- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.701
Ahh işte o duygu bende o kadar yüksek ki bu yapilmadiginda çok kötü oluyorum.. hatta sınıfta bugün bir olay yaşadık öğrencime önceden sıra verdiğim için sıra ile yapılan bir etkinlikte onu atladım bilerek. Sonra sordum seni niye atladım biliyor musun dedim. O da bana az önce söz hakkı verdiğiniz için dedi. Ogrncim bunu anlamis ve ben cok mutlu oldum.Ben 9 yaşındaki çocuğun bile hakkını gözetip bunu onlara asılarken 30 yaşında bana bu yapılıyor ne diyeyim...bu hassaslık değil canımcımmm hak hukuk tanımayana karşı durmak adalet duygusu
aklıma ne geldi kesin bu kadın yada kocası ya statüsü yüksek bir işte yada parası yüksek bir işte çalışıyorlar o yüzden kadının totosu da yükselmiş kendini bağcı sanıyor işteHocaya aynısını dedim biliyor musun hocam dedim ben size çekil şuradan desem bana kizarsiniz dedim ama çekilir misin yer verir misiniz desem hoş karsilarsiniz dedim. O kadin bana gelip güzellikle rica etse halden anlarız dedim ama o sanki bağcı gibi davranıyor dedim izin almıyor dedim. Ne dağcı ne de bagciyiz hiç birimiz dedim.
senin eğittiğin çocuklar bunu bilecek 30 una geldiğin de o kadın gibi olmayacaklar işteAhh işte o duygu bende o kadar yüksek ki bu yapilmadiginda çok kötü oluyorum.. hatta sınıfta bugün bir olay yaşadık öğrencime önceden sıra verdiğim için sıra ile yapılan bir etkinlikte onu atladım bilerek. Sonra sordum seni niye atladım biliyor musun dedim. O da bana az önce söz hakkı verdiğiniz için dedi. Ogrncim bunu anlamis ve ben cok mutlu oldum.Ben 9 yaşındaki çocuğun bile hakkını gözetip bunu onlara asılarken 30 yaşında bana bu yapılıyor ne diyeyim...
İnşallah gülüm başını ağrıttim gece gece.. teşekkür ederimsenin eğittiğin çocuklar bunu bilecek 30 una geldiğin de o kadın gibi olmayacaklar işte
aşk olsun gülüm niye başım ağrısınİnşallah gülüm başını ağrıttim gece gece.. teşekkür ederim
Ay olur mu canım fikir verip çare olabiliyirsam ne mutlu...aşk olsun gülüm niye başım ağrısın
kızzzz yoksa ben yazınca sen okuyunca başın mı ağrıyor haaaa
Çok sevindim canım eşinin gelecek olmasına.bol bol hasret giderirsiniz.bir haftaliğina gelmesi de ayrı güzel olmuşCanım arkadaşlarım ilginiz için teşekkürler valla ileri geri olayı canımı sıkıyor bugün öyle eserekli yürüdüm kafam biraz rahatladı dinlenmeye çok ihtiyacım var hafta sonu inşallah canımın içi gözümün nuru eşim gelecek Rabbim nasip ederse 1 haftalığına gelecek nerdeyse 2 aydır görmüyorum en azından ruhum rahatlayacak
Menü cıslı ama öyle aman aman kaçmamış ipin ucu.dağıtmakla iyi yapmışsın ye ye bitmezdi onlarAklımda kaldığı ile menüm
Akşam canım sıkıldı hemde çok
Sabah 1.5 yumurta akı ve kk.peynir ile omlet
Ara: 4kasik şehriye salatası 1 kurabiye
5 antep fistigi nescafe
Öğle 13.30: 1 kase çorba
Çayla iki kurabiye
Ara: türk kahvesi
Akşam 18.15: çok bol yeşil salata
Ara Türk kahvesi 2 dilim bitter
Su 2.5 oldu herhalde ve bitki çayı
Geçiş m3nusu sayın bunu canlarım. Bugün evde ne kadar ikramlik kaldıysa dağıttım. okula götürdüm evde bakicima ayırdım öğlende annemle babam geldi onlara tabak yaptım dolu dolu. Böylece bitti:) birçok kişiye nasip oldu çok sevindim tabi
Aa kadına bak sen yaa,2 senedir geliyor diye istediği yere geçme hakkı mı oluyormuş.bi de dediğin gibi insanca rica etse sen zaten yer verirsin.yıldırma politikası uygulamış tam dibine koyarak tahtayı.hoca kesin tavır koymamış ama iki tarafı da idare eder şekilde davranmış.şimdi ne olacak bakalım ortam gerginleşti,şikayet edilirse hepten tadı kaçacak.Gelelim akşam ki vakaya
Spora gittim step e.. İlk gidendim yerimi ayarladım tahtami koydum. Herkes kalabaklasinca hoca geldi birde bi kadın(bu kadın daha önce iki kere beni başka yere yolladı erken geldiğim halde bende hocanın hatırına sesimi cikarmamistim)
Hoca bana bu ablanın simetri takıntısı var dedi sen söyle geçer misin dedi ama kadında izin alır bi hava yok hoca söyledi bana zaten. Bende kimsenin yeri yok ben gecemem dedim. Kadin beni saymadım ve tahtasıni dibime koydu arada mesafe yok. Ve söylenmeye başladı ben iki yıldır geliyorum hep burada yapıyorum falan filan. Bende dedim ki 2 ay gelmeyip de böyle şeyler diyemezsin. Tapulu yerin değil buraya böyle koyamazsın terbiyesizlik yapma dedim. O da bana sen terbiyesizsin falan dedi. B3nde haddini bil hadsizlik yapma dedim ama kadın beni hiç saymıyor kimildamiyir yerinden. Başlamamız gerek diye step tahtami kaydırdım bu ben görmeden ayağıyla tahtami itmiş peşimden. Hadi hadi diyede el hareketi yapmış. Ama ben sinirden deli oldum yarım saat boyunca dişlerimi sıkarak yaptım bir sürü hata yaptım. Bi arkadaşım kadına kızdı yerini değiştirdi. Neyse yer hareketlerine gececekken ben en arkalara gittim hocaya da kızdım çünkü musade ettiği için. Herkes gergin tabi... hoca bana bana neden kızgın bakıyorsun kızgın misin dedi bende hem size hemde kadını gösterdim. Çünkü haksızlık yaptınız dedim. Hocada bana haksızlık yapmadım ben ara verdiğimizde söyledim yer vermek zorunda değil dedim o kadına haksızsın demiş. Sonra kadın bana bir şeyler söylemeye başladı bende artık patladım kadına iki kişi konuşuyoruz sana b...k yemek dişer dedim. Kadin bana bir sürü şeyler söyledi sus falan dedi bende sen beni susturacak kişi değilsin haddini bil diye tartıştım.o arada baska arkadas beni savunurken hoca ona sus dedi arkadaşım patladı sizi şikayet edecem dedi yer minderini fırlattı gittitabi her şey unutuldu ihale o arkadaşıma kaldı tepkisinden dolayı.. yer hareketlerini yapamadık hoca çok sinirlendim dedi çıkışta benle konuştu tam o arada o hadsiz kadın yine girecekti ki sen sus dedim kadına parmağımı kaldırıp bu sefer sustu gitti:)hoca benle baya konuştu hakkını helal et dedi ben seni çok seviyorum dedi. Ama ben zaten dolmuştum hoca ile konuşurken tutamadım kendimi ağladım.. haksızlığa gelemiyorum ben dedim hoca da haklısın ben seni savundum falan dedi. Olay bundan ibaret ama o çıkıp giden arkadaşım hocayı şikayet edecekmiş bir sürü kişinin canı sıkıldı yani anlayacağınız ve daha da sıkılacak gibi
Hadi gozun aydin canimm cok sevindim senin adina hemde bir haftaligina super cocuklarda sende hasret gidereceksiniz hic canini sikma cabuk gelen cabuk giderCanım arkadaşlarım ilginiz için teşekkürler valla ileri geri olayı canımı sıkıyor bugün öyle eserekli yürüdüm kafam biraz rahatladı dinlenmeye çok ihtiyacım var hafta sonu inşallah canımın içi gözümün nuru eşim gelecek Rabbim nasip ederse 1 haftalığına gelecek nerdeyse 2 aydır görmüyorum en azından ruhum rahatlayacak
Aaaaaa dengesiz kadina bakkkk ..canim galiba kadin opsesif ama hocadada hata var ne geregi var boyle seylere giriyo arkadasin hakli sikayet olayinda bence hepiniz bir olup sikayet etmelisiniz ogrenci ayrimi yaptigi icin ve kaosa neden oldugu icin kadina donup lutfen kendinize baska yer bulun demeliydi cocuk gibi benim yerim ne demek neyse bosver canini sikma .. arkadasina yazik olmus tek basina sikayete gitmesi olan ona olmus aslindaGelelim akşam ki vakaya
Spora gittim step e.. İlk gidendim yerimi ayarladım tahtami koydum. Herkes kalabaklasinca hoca geldi birde bi kadın(bu kadın daha önce iki kere beni başka yere yolladı erken geldiğim halde bende hocanın hatırına sesimi cikarmamistim)
Hoca bana bu ablanın simetri takıntısı var dedi sen söyle geçer misin dedi ama kadında izin alır bi hava yok hoca söyledi bana zaten. Bende kimsenin yeri yok ben gecemem dedim. Kadin beni saymadım ve tahtasıni dibime koydu arada mesafe yok. Ve söylenmeye başladı ben iki yıldır geliyorum hep burada yapıyorum falan filan. Bende dedim ki 2 ay gelmeyip de böyle şeyler diyemezsin. Tapulu yerin değil buraya böyle koyamazsın terbiyesizlik yapma dedim. O da bana sen terbiyesizsin falan dedi. B3nde haddini bil hadsizlik yapma dedim ama kadın beni hiç saymıyor kimildamiyir yerinden. Başlamamız gerek diye step tahtami kaydırdım bu ben görmeden ayağıyla tahtami itmiş peşimden. Hadi hadi diyede el hareketi yapmış. Ama ben sinirden deli oldum yarım saat boyunca dişlerimi sıkarak yaptım bir sürü hata yaptım. Bi arkadaşım kadına kızdı yerini değiştirdi. Neyse yer hareketlerine gececekken ben en arkalara gittim hocaya da kızdım çünkü musade ettiği için. Herkes gergin tabi... hoca bana bana neden kızgın bakıyorsun kızgın misin dedi bende hem size hemde kadını gösterdim. Çünkü haksızlık yaptınız dedim. Hocada bana haksızlık yapmadım ben ara verdiğimizde söyledim yer vermek zorunda değil dedim o kadına haksızsın demiş. Sonra kadın bana bir şeyler söylemeye başladı bende artık patladım kadına iki kişi konuşuyoruz sana b...k yemek dişer dedim. Kadin bana bir sürü şeyler söyledi sus falan dedi bende sen beni susturacak kişi değilsin haddini bil diye tartıştım.o arada baska arkadas beni savunurken hoca ona sus dedi arkadaşım patladı sizi şikayet edecem dedi yer minderini fırlattı gittitabi her şey unutuldu ihale o arkadaşıma kaldı tepkisinden dolayı.. yer hareketlerini yapamadık hoca çok sinirlendim dedi çıkışta benle konuştu tam o arada o hadsiz kadın yine girecekti ki sen sus dedim kadına parmağımı kaldırıp bu sefer sustu gitti:)hoca benle baya konuştu hakkını helal et dedi ben seni çok seviyorum dedi. Ama ben zaten dolmuştum hoca ile konuşurken tutamadım kendimi ağladım.. haksızlığa gelemiyorum ben dedim hoca da haklısın ben seni savundum falan dedi. Olay bundan ibaret ama o çıkıp giden arkadaşım hocayı şikayet edecekmiş bir sürü kişinin canı sıkıldı yani anlayacağınız ve daha da sıkılacak gibi
Ayy canim yaa cok tikanmis demekki tuh ya ..bu tur cocuklar cok iyi bakilmali giyimi yemesi niye kendi bildigine davranirki kvOglan öksürüyomus benim.kv aradi simdi.pulmicort vermis acilmamis.simdi de ventolin vercekmis.oksure oksure kusmus yavrum yaa.hava guzel diye dogru duzgun giydirmeden disari cikariyor sonra bu cocuk neden hasta oldu diyor deli olcam yaaa
Aynen canim kusunca acilmis zaten.eve geldim hemen bende duyunca erken ciktim.iyi sukur keyfi yerinde.cok hafif bi ates var 37 derece.oksuruk durmus gibi ama hirilti var.Ayy canim yaa cok tikanmis demekki tuh ya ..bu tur cocuklar cok iyi bakilmali giyimi yemesi niye kendi bildigine davranirki kvneyseki kusmus canim kusunca rahatlamistir benim oglumda cok kusardi ama rahatladigi icin sevinirdim kustuguna cok gecmis olsun kuzumm rabbim sifa versinn ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?