- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.901
Allah yardimcin olsun canim insallah rabbim kolaylik verir ..Bu hafta genel olarak bi modumuz düşüktü canlarım, hastaliklar ozel durumlar derken bu sonuçlar bence bunun getirileri.. kendimden de umutlu değilim enfeksiyon yeni yeni geçiyor.. 2 saate tartılırım inşallah..oruç da zorlamaya başladı bile :) daha 6 saat vaaaarrr
Canım aslında herkes motive iken buraya düzenli yazılıyor ben bir günde 6 sayfa biranda ilerlediğini biliyirum geçen hafta.. yeni kişileri o kadar çok gördük ki bilemedim canım. Deneme süreli olabilir..Kızçeler günlükteki paylaşım baya azaldı kişi sayısından kaynaklı da tabi.Şu ilk sayfadaki liste dolmuştur yazısını kaldırsak mı ne dersiniz? kalabalıklığı sorun olarak görsem de motivasyon olarak buna ihtiyacımız var diye düşünüyorum.
Keşke incitanesi geri dönse aklıma geldi şimdi
Aynen canim tam motive lazim bize yoksa bu kadar kisi tabi ki yeter ama bu ara havalardan midir nedir bi tuhaflik var.dedigin gibi deneme sureli olabilir yani hergun duzenli menu ve kilo bildirimini gununde yapmak sartiylaCanım aslında herkes motive iken buraya düzenli yazılıyor ben bir günde 6 sayfa biranda ilerlediğini biliyirum geçen hafta.. yeni kişileri o kadar çok gördük ki bilemedim canım. Deneme süreli olabilir..
Yani iki kisi daha olsa olabilir ama soyle saglam iradeli vede motivasyonu yuksek birileri olursa cok cok daha iyi olur ... keske gelse canimm bende cok isterim onun geri donmesiniKızçeler günlükteki paylaşım baya azaldı kişi sayısından kaynaklı da tabi.Şu ilk sayfadaki liste dolmuştur yazısını kaldırsak mı ne dersiniz? kalabalıklığı sorun olarak görsem de motivasyon olarak buna ihtiyacımız var diye düşünüyorum.
Keşke incitanesi geri dönse aklıma geldi şimdi
Haftaya daha cok olur insallah eksilerimizKilo bildirimim
Geçen hafta 65.8
Bu hafta 65.7
Fark _100 gr
Biraz da olsa odemimim gitmesine sevindim..
Ellerine saglik tomurcugumkendi adima ne utanc verici 100 gr la birinci olmakEki Görüntüle 1974691
HAFTANIN BİRİNCİLERİangelina35 tevafuk55 -100 gr
HAFTANIN UYARILANIekim2009 +600 gr
Eline sağlık canım haftaya herkes güzel rakamlar görecek inşallahEki Görüntüle 1974691
ödem değil bence bildiğin kilo bu :)Canim niye boyle oldu odemmi oldun gerci cok fark yok 600 gr artidasin galiba kabizliktanmi yoksa hic dert etme bu kabizlik isine bi cozum bulmak lagzim galiba bol sebze yemelisin oglum bebekken cok kabizlik cekiyordu bende ona pazi varya onu ispanak gibi pisiriyordum ve cocuk rahatliyordu birde kabak yemegi ileryen yaslardada sarimsakli yogurt yedirdim artik problem cekmiyor sende dene istersen birde su uyku isine gercekten bir cozum bulmalisin erken yatip erken kalkmalisin
çok haklısın kafaya taktım hem kabızlık arttı hem ruh halim bozulduOlsun canım hiç takılma.bu hafta modun düşüktü biraz,kafaya taktığın şeyler oldu.hayattaki her halimiz etkiliyor kilomuzu.bu hafta daha dikkatli olur verirsin.hiç dert etme.havalar düzeldi çık yürü bol bol
ödemden kurtulup eksiye geçmen bile çok önemli canım.eksi olsun bizim olsun deriz ya.stresli ve uykusuz bi hafta geçirdin yine de süper bi rakam bence
allah kolaylık versin az kaldı ezana , susuzluk zorlamıştır bayaBu hafta genel olarak bi modumuz düşüktü canlarım, hastaliklar ozel durumlar derken bu sonuçlar bence bunun getirileri.. kendimden de umutlu değilim enfeksiyon yeni yeni geçiyor.. 2 saate tartılırım inşallah..oruç da zorlamaya başladı bile :) daha 6 saat vaaaarrr
allah kolaylık versin az kaldı ezana , susuzluk zorlamıştır bayaBu hafta genel olarak bi modumuz düşüktü canlarım, hastaliklar ozel durumlar derken bu sonuçlar bence bunun getirileri.. kendimden de umutlu değilim enfeksiyon yeni yeni geçiyor.. 2 saate tartılırım inşallah..oruç da zorlamaya başladı bile :) daha 6 saat vaaaarrr
eline sağlık gülümEki Görüntüle 1974691
menü güzel afiyet olsun pekmez de içilmiş oh mis misssSabah 9 30
Bir kasik pekmez
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik
limonlu brokoli
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Bir dilim hashasli corek
Sekersiz cay
Ara 16 00
Uc kasik yogurt
Iki tane cilek
Bir tane kivi
Bir ck nar
Hepsini karistirdim yedim
Bi ara iki catal helva yedim komsum getirmis sifa niyetine
Aksam 18 00
Dort kasik bakla
Uc kasik sarimsakli yogurt
Iki tane catalin ucu ile sebzeli bulgur pilavi
Su 2.5 oldu
Spor yok belki yaparim gunlerdir spor yapamiyorum cok uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?