Haydi Yine Yeniden...

güya dışarı çıkacaktım sabah 7 kalktım geri uyumadım evi topladım banyoyu lavaboyu yıkadım süpürge açtım öğleye sadece mutfak kalmıştı bir süpürüp öğlenin bulaşığını kaldıracaktım komşu aradı dün dişçideyken seçmen kağıtları gelmiş onlara bırakmışlar verdi oturup bir de kahve içtik o gitti başka biri aradı geleyim mi diye gel dedim o arada çay koydum yeri süpürdüm tezgahı çamaşır suladım masaya bir iki ikramlık korken geldi :)
sonrada yemek v.s derken akşam oldu zaten benim pilim bitti yürüyüş işi yattı

Iyiki enişteyi dinlemişsin yoksa tek sabah yemiş olacaktın sarımsak şifa kaynağı afiyet olsun

aa ben de çekirdek çitlemiştim yazmayı unuttum :)))
akşamı atlamışsın gülüm keşke yeseydi birazcık

Spora ihtiyac kalmamış bu ne tempolu gün hem 2 misafir hem ev temizliği şahanesin arada mantı bile yapmışsın pilin bitmesi çok normal

Spora ihtiyac kalmamış bu ne tempolu gün hem 2 misafir hem ev temizliği şahanesin arada mantı bile yapmışsın pilin bitmesi çok normal
mantıyı yaptığım zaman 2 kere yemelik yapıyorum buzluktan çıkardım hazıra kondum yani:))

aa ben de çekirdek çitlemiştim yazmayı unuttum :)))
akşamı atlamışsın gülüm keşke yeseydi birazcık
Sabah eşim gelmiş olacak eve geç geldim kalburabastı yaptım bide nişastalı el açması ıspanaklı börek hazırladım böreği sabah pişiricem streçle sardım buzdolabına koydum mutfağı toparladım evi düzelttim yemeğe fırsatım olmadı

tevafuk55 step olayını okudum dünyamızda ne kadar bencil insanlar var kendi ezikliklerini böyle kapatabileceklerini sanıyolar ağacı hep kendilerine yontuyolar ama istekleri olmayacak Rabbim in takdiri herşeyden büyük şükürler olsun o insanlardan değiliz hocada yuvarlak konuşmuş ona da sinir oldum şikayet konusunda haklısınız

maşallah elde börek açmışsın, eşin sağ selamet gelir sağlıkla huzurla yersiniz inşallah
aklıma evlendiğimin ilk senesi geldi staj için ankara ya gitmişti eşim 2 kere 3 er aylık stajı vardı arada gelirdi sabah erken saate denk gelirdi ben gece boyu uyumaz onu beklerdim :)şimdi seni de uyku tutmazsa ya gerçi çok yorulmuşsun sızar kalırsın :)

Sonuçta onu dolaba koyanda sensin ellerin dert görmesin ben uzun süredir yapmadım iyi aklıma geldi eşim burdayken yapayım bigün
sağ ol gülüm senin de ellerin dert görmesin çok güzel hazırlıklar yapmışsın eşine

Hakikaten çok yoruldum yeter ki eşim mutlu olsun hayatımın en kıymetli misafiri geliyor hazırlık yapmasam olmaz

Tesekkur ederiz kizlar.dun gece surekli oksuruk ve hava vermekle gecti.atesi de bi cikti bi dustu.bende de uyku muyku olmadi tabi.simdi de oyle boyle bi kahvalti yapti.yari baygin cizgi film izliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…