- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.641
Eline saglik canim bu hafta hepimiz daha siki tutmaliyiz diye dusunuyorum tomurcuk ekim sizleri tebrik ediyorum .... hadi kizlar oturmalarda bittigine gore artik diyete ve spora asilma zamaniEki Görüntüle 1971684
HAFTANIN BİRİNCİSİtomurcukkk -0,2 kg
HAFTANIN İKİNCİSİekim2009 -0,1 kg
HAFTANIN UYARILANLARI !!!
1- M Melrin +1,2 kg
2-angelina35 & tevafuk55 +0,3 kg
Uzulme canim yogundun sonucta misafirdi temizlikti hazirlikti yoruldun bugunude atlat yarin dahada guzel olur yanliz degilsin tatlim bende +300 oldumKilo bildirimim
Geçen hafta 65.5
Bu hafta 65.8
Fark +300
Aslında bende memnun değilim 200 gramla 1. olmaktan.daha azimli hırslı ilerlemeliyiz.artılar hemen verilsin kızlar daha sıkı tutalım yaza az kaldıEline saglik canim bu hafta hepimiz daha siki tutmaliyiz diye dusunuyorum tomurcuk ekim sizleri tebrik ediyorum .... hadi kizlar oturmalarda bittigine gore artik diyete ve spora asilma zamanigercekten motiveye ihtiyacim var buda sizlerin sayesinde oluyo
Aynen canim kacamaksiz bir hafta olmali artik kendi adima dahada dikkatli olucam ramazana kadar en azindan 64 olmaliyim yani 5 kilom var verilecek vee bu 5 kilo gi-de-cek kkkk o kadarAslında bende memnun değilim 200 gramla 1. olmaktan.daha azimli hırslı ilerlemeliyiz.artılar hemen verilsin kızlar daha sıkı tutalım yaza az kaldı
Ekmek olmadigi icin kizartma telore olabilir canim aksamin gayet hafif ve guzel kilo vermek icin yagada ihtiyacimiz var canim bagirsak sagligi icin o nedenle ben begendimSabah 8.30
2.etimek biri uzerine krem peynir digerine cikolata
Ara 11.30
Yarim avuc tuzsuz yer fistigi
Oglen 13.30
1 tabak karisik kizartma (domates soslu patates biber patlican)
1 kase yogurt
Aksam 19.30
1 kase mercimek corbasi
1 haslanmis tavuk but
Su 2.5 litre
Spor 1.5 saat yuruyus
Oglen yemegim agir oldu hic acikmadim ondan ara yapmadim.
Sporuyla yediklerinle harika bi gun olmus canim afiyet olsunSabah 10 30
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc kup kasar peynir
Iki zeytin
Karisik limonlu salata
Sekersiz cay
11 00 dokuzlu cay
12 00 tarcinli sade kahve
Bir kare bitter
Oglen 14 00
Bir tabak ispanak
Bir kase yogurt
Ara 16 00
10 tane badem
Aksam
Bir kepce corba
Uc kasik kabak yemegi
Uc kasik yogurt
Bir tane cin biber
Su 2 litre
Spor 14 570 adim
Geçmiş olsun canım oğluna da sana da.sen ne yapar eder gece gelirdin zaten bir şey olduğu belliydi.neyseki geçmiş gitmiş.bu gün de diş doktoru randevumuz var film çektiricez ana oğul benim dişler çürüse de dıştan belli olmuyor dipten gidiyor inşallah bu defa daha çürük yoktur önceki yaptırdığım yerin ağrısı alta yansıma ağrı yapmıştır
dün sıcak su torbasıyla oturdum durdum karnım çok ağrıdı, bir de başımdan tepeden bir ağrı arada damarların kalp gibi attığını hissettim aniden kalp atışı(72 den 120 ye 125 e) yükselmeleri oldu bu gün şükür yok gitmiş ağrılar stres birikmesi çıkacaktı elbet bir yerden çıktı gitti sonun da :) ekranın beyazına bile bakamadım başımı gözümü daha çok ağrıtıyordu o yüzden açmadım pc yi gelemedim
Gecmis olsun canim galiba kan degerlerin dusuk senindebu gün de diş doktoru randevumuz var film çektiricez ana oğul benim dişler çürüse de dıştan belli olmuyor dipten gidiyor inşallah bu defa daha çürük yoktur önceki yaptırdığım yerin ağrısı alta yansıma ağrı yapmıştır
dün sıcak su torbasıyla oturdum durdum karnım çok ağrıdı, bir de başımdan tepeden bir ağrı arada damarların kalp gibi attığını hissettim aniden kalp atışı(72 den 120 ye 125 e) yükselmeleri oldu bu gün şükür yok gitmiş ağrılar stres birikmesi çıkacaktı elbet bir yerden çıktı gitti sonun da :) ekranın beyazına bile bakamadım başımı gözümü daha çok ağrıtıyordu o yüzden açmadım pc yi gelemedim
Eline sağlık canım iki haftadır uyarilanlardayim. K3ndi adıma bu hafta çok farklı olacak madem 65 in sonlarındayim haftaya kadar çok İyi bir rakam verecem inşallah. Var mı bana rakip haydi canlarımEki Görüntüle 1971684
HAFTANIN BİRİNCİSİtomurcukkk -0,2 kg
HAFTANIN İKİNCİSİekim2009 -0,1 kg
HAFTANIN UYARILANLARI !!!
1- M Melrin +1,2 kg
2-angelina35 & tevafuk55 +0,3 kg
Canım o kadar stres senide vurdu haliyle.. cok gecmis olsun hem sana hem oğluna canım. Dikkat et kendine sen bize lazımsın canım benimbu gün de diş doktoru randevumuz var film çektiricez ana oğul benim dişler çürüse de dıştan belli olmuyor dipten gidiyor inşallah bu defa daha çürük yoktur önceki yaptırdığım yerin ağrısı alta yansıma ağrı yapmıştır
Bu hafta beklentim daha iyi kendimden.inşallah daha iyi gider canım.Eline sağlık canım iki haftadır uyarilanlardayim. K3ndi adıma bu hafta çok farklı olacak madem 65 in sonlarındayim haftaya kadar çok İyi bir rakam verecem inşallah. Var mı bana rakip haydi canlarım
Bu arada tomurcuk artık 72 ler hayırlı olsun canım. Ekim 96 garantiledi haftaya stres de azalması ile daha da çok gidecek inşallah. Artı da olan canlarım haftaya süper geri donecez inşallah
Canım o kadar stres senide vurdu haliyle.. cok gecmis olsun hem sana hem oğluna canım. Dikkat et kendine sen bize lazımsın canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?