Haydi Yine Yeniden...

Gunaydin kizlarrr yorucu bir gece daha atlattik sabaha kadar mizirdadi ates zaten duse cika yordu cocugu ..ben ben ise oyle yorgunumki odem olmusum iki gece uyumadik sismis bacaklar sporda yapamadim haliyle bugun bi bosluk bulsamda yapsam sporumu
Yorgunsun canim bosver bugun de sporu.cocuk toparlansin biraz sende baslarsin hafta basi.okula gonderecek misin yarin

Gecmis olsun canim Rabbim sifa versin dedenize.hayirli yolculuklar

Yorgunsun canim bosver bugun de sporu.cocuk toparlansin biraz sende baslarsin hafta basi.okula gonderecek misin yarin
Bu durum da zor gibi az once yine 39 oldu atesi ve ac geziyor bu gidisle hastanede serum takacaklar sabah ne guzel dusmustu atesi keyfide yerindeydi patates kizartik yesin diye bildircin yumurtasi cok sever pisirdik yok yarim yumurta iki parca sosis iki parca salatalikla duruyo corba yaptim simdi birazdan onu icircem insallah icer

Insallah icer corba toparlar canim.bende tavuk suyuna corba yaptim icine tavuk didikledim insallah benimki de yer.bugun istahsiz cunku.

Insallah icer corba toparlar canim.bende tavuk suyuna corba yaptim icine tavuk didikledim insallah benimki de yer.bugun istahsiz cunku.
Kıyamam bu kuzulara çabucak iyileşsinler
Inşallah bizde feribottayız dönüyoruz Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Yemiyor yemiyor yemiyorr hic birsey yemiyorr ne yaptimsa yediremedim insallah seninki yemistir canim valla bendede pil bitti cok yoruldum gercekten

selam kızlar yaşasııın internet gelmişşşşş:)))
sabah bi açtım pc yi bağlantı yok modemi açtım kapadım pc yi açtım kapadım yok dışarı çıktım geldim yine yok, ikindi alışverişe gittik geldik yinee yokk yemekten sonra yattım uyudum beni 9 da kaldırın dedim eşim kaldırdı çay suyu koydum içeri gittim oturdum tv açtım(hiç yapmadığım bir şey ) eşim namazını kılıp geldi internet var geldi dedi ben hemen fırladım kanepeden, netin olmaması ne kadar kötü sıkıcı bir durum

tomurcuk angelina sizin çocuklar hala hastaymış canlar yemekte yemiyorlarmış 2 buçuk gün oldu ne olacak bu çocukların hali, çok üzülüyorum uzun süren ateş iştahsızlık olunca insanın elinden de bir şey gelmiyor, bu gece de geçmezse size doktor yolu göründü demektir inşallah iyileşirler aslan gibi yer içerler toparlanırlar

melrin geçmiş olsun gülüm dedeniz felç geçirmiş allah yardımcısı olsunsizden de razı olsun gidip ziyaret edip gönlün almışsınız

menüm
sabah
eşler kursta olunca hanımlar da kafeteryada kahvaltıya gitmişler arkadaş ben aradığın da uyuyordum 11 e doğru gittim
12 ye doğru
1 ayran maden suyu limon karıştırdım içtim kahvaltı yapmadım

saat 1 :30 da
2 haşlama yumurta
3 çeri domates
ezine peyniri
4 yeşil3 siyah zeytin
yarım portakal
1 d. sarı b. ekmeği
biraz çiğ fındıkla badem yedim

akşam 18 :30
1 büyük tabak erik ekşili ayranlı üzüm yapraklı köfte yedim (bulgurdan üzeri bol sağan salçalı malatya yemeği)
1 tane de havuç tatlısı yedim ceviz büyüklüğün de

su şimdilik 2.5 lt
spor yok
alışverişte 2.5 saat dolandık yürüyüş sayılmaz ama çok yordu

Sabah 10
5 dilim sucuklu yumurta
1 kk suzme 1 kk beyaz 1 kk tulum peynir
2 yesil 1 siyah zeytin
1 ck visne receli
1 dlm tam bugday ekmegi

Ara 14
1 fincan sade nescafe
1 dlm bitter

Ogleden sonra 16
1 kase kadar firinda patates
3 lokma tavuk
1 kucuk kase yogurt

Aksam 18
1 tabak tavuk suyuna sehriye corbasi

Ablamda 19.30
1 dilim yaspasta
1 kucuk kase karisik cerez
1 adet sade gofret
Yegenimin dogum gunuydu hafta ici.hafta sonuna erteledik.bugune ozel kacamagim oldu..

Su 3 litre.

Menun guzel dikkat ederek goturmussun gunu.2.5 saat yurumek hic de az degil.tatliyi telafi etmistir bence

Selam fıstıklar ben Pert durumdayım
Köyde çok yoruldum bir yandan enfeksiyon wc ye git gel.... hala devam ediyor maalesef.. sisligim de aştı kendini..
M Melrin canım ne büyük bir sevap kazanmisisniz Rabbim dedeye şifa versin canım..

Galiba dr yolu gozuktu yine

Gunaydin kizlarr yine uykusuz bir gece bu ates deli edecek beni dun aksam tam atesi düştü "Anne misss gibi yaprak sarma koktu cok canim istedi "dedi bizde hemen telefonlara sarildik allahtan babaannemizde varmis pisirmis cok olunca buzluga koymus kosa kosa gitti esim getirdi isittim dort tane yedi biraz antep fistigi yedi uc bes kasik corba icti hah dedim iyi oluyo .. yatirdim aksam guzelce saat 2 bir ciglik nasil firladim yataktan baktim yine 39 u gecmis yatalida bir saat olmustu su icirdim ilac verdim soydum bekledim ates dussun gozler gidiyo ayakta duramiyorum sonrada uc posta kiyafet degistirdik ben pertt ben yok ben ruh simdi oturduk cizgi flim izliyoruz bende uyukluyorum yaninda ama uyumak ne mumkun

Ah canım kıyamam ikinize de ya.perişan oldunuz kaç gündür.nasıl bir enfeksiyonmuş bu böyle bırakmadı çocuğun yakasını.dediğin gibi doktor yolu görünüyor size.Rabbim şifa versin bir an önce canım

Az once geldim dr oglumun bademcikler cok kotu olmus malesef beta ates o yuzden dusmuyormus mecburen penisilin basladilar bir kac gun daha surer dedi ates eklemleri cok agriyodu yavrumun kizariklik sislik falan oldumu dedi dr yok dedik sadece agrisi vardi dedik .hemen ilaca baslamak gerekiyo dedi meger beta dilde hemen belli oluyormus bende susuzluktan oyle beyaz beyaz oldu sandim neyse ilaca basladik ates halen var dua edin kizlar cabuk iyi olsun oglusum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…