Haydi Yine Yeniden...

Şükür canım daha iyiler...
Sen nasılsın?

Cok sukur canim daha iyi ikiside sen naptin nasilsin neler yapiyorsun bakiyimm

Gunaydinlarrr gunler sonra uyuyuyabildik cok sukur atesimiz düştü allahim uyumak ne guzel biseymis allahimm suan hasta yatan tum insanlara sen sifa ver yarabbimm aminnnnn
Oh çok şükür canım.
Benimde bugun okulda toplantı olacaktı sabah 9.30 da gidecektik çocuklara okul yoktu yani. Tam uyuyacam diye hayal kurarken gece oğlum 3 4 arası iki kere istifra etti ve sonrasında uyuyamadık tabi. Şu an biraz huzursuz ama bi daha çıkarmadı köyde üşüdü sanırım.. yani hayaller uyku hayatlar hastalık maalesef.. sağlık olsun bu gece olmasın başka bir şey istemiyorum..

Menümü verebilirim
Sabah ılık limonlu şu iki kuru kayısı

Kahvaltı 1 yum omlet 4 zeytin
1 t kas labne domates maydanoz
Yarim simit

Öğle 1 kıymalı pide yarım bardak fanta
Ara Nescafe avuç içi kuruyemiş

Akşam 1 kepçe çorba ve salata
Ara Türk kahvesi
Bitki çayları 2.5 litre su

Ayy canim benim yaa tabi koy havasi dokunur cocuklara usutmustur terlediyse .. neyseki tekrar etmemis cok sukur ..gunlerdir iki saatlik uyku ile duruyordum dun gece ilk kez uyudum insallah tekrar etmez olmazsa nane limon icir eger icebilirse cok gecmis olsun canimm ..

Fanta olmasa on numara menu olmus derdim arada insanin cani cekiyor dimi neyseki yarim bardak icmissin canim aksam muhtesem zaten afiyet olsun canim ..

Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Dort dilim sucuk
Bes zeytin
Bir ck cokokrem
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Uc kasik yogurt icine iki cilek bir corba k nar koyup yedim guzelde oldu
Ara 15 30
Sekiz badem
Bir hurma
Aksam 17 30
Iki kasik sebzeli bulgur pilavi
Iki kasik yogurt
Bir bardak ev yapimi visne suyu
Su 2.5 litre oldu
Aksam yiyemedim nedense canim cekmedi yogurttanmiki acaba belki ara yaparim o zaman soylerim yersem

Sagolasin canım kucağımdan ayrılmıyor bakalım sonuç iyi olur inşallah.. benimki tadını bilmediği şeyleri deneniyor bile ağzına yoğurt koyuyorum zorla yesin diye ağzını kapatmadan ağlıyor düşün onu yutmamak için:))
Fanta olmasa on numara menu olmus derdim arada insanin cani cekiyor dimi neyseki yarim bardak icmissin canim aksam muhtesem zaten afiyet olsun canim ..
Sorma canım masada olmasa aklıma gelmez eve de almıyoruz ama arkadaşlar içerken canım çekti... eskiden çok bagimliydim Nişanlılık döneminde arayıp gece 12 de istediğimi bilirim hatta kola getirmişti geri yollayıp fanta getirtmistim:)))
Tamam akşam az olmuş diyecektim ki açıklamanı okudum :) ama çok sağlıklı bir menü canım bol eksi getirsin inşallah

Gecmis olsun pasaya canim.sende uykusuz kaldin haliyle.cocuklara birsey oldugu zaman uyku tutmuyor ki zaten insani.insallah tekrarlamaz bir daha canim

Aksamlarinla harika dengeliyorsun gununu.o yuzden ufak kacamaklar tolore ediliyor canim

Bi ara daha yaparsan super olur canim.menun guzel

Sabah 8.15
1 etimek uzerine suzme peynir surdum
1 cay kasigi bal

Ara 11.30
1 avuc tuzsuz yer fistigi

Oglen 14
1 tabak turlu
1 kase yogurt

Ara 17
1 adet gun kurusu

Aksam 19
1 kepce tavuklu sehriye corbasi
5 yk taze fasulye
Kivircik salata

Su 3 litre

Çok güzel bir menü canım afiyet olsun su miktarı harika

Off o zaman iciremezsin canim yaa insallah gece kolay gecer neyse canim olsun yarim bardak icmissin aksamla dengelemissin zaten ..
Ara yaptim canim uc dort tane badem yedim su ictim uzerine eksi getirirmi bilmem ama odemden kurtulayim ona bile sukredicem

Menun cok guzel canimm yarina eksiler getirsin insallah

Ishalide var hafif de ateş.. galiba ya son dişler geliyor ya da üşütmeye bağlı
Canim atesi cok yuksek degilse distir ama yukselirse enfeksiyonda olabilir yaramiyo bu koy size yaa ya sen ya cocuklar hasta oluyorsunuz
Insallah sadece disi cikiyodur canim olmazsa yarin dr goturun canim cicek acma mevsiminde cok hastaliklar oluyo su cicegi kabakulak ve beta malesef bu donem hastaligi

Kizlar yazmayi unuttum aksam is donusu duraktan erken inip yarim saat yuruyis yaptim yuksek tempoda Allah izin verirse havalar guzel oldugu muddetce yuruyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…