Haydi Yine Yeniden...

Oy oyy kiyamam canim yaa nedir bu ates ates.Allah sifa versin hepimizinkine.tam hastalik havalari

Sabah 8.15
2 haslanmis yumurta
2 kk beyaz peynir

Ara 11
2 adt gun kurusu

Oglen 13.30
1 tabak ispanak yemegi
1 kase yogurt

Ara 17.30
1 adt bitter madlen

Aksam 19
1 kepce tarhana corbasi
5 yk kiymali patlican yemegi
Bol kivircik salata

Su 3 litre
Spor yok belki leslie yaparim yaparsam yazarim

Masallah canim harika spor ve menu.sabahki ekmek de 1 dilime dusmus

Cok sukur oksurugu gecmis ama hiriltisi varmis ..ayy pekmez ihmal edilirmi hicc saat kursun tuh yavrum yaa ..tam hastalik mevsimi iki kat giydirsin sicak olursa kapsonlu ile oynar cocuk yani kullandigi ilac kortizon sonucta ..haklisin kizmakta ..galiba senide zor bir gece bekliyor canim cok gecmis olsun ..

Oy oyy kiyamam canim yaa nedir bu ates ates.Allah sifa versin hepimizinkine.tam hastalik havalari
Amann vallahi biktim cok yuksek atesi 39 yanasmis yine ilac verdim az once uyudu derin derin nefes aliyo atesten okuldan eve evden okula gidiyoruz disarida cok cikmiyodu ama sinifta hasta olunca bulasiyo bir sekilde aminn canim hepimizin evladina sifa versin rabbim ..

Menun cok guzel canim tam eksi getirecek menu sporda yapabilirsen super olur

Oglan öksürüyomus benim.kv aradi simdi.pulmicort vermis acilmamis.simdi de ventolin vercekmis.oksure oksure kusmus yavrum yaa.hava guzel diye dogru duzgun giydirmeden disari cikariyor sonra bu cocuk neden hasta oldu diyor deli olcam yaaa
Geçmiş olsun canım rahat demiştin değil mi valla işte çocuklar hafif bir rüzgarda alabiliyorlar o yüzden söylüyoruz ama önemsemeyen önemsemiyor işte.. insallah çabuk geçer canım..

Menümü vereyim
Sabah Iki yumurta kk peynir ile omlet
Ara nescafe

Öğle 14.30: 1 kase çorba küçük tabak pırasa
2 dilim ekmek 3 kornişon turşu
Ara Türk kahvesi 2 dilim bitter

Akşam 18.15: bol salata 4 kaşık yoğurt

Ara Türk kahvesi 1 avuç leblebi
2.5 litre su bitki çayları

Spor:1 saat 15 dakika step, yer hareketleri ve plates topu ile hareketler

Canım ya havalar artık ısınıyor inşallah bu son rahatsızlığı olur ve çabucak geçer her iki yakışıklıninkide..

Valla menüde sporda şahane hem adım sayın üzerine 3 mil daha ne olsun
Canım menün şahane sporu da sokmaya başladın eksiler kaçınılmaz canım

Menude sporda gayet guzel canim afiyet olsun ..

Menun guzel ama aksami az gecmissin canim.sporun sahane

Diyet Sonrası Yeniden Kilo Almamak İçin Bunları Yapın Hanımlar
Beslenme Ve Diyet Uzmanı Gönül Ateşsaçan kalıcı kilo vermenin yollarını sizlerle paylaşıyor;

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Oglan öksürüyomus benim.kv aradi simdi.pulmicort vermis acilmamis.simdi de ventolin vercekmis.oksure oksure kusmus yavrum yaa.hava guzel diye dogru duzgun giydirmeden disari cikariyor sonra bu cocuk neden hasta oldu diyor deli olcam yaaa
canı sağ olasıca kendi de çocuk doğurup büyütmüş niye dikkat etmez biliyor çocuk hemen hastalanır tedbirli davransa ya bu kaç oldu .. kusunca ilaç falan da kalmamıştır midesin de balgam tıkayıp öksürttüyse kusunca atmıştır belki çok geçmiş olsun gülüm

eyvahhh ikisi birden hemde allah yardımcın olsun inşallah gece ateşi çok çıkmaz yarına iyileşirler geçmiş olsun gülüm

Kızlar menüleriniz şahane sporda yapılmış kim tutar bizi gelsin eksiler gelsin eksiler ben bugün spor yapamadım yoğun bi gündü menü bildirimim
Kahvaltı 07:30
1.5 haşlanmış yumurta, burgu peynir, 3 zeytin, süt
Ara 10:15
Elma
Öğle 12:10
Porsiyon adana kebap, ayran
Ara 16:30
Çay,2 kahve çekirdeği kurabiye, azcık çekirdek
23:00
Süt
Su miktarı sanırım 2 lt oldu

menüm
sabah 9 :10
1 haşlama yumurta
1 d. t.b. ekmeğiyle yağsız sade tost
domates
3 d. ince macar salam

ara
3 kuru kayısı

akşam
2 kepçe sulu mantı
yanına ayrı 2-3 diş sarımsak

mantı yerine yulaf ezmesi yiyecektim eşim bağırsağım çalışmıyor diyorsun tuhaf şeyler yiyorsun ondan diye kalayladı beni, bu çalıştırır işte diyince iyi dedim yedim
suyu saymadım bu gün 3 lt geçmiştir çok içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…