Haydi Yine Yeniden...

Naptin canim cok yoruldunmu dun ? yogunluk bitti galiba artik diyet zamani

Sabah 8.15
Tavada 2 yumurta
2 kk beyaz peynir
3 zeytin 1 etimek

Ara 11.30
1 avuc tuzsuz yer fistigi
Kiraz sapli form cay

Oglen 13.30
1 tabak salcali cubuk makarna
1 kase yogurt

Ara 17
1 adt bitter madlen

Aksam 19.15
1 kepce mercimek corbasi
3 yk kiymali patlican yemegi
El kadar haslanmis tavuk gogus eti

Su 2.5 litre
1 saat tempolu yuruyus

Menun cok guzel canim oooo yuruyusde varr daha ne olsun suyunda harika afiyet olsun canimm ..

Super olmus canim.spor var su ve menu gayet iyi daha ne olsun

Son düzenleme:
Slm kızlar dün artı görmek canımı çok sıktı canım hiç bişey istemedi enerjimin tükendiğini hissediyorum 3 okul (çocuklarım ve benim okulum hepsi farklı yerde) ev çarşı işleri derken yoruldum okulda çevre düzenleme yaptık Araç lastiği boyadım tam 100 çiçek diktim sanırım pilim bitmiş üzerine tartı moralim bozuldu bugün şükür daha iyiyim ama yarım oturdum desem yeridir okulda nöbetçiydim eve geldim büyük kızımı okuldan alıp eve geldim 20 dk yürüdüm ardından ufaklık tiyatroya gitcem dedi bi 30 dk git gel yürüdüm tabi bunlar peşpeşe eve gelince pilav istediler yaptım yedirdim mutfağı toparladım birazdan saçımı boyamalıyım bi dünya beyaz saçımı kapatmalıyım bunu ilk kez yapcam inşallah iyi bir sonuç alırım

Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, burgu peynir, 3 zeytin, süt
Ara
Elma
Öğle
4 yk bulgur pilavi, tavuk döner, cacık,küçük dilim yaspasta( klasik doğum günü)
Ara
Nescafe, 1 mini gofret
Akşam
Nesfit
Ara
Türk kahvesi olcak
Su 2.5 lt

Cok sukur kimse hasta degil ben cocuklardan biri hastalandi diye dusundum sen gelmeyince ..bozma moralini canim emek verip tekrar basa donmek cok can sikici menulerin gercekten cok iyiydi bu hafta neyse gecmis gecmiste kaldi ... bak ne guzel saclarini boyayacakmissin belki enerji verir sana ne renk boyayacaksin benimde sacimda hic boya yok bir kere boyadim omrumde hic gerek duymadim ama galiba beyazlar ciktikca banada gerekecek simdiden gule gule kullan saclarini canim ...

Sabah cok guzel oglende oyle ogleden sonrayi begenmedim corba salata yogurt yeseydin canim sicak yemek olurdu caninmi istemedi neyse yarin sen daha guzel bir menu verirsin afiyet olsun ...

Neyseki hastalik falan gibi bir durum yok canim.modun dusukmus biraz olsun toparlarsin.sen ki ne kilolardan nerelere geldin tartida gordugun 1 kiloluk arti mi korkutacak seni.zaman zaman dusuyoruz ama kalkip yolumuza devam etmesini de biliyoruz.
Nobetciymissin,bahce islerinde yorulmussun keske arabayla gidip gelseymissin yurumek yerine canim.ama artini telafi etmeye calisiyorsun sanirim...
Sacini buyuk kiz boyayamaz mi istersen o halletsin.sacin gurse zorlanirsin

Sabahtan iyi baslamis oglen de oyle ama yorgunluk arttikca menu azalmaya baslamis canim.nesfiti sut yada yogurtla tukettiysen iyi.

Geçmiş olsun canım oğluna da sana da.sen ne yapar eder gece gelirdin zaten bir şey olduğu belliydi.neyseki geçmiş gitmiş.
diyet işleri nasıl gidiyor dün menü de veremedin haliyle.dikkat edebildin mi yediklerine
dün sorun yok menüde asıl bu gün mahfettim 3 ayda topla yediğim abur cuburu bu akşam çayla yedim

dün sorun yok menüde asıl bu gün mahfettim 3 ayda topla yediğim abur cuburu bu akşam çayla yedim
Neden oyle bisey yaptin ki.corap sokugu muhabbeti olmus.neyse yapacak birsey yok artik olan olmus bi kere.bende sana soracaktim kefirin faydasi oldu mu wc ye cikmana falan diye.
Yarin kaldigin yerden devam et bence bugun bugunde kalsin

maşallah yine her yere her şeye yetişiyorsun, çok yoruluyorsun o yüzden enerjinin tükendiği hissi oluyor hafta sonların da hep dolu dolu koşturmaca iş güçle dolu senin cidden en azından 1-2 günlük aylaklık diye tabir edilen şeye ihtiyacın var tatil desem olmaz hem çocukların hem senin okul var o yüzden işi gücü umursamayıp biraz dinlenmen şart gülüm

Neden oyle bisey yaptin ki.corap sokugu muhabbeti olmus.neyse yapacak birsey yok artik olan olmus bi kere.bende sana soracaktim kefirin faydasi oldu mu wc ye cikmana falan diye.
Yarin kaldigin yerden devam et bence bugun bugunde kalsin
aynen bu gün bu gün de kalacak
karnımın altın da hala ağrı var azıcık mesane dolsun hemen ağrıyor ama bu gün gittim şükür wc ye 4. gündü artık iyice stres yapmıştı
dişçiden sonra markete girdik kefir yoktu yarın başka markete gider alırım düzenli kullanınca faydası oluyor 2 günle pek işe yaramaz

menüm
sabah yok geç kalktım ilaçlar bekleme süresi derken öğle oldu zaten

öğle12 :30
2 kase sebzeli mercimek çorbası(unsuz)
1 d. t.b. ekmeği

akşam 19 :10
1 simit
labne peyniri+ezine peyniri
5 zeytin 2 si yeşil
domates
3 mini turta (pakette 9 tane olan miniklerden)
2 halley
yarım d. ekmeğe acı sos
bana anca denir

su 2 lt bitmedi daha

dünün menüsü
sabah 10 da
2 rafadan yumurta
ezine peyniri
1 domates
yarım d. t.b. ekmeği

ara
ballı sıcak su (bağırsaklar için )

akşam 1:50
3 tavuk kanat
1 parça göğüs eti (2 çatallık)
2 bardak ayran
1 lokma patatesli katmer tadı çok kötüydü içine kuru nane koymuşlar yediğime pişman oldum:)

gece
250 ml kefir
su 3.5 litre

kızlar bir türlü kendime konsantre olamıyorum bu ara pek gelemezsem kusuruma bakmayın, kafam da bir sürü şey bazen de bomboş ne düşünüp ne yapacağımı bile bilmiyorum toparlanıcam allahın izniyle de biraz süre lazım galiba
çevrem de hiç iyi şeyler olmuyor çok etkiliyor bu da beni yay gibi geriliyorum bazen uyuyorum ama hiç uyumamış gibi kalkıyorum
rabbim her şeyin hakkımıza hayırlısını versin, hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
aminnnnnn

Dunku menun cideen iyiymis ama bugune.iyi baslayim kotu bitirmissin.neyse hayirlisi olsun bakalim.toparlanirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…