- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.821
allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin yeğenine, yakının doğum günüyle başkasının ki bir olmuyor yine de çok iyi ölçülü yemişsin afiyet olsunSabah 10
5 dilim sucuklu yumurta
1 kk suzme 1 kk beyaz 1 kk tulum peynir
2 yesil 1 siyah zeytin
1 ck visne receli
1 dlm tam bugday ekmegi
Ara 14
1 fincan sade nescafe
1 dlm bitter
Ogleden sonra 16
1 kase kadar firinda patates
3 lokma tavuk
1 kucuk kase yogurt
Aksam 18
1 tabak tavuk suyuna sehriye corbasi
Ablamda 19.30
1 dilim yaspasta
1 kucuk kase karisik cerez
1 adet sade gofret
Yegenimin dogum gunuydu hafta ici.hafta sonuna erteledik.bugune ozel kacamagim oldu..
Su 3 litre.
doktora gittin mi gülüm bir de yorgunluk iyice güçsüz düşmüşsündür bu gün nasılsınSelam fıstıklar ben Pert durumdayım
Köyde çok yoruldum bir yandan enfeksiyon wc ye git gel.... hala devam ediyor maalesef.. sisligim de aştı kendini..
@Melrin canım ne büyük bir sevap kazanmisisniz Rabbim dedeye şifa versin canım..
ben de yaprak sarmasını görünce hah iyileşiyor kerata dedim sonrasını okuyunca senin halini görür gibi oldum allah yardımcın olsunGunaydin kizlarr yine uykusuz bir gecebu ates deli edecek beni dun aksam tam atesi düştü "Anne misss gibi yaprak sarma koktu cok canim istedi "dedi bizde hemen telefonlara sarildik allahtan babaannemizde varmis pisirmis cok olunca buzluga koymus kosa kosa gitti esim getirdi isittim dort tane yedi biraz antep fistigi yedi uc bes kasik corba icti hah dedim iyi oluyo .. yatirdim aksam guzelce saat 2 bir ciglik nasil firladim yataktan baktim yine 39 u gecmis yatalida bir saat olmustu su icirdim ilac verdim soydum bekledim ates dussun gozler gidiyo ayakta duramiyorum sonrada uc posta kiyafet degistirdik ben pertt ben yok ben ruh simdi oturduk cizgi flim izliyoruz bende uyukluyorum yaninda ama uyumak ne mumkun
gitmişsiniz doktora , penisilin de çok ağır olur çok acıtır yeri ben de çocukken çok olmuştum iyi bilirim inşallahhh çok çabuk toparlar doktorun dediği gibi bir kaç gün daha sürmez ateşiAz once geldim dr oglumun bademcikler cok kotu olmus malesef beta ates o yuzden dusmuyormus mecburen penisilin basladilar bir kac gun daha surer dedi ates eklemleri cok agriyodu yavrumun kizariklik sislik falan oldumu dedi dr yok dedik sadece agrisi vardi dedik .hemen ilaca baslamak gerekiyo dedi meger beta dilde hemen belli oluyormus bende susuzluktan oyle beyaz beyaz oldu sandimneyse ilaca basladik ates halen var dua edin kizlar cabuk iyi olsun oglusum ...
İnşallah çabucak fayda eder penisilin canım.dualarım sizinleAz once geldim dr oglumun bademcikler cok kotu olmus malesef beta ates o yuzden dusmuyormus mecburen penisilin basladilar bir kac gun daha surer dedi ates eklemleri cok agriyodu yavrumun kizariklik sislik falan oldumu dedi dr yok dedik sadece agrisi vardi dedik .hemen ilaca baslamak gerekiyo dedi meger beta dilde hemen belli oluyormus bende susuzluktan oyle beyaz beyaz oldu sandimneyse ilaca basladik ates halen var dua edin kizlar cabuk iyi olsun oglusum ...
Canim penisilin surup seklinde verdi igneye cesaret edemedim zaten babaannelerinin penisilin alerjisi var benim oglanda alerjik aman dedim kalsin ilaci icince sizdirdi ama halen atesi var normalmis canim beta cok ates yapiyormusgitmişsiniz doktora , penisilin de çok ağır olur çok acıtır yeri ben de çocukken çok olmuştum iyi bilirim inşallahhh çok çabuk toparlar doktorun dediği gibi bir kaç gün daha sürmez ateşi
Insallah canim valla o da bende perisan olduk nasi biseyse ilaca ragmen ates dusmezmi yok 37 .8 oluyo hopp tekrar 39 lara cikiyo ..Allah ragzi olsun canim iyiki varsin ..İnşallah çabucak fayda eder penisilin canım.dualarım sizinle
menün gayet iyi bol enerji güç olsun afiyet olsunSabah 10 30
Iki dilim ekmek
Uc tane yarim sosis
Dort kup kasar
Bir ck tereyag
Biraz tulum peynir
Sekersiz cay
Oglen 15 00
Kucuk bir tabak ispanak
Kucuk kase ile yogurt
Ara 16 00
Yedi badem
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Tavuk kalca firinda
Iki parca firin patates
Bir cin biber
Bol yesil salata
Ceyrek bardak salgam
Su 2 litre oldu
Spor daha yapmadim yaparsam yazarim
Canım ilaclara başlamışsınız inşallah etki eder çabucak 3 günlük ateş büyük insanı bile yıpratır ki oglusu düşünemiyorum. Sende harap oldun bence yarın daha iyi olacak canım. Dualarım sizinle..Az once geldim dr oglumun bademcikler cok kotu olmus malesef beta ates o yuzden dusmuyormus mecburen penisilin basladilar bir kac gun daha surer dedi ates eklemleri cok agriyodu yavrumun kizariklik sislik falan oldumu dedi dr yok dedik sadece agrisi vardi dedik .hemen ilaca baslamak gerekiyo dedi meger beta dilde hemen belli oluyormus bende susuzluktan oyle beyaz beyaz oldu sandimneyse ilaca basladik ates halen var dua edin kizlar cabuk iyi olsun oglusum ...
Sorma canım bugün okul sonrası oğlumla iki saat uyumuşum.. bugun yaparken ki sancı biraz azaldı ama sık idrara çıkma ve maalesef yapamama devam ediyordoktora gittin mi gülüm bir de yorgunluk iyice güçsüz düşmüşsündür bu gün nasılsın
Menun guzel canim kol calismissin bugun spor adina zaten ne yaparsak kar gercekten afiyet olsun ..sabah 10 :30
zeytin yağıyla pastırmalı yumurta(2 yumurtayla üzerine 2 dilim kaşar)
1 d. sarı b. ekmeği + 1 lokma bazlamaya z. yağı d. vitamini
15 :30(misafirim vardı)
karışık çerez (antep fıstığı çiğ badem fındık)
1 d. çiğ elma muzla sütlü tatlı gibi birşey komşum getirmişti
akşam 18:00
5 y.k. dün akşam ki yoğurtlu köfte
yarım karnıyarık
2 lokma bazlama
su şimdilik 2. lt
spor
15 dk yarım kiloluk ağırlıkla kol hareketleri
Benim oglus daha iyi canim .bugun de pek oksurmemis.ates de yok gibi sukur toparliyor.pekmeze baslayinca hemen fayda etti.darisi angelinanin oglunun basina insallahtomurcukkk senin oğluş nasıl oldu canım
Canim cocuklarr ates konusunda cok direncli oluyor ama buyuk insan da oyle olmuyo ciddi uykusuzluk cekiyorum insallah bu gece rahatca uyuruz ...Canım ilaclara başlamışsınız inşallah etki eder çabucak 3 günlük ateş büyük insanı bile yıpratır ki oglusu düşünemiyorum. Sende harap oldun bence yarın daha iyi olacak canım. Dualarım sizinle..
Sorma canım bugün okul sonrası oğlumla iki saat uyumuşum.. bugun yaparken ki sancı biraz azaldı ama sık idrara çıkma ve maalesef yapamama devam ediyorped kullanmaya başladım çünkü resmen tutamıyorum kızımın geçen yıl olmuştu kaçırıyor diye kızıyordum ara ara. şimdi onu daha iyi anlıyorum
Ohh cok sukur istahsiz diyordun canim yemismi biseyler ..pekmez zaten super bisey hemen rahatlatiyor ..benim oglumun atesi dustu gece cikmazsa insallah.. biraz tavuk yedi birazda corba icti bunada sukur gercekten gunlerdir lokma girmedi agzina yavrumun ...Benim oglus daha iyi canim .bugun de pek oksurmemis.ates de yok gibi sukur toparliyor.pekmeze baslayinca hemen fayda etti.darisi angelinanin oglunun basina insallah
Diger gunler kadar olmasa da kahvaltisini guzel yapmis bugun.aksam da yarim tabak corba icti.eh iste buna sukur.cok israr edemiyorum cunku hasta olunca istahlari gidiyo cocuklar napsin.Ohh cok sukur istahsiz diyordun canim yemismi biseyler ..pekmez zaten super bisey hemen rahatlatiyor ..benim oglumun atesi dustu gece cikmazsa insallah.. biraz tavuk yedi birazda corba icti bunada sukur gercekten gunlerdir lokma girmedi agzina yavrumun ...
Menun gayet iyi canim.bence bugun de spor yapma dinlen.yarina sende toparlarsin biraz baslarsin sporuna.kendini yorma canim hasta olursun Allah muhafazaSabah 10 30
Iki dilim ekmek
Uc tane yarim sosis
Dort kup kasar
Bir ck tereyag
Biraz tulum peynir
Sekersiz cay
Oglen 15 00
Kucuk bir tabak ispanak
Kucuk kase ile yogurt
Ara 16 00
Yedi badem
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Tavuk kalca firinda
Iki parca firin patates
Bir cin biber
Bol yesil salata
Ceyrek bardak salgam
Su 2 litre oldu
Spor daha yapmadim yaparsam yazarim
Guzel dengeli bi menu olmus.kol bende calismak istiyorum artik sanki biraz sallaniyorlar gibi duruyor gozume batmaya basladisabah 10 :30
zeytin yağıyla pastırmalı yumurta(2 yumurtayla üzerine 2 dilim kaşar)
1 d. sarı b. ekmeği + 1 lokma bazlamaya z. yağı d. vitamini
15 :30(misafirim vardı)
karışık çerez (antep fıstığı çiğ badem fındık)
1 d. çiğ elma muzla sütlü tatlı gibi birşey komşum getirmişti
akşam 18:00
5 y.k. dün akşam ki yoğurtlu köfte
yarım karnıyarık
2 lokma bazlama
su şimdilik 2. lt
spor
15 dk yarım kiloluk ağırlıkla kol hareketleri
Canim idrar enfeksiyonu icin şaseler var paketlerin icinde.onu 1 bardak suya koyup yatmadan once iciyorsun.sabaha kadar temizledigini temizliyor iltihabin.ama receteli satiliyor bildigim kadariyla.aile hekimine yazdirabilirsin bi danis istersenCanım ilaclara başlamışsınız inşallah etki eder çabucak 3 günlük ateş büyük insanı bile yıpratır ki oglusu düşünemiyorum. Sende harap oldun bence yarın daha iyi olacak canım. Dualarım sizinle..
Sorma canım bugün okul sonrası oğlumla iki saat uyumuşum.. bugun yaparken ki sancı biraz azaldı ama sık idrara çıkma ve maalesef yapamama devam ediyorped kullanmaya başladım çünkü resmen tutamıyorum kızımın geçen yıl olmuştu kaçırıyor diye kızıyordum ara ara. şimdi onu daha iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?