Haydi Yine Yeniden...

allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin yeğenine, yakının doğum günüyle başkasının ki bir olmuyor yine de çok iyi ölçülü yemişsin afiyet olsun

doktora gittin mi gülüm bir de yorgunluk iyice güçsüz düşmüşsündür bu gün nasılsın

ben de yaprak sarmasını görünce hah iyileşiyor kerata dedim sonrasını okuyunca senin halini görür gibi oldum allah yardımcın olsun
gülüm bir iki günlük ateş neyse de bu çocuğun 3 günden fazladır ateşi var normal değil bence bu kadar uzun sürmesi doktora götürünce sorsan mı bi bu kadar uzun ateş normal mi değil mi neden uzun sürüyor

gitmişsiniz doktora , penisilin de çok ağır olur çok acıtır yeri ben de çocukken çok olmuştum iyi bilirim inşallahhh çok çabuk toparlar doktorun dediği gibi bir kaç gün daha sürmez ateşi

İnşallah çabucak fayda eder penisilin canım.dualarım sizinle

gitmişsiniz doktora , penisilin de çok ağır olur çok acıtır yeri ben de çocukken çok olmuştum iyi bilirim inşallahhh çok çabuk toparlar doktorun dediği gibi bir kaç gün daha sürmez ateşi
Canim penisilin surup seklinde verdi igneye cesaret edemedim zaten babaannelerinin penisilin alerjisi var benim oglanda alerjik aman dedim kalsin ilaci icince sizdirdi ama halen atesi var normalmis canim beta cok ates yapiyormus insallah bundan sonra iyi olur saol canim ..

Sabah 10 30
Iki dilim ekmek
Uc tane yarim sosis
Dort kup kasar
Bir ck tereyag
Biraz tulum peynir
Sekersiz cay
Oglen 15 00
Kucuk bir tabak ispanak
Kucuk kase ile yogurt
Ara 16 00
Yedi badem
Aksam 18 00
Bir kepce corba
Tavuk kalca firinda
Iki parca firin patates
Bir cin biber
Bol yesil salata
Ceyrek bardak salgam
Su 2 litre oldu
Spor daha yapmadim yaparsam yazarim

menün gayet iyi bol enerji güç olsun afiyet olsun

sabah 10 :30
zeytin yağıyla pastırmalı yumurta(2 yumurtayla üzerine 2 dilim kaşar)
1 d. sarı b. ekmeği + 1 lokma bazlamaya z. yağı d. vitamini

15 :30(misafirim vardı)
karışık çerez (antep fıstığı çiğ badem fındık)
1 d. çiğ elma muzla sütlü tatlı gibi birşey komşum getirmişti

akşam 18:00
5 y.k. dün akşam ki yoğurtlu köfte
yarım karnıyarık
2 lokma bazlama

su şimdilik 2. lt
spor
15 dk yarım kiloluk ağırlıkla kol hareketleri

Canım ilaclara başlamışsınız inşallah etki eder çabucak 3 günlük ateş büyük insanı bile yıpratır ki oglusu düşünemiyorum. Sende harap oldun bence yarın daha iyi olacak canım. Dualarım sizinle..
doktora gittin mi gülüm bir de yorgunluk iyice güçsüz düşmüşsündür bu gün nasılsın
Sorma canım bugün okul sonrası oğlumla iki saat uyumuşum.. bugun yaparken ki sancı biraz azaldı ama sık idrara çıkma ve maalesef yapamama devam ediyor ped kullanmaya başladım çünkü resmen tutamıyorum kızımın geçen yıl olmuştu kaçırıyor diye kızıyordum ara ara. şimdi onu daha iyi anlıyorum

Menun guzel canim kol calismissin bugun spor adina zaten ne yaparsak kar gercekten afiyet olsun ..

Canim cocuklarr ates konusunda cok direncli oluyor ama buyuk insan da oyle olmuyo ciddi uykusuzluk cekiyorum insallah bu gece rahatca uyuruz ...
Canim cok rahatsiz oluyorsan dr git olmazsa .. biraz maydanoz suyu icseydin yada kusburnuda soker bol bol su ic bi sekilde atarsin insallah cok zor oluyo ben bir kere oldum iki gun surdu yesil cay brokoli suyu ile kurtuldum sende kurtulursun insallah ...

Benim oglus daha iyi canim .bugun de pek oksurmemis.ates de yok gibi sukur toparliyor.pekmeze baslayinca hemen fayda etti.darisi angelinanin oglunun basina insallah
Ohh cok sukur istahsiz diyordun canim yemismi biseyler ..pekmez zaten super bisey hemen rahatlatiyor ..benim oglumun atesi dustu gece cikmazsa insallah.. biraz tavuk yedi birazda corba icti bunada sukur gercekten gunlerdir lokma girmedi agzina yavrumun ...

Sabah 8
2 kk suzme peynir
1 domates 3 zeytin
3 dilim sucuk 3 catal patates kizartmasi

Ara 12
2 adt gun kurusu

Oglen 14
1 tabak taze fasulye
1 kase yogurt

Aksam 19
1 tabak tavuk suyuna sehriye corbasi
El kadar haslanmis tavuk gogsu
1 kase yogurt

Su 2.5 litre

Diger gunler kadar olmasa da kahvaltisini guzel yapmis bugun.aksam da yarim tabak corba icti.eh iste buna sukur.cok israr edemiyorum cunku hasta olunca istahlari gidiyo cocuklar napsin.

Menun gayet iyi canim.bence bugun de spor yapma dinlen.yarina sende toparlarsin biraz baslarsin sporuna.kendini yorma canim hasta olursun Allah muhafaza

Guzel dengeli bi menu olmus.kol bende calismak istiyorum artik sanki biraz sallaniyorlar gibi duruyor gozume batmaya basladi

Canim idrar enfeksiyonu icin şaseler var paketlerin icinde.onu 1 bardak suya koyup yatmadan once iciyorsun.sabaha kadar temizledigini temizliyor iltihabin.ama receteli satiliyor bildigim kadariyla.aile hekimine yazdirabilirsin bi danis istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…