Haydi Yine Yeniden...

Ay zaten varya eğer pide varsa hayatta yemeyecem ama keskekli nohut yahnili pilavlı olacak ama çok dikkat edecem inşallah..

Sorma canım pespese oldu her şey günler mevlid ler derken insanların zayıfsın falan demeleri de hem hoşuma gidiyor hem şımartıyor sanırım maydanoz ise yarıyormuş yapacam bakalım
Canim brokoliyi hasla suyu ic acayip ise yariyor bende bi ara cok kotuydum ibrahim saracoglunun tavsiyesidir birde maydanoz kaynat ic ve yesil cay
Sen sistit olmussun canim hemen dediklerimi ic gecer ilaca bile gerek kalmaz cok gecmis olsun ..
Çok sağol canım brokoli severim zaten suyunda artık içecem. netten araştırdım kızılcık suyu da iyi geliyormuş çok sağol canım yardımın için:)

allah yardımcınız olsun gündüz gözüne 40 ı buluyorsa ateşi gece direnç düşünce allah korusun acillik olmazsınız inşallah
yavrum yaa sadece çilek mi yedi dün de 4 kaşık çorbayla duruyordu ateşten iştahta kalmaz hali olmaz kuzumun

Sabah 10 00
Bir dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc zeytin
Bir ck tereyag
Biraz tulum peynir
Uc dilim sucuk
Bir lokma menemen
Sekersiz cay
Ara 16 00
Bes badem
Aksam
Bir kepce corba
Iki kasik buulgur pilavi
Bes parca tavuk kanat
Su 1.5 oldu
Spor yok
menü güzel de gülüm sen de kendine dikkat et pekmezini sabahları al ağzına bir kaşık sen de geri hastalanma sakın, yorgunluk uykusuzluk direncini düşürmesin, daha enerji verici şeyler ye bu ara

erken yemişsin akşamı o yüzden hiç gözüme batmadı gayet güzel dozunda olmuş bence menün afiyet olsun

Canim ben de size soracaktim ya ben sanirim idrar yolu enfeksiyonu oldum ve wc de acayip yaniyor ve hemen gitmem gerekiyir. Cok sik geliyor ne yapmam lazim. Bitkisel bir caresi var mi
geçmiş olsun gülüm .benim aklıma gelen bol su içip maydanoz yemek hatta limonlu maydanoz daha iyi olur
bildiğim kadarıyla bol su mesaneyi sık boşaltıp bakterilerin atılmasını hızlandırdığı için arttırmak gerekiyor
sen en kısa zaman da doktora git uzun süren mesane iltihabı beli bile etkiliyor çok ağrı yapıyor

olan olmuş yarın da mevlütte mecbur yersin suyu arttırmaya bak sen, hafta içi de telaffi edersin artık ne yapıcan yarın hem koşturup yorulup hem de ben tek ayran içeyim salata yiyeyim diyemezsin enerji lazım olacak sana

gelelim benim menüme :)
sabah
bol su :)

öğle 12 :30
1 d. patatesli kaşarlı biberli sucuklu yumurta
domates salatalık
1 t. k. nutella
2 d. t.b. ekmeği

akşam 19 :00
yarım+çeyrek lahmacun
2 kase bol sarımsaklı cacık
marul maydanoz

23:30
5 çiğ fındık
2 kuru kayısı

yatmadan 1 bardak kefir içicem
su 2.5 lt
spor 20 dk tempolu yürüyüş(soğuktu üşüdüm az oldu)

ütü yapıyordum yoruldum ara vereyim dedim kk ye geldim
sabahın bir körün de uyandım tuhaf tuhaf rüyalar gördüm uzun zamandır rüya görmüyordum, üşümüşüm bir de,sıkışmışım da:)) battaniye aldım içeriden onu da örttüm geri yattım 9 buçukta kalktım geri :))
sonrası sürekli bir koşturma haliydi, yarına az iş kalsın diye 2 kere ç mak. çalıştırdım kurumuş çoğu ütüleyeyim dedim şimdi de çok uykum geldi, bırakıp yatasım var yoğurt mayalamıştım hala soğumamış onu bekliyorum yoksa hemen uyurdum ütü de kalsaydı sanki

sabah aklıma esti tartılayım dedim gözüm yerinden fırladı neredeyse rakamı görünce, karnım midem hepsi yarım dünya olmuş şişten, 4 gün süren wc ye gidememe sonra tekrar 3 gün daha olunca acayip şiştim dünkü yediğim sarımsak mantı işe yaradı biraz, yine çok artı çıkarım moralim bozulur diye çarşambaya kadar tartılmıycam bir daha, o zaman kadar yoğurt sarımsak kefiri eksik etmiycem inşallah

Saol canim yine gece uykusuz gecti gece firladi ates tekrar dusurdum tekrar cikti simdi biraz dustu gibi ama 37 38 geziniyo ates bakalim aksam dort kasik pilavla uc parca tavuk yedi yine protein aldi bakalim biraz kahvalti yapabilirse dahada iyi olacaktir insallah ..

Guzel menu canim kefir ve sarimsakli yogurt kabizligina iyi gelecek afiyet olsun ..

Moralini bozuyorsa tartilma canim kabizlik zor valla utu benimde bi dunya oglum bi iyilesse olmazsa yaparim ara ara napiyim

Gunaydin kizlarrr yorucu bir gece daha atlattik sabaha kadar mizirdadi ates zaten duse cika yordu cocugu ..ben ben ise oyle yorgunumki odem olmusum iki gece uyumadik sismis bacaklar sporda yapamadim haliyle bugun bi bosluk bulsamda yapsam sporumu

Slm kızlar güzel dilekleriniz için teşekkürler hastalarımıza Rabbim şifa versin eşimin Çanakkalede dedesi var 84 yaşında dün sol tarafına felç geçirmiş bizde
Şimdi hastaneye gidiyoruz eşimle benim çocukları sayıklıyomuş moral olsun diye gidiyoruz bi yarım saat görüp tekrar Tekirdağ a döneceğiz çok iyi bir insan kimseden bişey istemez bu devirde böyle temiz insan azdır

Cok gecmis olsun canim yaslilarin duasini almak cok guzeldir gider gelirsiniz hem cocuklarada bi degisiklik olur ..

inşallah tam iyileşir geceyi rahat geçirirsiniz
gülüm yanlış anlama da acaba eşine mi söylesen o konuşsun annesiyle iyice uyarsın çocuğa daha çok dikkat etsin diye
Soyledim canim zaten esime.o gerekeni soyledi annesine ilk hadtalandigi gun bende soyledim bi daha disari cikarirken ve uyaninca cocugun sirtina birseyler giydir dedim.bakalim ne kadar aklinda kalacak

Menun guzel olmus.artiyi da kafana takma kurtulursun cabuk.su miktarin cok iyi kefir de iyi gelecektir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…