- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.801
Yorgunsun canim bosver bugun de sporu.cocuk toparlansin biraz sende baslarsin hafta basi.okula gonderecek misin yarinGunaydin kizlarrr yorucu bir gece daha atlattik sabaha kadar mizirdadi ates zaten duse cika yordu cocugu ..ben ben ise oyle yorgunumki odem olmusum iki gece uyumadik sismis bacaklar sporda yapamadim haliyle bugun bi bosluk bulsamda yapsam sporumu
Gecmis olsun canim Rabbim sifa versin dedenize.hayirli yolculuklarSlm kızlar güzel dilekleriniz için teşekkürler hastalarımıza Rabbim şifa versin eşimin Çanakkalede dedesi var 84 yaşında dün sol tarafına felç geçirmiş bizde
Şimdi hastaneye gidiyoruz eşimle benim çocukları sayıklıyomuş moral olsun diye gidiyoruz bi yarım saat görüp tekrar Tekirdağ a döneceğiz çok iyi bir insan kimseden bişey istemez bu devirde böyle temiz insan azdır
Bu durum da zor gibi az once yine 39 oldu atesi ve ac geziyor bu gidisle hastanede serum takacaklar sabah ne guzel dusmustu atesi keyfide yerindeydi patates kizartik yesin diye bildircin yumurtasi cok sever pisirdik yok yarim yumurta iki parca sosis iki parca salatalikla duruyo corba yaptim simdi birazdan onu icircem insallah icerYorgunsun canim bosver bugun de sporu.cocuk toparlansin biraz sende baslarsin hafta basi.okula gonderecek misin yarin
Insallah icer corba toparlar canim.bende tavuk suyuna corba yaptim icine tavuk didikledim insallah benimki de yer.bugun istahsiz cunku.Bu durum da zor gibi az once yine 39 oldu atesi ve ac geziyor bu gidisle hastanede serum takacaklar sabah ne guzel dusmustu atesi keyfide yerindeydi patates kizartik yesin diye bildircin yumurtasi cok sever pisirdik yok yarim yumurta iki parca sosis iki parca salatalikla duruyo corba yaptim simdi birazdan onu icircem insallah icer
Bu durum da zor gibi az once yine 39 oldu atesi ve ac geziyor bu gidisle hastanede serum takacaklar sabah ne guzel dusmustu atesi keyfide yerindeydi patates kizartik yesin diye bildircin yumurtasi cok sever pisirdik yok yarim yumurta iki parca sosis iki parca salatalikla duruyo corba yaptim simdi birazdan onu icircem insallah icer
Kıyamam bu kuzulara çabucak iyileşsinlerInsallah icer corba toparlar canim.bende tavuk suyuna corba yaptim icine tavuk didikledim insallah benimki de yer.bugun istahsiz cunku.
Yemiyor yemiyor yemiyorr hic birsey yemiyorr ne yaptimsa yediremedimInsallah icer corba toparlar canim.bende tavuk suyuna corba yaptim icine tavuk didikledim insallah benimki de yer.bugun istahsiz cunku.
Benimkide yemedi canim.ablama geldik orda biraz meyve cok az da cerez yedi o kadar.yemek namina bisey yok yineYemiyor yemiyor yemiyorr hic birsey yemiyorr ne yaptimsa yediremediminsallah seninki yemistir canim valla bendede pil bitti cok yoruldum gercekten
Menun guzel dikkat ederek goturmussun gunu.2.5 saat yurumek hic de az degil.tatliyi telafi etmistir bencemenüm
sabah
eşler kursta olunca hanımlar da kafeteryada kahvaltıya gitmişler arkadaş ben aradığın da uyuyordum 11 e doğru gittim
12 ye doğru
1 ayran maden suyu limon karıştırdım içtim kahvaltı yapmadım
saat 1 :30 da
2 haşlama yumurta
3 çeri domates
ezine peyniri
4 yeşil3 siyah zeytin
yarım portakal
1 d. sarı b. ekmeği
biraz çiğ fındıkla badem yedim
akşam 18 :30
1 büyük tabak erik ekşili ayranlı üzüm yapraklı köfte yedim (bulgurdan üzeri bol sağan salçalı malatya yemeği)
1 tane de havuç tatlısı yedim ceviz büyüklüğün de
su şimdilik 2.5 lt
spor yok
alışverişte 2.5 saat dolandık yürüyüş sayılmaz ama çok yordu
Galiba dr yolu gozuktu yinetomurcuk angelina sizin çocuklar hala hastaymış canlar yemekte yemiyorlarmış 2 buçuk gün oldu ne olacak bu çocukların hali, çok üzülüyorum uzun süren ateş iştahsızlık olunca insanın elinden de bir şey gelmiyor, bu gece de geçmezse size doktor yolu göründü demektir inşallah iyileşirler aslan gibi yer içerler toparlanırlar
Ah canım kıyamam ikinize de ya.perişan oldunuz kaç gündür.nasıl bir enfeksiyonmuş bu böyle bırakmadı çocuğun yakasını.dediğin gibi doktor yolu görünüyor size.Rabbim şifa versin bir an önce canımGunaydin kizlarr yine uykusuz bir gecebu ates deli edecek beni dun aksam tam atesi düştü "Anne misss gibi yaprak sarma koktu cok canim istedi "dedi bizde hemen telefonlara sarildik allahtan babaannemizde varmis pisirmis cok olunca buzluga koymus kosa kosa gitti esim getirdi isittim dort tane yedi biraz antep fistigi yedi uc bes kasik corba icti hah dedim iyi oluyo .. yatirdim aksam guzelce saat 2 bir ciglik nasil firladim yataktan baktim yine 39 u gecmis yatalida bir saat olmustu su icirdim ilac verdim soydum bekledim ates dussun gozler gidiyo ayakta duramiyorum sonrada uc posta kiyafet degistirdik ben pertt ben yok ben ruh simdi oturduk cizgi flim izliyoruz bende uyukluyorum yaninda ama uyumak ne mumkun
Sorma canim mohvolduk ikimizdeAh canım kıyamam ikinize de ya.perişan oldunuz kaç gündür.nasıl bir enfeksiyonmuş bu böyle bırakmadı çocuğun yakasını.dediğin gibi doktor yolu görünüyor size.Rabbim şifa versin bir an önce canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?