- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.741
Iyiki enişteyi dinlemişsin yoksa tek sabah yemiş olacaktın sarımsak şifa kaynağı afiyet olsunmenüm
sabah 9 :10
1 haşlama yumurta
1 d. t.b. ekmeğiyle yağsız sade tost
domates
3 d. ince macar salam
ara
3 kuru kayısı
akşam
2 kepçe sulu mantı
yanına ayrı 2-3 diş sarımsak
mantı yerine yulaf ezmesi yiyecektim eşim bağırsağım çalışmıyor diyorsun tuhaf şeyler yiyorsun ondan diye kalayladı beni, bu çalıştırır işte diyince iyi dedim yedim
suyu saymadım bu gün 3 lt geçmiştir çok içtim
aa ben de çekirdek çitlemiştim yazmayı unuttum :)))Kızlar menüleriniz şahane sporda yapılmış kim tutar bizi gelsin eksiler gelsin eksiler ben bugün spor yapamadım yoğun bi gündü menü bildirimim
Kahvaltı 07:30
1.5 haşlanmış yumurta, burgu peynir, 3 zeytin, süt
Ara 10:15
Elma
Öğle 12:10
Porsiyon adana kebap, ayran
Ara 16:30
Çay,2 kahve çekirdeği kurabiye, azcık çekirdek
23:00
Süt
Su miktarı sanırım 2 lt oldu
sağol gülüm sarımsakta probiyotikmiş eşim her gün yesene yoğurtla diyor kendide yiyecekmiş :)Iyiki enişteyi dinlemişsin yoksa tek sabah yemiş olacaktın sarımsak şifa kaynağı afiyet olsun
Spora ihtiyac kalmamış bu ne tempolu gün hem 2 misafir hem ev temizliği şahanesin arada mantı bile yapmışsın pilin bitmesi çok normalgüya dışarı çıkacaktım sabah 7 kalktım geri uyumadım evi topladım banyoyu lavaboyu yıkadım süpürge açtım öğleye sadece mutfak kalmıştı bir süpürüp öğlenin bulaşığını kaldıracaktım komşu aradı dün dişçideyken seçmen kağıtları gelmiş onlara bırakmışlar verdi oturup bir de kahve içtik o gitti başka biri aradı geleyim mi diye gel dedim o arada çay koydum yeri süpürdüm tezgahı çamaşır suladım masaya bir iki ikramlık korken geldi :)
sonrada yemek v.s derken akşam oldu zaten benim pilim bitti yürüyüş işi yattı
mantıyı yaptığım zaman 2 kere yemelik yapıyorum buzluktan çıkardım hazıra kondum yani:))Spora ihtiyac kalmamış bu ne tempolu gün hem 2 misafir hem ev temizliği şahanesin arada mantı bile yapmışsın pilin bitmesi çok normal
Sabah eşim gelmiş olacak eve geç geldim kalburabastı yaptım bide nişastalı el açması ıspanaklı börek hazırladım böreği sabah pişiricem streçle sardım buzdolabına koydum mutfağı toparladım evi düzelttim yemeğe fırsatım olmadıaa ben de çekirdek çitlemiştim yazmayı unuttum :)))
akşamı atlamışsın gülüm keşke yeseydi birazcık
Sonuçta onu dolaba koyanda sensin ellerin dert görmesin ben uzun süredir yapmadım iyi aklıma geldi eşim burdayken yapayım bigünmantıyı yaptığım zaman 2 kere yemelik yapıyorum buzluktan çıkardım hazıra kondum yani:))
maşallah elde börek açmışsın, eşin sağ selamet gelir sağlıkla huzurla yersiniz inşallahSabah eşim gelmiş olacak eve geç geldim kalburabastı yaptım bide nişastalı el açması ıspanaklı börek hazırladım böreği sabah pişiricem streçle sardım buzdolabına koydum mutfağı toparladım evi düzelttim yemeğe fırsatım olmadı
sağ ol gülüm senin de ellerin dert görmesin çok güzel hazırlıklar yapmışsın eşineSonuçta onu dolaba koyanda sensin ellerin dert görmesin ben uzun süredir yapmadım iyi aklıma geldi eşim burdayken yapayım bigün
Hakikaten çok yoruldum yeter ki eşim mutlu olsun hayatımın en kıymetli misafiri geliyor hazırlık yapmasam olmazmaşallah elde börek açmışsın, eşin sağ selamet gelir sağlıkla huzurla yersiniz inşallah
aklıma evlendiğimin ilk senesi geldi staj için ankara ya gitmişti eşim 2 kere 3 er aylık stajı vardı arada gelirdi sabah erken saate denk gelirdi ben gece boyu uyumaz onu beklerdim :)şimdi seni de uyku tutmazsa ya gerçi çok yorulmuşsun sızar kalırsın :)
Benden de kocaman bi Amin gitse şu yağlar da korumaya geçsek şahane olacakIcimd3n geçen: yağların erimesini istiyorum, cok amin
canı sağ olasıca kendi de çocuk doğurup büyütmüş niye dikkat etmez biliyor çocuk hemen hastalanır tedbirli davransa ya bu kaç oldu .. kusunca ilaç falan da kalmamıştır midesin de balgam tıkayıp öksürttüyse kusunca atmıştır belki çok geçmiş olsun gülüm
Tesekkur ederiz kizlar.dun gece surekli oksuruk ve hava vermekle gecti.atesi de bi cikti bi dustu.bende de uyku muyku olmadi tabi.simdi de oyle boyle bi kahvalti yapti.yari baygin cizgi film izliyor...tomurcukkk angelina35 ikinizede geçmiş olsun inşallah çocuklar bu geceyi kolay atlatır hava sürekli değişiyor bi sıcak bi soğuk bi rüzgarlı belirsiz tam hastalık havası Rabbim şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?