Haydi Yine Yeniden...

bu hassaslık değil canımcımmm hak hukuk tanımayana karşı durmak adalet duygusu
Ahh işte o duygu bende o kadar yüksek ki bu yapilmadiginda çok kötü oluyorum.. hatta sınıfta bugün bir olay yaşadık öğrencime önceden sıra verdiğim için sıra ile yapılan bir etkinlikte onu atladım bilerek. Sonra sordum seni niye atladım biliyor musun dedim. O da bana az önce söz hakkı verdiğiniz için dedi. Ogrncim bunu anlamis ve ben cok mutlu oldum.Ben 9 yaşındaki çocuğun bile hakkını gözetip bunu onlara asılarken 30 yaşında bana bu yapılıyor ne diyeyim...

aklıma ne geldi kesin bu kadın yada kocası ya statüsü yüksek bir işte yada parası yüksek bir işte çalışıyorlar o yüzden kadının totosu da yükselmiş kendini bağcı sanıyor işte
iyi demişsin gülüm senin haksız olduğun bir şey yok çok güzel denilecek şeyleri de demişsin için rahat olsun hiç canını sıkma

senin eğittiğin çocuklar bunu bilecek 30 una geldiğin de o kadın gibi olmayacaklar işte

Çok sevindim canım eşinin gelecek olmasına.bol bol hasret giderirsiniz.bir haftaliğina gelmesi de ayrı güzel olmuş

Menü cıslı ama öyle aman aman kaçmamış ipin ucu.dağıtmakla iyi yapmışsın ye ye bitmezdi onlar

Aa kadına bak sen yaa,2 senedir geliyor diye istediği yere geçme hakkı mı oluyormuş.bi de dediğin gibi insanca rica etse sen zaten yer verirsin.yıldırma politikası uygulamış tam dibine koyarak tahtayı.hoca kesin tavır koymamış ama iki tarafı da idare eder şekilde davranmış.şimdi ne olacak bakalım ortam gerginleşti,şikayet edilirse hepten tadı kaçacak.
Bende çok sinirlenip hırslandığımda ağlarım canım kendimi tutamam

Hadi gozun aydin canimm cok sevindim senin adina hemde bir haftaligina super cocuklarda sende hasret gidereceksiniz hic canini sikma cabuk gelen cabuk gider

Aaaaaa dengesiz kadina bakkkk ..canim galiba kadin opsesif ama hocadada hata var ne geregi var boyle seylere giriyo arkadasin hakli sikayet olayinda bence hepiniz bir olup sikayet etmelisiniz ogrenci ayrimi yaptigi icin ve kaosa neden oldugu icin kadina donup lutfen kendinize baska yer bulun demeliydi cocuk gibi benim yerim ne demek neyse bosver canini sikma .. arkadasina yazik olmus tek basina sikayete gitmesi olan ona olmus aslinda

Oglan öksürüyomus benim.kv aradi simdi.pulmicort vermis acilmamis.simdi de ventolin vercekmis.oksure oksure kusmus yavrum yaa.hava guzel diye dogru duzgun giydirmeden disari cikariyor sonra bu cocuk neden hasta oldu diyor deli olcam yaaa

Sabah 10 00
Bir dilim ekmek
Biraz tel peynir
Bir ck tereyag
Biraz tulum peynir
Domates salatalik
Limonlu brokoli
Bes zeytin
Ara 12 00
Sade kahve
Bir kare bitter
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek
Bes dilim sucuk
Cok az tel peynir
Sekersiz cay
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Dort kasik et kavurma
Bir kase yogurt
Su 3 litre oldu
Spor leslei 3 mil
Bir saat disarda hizli tempoda yuruyus
Adim sayim 17 450

Oglan öksürüyomus benim.kv aradi simdi.pulmicort vermis acilmamis.simdi de ventolin vercekmis.oksure oksure kusmus yavrum yaa.hava guzel diye dogru duzgun giydirmeden disari cikariyor sonra bu cocuk neden hasta oldu diyor deli olcam yaaa
Ayy canim yaa cok tikanmis demekki tuh ya ..bu tur cocuklar cok iyi bakilmali giyimi yemesi niye kendi bildigine davranirki kv neyseki kusmus canim kusunca rahatlamistir benim oglumda cok kusardi ama rahatladigi icin sevinirdim kustuguna cok gecmis olsun kuzumm rabbim sifa versinn ....

Evettt ogleden sonra oglusu okuldan alirken bi soluktu bogazim agriyo dedi baktim soyle eyvah dedim icimden geliyo ates ve sonuc suan atesler icinde yatiyor 5 kasik corbayi zor yuttu bayik bayik yatiyorr allahtan hafta sonu bu gece yine uykusuz gecer bana off off ne zaman bitecek bu ates tam biseyleri yoluna koyuyorum tekrar basa sariyoruzz vallahi benim kaderim cocuklarimin hastaligi ile cizilmis buyukte hastayim diye geldi okuldan allahim sana geliyorummmmm

Aynen canim kusunca acilmis zaten.eve geldim hemen bende duyunca erken ciktim.iyi sukur keyfi yerinde.cok hafif bi ates var 37 derece.oksuruk durmus gibi ama hirilti var.
Kac gundur keciboynuzu pekmezini vermiyomus kv unutuyomus.bi de gecen gun gunese aldanip uzerine bisey giydirmeden cikarmis.bende sert cikistim biraz.kendisi uzuyorum usuyorum diyo hala kase paltoyla geziyo oglana bisey giydirmemis.
Neyse simdilik iyi gibi.gece gorcez bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…