Haydi Yine Yeniden...

Bu hafta genel olarak bi modumuz düşüktü canlarım, hastaliklar ozel durumlar derken bu sonuçlar bence bunun getirileri.. kendimden de umutlu değilim enfeksiyon yeni yeni geçiyor.. 2 saate tartılırım inşallah..oruç da zorlamaya başladı bile :) daha 6 saat vaaaarrr

Allah yardimcin olsun canim insallah rabbim kolaylik verir ..

Kızçeler günlükteki paylaşım baya azaldı kişi sayısından kaynaklı da tabi.Şu ilk sayfadaki liste dolmuştur yazısını kaldırsak mı ne dersiniz? kalabalıklığı sorun olarak görsem de motivasyon olarak buna ihtiyacımız var diye düşünüyorum.
Keşke incitanesi geri dönse aklıma geldi şimdi

Canım aslında herkes motive iken buraya düzenli yazılıyor ben bir günde 6 sayfa biranda ilerlediğini biliyirum geçen hafta.. yeni kişileri o kadar çok gördük ki bilemedim canım. Deneme süreli olabilir..

Canım aslında herkes motive iken buraya düzenli yazılıyor ben bir günde 6 sayfa biranda ilerlediğini biliyirum geçen hafta.. yeni kişileri o kadar çok gördük ki bilemedim canım. Deneme süreli olabilir..
Aynen canim tam motive lazim bize yoksa bu kadar kisi tabi ki yeter ama bu ara havalardan midir nedir bi tuhaflik var.dedigin gibi deneme sureli olabilir yani hergun duzenli menu ve kilo bildirimini gununde yapmak sartiyla

Yani iki kisi daha olsa olabilir ama soyle saglam iradeli vede motivasyonu yuksek birileri olursa cok cok daha iyi olur ... keske gelse canimm bende cok isterim onun geri donmesini

Sabah 9 30
Bir kasik pekmez
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik
limonlu brokoli
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Bir dilim hashasli corek
Sekersiz cay
Ara 16 00
Uc kasik yogurt
Iki tane cilek
Bir tane kivi
Bir ck nar
Hepsini karistirdim yedim
Bi ara iki catal helva yedim komsum getirmis sifa niyetine
Aksam 18 00
Dort kasik bakla
Uc kasik sarimsakli yogurt
Iki tane catalin ucu ile sebzeli bulgur pilavi
Su 2.5 oldu
Spor yok belki yaparim gunlerdir spor yapamiyorum cok uzuluyorum

ödem değil bence bildiğin kilo bu :)
her gün sarımsaklı yoğurt yiyorum kefir içiyorum dün akşam bakla yedim bu gün öğlen pırasa sabahta salata yedim inşallah işe yararlar kefirden çok umutluyum :)
pazı da aldırayım cuma günü onu da deniyeyim sağol gülüm

çok haklısın kafaya taktım hem kabızlık arttı hem ruh halim bozuldu
bu gün hava güzeldi çıktım az dolandım kafeye çağırdı komşular gittim sadece çay içtim bir şey yemedim saatim değil dedim (üstelik ikramlığı ben götürmüştüm elmalı kurabiye yapmıştım) :))
kilo vermem tekrar başlasın diye sabah 7 kalkıp geri yatmıyorum 2 gündür erkenden kahvaltı da yaptım inşallah işe yarar

allah kolaylık versin az kaldı ezana , susuzluk zorlamıştır baya

allah kolaylık versin az kaldı ezana , susuzluk zorlamıştır baya

menü güzel afiyet olsun pekmez de içilmiş oh mis misss
narın zamanı geçti nerden buldun :)

dün yazdığım menüm gelmemiş o ara yine gitmişti net
dün kü menü

10: 30
az zeytin yağında 2 yumurta pastırma üstüne kaşar
domates salatalık

akşam 17 :30
1 tabak sarımsaklı yoğurtlu bakla

21 :30
1 avuç antep fıstığı

gece yatmadan 2 gibi
1 bardak kefir

bu günün menüsü
sabah 8 :30
2 haşlama yumurta yarım kk peynir
marul maydanoz dereotuyla salata
yarımşar domates salatalık

öğle
küçük tabak zeytin yağlı pırasa azıcık köri baharatlı

akşam 18 :30
3 köfte
bol yeşil salata
1 kaseye yakın susuz sarımsaklı yoğurtla cacık
4 kup haşlama patates
yarım d. fırın makarna başemal soslu değil çırpılmış yumurta süt yarım kaşık unla çiğden
su 2.5 lt
spor yok
yarım saat gezinme hızında yürüyüş :)

Sabah 8.15
1 haslanmis yumurta
2 kk suzme peynir
3 adt biberli yesil zeytin

Ara 12
1 adt gunkurusu ve kiraz sapli cay

Oglen 14
1 tabak sebzeli bulgur pilavi
1 kase yogurt

Aksam 19
4 adet tavuk koftesi
Kivircik salata

Su 2.5 litre ve yarim saat yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…