- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.881
Üsütmuş olabilir canim.ates cok mu yuksek
Ateş hafif canlarım disten şüpheleniyorum son dişler olabilir bu gece yediklerini çıkarmasın bana yeter..Canim atesi cok yuksek degilse distir ama yukselirse enfeksiyonda olabilir yaramiyo bu koy size yaa ya sen ya cocuklar hasta oluyorsunuz
Insallah sadece disi cikiyodur canim olmazsa yarin dr goturun canim cicek acma mevsiminde cok hastaliklar oluyo su cicegi kabakulak ve beta malesef bu donem hastaligi
Çok iyi yapmışsın canim spor da işin içine girince senin verme sürecin hızlanacak benceKizlar yazmayi unuttum aksam is donusu duraktan erken inip yarim saat yuruyis yaptim yuksek tempodaAllah izin verirse havalar guzel oldugu muddetce yuruyecegim
Olur kuzum ne demek.Allah kabul etsin canim kac gun niyetli olacaksin? Zaten en son bildirim saatimiz 14.00 ama istedigin saatte yap senBu arada yarın üç aylar giriyor Allah in izniyle oruçlu olacam canlarım. Tartılmayı da sabah hemen yapamam doğru çıkmaz üç buçukta yemek yiyecem deöğleden sonra tartılip söylesem olur mu tomurcukkk
Canım 3 gün inşallah tutacam. Haftasonu benim için zor olur Hafta içi devam edebilirim inşallah tabi :)Olur kuzum ne demek.Allah kabul etsin canim kac gun niyetli olacaksin? Zaten en son bildirim saatimiz 14.00 ama istedigin saatte yap sen
Allah kabul etsin canim ...Bu arada yarın üç aylar giriyor Allah in izniyle oruçlu olacam canlarım. Tartılmayı da sabah hemen yapamam doğru çıkmaz üç buçukta yemek yiyecem deöğleden sonra tartılip söylesem olur mu tomurcukkk
Canim niye boyle oldu odemmi oldun gerci cok fark yok 600 gr artidasin galiba kabizliktanmi yoksa hic dert etme bu kabizlik isine bi cozum bulmak lagzim galiba bol sebze yemelisin oglum bebekken cok kabizlik cekiyordu bende ona pazi varya onu ispanak gibi pisiriyordum ve cocuk rahatliyordu birde kabak yemegi ileryen yaslardada sarimsakli yogurt yedirdim artik problem cekmiyor sende dene istersen birde su uyku isine gercekten bir cozum bulmalisin erken yatip erken kalkmalisingünaydın
netim de sorun var gidip gidip geliyor yine gitmeden kilo bildirimini yapayım
gecen hafta 96.8
bu hafta 97.4
Olsun canım hiç takılma.bu hafta modun düşüktü biraz,kafaya taktığın şeyler oldu.hayattaki her halimiz etkiliyor kilomuzu.bu hafta daha dikkatli olur verirsin.hiç dert etme.havalar düzeldi çık yürü bol bolgünaydın
gecen hafta 96.8
bu hafta 97.4
ödemden kurtulup eksiye geçmen bile çok önemli canım.eksi olsun bizim olsun deriz ya.stresli ve uykusuz bi hafta geçirdin yine de süper bi rakam benceGecen hafta 69 100
Bu hafta 69 .000
Fark -100 gr cikkk
Olsun hic onemli degil artimdan odemimden kurtuldum cok sukur malum uc gunluk uykusuzluk soz konusugelecek hafta dahada ekside olurum insallah
Sabit kalmak da iyi bişey bence,kendimden biliyorum bu haftaÜç aylarımız mübarek olsun Rabbim dualarımızı hayra çevirsin
Kilo sabitim 66.0
Aynen canimmmOlsun canım hiç takılma.bu hafta modun düşüktü biraz,kafaya taktığın şeyler oldu.hayattaki her halimiz etkiliyor kilomuzu.bu hafta daha dikkatli olur verirsin.hiç dert etme.havalar düzeldi çık yürü bol bol
ödemden kurtulup eksiye geçmen bile çok önemli canım.eksi olsun bizim olsun deriz ya.stresli ve uykusuz bi hafta geçirdin yine de süper bi rakam bence
Çok çabuk veririsin canım kabızlık sorunu var malum.. hic moralini bozma..günaydın
gecen hafta 96.8
bu hafta 97.4
Amin canım cumlemizinkini.. valla oğlum da kusma biti şimdi de ishal başladı yüksek ihtimal diş.. insallah mikrop kapmamıştıryine gitti geldi telefonlar da sorunlu çekmiyor internette ne oluyorsa anlamadım gitti
tevafuk55 allah kabul etsin gülüm niyetlenmişsinbu güne
senin ufaklıkta hastalanmış kusmuş inşallah şimdi iyidir
Aynen öyle canım kaldı ki ilaçları kullanmaya da devam ediyorsun tebrik ederim 100 gr bile iyidirGecen hafta 69 100
Bu hafta 69 .000
Fark -100 gr cikkk
Olsun hic onemli degil artimdan odemimden kurtuldum cok sukur malum uc gunluk uykusuzluk soz konusugelecek hafta dahada ekside olurum insallah
Sağlık olsun canım haftaya eksiler gelir inşallahGünaydın,üç aylarımız mübarek olsun
Geçen hafta ile sabitim 72,9
Valla yine iyi canım esin geldi sonuçta illaki özel bir şeyler pişmiş tir ona rağmen sabit kalmak bence başarı:)Üç aylarımız mübarek olsun Rabbim dualarımızı hayra çevirsin
Kilo sabitim 66.0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?