunmu yoksa canim cok gecmis olsun yogurt iyi gelir migdeye hem baharatta olacak yatmadan uc saat once yersin cok gecmis olsun tekrar ..

Yesil zeytin oglan istemisti biberli.aslinda bende cok duskun degilim ama sabahlari eksili tuzlu tuzlu iyi geliyordu.odemi tuzdan sanirim.dikkat ederim canim sagol

Ayy simdi hatirladim bak aksam 1 elma dilimi patates yedim firinda pismis baharatli.tabagima almamistim firinin icinden yedim bi tane ondan unuttum yazmayi

Peynir benim olmazsa olmazım afiyet şifa olsun menün daha güzel olmuş
Bi patates bu güzel menüye renk katar sadece afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…