Haydi Yine Yeniden...

Menu yazmazsan motive olmazsan yine 99 lari 100 leri gormen an meselesi.kendi hanen tabi etkiler ama evinin disinda olan olaylardan yada 3.sahislardan kaynaklanan meselelerin faturasini kendi sagligina bunyene kesmemelisin bence.
Cok iyi gidiyordun 96 gordun surda 8leri gormene ne kaldi ki havalar da aciyo artik cik gez yuru yediklerine dikkat et.nerde gecen haftaki hedefleri hevesleri idealleri olan inanan ekim.nerde bu haftaki ekim.kac kilo verince kac bedene dusecegini bile hesaplamistin.modun dusmus olabilir ama bi yola ciktiysan ve kararliysan sana hicbir seyin engel olmamasi gerekir

menü tabi ki her gün yazıcam yoksa önünü alamam,sürüden ayrılanı kurtlar kapar gündüz gelemeyebilirim diye yazdım onu, yemeği halledip dışarı çıkıp yürüyüp dolanmak istiyorum kendime odaklanamıyorum konu komşuyla aynı muhabbetleri konuşmak bana iyi gelmiyor en iyisi ev de durmamak diye düşündüm 96 yı görmüşken tekrar salıp 3 haneleri görürsem(allah korusun ) cidden bunalıma girerim
pc yi açtım mı başından ayrılamıyorum evden çıkamıyorum gece sorun yok yine buradayım gündüz pek gelemeyebilirim sadece kendimi hızlıca toparlamam lazım ki eşim eve geldiğin de güler yüzle karşılayıp stresini unutturabileyim ben de moral yokken nasıl yapayım aman bir sürü şey düşünüyorum işte tomurcuğum

Valla canim ne diyecegimi bilemedim ne guzel motive olmustun gunduzleri gelen olmayinca motivede olamiyo insan girip cikip bakiyo kimse yok ..evin icinde yeni problerler yasadiniz birde disaridaki insanlara takilma bence ne geregi var kendini uzuyorsun seni geriye cekmekten baska bir ise yaramaz ... kendini cabucak toparla canim bak 8 lere az kaldi

Himm tamam o zaman canim.bi sure gelemeyebilirim diye okuyunca hic gelmeyeceksin sandim ben.gunduz diye belirtmemissin ki ben napeemm iyi o zaman yuruyusunu yap stresini at kilolari at menunu duzenli tut da buraya cok yazmasan da olur

Bosver konuyu komsuyu gencececik hatunsun cik gez dolas hayatin keyfini cikar ayol bir daha bu yasta olamiyacagiz kiymetini bilelim .. ve artik dusunmeyi birakk kendine odaklan birak baskalari seni dusunsun birazda sen onlari degil

Bu hafta beklentim daha iyi kendimden.inşallah daha iyi gider canım.
sen nasıl oldun yorgunluk argınlık geçti mi?
Bugün resmen ayakta uyuyordum ama çok şükür geçti güzel de geçti iyiyim canım:)
Akşamki pilav yerine salata olsaydı daha güzel olurdu bence ama adım sayın artı sporun bunu telafi ediyor canım afiyet olsun
Naptin canim cok yoruldunmu dun ? yogunluk bitti galiba artik diyet zamani
Aynen canım yorgunluk geride kaldı şimdi motive zamanı dün geçti ve arkadaşlarımın tarif istemeleri ile meşgulüm
Harika bir menü canım afiyet olsun yürüyüş de var harikasın canım
Düzensiz bir gün olmuş canım takılma bence önümüze bakalım bende artidayim ama haftaya o 64 un benden kurtuluşu yok
Bugün kötü olmuş ama dün harikaymış canım ama sen bunu telafi edersin afiyet olsun canım.

Aklımda kaldığı ile menüm
Akşam canım sıkıldı hemde çok
Sabah 1.5 yumurta akı ve kk.peynir ile omlet

Ara: 4kasik şehriye salatası 1 kurabiye
5 antep fistigi nescafe

Öğle 13.30: 1 kase çorba
Çayla iki kurabiye

Ara: türk kahvesi

Akşam 18.15: çok bol yeşil salata
Ara Türk kahvesi 2 dilim bitter
Su 2.5 oldu herhalde ve bitki çayı

Geçiş m3nusu sayın bunu canlarım. Bugün evde ne kadar ikramlik kaldıysa dağıttım. okula götürdüm evde bakicima ayırdım öğlende annemle babam geldi onlara tabak yaptım dolu dolu. Böylece bitti:) birçok kişiye nasip oldu çok sevindim tabi

Niye canın çok sıkıldı anlatmak istersen dertleşiriz ikramlık bitmesi iyi olmuş sen yaparsında tarif istenmez mi becerikli arkadaşım

Canım arkadaşlarım ilginiz için teşekkürler valla ileri geri olayı canımı sıkıyor bugün öyle eserekli yürüdüm kafam biraz rahatladı dinlenmeye çok ihtiyacım var hafta sonu inşallah canımın içi gözümün nuru eşim gelecek Rabbim nasip ederse 1 haftalığına gelecek nerdeyse 2 aydır görmüyorum en azından ruhum rahatlayacak

Himm tamam o zaman canim.bi sure gelemeyebilirim diye okuyunca hic gelmeyeceksin sandim ben.gunduz diye belirtmemissin ki ben napeemm iyi o zaman yuruyusunu yap stresini at kilolari at menunu duzenli tut da buraya cok yazmasan da olur
kız ben de kafa mı kalmış yarım yamalak yazıyorum düşündüğümün yarısını anca işte :))

Gelelim akşam ki vakaya
Spora gittim step e.. İlk gidendim yerimi ayarladım tahtami koydum. Herkes kalabaklasinca hoca geldi birde bi kadın(bu kadın daha önce iki kere beni başka yere yolladı erken geldiğim halde bende hocanın hatırına sesimi cikarmamistim)
Hoca bana bu ablanın simetri takıntısı var dedi sen söyle geçer misin dedi ama kadında izin alır bi hava yok hoca söyledi bana zaten. Bende kimsenin yeri yok ben gecemem dedim. Kadin beni saymadım ve tahtasıni dibime koydu arada mesafe yok. Ve söylenmeye başladı ben iki yıldır geliyorum hep burada yapıyorum falan filan. Bende dedim ki 2 ay gelmeyip de böyle şeyler diyemezsin. Tapulu yerin değil buraya böyle koyamazsın terbiyesizlik yapma dedim. O da bana sen terbiyesizsin falan dedi. B3nde haddini bil hadsizlik yapma dedim ama kadın beni hiç saymıyor kimildamiyir yerinden. Başlamamız gerek diye step tahtami kaydırdım bu ben görmeden ayağıyla tahtami itmiş peşimden. Hadi hadi diyede el hareketi yapmış. Ama ben sinirden deli oldum yarım saat boyunca dişlerimi sıkarak yaptım bir sürü hata yaptım. Bi arkadaşım kadına kızdı yerini değiştirdi. Neyse yer hareketlerine gececekken ben en arkalara gittim hocaya da kızdım çünkü musade ettiği için. Herkes gergin tabi... hoca bana bana neden kızgın bakıyorsun kızgın misin dedi bende hem size hemde kadını gösterdim. Çünkü haksızlık yaptınız dedim. Hocada bana haksızlık yapmadım ben ara verdiğimizde söyledim yer vermek zorunda değil dedim o kadına haksızsın demiş. Sonra kadın bana bir şeyler söylemeye başladı bende artık patladım kadına iki kişi konuşuyoruz sana b...k yemek dişer dedim. Kadin bana bir sürü şeyler söyledi sus falan dedi bende sen beni susturacak kişi değilsin haddini bil diye tartıştım.o arada baska arkadas beni savunurken hoca ona sus dedi arkadaşım patladı sizi şikayet edecem dedi yer minderini fırlattı gitti tabi her şey unutuldu ihale o arkadaşıma kaldı tepkisinden dolayı.. yer hareketlerini yapamadık hoca çok sinirlendim dedi çıkışta benle konuştu tam o arada o hadsiz kadın yine girecekti ki sen sus dedim kadına parmağımı kaldırıp bu sefer sustu gitti:)hoca benle baya konuştu hakkını helal et dedi ben seni çok seviyorum dedi. Ama ben zaten dolmuştum hoca ile konuşurken tutamadım kendimi ağladım.. haksızlığa gelemiyorum ben dedim hoca da haklısın ben seni savundum falan dedi. Olay bundan ibaret ama o çıkıp giden arkadaşım hocayı şikayet edecekmiş bir sürü kişinin canı sıkıldı yani anlayacağınız ve daha da sıkılacak gibi

Bosver konuyu komsuyu gencececik hatunsun cik gez dolas hayatin keyfini cikar ayol bir daha bu yasta olamiyacagiz kiymetini bilelim .. ve artik dusunmeyi birakk kendine odaklan birak baskalari seni dusunsun birazda sen onlari degil
direk tanıdığım insanlar değil beni direk ilgilendiren bir şey de yok ortada yine de etkileniyorum, eşim de kızıyor hemen zaten :))) milletin lafına sen ne diye etkileniyorsun diye

Uzun yazdım kızlar kusura bakmayın.. dış göz olarak fikrinizi almak istedim bu arada diğer arkadaşlar beni haklı gördüler.. bunu da diğer arkadaşım dedi seni savundular dedi ama ben o sinirle hickimse yi ne gördum ne de duydum..hatta çıkışta arkadaşım evime geldi çekip giden değil diğeri.. moral vermek için sağolsun iyi geldi.. niye kendini üzüp ağlıyorsun karşıdakini ağlat dedi... nerdeeeee bende o duruş.. niye bu kadar hassasım kendime dert ediyorum....

ne utanmaz ne densiz bir kadınmış o insan olsa gelir rahatsızlığını açıklar müsaade ister senden sen tamam dersen o zaman yerini verirsin, bazısına insan dersin ama o kadıramaz 2 beden büyük gelir ya insanlık işte tam bu kadın da öyle
hocanız da suçu var baştan kadını uyaracak izin vermeyecekti simetri hastalığı varsa kıçını kırsın ya evin de yapsın sporunu yada özel antranör tutsun kendine

M Melrin çok sevindim eşinin gelecek olmasına sana da çok. İyi gelecek canım. Saçların da hayırlı olsun canım ne renk yaptın bende yıllardan sonra dün hem saçımı kestirdim hem de boyattim. Kızıl in koyusu gibi.. gule gule kullan canim eşine de güzel bir karşılama olacak

bu hassaslık değil canımcımmm hak hukuk tanımayana karşı durmak adalet duygusu

Hocaya aynısını dedim biliyor musun hocam dedim ben size çekil şuradan desem bana kizarsiniz dedim ama çekilir misin yer verir misiniz desem hoş karsilarsiniz dedim. O kadin bana gelip güzellikle rica etse halden anlarız dedim ama o sanki bağcı gibi davranıyor dedim izin almıyor dedim. Ne dağcı ne de bagciyiz hiç birimiz dedim.

olan tek saçta ki beyaz olsun gülüm bak ne güzel kendi başına da halledip boyamışsın sağlıkla güle güle kullan kızz kocana hazırlık mı yapıyorsun de bakemmm
sağ selamet gelir inşallah sana da çok güzel moral olur kocan gelince buralara uğramazsan da olur zamanınızı güzel değerlendirin :))şimdiden gözün aydın gülümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…