Haydi Yine Yeniden...

Gunaydin kizlarr guzel bir hafta sonu diliyorum sizlere ... Biz gece boyu uyumadik cok yukseldi atesi halen cok yuksek atesi suan baygin yatiyoo rabbim hasta olan herkese sifa versin insallah ..

Tesekkur ederiz kizlar.dun gece surekli oksuruk ve hava vermekle gecti.atesi de bi cikti bi dustu.bende de uyku muyku olmadi tabi.simdi de oyle boyle bi kahvalti yapti.yari baygin cizgi film izliyor...
Kuzumm yaa sende benim gibi sabahlamissin rabbim sifalarini versin insallah .benimkide kucagimda uc lokma yedi uyudu kaldi yine cok gecmis olsun sizede canim ..

ben de mutfağı alt üst edip ortalığı batırıyorum anca bi çıkamadım şuradan
eşimin kursu yarın son allahın izniyle bitiyor, önümüz deki hafta sonu daha rahat olurum sabah erken kalkmam gerekmez
öğle yemeği derdim olmaz :))

Valla canim biz halen atesle cebellesiyoruz 40 gorduk bugun dus aldirdim ciplak yatirdim her yerine soguk bezler koydum yok tam 39. 6 oluyo hop yine cikiyor az once biraz dustu cani cilek istiyomus aldik biraz iyi gibi ama bu geceyide atlataydik bi

Ah yavrum kiyamam yaa ates en zor sey.bu geceden sonra dusmeye baslar insallah.bizimki biraz daha iyi oldu.uyuyo simdi dinlenmek istiyo galiba

Sabah 9 30
1 simit
1 kk beyaz 1 kk kasar peynir
1 tk krem peynir,biraz tel peyniri
1 tk cikolata
3 yesil zeytin 2 dilim sucuk

Ara 14
250 ml kefir
3 adt ceviz

Aksam 16.30
Ince lavasta tavuk durum
1 sise ayran biraz kornison tursu

Saat 18
1 fincan sade turk kahvesi
1 kare bitter cik.

Su 3 litre

Sabah 10 00
Bir dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc zeytin
Bir ck tereyag
Biraz tulum peynir
Uc dilim sucuk
Bir lokma menemen
Sekersiz cay
Ara 16 00
Bes badem
Aksam
Bir kepce corba
Iki kasik buulgur pilavi
Bes parca tavuk kanat
Su 1.5 oldu
Spor yok
Menun gayet iyi canim su da cogalir daha zaten

Canim ben de size soracaktim ya ben sanirim idrar yolu enfeksiyonu oldum ve wc de acayip yaniyor ve hemen gitmem gerekiyir. Cok sik geliyor ne yapmam lazim. Bitkisel bir caresi var mi

Canlarim dun cok guzel bir menu verdim ve dun sabah tartıda eksi görmüştüm amaa bu sabah enfeksiyon danmi bilmiyorum arti gordum moralim bozuldu bugun hic dikkat etmedim sabah 3 4 tane pisi yedim ogleden sonra arkadaslar geldi kisir yedim kek yedim
Yarin da dedenin buyuk mevlidini yapacaklarmis koye gidecez yine..

Canim donem donem bi gecis sureci yasiyoruz hepimiz.senin de oyle oldu bu hafta.yarini da atlat artik pazartesi gunu bomba gibi baslarsin.
Enfelksiyon icin bol bol su icmen gerekiyor.yanlis bilmiyorsam maydanoz kuru iyi geliyor ama detay bilmiyorum duydum sadece.bakalim kizlar ne onerecek

Canim ben de size soracaktim ya ben sanirim idrar yolu enfeksiyonu oldum ve wc de acayip yaniyor ve hemen gitmem gerekiyir. Cok sik geliyor ne yapmam lazim. Bitkisel bir caresi var mi
Canim brokoliyi hasla suyu ic acayip ise yariyor bende bi ara cok kotuydum ibrahim saracoglunun tavsiyesidir birde maydanoz kaynat ic ve yesil cay
Sen sistit olmussun canim hemen dediklerimi ic gecer ilaca bile gerek kalmaz cok gecmis olsun ..

Canim sistit sislik ve odeme neden oluyo tam idrar yapamadigin icin ondan arti cikmissindir hic moral bozma pazartesi toparlanirsin mevludde ya pide ayran olur yada tavuk pilav ayran olur zararli seyler degil olculu olunduktan sonra bosa canini sikmissin

Aynen dedigin gibi oldu cok uykusuz kaldim aksam uzeri bogazim agridi elim kolum tutmuyo off birde ates dusseydi tam dusuyo tekrar yukseliyo bu kez cok agir geciyo bu geceyide hayirlisi ile bi atlatsaydik ama ben bittim uykum var uyuyamiyorum

Aynen dedigin gibi oldu cok uykusuz kaldim aksam uzeri bogazim agridi elim kolum tutmuyo off birde ates dusseydi tam dusuyo tekrar yukseliyo bu kez cok agir geciyo bu geceyide hayirlisi ile bi atlatsaydik ama ben bittim uykum var uyuyamiyorum
İste bunu diyorum canım sende hasta olsan ne evladına ne kendine faydan olur aman dikkat. Yarın pekmez falan ye ki enerjin artsın canım. Umarım bu gece ates siz geçer canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…