Haydi Yine Yeniden...

Harika dengeli bir menü canım afiyet olsun..
Güzel bir menü olmuş canım spor da var afiyet eksi olsun canım:)
Bol eksi getirecek bir menü canım afiyet olsun

Bende artık başlıyorum menü vermeye
Sabah ılık limonlu şu iki kuru kayısı

Ara Nescafe
Öğle 1 kase den az corba
Yarım lavas ekmeği
Toplamı el kadar köfte ciğer tavuk adana
Yarim bardak ayran biraz ezme
Ara 1 halley (babam almıştı çocukluğum aklıma geldi)

Ara küçük armut 2 yer elması
Akşam 19.30: 1 kase çorba
1 dilim ekmek 2 kaşık yoğurt
1 kaşık helva
Ara olarak Türk. Kahvesi yeşil çay
2 litre su
Kusura bakmayın kızlar menüm çok kötü

Menun cok iyi canim afiyet olsun ..

Valla ne yalan diyim gozumden uyku akiyor soyle bi cay icip yatacam galiba halbuki cok istiyordum spor yapmayi kol calismak istiyorsan bi dr na sor canim gogusunu etkilemesin yada yavas yavas yap canim ..

Biraz duzensiz bir menu olmus canim sabah az da olsa yerdin biseyler menu kotu demeyelimde biraz saatler sasmis acicikta cis var o kadar afiyet olsun yarin daha guzel olur insallah menun

O aradaki masum kacamaga lafim yok ama helva olmasa iyiymis canim.neyse duzene girersin sen yine bugunluk boyle olsun

dünün yorgunluğu çıkmış iki saat uyumak bile iyi gelmiştir iyi yapmışsın .doktora gitmen şart olmuş galiba antibiyotik kullanmadan geçmeyecek

Menun guzel canim kol calismissin bugun spor adina zaten ne yaparsak kar gercekten afiyet olsun ..
menü öyle kalmadı beyler maça gidince bizde oturalım dedik ben de çay içtik sütlü kahve içtik benim pis boğaz durmuyor kaç gündür çok zorlanıyordum acayip iştahım arttı lokum çerez çekirdek yedim yaavff bu gün reişi mantar hapını bıraktım yine acayip iştahımı açtı artıya geçtim zaten ağrılarım da baya azaldı daha kullanmanın anlamı yok

tüm günün çok güzel olmuş afiyet olsun

ben hiiç kusura bakmam ben bozdum menüyü sana bir şey diyecek yüzüm yok ki:)afiyet şifa olsun

Neyse bozma moralini canim yarin yeniden baslarsin tipki yeni yurumeye baslayan bebek gibi bak bebeklere dustugu icin yurumekten vaz geciyormu yok ee biz niye vazgecelim her dustugunde daha bir istekle kalkalimki hedefe ulasalim dimi

Neyse bozma moralini canim yarin yeniden baslarsin tipki yeni yurumeye baslayan bebek gibi bak bebeklere dustugu icin yurumekten vaz geciyormu yok ee biz niye vazgecelim her dustugunde daha bir istekle kalkalimki hedefe ulasalim dimi
sağ ol canımcımmmyazdıklarını okumakçok iyi geldi valla
aynen gülüp ayağımız takıldı diye yolumuzdan dönmek yok ben o 8 li rakamları bu sene ölmezsem mutlaka görücem allahın izniyle.. totoşumu sabah ölçtüm artı yok, en son buraya yazdığım da 116 cm di geçenlerde yine ölçmüştüm 115 di yine aynı artmamış şükür iştah nasıl olsa 1-2 güne eski haline gelir düzenli kefir içince de kabızlık hallolur inşallah, geriye bana hiç bir engel kalmazzzz

evet saat gece 1 :15 itibariyle 1 bardak kefirimi de içtim şifa niyetine artık uyumaya hazırlanabilirim
inşallah bu gece çocuklardan yana rahat olursunuz hepiniz deliksiz uyur sabaha sağlıkla uyanırsınız ..iyi geceler..

Slm kızlar angelina tomurcukkk canlarım günlerdir yavrular ne zorlandı şükür bugün daha iyi demişsiniz Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah
Tevafuk sende rahatsızmışsın bol su ve maydanoz inşallah şifa verecektir
Ekim2009 canım asla pes etmiyoruz ne olursa olsun başaracağız 1-2 gün iştah artsa nolur biz nerde ne kadar yiyeceğimizi nerden keseceğimizi öğrendik sporda var hayatımızda sonuç er ya da geç gidecek bu kilolar gelecek fit hatunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…