- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.621
Akşamı hafif tutarak pastanı dengelemişsin canım.afiyet olsunKusura bakmayın menü geç vakte kaldı bu hafta kızımla bol bol ders çalışıyoruz üzerine arkadaşımın çocuğunun doğum gününe gittim eve gelip yoğurt mayaladım işimi bitirdim neyse uzatmayayım
Kahvaltı 07:30
1 yağda yumurta, Çeçil peynir, süt
Ara 10:15
Elma
Öğle 12:10
5 yk portakallı kereviz, yoğurt
Akşam 18:30
2 kase yayla çorbası, 3 adet salatalık tursusu, 7-8 çiğ fındık, kk kaşar peynir
Ara 21:00
Küçük dilim pasta
Su 2.5 lt
Spor
Bugün aktif bi gün geçirdim okul bahçe süslemesi yaptık kazma kürek boyama derken yoruldum bi yarım saat yürüdüm
Kahvaltın yok mu yoksa yazmayı mı unuttun.eğer yoksa olmaz ama canım böyle.14:50 ye kadar bir şey yemeden gezmemen gerekir.bak o öğlen yediğin yoğurtlu karışım kahvaltı için de çok ideal.sabah sütle chia yulaf yiyebilirsin meselamenüm
14 :50
1 küçük şişe kefir(marketten gelirken parkta içtim)
15 :30
1 elma
1y.k. yulaf ezmesi
2 y.k. mısır gevreği
1 t.k. chia
3 kaşık yoğurt karışımı
akşam 19 :00
1 kase haşlanmış karnıbahara sarımsaklı yoğurt
2 d. t.b. ekmeği
su 3 lt
spor yok
yürüyüş 1 saat 40 dk
Eksi olsun senin olsun canimm regle ragmen gayet guzel tebrik ederim seni ..Günaydın mutlu çarşambalar,bol eksili bildirimler olsun...
Geçen hafta : 73,1
Bu hafta : 72,9
Fark : -200 gr
Regl haftasının etkisiyle az oldu eksim ama olsun haftaya daha iyi olacağını umuyorum
kahvaltı yok acıkmadımAkşamı hafif tutarak pastanı dengelemişsin canım.afiyet olsun
Kahvaltın yok mu yoksa yazmayı mı unuttun.eğer yoksa olmaz ama canım böyle.14:50 ye kadar bir şey yemeden gezmemen gerekir.bak o öğlen yediğin yoğurtlu karışım kahvaltı için de çok ideal.sabah sütle chia yulaf yiyebilirsin mesela
regl haftası ve eksi bundan daha güzel ne olabilir :)haftaya daha çok eksi demek tebrikler tomurcuğumGünaydın mutlu çarşambalar,bol eksili bildirimler olsun...
Geçen hafta : 73,1
Bu hafta : 72,9
Fark : -200 gr
Regl haftasının etkisiyle az oldu eksim ama olsun haftaya daha iyi olacağını umuyorum
wc stres bize yaramıyor o yönden aynı durumdayız sen bir de reglsin 300 gr normal yarım kilo olsa bile regl den dolayı normal biliyorsun o yüzden hiç canını sıkmaGecen hafta 68 800
Bu hafta 69.100
Fark + 300
Regl bir yandan wc bir yandan gercekten cok canim sikildi cok uzgunum suangoruntude bisey yok ama niye boyle oluyo ileri geri cok yoruldum
Canım genelde ya ödem yada kas kütlesidir belki diye düşünüyoruz bu durumları ama tartında bir bozukluk yada pil azalma durumu olabilir mi? menülerinde afaki kaçamaklar yoktu.Günaydın arkadaşlarım
Geçen hafta 64.7
Bu hafta 66.0 ne alakasız bi durum yaşıyorum regl yeni bitti hergün spor yapıyorum bitek dün yapmadım tartıda fazla çıkıyorum diye bu nedir bu olumsuzluğa rağmen kıyafetlerim bol oluyor ama tartı beni hep üzüyor
İlaçlar stres regl herşey bir neden canım artı olmaya.yapacak birşeyimiz yok yolumuza devam etmekten başkaGecen hafta 68 800
Bu hafta 69.100
Fark + 300
Regl bir yandan wc bir yandan gercekten cok canim sikildi cok uzgunum suangoruntude bisey yok ama niye boyle oluyo ileri geri cok yoruldum
Eksi olsun bizim olsun napalım haftaya inşallah 95 görürsün ucundangeçen hafta 96.9
bu hafta 96. 8
fark -100 gr
Galiba ayni kaderi yasiyoruz dar gelen hersey bol goruntu daraliyor ama tarti ah o tarti beni sinir ediyor suan ne hissettigini en iyi ben anlarim canimGünaydın arkadaşlarım
Geçen hafta 64.7
Bu hafta 66.0 ne alakasız bi durum yaşıyorum regl yeni bitti hergün spor yapıyorum bitek dün yapmadım tartıda fazla çıkıyorum diye bu nedir bu olumsuzluğa rağmen kıyafetlerim bol oluyor ama tartı beni hep üzüyor
Aynen canim cok moralim bozuldu ama yapacak bisey yok bende sabah sporumu yaptim kahvaltimi ettim dokuzlu cayimi ictim sonrada tarcinli sade turk kahvesi ictim suya devam düştüm ama geri ayaga kalktimİlaçlar stres regl herşey bir neden canım artı olmaya.yapacak birşeyimiz yok yolumuza devam etmekten başka
olur mu öyle şey kuzum ne kusuru.yoğunsun bu ara biliyoruz zaten.sen iyi ol ne kadar gelip ne kadar yazdığın yorum yaptığının ne önemi var.dinlenirsin inşallah yarından sonra ve düzenin otururSelam canlarım ben bugünden sonra rahatlayacam inşallah. Bu akşam bende gün var ikramların ucu hazır üç u kaldı. Ama artık çöktüm resmen bugün arkadaşlar çok yorgun görünüyorsun yine hasta olacaksın dedilermenulerim bu hafta genelde düzensizdi yok mevlitti gündü derken doğruca yiyemedim bile ama bu duzensizlik bana yaramadı tomurcugum kusura bakma kuzum tomurcukkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?