- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.721
Oy oyy kiyamam canim yaa nedir bu ates ates.Allah sifa versin hepimizinkine.tam hastalik havalariEvettt ogleden sonra oglusu okuldan alirken bi soluktu bogazim agriyo dedi baktim soyle eyvah dedim icimden geliyo atesve sonuc suan atesler icinde yatiyor 5 kasik corbayi zor yuttu bayik bayik yatiyorr allahtan hafta sonu bu gece yine uykusuz gecer bana off off ne zaman bitecek bu ates tam biseyleri yoluna koyuyorum tekrar basa sariyoruzz vallahi benim kaderim cocuklarimin hastaligi ile cizilmis buyukte hastayim diye geldi okuldan allahim sana geliyorummmmm
Masallah canim harika spor ve menu.sabahki ekmek de 1 dilime dusmusSabah 10 00
Bir dilim ekmek
Biraz tel peynir
Bir ck tereyag
Biraz tulum peynir
Domates salatalik
Limonlu brokoli
Bes zeytin
Ara 12 00
Sade kahve
Bir kare bitter
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek
Bes dilim sucuk
Cok az tel peynir
Sekersiz cay
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Dort kasik et kavurma
Bir kase yogurt
Su 3 litre oldu
Spor leslei 3 mil
Bir saat disarda hizli tempoda yuruyus
Adim sayim 17 450
Cok sukur oksurugu gecmis ama hiriltisi varmis ..ayy pekmez ihmal edilirmi hicc saat kursun tuh yavrum yaa ..tam hastalik mevsimi iki kat giydirsin sicak olursa kapsonlu ile oynar cocuk yani kullandigi ilac kortizon sonucta ..haklisin kizmakta ..galiba senide zor bir gece bekliyor canim cok gecmis olsun ..Aynen canim kusunca acilmis zaten.eve geldim hemen bende duyunca erken ciktim.iyi sukur keyfi yerinde.cok hafif bi ates var 37 derece.oksuruk durmus gibi ama hirilti var.
Kac gundur keciboynuzu pekmezini vermiyomus kv unutuyomus.bi de gecen gun gunese aldanip uzerine bisey giydirmeden cikarmis.bende sert cikistim biraz.kendisi uzuyorum usuyorum diyo hala kase paltoyla geziyo oglana bisey giydirmemis.
Neyse simdilik iyi gibi.gece gorcez bakalim
Amann vallahi biktim cok yuksek atesi 39 yanasmis yine ilac verdim az once uyudu derin derin nefes aliyo atesten okuldan eve evden okula gidiyoruz disarida cok cikmiyodu ama sinifta hasta olunca bulasiyo bir sekildeOy oyy kiyamam canim yaa nedir bu ates ates.Allah sifa versin hepimizinkine.tam hastalik havalari
Menun cok guzel canim tam eksi getirecek menu sporda yapabilirsen super olurSabah 8.15
2 haslanmis yumurta
2 kk beyaz peynir
Ara 11
2 adt gun kurusu
Oglen 13.30
1 tabak ispanak yemegi
1 kase yogurt
Ara 17.30
1 adt bitter madlen
Aksam 19
1 kepce tarhana corbasi
5 yk kiymali patlican yemegi
Bol kivircik salata
Su 3 litre
Spor yok belki leslie yaparim yaparsam yazarim
Aynen birazda boyle deneyelim dedimMasallah canim harika spor ve menu.sabahki ekmek de 1 dilime dusmus
Geçmiş olsun canım rahat demiştin değil miOglan öksürüyomus benim.kv aradi simdi.pulmicort vermis acilmamis.simdi de ventolin vercekmis.oksure oksure kusmus yavrum yaa.hava guzel diye dogru duzgun giydirmeden disari cikariyor sonra bu cocuk neden hasta oldu diyor deli olcam yaaa
Canım ya havalar artık ısınıyor inşallah bu son rahatsızlığı olur ve çabucak geçer her iki yakışıklıninkide..Evettt ogleden sonra oglusu okuldan alirken bi soluktu bogazim agriyo dedi baktim soyle eyvah dedim icimden geliyo atesve sonuc suan atesler icinde yatiyor 5 kasik corbayi zor yuttu bayik bayik yatiyorr allahtan hafta sonu bu gece yine uykusuz gecer bana off off ne zaman bitecek bu ates tam biseyleri yoluna koyuyorum tekrar basa sariyoruzz vallahi benim kaderim cocuklarimin hastaligi ile cizilmis buyukte hastayim diye geldi okuldan allahim sana geliyorummmmm
Valla menüde sporda şahane hem adım sayın üzerine 3 mil daha ne olsunSabah 10 00
Bir dilim ekmek
Biraz tel peynir
Bir ck tereyag
Biraz tulum peynir
Domates salatalik
Limonlu brokoli
Bes zeytin
Ara 12 00
Sade kahve
Bir kare bitter
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek
Bes dilim sucuk
Cok az tel peynir
Sekersiz cay
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Dort kasik et kavurma
Bir kase yogurt
Su 3 litre oldu
Spor leslei 3 mil
Bir saat disarda hizli tempoda yuruyus
Adim sayim 17 450
Canım menün şahane sporu da sokmaya başladın eksiler kaçınılmaz canımSabah 8.15
2 haslanmis yumurta
2 kk beyaz peynir
Ara 11
2 adt gun kurusu
Oglen 13.30
1 tabak ispanak yemegi
1 kase yogurt
Ara 17.30
1 adt bitter madlen
Aksam 19
1 kepce tarhana corbasi
5 yk kiymali patlican yemegi
Bol kivircik salata
Su 3 litre
Spor yok belki leslie yaparim yaparsam yazarim
Menude sporda gayet guzel canim afiyet olsun ..Menümü vereyim
Sabah Iki yumurta kk peynir ile omlet
Ara nescafe
Öğle 14.30: 1 kase çorba küçük tabak pırasa
2 dilim ekmek 3 kornişon turşu
Ara Türk kahvesi 2 dilim bitter
Akşam 18.15: bol salata 4 kaşık yoğurt
Ara Türk kahvesi 1 avuç leblebi
2.5 litre su bitki çayları
Spor:1 saat 15 dakika step, yer hareketleri ve plates topu ile hareketler
Saol canim insallah bu son olsun ..Canım ya havalar artık ısınıyor inşallah bu son rahatsızlığı olur ve çabucak geçer her iki yakışıklıninkide..
Menun guzel ama aksami az gecmissin canim.sporun sahaneMenümü vereyim
Sabah Iki yumurta kk peynir ile omlet
Ara nescafe
Öğle 14.30: 1 kase çorba küçük tabak pırasa
2 dilim ekmek 3 kornişon turşu
Ara Türk kahvesi 2 dilim bitter
Akşam 18.15: bol salata 4 kaşık yoğurt
Ara Türk kahvesi 1 avuç leblebi
2.5 litre su bitki çayları
Spor:1 saat 15 dakika step, yer hareketleri ve plates topu ile hareketler
canı sağ olasıca kendi de çocuk doğurup büyütmüş niye dikkat etmez biliyor çocuk hemen hastalanır tedbirli davransa ya bu kaç oldu .. kusunca ilaç falan da kalmamıştır midesin de balgam tıkayıp öksürttüyse kusunca atmıştır belki çok geçmiş olsun gülümOglan öksürüyomus benim.kv aradi simdi.pulmicort vermis acilmamis.simdi de ventolin vercekmis.oksure oksure kusmus yavrum yaa.hava guzel diye dogru duzgun giydirmeden disari cikariyor sonra bu cocuk neden hasta oldu diyor deli olcam yaaa
eyvahhh ikisi birden hemde allah yardımcın olsun inşallah gece ateşi çok çıkmaz yarına iyileşirler geçmiş olsun gülümEvettt ogleden sonra oglusu okuldan alirken bi soluktu bogazim agriyo dedi baktim soyle eyvah dedim icimden geliyo atesve sonuc suan atesler icinde yatiyor 5 kasik corbayi zor yuttu bayik bayik yatiyorr allahtan hafta sonu bu gece yine uykusuz gecer bana off off ne zaman bitecek bu ates tam biseyleri yoluna koyuyorum tekrar basa sariyoruzz vallahi benim kaderim cocuklarimin hastaligi ile cizilmis buyukte hastayim diye geldi okuldan allahim sana geliyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?